Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sen ben duova hope daha aklima gelmiyen butun arkadaslarim insallah bizde basaracagiz bunu..

canim dunku testin nasil cikti ikinci cizgide koyulasma var mi?

cevap vereyim 2. cizgi koyulasmamis daha erken baslayinca daha iyi takip ediyorsun simdi gittikce koyulasacak aslinda cok basit sen devam etseydin gerci gün asiri olursa kacirmazsin diye düsünüyorum.

sen ben duova hope daha aklima gelmiyen butun arkadaslarim insallah bizde basaracagiz bunu..

canim dunku testin nasil cikti ikinci cizgide koyulasma var mi?

cevap vereyim 2. cizgi koyulasmamis daha erken baslayinca daha iyi takip ediyorsun simdi gittikce koyulasacak aslinda cok basit sen devam etseydin gerci gün asiri olursa kacirmazsin diye düsünüyorum.

ovulasyon testi kardeşliğiiiii

benim 2. çizgi biraz daha koyu çıktı...
duovacımın da dediği gibi yaptığım ilk günden dün akşama kadar , farklılıkları görebiliyorum ...
hatta ben ilk günün resmini çekmiştim , dün ile karşılaştırdığımda daha net gördüm koyulaşmayı...
şimdi ben asıl aksiyonu bugün ve yarın bekliyorum belki bir de 19 . eğer normal giderse her şey...

canim sen kendi testin hakkinda bilgi vermisin sanirsam. seninlede hemen hemen ayni dongudeyiz. ben cok merak ediyorum test sonuclarini buraya yazarsaniz sevinirim.

evet biz bebek calismalarini gun asiri yapiyos. anlasma yaptim kocacimla...

cok iyi fikir valla kuzum. ben salak gibi 5 dakka sonra hop cope basiyordum testi

canim sen kendi testin hakkinda bilgi vermisin sanirsam. seninlede hemen hemen ayni dongudeyiz. ben cok merak ediyorum test sonuclarini buraya yazarsaniz sevinirim.

evet biz bebek calismalarini gun asiri yapiyos. anlasma yaptim kocacimla...

biz de anlaşma yaptık ama bazen anlaşmaya uymuyoruz

cok iyi fikir valla kuzum. ben salak gibi 5 dakka sonra hop cope basiyordum testi

yok kuzum deme kendine öylee... teknolocinin nimetlerinden yararlanalım dedim...
testleri atmıyorum bir de biriktiriyorum... hani kendi aralarında bile ton farklılıkları anlaşılıyor, benim için daha iyi oluyor.

biriktir canim bence de. birde benim biraz cahilligime mi geldi desem bilgisizligime mi geldi desem belkide onemsemedim fazla. ama bu bana tecrube oldu bidaha ki sefere daha temkinli olucam insallah

biriktir canim bence de. birde benim biraz cahilligime mi geldi desem bilgisizligime mi geldi desem belkide onemsemedim fazla. ama bu bana tecrube oldu bidaha ki sefere daha temkinli olucam insallah

deme öyle beee... olur herkeşin bir tutuk noktası olur...
bak bana mesela , doktor dedi diye 0,31 kan sonucuna sevindim ben bee oysaki bildiğin negatifmiş
biriktir ki bebişlerimiz olunca , çeyizlerine koyalım...
büyüyünce soracaklar ya , anneeee biz nasıl olduk diye...
gün gün anlatıcam valla

Merhaba bayanlar, nerden nasıl başlasam bilmiyorum benim hikayem uzun ama kısaca anne olmak istiyorum bu kadar....

bizlerin hikayesi de senin ki kadar uzun canımmm...
kısaca hepimiz anne olmak istiyoruz o kadar..
ama bir de ben 42 yaşındayım ve henüz kendi doğurduğum evlatlarım yok.
1 kere tüp bebek denedim , 5 nisanda negatifle sonuçlandı.
bütün değerlerim ve eşimin değerleri normal olmasına rağmen sırf benim yaşımdan dolayı tüp diyen doktorların yüzünden yaptırdım ama tüpte kaçak çıktı , olmadı.

