• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

günaydınnnn kuzummmm , nasılsın bakiimmmm:38:

bakmadım bakmadımmm... olur öyle şeyler canımmm:34:
sonuçta hepimizin işi varrrr gücü varrrr:1::17:

ben iyim kuzum cok sukur sen nasilsin test sonuclarin super gidiyor yazdigina gore sevindim valla :nazar:
insallah tupbebege gerek kalmadan gelicek senin bebislerin:emir_bebek:

seninle benim bat ayni gun galiba canimcim 4mayis dimi :44:

ben iyim kuzum cok sukur sen nasilsin test sonuclarin super gidiyor yazdigina gore sevindim valla :nazar:
insallah tupbebege gerek kalmadan gelicek senin bebislerin:emir_bebek:

seninle benim bat ayni gun galiba canimcim 4mayis dimi :44:

iyiyim kuzum , süper iyiyim :38:

evet test güzel gidiyor , dün akşam ki duruma göre sanırım bu ay yumurtam var... ki şu an hissettiklerime göre ise kesin var...
akıntım acayip arttı.:30:

bir de sabah ben , hadi lennn deyip ilk idrarla yaptım testi :37: 2 çizgi de koyu idi... akşama yapıcam tekrar ama şu anki durumumdan anladığıma göre sabah ki test çok da yanıltıcı olmayacak... yoğun bir hafta sonu beni bekliyor:21::21::1:

benim bat 3 mayıs görünüyor şimdilik... neredeyse aynıyız kuzumm:49:

Rabbimin izniyle olacak ben de çok inanıyorum... dediğim gibi bu ay olmadı önümüzdeki ay Rabbim nasip edecek bebişlerimi:16:

İnşallah ikimizde bu ay hamile kalırız Rabbimin izniyle kuzumm , hamişlik günlüğümüzü de yazarız burda:34:

iyiyim kuzum , süper iyiyim :38:

evet test güzel gidiyor , dün akşam ki duruma göre sanırım bu ay yumurtam var... ki şu an hissettiklerime göre ise kesin var...
akıntım acayip arttı.:30:

bir de sabah ben , hadi lennn deyip ilk idrarla yaptım testi :37: 2 çizgi de koyu idi... akşama yapıcam tekrar ama şu anki durumumdan anladığıma göre sabah ki test çok da yanıltıcı olmayacak... yoğun bir hafta sonu beni bekliyor:21::21::1:

benim bat 3 mayıs görünüyor şimdilik... neredeyse aynıyız kuzumm:49:

Rabbimin izniyle olacak ben de çok inanıyorum... dediğim gibi bu ay olmadı önümüzdeki ay Rabbim nasip edecek bebişlerimi:16:

İnşallah ikimizde bu ay hamile kalırız Rabbimin izniyle kuzumm , hamişlik günlüğümüzü de yazarız burda:34:

hadi canim ya demekki tam gunu gunune geldi senin yumosun Allahim insallah tutar calisma yaptiniz mi bakiimmm:4::48:
bende pek belirti yok bi iki gun once az bi akintim geldi o kadar :30: test mestte yapmadim bu ay biliyosun. bekleyip gorucez bakalim mayista dananin kuyrugu kopucak :27: zaten ben 4 mayistan once alirim haberleri cunku benim mutlaka 4-5 gun oncesinden lekelenmem olur.

bu arada dun bana hastaneden haber gelid 13 mayisa randevu vermisler hem bana hem esime. cok gec vermisler yahu :50:

hadi canim ya demekki tam gunu gunune geldi senin yumosun Allahim insallah tutar calisma yaptiniz mi bakiimmm:4::48:
bende pek belirti yok bi iki gun once az bi akintim geldi o kadar :30: test mestte yapmadim bu ay biliyosun. bekleyip gorucez bakalim mayista dananin kuyrugu kopucak :27: zaten ben 4 mayistan once alirim haberleri cunku benim mutlaka 4-5 gun oncesinden lekelenmem olur.

bu arada dun bana hastaneden haber gelid 13 mayisa randevu vermisler hem bana hem esime. cok gec vermisler yahu :50:

dur bakalım kuzum belki de o randevuya hiç ihtiyacın olmayacak.:49::16:

senin de reglin başlangıcı benimle aynı...ben de öyle anlarım olacağımı... 1 hafta öncesi başlar yaklaşık lekelenme ...
işte bu tüp bebek denemesinde hiç bir şey olmadı son gün son saate kadar... o yüzden çok umutlandım...
ama tam gününde aşağı yukarı da her zaman geldiği saatte geliverdi... neysee ...:51:

