Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

işallah hepimizi nüfüs patlamsında katıkıda bulunuruz:))bilmiyorumki arkadaşım bende kafayı yiyorum işte kendi kendime heralde öylemi oldu diye bilmiyorumki:))

yaaa doktorların gıcıklığı aslında... bebek istiyoz de mi...her ay ovulasyon zamanı gelin dese , düzenli takip edelim dese hem yumurtlamayı ( gıt gıt gıdaaaakkkk ) hem endometriumu... bizde kurtulsak bu dertlerden...

ama nerdeeeee... sankim probu biz onlara

:)) nerde breezey canım yaa..nerde o günler..senin adet tarihin yakınmı..varmı bi değişiklik..

ümmüseleme, selcanin dedigi gibi umarim hamilesindir. nasil gidiyor cok görünmedin bu siralar bende mayista adanadaya gelecegim.

ayy sen önce yazmışın görmedim :)) bilmiyorum ki hiç belirti yok hayırlısı..direk endodan şüphelendimm..canım ara ara girip okuyorum yazıyorum..sizler maşallah kaynatıyosunuz hoşuma gidiyor..okuduğum zaman gülüyorum..çok hoşsunuz hepiniz..

yaramaz durum yok 22 nisanda yumurtlama günüm ovulasyon testi yapacagim bakarsin tuttururuz bellimi olur
sen tedaviyi beklerken zamani degerlendir bakarsin dogal yolla olur.

hiç belli olmaz allahın işi ne zaman geleceği..testini önce yapmaya başlıyosun ama dimi canım..

yaramaz durum yok 22 nisanda yumurtlama günüm ovulasyon testi yapacagim bakarsin tuttururuz bellimi olur
sen tedaviyi beklerken zamani degerlendir bakarsin dogal yolla olur.

testi bir kaç gün önceden yapsana , ya erken yumurtlarsannn

ben bu ay öyle yapıyorum daa ... 19 nisanmış benim günüm, bilgisayar öyle dedi ama ben bir kaç gündür yapıyorum nolmaz nolmaz diye ve çift çizgiyi yakalayamazsam , sonrasında da yapacağım...

tüp kaçak çıktı ya bakarsın bunu beceririm

benim 25 ve 26 günde adet oluyorum genelde 1. günden sayarsak 11.veya 12. güne denk geliyor bugün 7. gün 18 nisanda baslasam normaldi teste ama erkende olabilir dedigin gibi birazdan ilk testimi yapayim.

benim 25 ve 26 günde adet oluyorum genelde 1. günden sayarsak 11.veya 12. güne denk geliyor bugün 7. gün 18 nisanda baslasam normaldi teste ama erkende olabilir dedigin gibi birazdan ilk testimi yapayim.

denemekten bir şey olmaz diye düşünüyorum... bazen erken bazen de geç yumurtlama oluyor ya...ya da hiç olmuyor...hiç olmazsa regl tarihini beklerken ona göre beklerim... yumurtlamadıysam ne diye hamile miyimm diye bekliyim değil mi

duova breezey haklı sen erkenden başla testi yapmaya belli olmuyor yumurtlama zamanı erkende olabiliyor geçte..

Kizlar selam nasilsinizz ben ne yapayim kaynanam burda bide adet olmadim 10 gun gecdi tik yok bugun biraz goguslerim acimaya basladi o ates basmalar falan gecdi ben size bir sey diyeyimmi ben galiba hamileyimm sanki oyle geliyor bana surekli uykum var sabahlari agzim aci aci uyaniyorum midem bulaniyoo surekli acikiyorum butun gece cisden cikamiyorum cok alinganim kasigima igneler batiyoo ve gecen gun okulda ben dil okuluna gidiyorum biliyosunuz tahtaya yazilan kalemin kokusu beni mahfetti midem bulandi.insallahhhhhhh haaa birde gecen ruyamda bir erkek bebek gordum tepsi tepsi boreklerle ne bilim yaa.hayirlisi olsun

sanırım ben bunu da demiştimmm

Rabbim inşallah nasip etmiştir.
dün bir topikte okumuştum , aşağı yukarı seninkine benzer, yani arkadaş regl olamıyordu , hatta regl olsun diye ilaç vermiş doktor , içmemiş bir kaç gün , sonra korka korka içmiş 4 tane... ama dayanamamış doktora gitmiş bir bakmış hamileeee...
aklıma sen gelmiştin...

bende demistim bendeeeee...hatta ilk olarak ben demistim sen hamilemisin yoksa diye..ay Allahim insallah yarabbim ya..tuylerim diken diken oldu okuyunca...cok mutlu oldum canim coookkk lutfen buraya yazmayi ihmal etme olur mu lutfeeennnn

sira bizde insallah arkadasim insallah cok duygulandim ben ya okuyunca coookkkk

evettt evettt umutlu selcanımmm sıra ikimizdeee

Rabbimin izniyle biz de başaracağız

sen ben duova hope daha aklima gelmiyen butun arkadaslarim insallah bizde basaracagiz bunu..

canim dunku testin nasil cikti ikinci cizgide koyulasma var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…