şimdi de bildiğimi okuyorum, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

benim ki acık uzun oldu

hee azcik uzun olmus arkedesim cenesi dusuk olanlar zaten bi sen bide ben dimi

sevgili lejena nerelerdesin? seni ve bebegini merak ediyoruz bizi habersiz birakma lutfen

şuan 41 yaşındayım öncelikle. 27 yaşında çok çok sevdiğim biriyle nişanlandık düğün hazırlıkları yapıyoduk ama nişanı attı. Aynı dönemde böbreklerimden rahatsızdım nerdeyse hergün hastanedeydim bu durumdan kaçtı sanırım ve beni yıkıp gitti... Çooookk uzun süre kimseyi istemedim beni isteyende oldu ama tanışmayı bile kabul etmedim. Sonra evlenip boşanmış biriyle tanıştım ve onu sevmeye başladım derken derken sevdim onu. Ama hiç evlenelim falan demiyordu ben deyincede acelen ne, böyle iyi falan diyodu tabi onun tuzu kuruydu bi oğlu vardı ama benim yaşım geçiyodu 34 yaşına gelmiştim. Baktım hayır yok ayrılmak istedim ve gitme demedi.sonradan öğrendim eski eşiyle tekrar barışmışlar çocuk için. Buda ayrı bi darbe oldu. Sonra evlenmeyi hiç düşünmedim.. Zaten hormon bozukluğum, adet düzensizliğim hep vardı. Bu dönemlerde psikiyatri ilaçlarıda kullandım bu ilaçlar hormonlarımı ve ruh dengemi mahvetti. Artık adet göremez oldum.

Sonra aileler aracılığıyla biriyle tanıştım saygısı hoşuma gitti o kadar. bana verdiği değeri sevdim ve evlenmeye karar verdik bu arada yaş 38 olmuştu. Evin en büyüğü olmama rağmen en küçük kardeşim bile evlenmişti. sağın solun lafından kurtulmak için evlendim ve başka şehire gelin gittim. Ben 38, eşim 40 yaşındaydı. Hemen çocuk istedik hiç korunmadık ama olmadı. sonra bazı şikayetlerimden dolayı genel cerrahiye gittim testler falan meme kanseri olduğumu öğrendim. yıllarca evlenip, çocuk sahibi olmak için dualar eden ben artık kanserdim. Bana mutluluk yok dedim kaderim dedim. Sonra ışın tedavileri, kemoterapiler derken bi gögsüm alındı. Doktor 1 yıl çocuk yok dedi istesende olmaz dedi hücreler ışınlara maruz kaldığı için. Tedavilerin biteli 1 yıl oldu ve yaş 41 oldu işte. Şimdide yumurtalarım yok denecek kadar az ve kalitesizler. 1 tüp bebek denedik döllenme bile olmadan tedavi sona erdi böyle işte...

biz seninle ikimiz aynı burçtanız o zaman ... muzur burcu

lejenaaa lejenaaa duy sesimiziii

arada gelin 2 satır yazınn...
sonra bizim adımız gevezeye çıkıyooo

nickimi geveze diye mi degistirsem ki ben napsam :44: bizi habersiz birakmayin kizlar merak ediyorum valla ben ya

oncelikle sana cok gecmis olsun dileklerimi iletiyorum canim benim. seni uzenler insallah en kisa zamanda Allahlarindan bulurlar belkide bulmuslardir. kacip giderek en kolay yolu secmisler korkaklar. bu konu hakkinda hic bir fikrim yok bildigim tek sey hollanda da kemo terapi goren genc kadinlar yumurtalarinin donduruldugu ileride anne olabilmeleri icin. orda boyle bi imkan var mi hic bilmiyorum.
Allahim yardimcin olsun dilerim yuzun en kisa zamanda guler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…