Rabbimin izniyle kuzummm alıcaz güzel haberi , hiç yitirme umudunu...:16:

Çalışmalara gelinceee , dün akşam mecburi misafirliğe gittiğimiz için , eve geç döndüğümüz için olmadı ...:50:
bu sabah erken gelmek zorundaydık işe... ama bu akşaaaaaaammmmmm:52::4: kimse kaçamazzz:30:

dur bakalım kuzum belki de o randevuya hiç ihtiyacın olmayacak.:49::16:

senin de reglin başlangıcı benimle aynı...ben de öyle anlarım olacağımı... 1 hafta öncesi başlar yaklaşık lekelenme ...
işte bu tüp bebek denemesinde hiç bir şey olmadı son gün son saate kadar... o yüzden çok umutlandım...
ama tam gününde aşağı yukarı da her zaman geldiği saatte geliverdi... neysee ...:51:

Rabbimin izniyle kuzummm alıcaz güzel haberi , hiç yitirme umudunu...:16:

Çalışmalara gelinceee , dün akşam mecburi misafirliğe gittiğimiz için , eve geç döndüğümüz için olmadı ...:50:
bu sabah erken gelmek zorundaydık işe... ama bu akşaaaaaaammmmmm:52::4: kimse kaçamazzz:30:

yapma ya tuh keske hizli bi calisma olsaydi neyse bu gece telafi edin mutlaka :4: gerci ben sana cay kahve corba ne varsa icmeye gelmeyi
dusunuyordum ama neyseee :3:

ben hic umudumu kaybetmiyorum canim icimde bitmek tukenmeyen bi umut var nedenini bilmiyorum ama tarif edemedigim bi rahatlik var ya da ben anormalim bilemiyorum artik :27: :86:

Allahim vercekse hayirlisini versin hakkimda hayirsiz olcaksa hic vermesin :75:

yapma ya tuh keske hizli bi calisma olsaydi neyse bu gece telafi edin mutlaka :4: gerci ben sana cay kahve corba ne varsa icmeye gelmeyi dusunuyordum ama neyseee :3:

ben hic umudumu kaybetmiyorum canim icimde bitmek tukenmeyen bi umut var nedenini bilmiyorum ama tarif edemedigim bi rahatlik var ya da ben anormalim bilemiyorum artik :27: :86:

Allahim vercekse hayirlisini versin hakkimda hayirsiz olcaksa hic vermesin :75:

gel kuzum gel tabii dee bakalım biz evde miyiz:1:
zaten sen şimdi çıksan yola Holland'dan sen gelene kadarrrrrr:1: çayı çorbayı hazır ederim ben:37:

şimdi kuzum bu umut fazlalığı :16:, enerji fışkırtmışlığı:52: 40 yaş üstü son derece normal kadınlarda görülen bir durum... :37:
dr. a sordum ben , bizi kendi halimize bırakacaklarmış öyle dedi...:9:

Umuda selamm mesaiye devammm kuzummm:30::1:

gel kuzum gel tabii dee bakalım biz evde miyiz:1:
zaten sen şimdi çıksan yola Holland'dan sen gelene kadarrrrrr:1: çayı çorbayı hazır ederim ben:37:

şimdi kuzum bu umut fazlalığı :16:, enerji fışkırtmışlığı:52: 40 yaş üstü son derece normal kadınlarda görülen bir durum... :37:
dr. a sordum ben , bizi kendi halimize bırakacaklarmış öyle dedi...:9:

Umuda selamm mesaiye devammm kuzummm:30::1:

belki ozel jetim var nirden biliyon kuzum :33:

valla canim kismetimde varsa zaten olur tabi ben tedbirimi alayim tekbiride Allahima birakayim da olacagin onune zaten asla gecemezsin.

bu arada dun ilk defa popo altina yastik yontemini uyguladim kim bilir belkideeeee:49::49:

belki ozel jetim var nirden biliyon kuzum :33:
valla canim kismetimde varsa zaten olur tabi ben tedbirimi alayim tekbiride Allahima birakayim da olacagin onune zaten asla gecemezsin.
bu arada dun ilk defa popo altina yastik yontemini uyguladim kim bilir belkideeeee:49::49:

heee jet diyosun yaniii , tamam sallama label yaparım ben da çayı , çorbayı da express soup lardan:1:
tedbiri de al , çalışmanı da yappp , yastığını da koy , ayaklar ayaklar... Sonrası elbette Allah Kerim kuzum:16:

inşallah kuzumm inşallah :49::49:

nerelerdesiniz arkadaslar haberleriniz bekliyoruz :24:

Son düzenleme:
Hay masallah bu enerjiniz ne güzel selcan,breezey
pozitif olmus senin test sanirim bu aksam degerlendireceksin 24 veya 36 saat icinde yumurtlama olacagi icin birde yumurtanin yasayacagi sürede var yetisir sorun olmaz
bende bugün sabah yaptim pozitif görünüyor normaalde erken daha 2 sonra yumurtalama olacak diye hesap ediyordum.ögleden sonra tekrar yaparim bakalim selcan, bu yastik koymayi bende deneyecegim birde burada bir yerde okudum birliktelikten sonra kendilerini silkeletiyorlarmis kadinlar cok komik gelebilir size bu yolla hamile olanlar yaziyor oraya bir bakin derim.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/596344-silkelet-sonra-hamis-kal.html

pozitif olmus senin test sanirim bu aksam degerlendireceksin 24 veya 36 saat icinde yumurtlama olacagi icin birde yumurtanin yasayacagi sürede var yetisir sorun olmaz
bende bugün sabah yaptim pozitif görünüyor normaalde erken daha 2 sonra yumurtalama olacak diye hesap ediyordum.ögleden sonra tekrar yaparim bakalim selcan, bu yastik koymayi bende deneyecegim birde burada bir yerde okudum birliktelikten sonra kendilerini silkeletiyorlarmis kadinlar cok komik gelebilir size bu yolla hamile olanlar yaziyor oraya bir bakin derim.

ooo sanada mesai gorunuyor bu aksam canim :48: hadi bakalim bebisle dolsun gobusler insallah :emir_bebek:

ya sorma gordum ben onu cok oluyor bayagi bi guldum ama yapanlardan sonuc alanlar var dogru. ben henuz denemedim utaniyom esimden yahu:17:

ooo sanada mesai gorunuyor bu aksam canim :48: hadi bakalim bebisle dolsun gobusler insallah :emir_bebek:

ya sorma gordum ben onu cok oluyor bayagi bi guldum ama yapanlardan sonuc alanlar var dogru. ben henuz denemedim utaniyom esimden yahu:17:

Ne utaniyorsun camasir cirpar gibi cirpacak seni :1:breezey görünce ne yorum yapacak merak ediyorum.
benim esim gece calisiyor aksam zor malesef sabaha karsi geldi isten simdide uyuyor:9:uyanincada vergiler falan var onlari ödemeye gidecek zor bugün yarina bakayim.

Son düzenleme:
Ne utaniyorsun camasir cirpar gibi cirpacak seni :1:breezey görünce ne yorum yapacak merak ediyorum.
benim esim gece calisiyor aksam zor malesef sabaha karsi geldi isten simdide uyuyor:9:uyanincada vergiler falan var onlari ödemeye gidecek zor bugün yarina bakayim.

hee oldu olacak assin bide beni ayaklarimdan tam olsun :1:

kiz Allah canini almasin senin ne vergisi ne odemesi onlari da yarim saat sonra yapsin nolcek sankim :9:

arkadasim daha once yazmistim gormedin herhalde nerelerdesin merak ediyoruz seni? hamilelik nasil gidiyor kuzum :16:

ben biliyomm okudum bunu , gülmekten de karnıma ağrılar girmişti okurkenn..:9:

şimdi kuzum enerci durumunu ben selcanıma da izah ettim , sana da yazıyım...:51: dr. a sordum ben...
durumumuz nedir diye dedi ki 40 yaş üstü normal kadınlarda:37: bu enerji fışkırtmışlığı olurmuş... :52:yani biz normaliz:10:

şimdi selcanım bu konu şöyle anlatılıyor eşe... eee ... eee... eee...:26:
ayyy bu eksik kalsınn anlamıyciimmmm:27:

hee oldu olacak assin bide beni ayaklarimdan tam olsun :1:

kiz Allah canini almasin senin ne vergisi ne odemesi onlari da yarim saat sonra yapsin nolcek sankim :9:

duovamm kendini bu uğurda feda etmeye hazır mısınn:52::31:

senin kocancın yorgun argın nasıl çırptığını bile ayarlayamaz ama hadii önden buyur bakimmm:33:

fazla detaya girmeyinnnn ayaklar havayaaaa yastık popoyaaa , yatıyoruz 1 saat o kadarr :9::37:

vergiymiş pehhhh önce senin vergini ödesin biii
:37::1:

Back