• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allah kolaylik versin canim zor valla. ben ilk dort ay surekli cikartmistim. ama Allah sabrini veriyor 3. veya 4. ayda da geciyor genellikle. bebek dogunca zaten herseyi unutuyor zaten degil mi :emir_bebek:

Selcancim kafam hep bir donuyor , her seyden tiksindim hatta yıkanmaktan bile dusa giriyorum sabun , sampuan kokusu öldürüyor beni sizi okuyorum ay bir hoşuma gidiyor tam cevap yazayim diyorum kafam bir donuyor yazamadan çıkıyorum.
Bir geçse su bulantılar her seyi yiyesim var ay acım Kizlar ac , yemekistiyorum ama ağzımda surekli acı bir tat
Bakiyorum Breezy ile çalısmalara hız vermisisniz insallah emekleriniz bosa çıkmaz , tabi bu en cok kocalara yarıyor o ayrı :))
Allah emeklerinizi bosa cikarmasin...

canımmm puffyimmmm:38:
öncelikle sen ve tüm hamilelerimiz iyi olsun, biz de oluruz merak etmeyin..:16:.
sen ne güzel şeyler yiyorsun öyleee...:37:ben hamile kalmadan da onlara aşerebiliyorum , biliyor musunn:56::1:
hormonlar var ya onlar yapıyor sana bütün o gariplik dediklerini... olsun beeeee:37:
hee bir de hamilelik için hafif delilik demişsin , ben hamiş kalırsam , kaçın o zamannnn:52::1:

ovulasyon testi hakkında mı yoksam başka bir konu hakkında mı kuzummmm:1:

dün akşam ki ovulasyon testi , diğer günlere göre 2. çizgi daha koyu olarak gerçekleşti:1:
ama hala aynı koyulukta değil...benim aynı koyulukta görme günlerim , testin açıklamasına göre bugün veya yarın, sonrası çatlaması gerekiyor.:17:
ki dün akşamdan beri alt karın bölgemde ağrı var hem de 2 taraflı...sanırım yumurtlama başladı...
tüp bebek için yumurtalar büyürken de aynı ağrıları yaşamıştım , ordan tanıdık geldi.:34:

Canim Breezy bu gun yine okudukça neşem geldi dokturmussun yine , delilik buysa sen hep deli kal hos bir delisin
Yiyebildiklerime gelince eksi oldukları icin seviyorum su an eksi olan her seyi seviyorum , ama inan giyememeli buyuk problemmis , tabi yiyemedikcede sinirler zayıflıyor sebeple sebepsiz her seye ağırlıyorum cocuk gibi.
Allah esime sabir versin , su aralar zor benle geçinmek ne yapsa olmuyor , garibin durumu zor

Selcancim kafam hep bir donuyor , her seyden tiksindim hatta yıkanmaktan bile dusa giriyorum sabun , sampuan kokusu öldürüyor beni sizi okuyorum ay bir hoşuma gidiyor tam cevap yazayim diyorum kafam bir donuyor yazamadan çıkıyorum.
Bir geçse su bulantılar her seyi yiyesim var ay acım Kizlar ac , yemekistiyorum ama ağzımda surekli acı bir tat
Bakiyorum Breezy ile çalısmalara hız vermisisniz insallah emekleriniz bosa çıkmaz , tabi bu en cok kocalara yarıyor o ayrı :))

Canim Breezy bu gun yine okudukça neşem geldi dokturmussun yine , delilik buysa sen hep deli kal hos bir delisin
Yiyebildiklerime gelince eksi oldukları icin seviyorum su an eksi olan her seyi seviyorum , ama inan giyememeli buyuk problemmis , tabi yiyemedikcede sinirler zayıflıyor sebeple sebepsiz her seye ağırlıyorum cocuk gibi.
Allah esime sabir versin , su aralar zor benle geçinmek ne yapsa olmuyor , garibin durumu zor

