Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canımm , Rabbim sabrını arttırsın öncelikle...Bütün çektiklerin geçmişte kalmış olsun, bundan sonra hep güzel günler göresin.

hepimiz kaderimizde yazılanları yaşayarak geldik bugünümüze..Şükürler olsun ki nefes alıyoruz , şükürler olsun ki imkanlarımız var ve ihtiyacımız olduğunda yararlanabiliyoruz bunlardan.

Yaşadıkların kolay şeyler değilmiş,dilerim geçip gitmiş olsun... Rabbim o zamanlar verdiği sabrını hiç eksiltmesin..korusun kollasın seni ve mucizesini benden önce sana göndersin , evlat sahibi yapsın seni...

İmkanın varsa ve gerçekten olmuyorsa donasyon ile bebek sahibi olabilirsin...internetten araştırma yaparsan bulabilirsin böyle merkezleri...özellikle Kıbrısta... bu konuda soruların varsa ve yazarsan , bizim kızlardan bilgisi olanlar mutlaka sana cevap verir.

38 yaş üstü diye bir topiğimiz daha var , oraya da yaz... orda da destek alabileceğin pek çok arkadaşımı bulacağından eminim.

Ara ara takip edersen topiklerimizi hem kendini daha iyi hissedeceksin hem de belkide sana yardımcı olacak doktoru buralardan bulacaksın.

hepimiz bir sürü şey yaşadık canım... kimimiz dillendirebiliyoruz... kimimiz içimizde saklı tutuyoruz... Her şeyin doğrusunu bilen Rabbimizle beraber...

Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Allah razı olsun canım cümlemizin yardımcısı olsun. Açıkçası ben zaten donasyon düşünüyorum ama bunu kimseye söyleyemiyorum pek normal karşılanmıyor bu durum sadece eşim ve ben biliyoruz o kadar.

bilmesi gerekenler biliyor yeter canımm...
sonrası ve öncesi kimseyi ilgilendirmez..

Dlerim , hayırlısı neyse Rabbim o yola yönlendirsin sizi

breezy arkadasim dogru soyluyor canim. kimsenin bilmesi gerekmiyor. kimseyide ilgilendirmez zaten.
eger ki gun gelirde ben de donosyana mecbur kalirsam bende hic kimseye soylemeyi dusunmuyorum. kime ne ki benim hayatim benim secimlerim. birde bizim toplum cok fena cookk ozel hayata karismayi yadirgamayi yargilamayi cok seviyoruz. sen nasil istiyorsan oyle yap arkadasim.

Merhaba arkadaşım. Herkesin sınavı farklı farklı işte.. Ama ben şuna inanıyorum Rabbim kuluna kaldıramayacağı dert vermezmiş.. Sen şükrünü ve duanı eksik etme. bu kadar derdin arasında hele ki kanser gibi bir hastalığı atlattıysan daha diyecek bişey yok maşallahh. Allahım gücünü çok çok fazla arttırsın. Umarım bu kez hamile kalırsın. Eğer tüp bebek olmuyorsa donasyon dene canım anne olmak hepimizin hakkı. Bende kendime son bi şans verdim tüp bebekte. Baktım olmuyor dooooğruu Kıbrısa gitcem elden gelen başka bişey yok..

Allah razı olsun arkadaşlar cevaplarınız için. forumu baya bi okudum ne güzel herkes arkadaş olmuş burda. En güzelide birbirini tanımayan bi sürü insanın aynı duygularla hareket etmesi ve birbirine destek olması. Zaman buldukça yazıcam sizlere ve yazılarınızı okuycam çok teşekkürler.

Kizlar modemim arızali dünden bu yana internetim yok :)
Bende bebek battaniyesine basladim sarı , beyaz kalp motifli , tigla örüyorum :)
Bunu okuyunca elin kuş popon tas olsun deyin :) o zaman cabuk biter annem oyle öğretti ne zaman el ısı başlasak oyle söyletirdi
Gecmisi okuyamiyorum tel den giriyorum budanda fazla aksiyon yapılmıyor iyisinizdir insallah

elin kuş popon taş olsun puffyimm

hem demesek de senin elinden kurtulmaz o battaniye ben bilirimmmm

kolay gelsin sana kuzum benimm,öpüyorum zıp zıp bebişini

Alllaha şükürler olsun iyiyiz , ben her zaman ki gibi

elin kus popon tas olsun puffycim bizde guzel haber aliyoruz seviniyoruz bazen uzuluyoruz iste hayat devam ediyor.
seni ve bebegini cok opuyoruz..arada buraya ugramiyi sakin ihmal etme

