- Konu Sahibi akideciknane
Allah kolaylik versin canim zor valla. ben ilk dort ay surekli cikartmistim. ama Allah sabrini veriyor 3. veya 4. ayda da geciyor genellikle. bebek dogunca zaten herseyi unutuyor zaten degil mi
Selcancim kafam hep bir donuyor , her seyden tiksindim hatta yıkanmaktan bile dusa giriyorum sabun , sampuan kokusu öldürüyor beni sizi okuyorum ay bir hoşuma gidiyor tam cevap yazayim diyorum kafam bir donuyor yazamadan çıkıyorum.
Bir geçse su bulantılar her seyi yiyesim var ay acım Kizlar ac , yemekistiyorum ama ağzımda surekli acı bir tat
Bakiyorum Breezy ile çalısmalara hız vermisisniz insallah emekleriniz bosa çıkmaz , tabi bu en cok kocalara yarıyor o ayrı :))
Allah emeklerinizi bosa cikarmasin...
canımmm puffyimmmm
öncelikle sen ve tüm hamilelerimiz iyi olsun, biz de oluruz merak etmeyin...
sen ne güzel şeyler yiyorsun öyleee...ben hamile kalmadan da onlara aşerebiliyorum , biliyor musunn
hormonlar var ya onlar yapıyor sana bütün o gariplik dediklerini... olsun beeeee
hee bir de hamilelik için hafif delilik demişsin , ben hamiş kalırsam , kaçın o zamannnn
ovulasyon testi hakkında mı yoksam başka bir konu hakkında mı kuzummmm
dün akşam ki ovulasyon testi , diğer günlere göre 2. çizgi daha koyu olarak gerçekleşti
ama hala aynı koyulukta değil...benim aynı koyulukta görme günlerim , testin açıklamasına göre bugün veya yarın, sonrası çatlaması gerekiyor.
ki dün akşamdan beri alt karın bölgemde ağrı var hem de 2 taraflı...sanırım yumurtlama başladı...
tüp bebek için yumurtalar büyürken de aynı ağrıları yaşamıştım , ordan tanıdık geldi.
Canim Breezy bu gun yine okudukça neşem geldi dokturmussun yine , delilik buysa sen hep deli kal hos bir delisin
Yiyebildiklerime gelince eksi oldukları icin seviyorum su an eksi olan her seyi seviyorum , ama inan giyememeli buyuk problemmis , tabi yiyemedikcede sinirler zayıflıyor sebeple sebepsiz her seye ağırlıyorum cocuk gibi.
Allah esime sabir versin , su aralar zor benle geçinmek ne yapsa olmuyor , garibin durumu zor