Son düzenleme:

biz burada biraz farklı bir şey yapıyoruz canım benim... görmeden birbirimizi , çoğu zaman seslerimizi bile duymadan hatta farklı ülkelerde yaşayan arkadaşlarımızla yüreklerimize dokunuyoruz birbirimizin..

hoşgeldin sen de

cunku bizler kader ortaklariyiz gonul dostlariyiz canim. bizi bizden en iyi baska kim anlar.
seni burda gormekten mutluyus

Hoşbuldum canımmm çok sağolun... Rabbim herkese gönlündekini yaşatsın o sadece ol desin...

gokcii hoşgeldin tek yumurtanda olsa dene derim tek olsun senin olsun..sonuçta yumoş varmı ona bak eğerki bir tanede olsa varsa dene öncelikle yumurtanın kalitesini artırmya çalış tek yumurtayla çok haile kalan var..donasyondan önce kendi yumurtana şans ver ..sonuçta veren allah..o isterse olur..istemesse donasyonlada olmaz....burda tek yumurtayla hamile kalanlar var..wanna arkadaş tek taşı ile hamile şu an hemen pes etmeyin..41 yaş çokda geç değil..elimizden geleni yapalım kısmette varsa o bizi bulacaktır..allah hepimizin yardımcısı olsun..sonuçta burda hepimizin aman aman bi yumoşu yok malum yaş..ama sonuçta var az olsun öz olsun işallah..

elin kuş popon taş olsun puffyimm

hem demesek de senin elinden kurtulmaz o battaniye ben bilirimmmm

kolay gelsin sana kuzum benimm,öpüyorum zıp zıp bebişini

Alllaha şükürler olsun iyiyiz , ben her zaman ki gibi

elin kus popon tas olsun puffycim bizde guzel haber aliyoruz seviniyoruz bazen uzuluyoruz iste hayat devam ediyor.
seni ve bebegini cok opuyoruz..arada buraya ugramiyi sakin ihmal etme

Tesekkurler Kizlar bu battaniye bitsin ikincisinde öreceğim onun renginde cam göbeği :))
Doktor buyuk ihtimalle erkek dedi ama sözün icinde buyuk ihtimal lafı var kesin degil o yuzden net renk kullanamıyor ara renklere idare ediyorum :))
Allah hepimize bu gunleri nasip etsin , o kadar istiyorum ki sizde ayni gunleri yasayın neyse bende onden gideyim bu asamada neler yapılıyor öğreneyim size yapilacaklari ve modelleri anlatirim artik :))
Mordim yapildi dun aksam uzeri burada sabah gozumu acıyorum hemen size bakiyorum özlüyorum sizi

Canim merhaba nasilsin daha once yazdim ama gormedin sanırım , bir arkadaşımın endimiutrum kalınlasma problemi var galiba senin de bu konu ile ilgili yaptıkların vardi braz bilgi verebilirmişler :))

Gökcil canim merhaba hos geldin aramiza , burası 40 topigi ama buranın ablası bile benim herhalde yasim 45 ( 44 yeni bitti )
Gittigim doktorların cogu olmaz dedi bana , ugrasma dediler , hatta kabul etmek istemediler paran varsa yap istersen dediler gönülsuz gönülsuz .
Sonra beni kabul eden ama cokta umut vermeyen bir merkezde bu arada %5 olma ihtimali veriler , 2. Denemede tek yumurta ki ben ona altin yumurta diyorum hamile kaldım cok sukur 3 Ayı buradaki arkadaşlarımla geçirdim sag saglim hatta bebek battaniyesine basladim.
Esim %5 ihtimali duyduğunda ben şokta iken ama hic yok degil dedi , esim tek yumurtayı duyduğunda yine ben soktayken ama 1 taned olsa var hic yok degil dedi , tekte olsa yumurta kaderini yasamalı dedi , ben her duyduğuma şokta beynimden alevler çıkarken esim sakin sakin olacak dei bana inanmanın gücünü öğretti.
Sana lazim olan tek yumurta zaten bu is tek yumurtayla olmuyormu sende o varsa dene yoksa donasyona gidersin sonucta senn kanınla caninla beslenecek.
İnanmanın gücüne inan Rabb'ime emanet ol gerisi gelir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…