Kuzum puffyim hoşgeldin :38:

Rabbim yardımcın olsun , bütün sabırları sana versin.:16:

şimdik ekşi yemekle anlamamız gereken , bize Ayşe'nin mi geleceği acebaaa ( ye ekşiyi doğur Ayşeyi ye tatlıyı doğur Hakkıyı meselesi :1: )
neyseee Rabbim ne verirse hayırlısını versin... hepsi bizim bebişlerimiz:49:

umutlu selcanım ve ben bu aralar tıp dünyasına savaş açtık...:45: her ikimizin de sinirlendiği durumlar var , o yüzden kurduğum bebek merkezinde beraber tıp ilmine kafa tutuyoruz...:37::38:
kocaları da sevindirdiği kesin ammaa şahsen ben de hiçççççççç şikayetçi değilim durumdan:17::1:

öpüyorum seni ve zıp zıp bebişini kuzumm:122::38::1:

of canim ya Allahim yar ve yardimcin olsun insallah tuh tuh uzuldum valla :43:
benim annem abimde surekli eksi erik yemis lakin ayseyi tutturamamis :52:

biliyormusunuz kizlar annem bana hamile kaldiginda beni hic istememis :43: ne ilaclar icmis bebek (yani ben) dussun diye. yuksek yerlerden atlamis lakin bebek hayata simski tutunmus :emir_bebek: o gunden beri de hayat mucadelesi devam ediyor bebegin :42:

of canim ya Allahim yar ve yardimcin olsun insallah tuh tuh uzuldum valla :43:
benim annem abimde surekli eksi erik yemis lakin ayseyi tutturamamis :52:

biliyormusunuz kizlar annem bana hamile kaldiginda beni hic istememis :43: ne ilaclar icmis bebek (yani ben) dussun diye. yuksek yerlerden atlamis lakin bebek hayata simski tutunmus :emir_bebek: o gunden beri de hayat mucadelesi devam ediyor bebegin :42:

neden acaba istememiş ? çok üzüldüm bunu duyduğumaa kuzumm...:53:

elbette devam edeceksin kuzum , demekki Rabbim de sana o gücü kuvveti bu yaşadıklarına göre vermiş.:38:

ya ama merak ettim sen bunu nasıl öğrendin, sakın annem anlattı deme:31:

neden acaba istememiş ? çok üzüldüm bunu duyduğumaa kuzumm...:53:

elbette devam edeceksin kuzum , demekki Rabbim de sana o gücü kuvveti bu yaşadıklarına göre vermiş.:38:

ya ama merak ettim sen bunu nasıl öğrendin, sakın annem anlattı deme:31:

maalesefki annem anlatti diycem canim:30: abim cok kucukmus annem bana hamile oldugunu ogrendiginde 9 aylik falan iste ben ikisine nasil bakayim gibisinden beni istememis:14:

cahillik iste ne diyim :19: Allah omur verdikten sonra onunde hic birsey duramiyor

maalesefki annem anlatti diycem canim:30: abim cok kucukmus annem bana hamile oldugunu ogrendiginde 9 aylik falan iste ben ikisine nasil bakayim gibisinden beni istememis:14:

cahillik iste ne diyim :19: Allah omur verdikten sonra onunde hic birsey duramiyor

ayyy yaaaa ,üffffffffff...:50: var ya bu anneler bazen öyle oluyor ki...:50:
mesela benim annem , öyle şeyleri saklar söylemez , öylelerini de olur olmaz söyler ki sorma yanii:52:

senin annende 1940 larda falan mı doğmuştu acebaa... çünkü ben bazı anormallikleri , 1945 de atılan atom bombasının etkisine bağlıyorum da:37::1:

ne yazacağımı da bilmiyorum tam olarak ama Rabbim olsun dedikten sonra hiç kimse hiç bir şeye engel olamaz evettt kuzumm haklısınnnn:38:

Son düzenleme:
ayyy yaaaa ,üffffffffff...:50: var ya bu anneler bazen öyle oluyor ki...:50:
mesela benim annem , öyle şeyleri saklar söylemez , öylelerini de olur olmaz söyler ki sorma yanii:52:

senin annende 1940 larda falan mı doğmuştu acebaa... çünkü ben bazı anormallikleri , 1945 de atılan atom bombasının etkisine bağlıyorum da:37::1:

ne yazacağımı da bilmiyorum tam olarak ama Rabbim olsun dedikten sonra hiç kimse hiç bir şeye engel olamaz evettt kuzumm haklısınnnn:38:

:)) yine guldurdun beni arkadasim. yok canim ya benim annem 1955lerin. ama olsun ben hic kizmiyorum ona cok zor cocukluk ve genclik donemi gecirmis evlendikten sonra da hic birsey degismemis zorluklar devam etmis butun bunlarin etkisiyle saglikli dusunemiyordu demekki. keske hayatta olsaydi da yine cahil konusmalar yapsaydi. belki boyle bi hata yapti ama bizi cok buyuk bi sevgi ve ilgiyle buyuttu yokluk icinde hemde.

:)) yine guldurdun beni arkadasim. yok canim ya benim annem 1955lerin. ama olsun ben hic kizmiyorum ona cok zor cocukluk ve genclik donemi gecirmis evlendikten sonra da hic birsey degismemis zorluklar devam etmis butun bunlarin etkisiyle saglikli dusunemiyordu demekki. keske hayatta olsaydi da yine cahil konusmalar yapsaydi. belki boyle bi hata yapti ama bizi cok buyuk bi sevgi ve ilgiyle buyuttu yokluk icinde hemde.

aslında haklısın... ben de şimdi sallıyorum arkasından hatta bazen kızıyorum ama Rabbim cennetine alırsa çok arayacağımı biliyorum.
Kocamcımın annesi rahmetli olmuş , o bile anlatırken hislerini anlayabiliyorum...:53:

Rabbim sabır versin kuzum... senin anneciğinle eksik kalanların , evlatlarınla tamamlansın.:38:

Nurlar içinde yatsın, mekanı cennet olsun tüm yitirdiklerimizin...

canlı selam selcankerem nasıl gidiyor..yapıyormusun ovulasyon testini..bende hala adet olmadım günüm geçmedi ama adet olacağım yok..nar syu içemiyorum endoda incelmemi oldu acep..:)

kızlar sizden bişi istiyorum tüpçülerimizden bir arkadaşımız yemek yarışmasına katıldı
yemek yarışmasından haberi olmayanlar için yazıyorum bunu...
aşağıdaki linke girerek oy verirseniz sevinirim...
yemeğimizin adı PORTAKALLI PIRASA VE ŞEHRİYELİ TAVUK SALATA...

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...salatalar.html (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

canlı selam selcankerem nasıl gidiyor..yapıyormusun ovulasyon testini..bende hala adet olmadım günüm geçmedi ama adet olacağım yok..nar syu içemiyorum endoda incelmemi oldu acep..:)

canli aleykumselam :) yok canim yapmiyorum. ya ben ovulasyon testinin kritellerini yerine getiremiyorum :50: yok 2 saat sivi almiycan yok 4 saat idrarini tutucan falan olmuyor bende. gecen sefer ondan benim ki tutarsizdi kesin. ben her 15 dakikada tuvalet giden biriyim nasil tutayim 4 saat :52:

kiz sen hamilemisin yoksa kuzum :49:

canli aleykumselam :) yok canim yapmiyorum. ya ben ovulasyon testinin kritellerini yerine getiremiyorum :50: yok 2 saat sivi almiycan yok 4 saat idrarini tutucan falan olmuyor bende. gecen sefer ondan benim ki tutarsizdi kesin. ben her 15 dakikada tuvalet giden biriyim nasil tutayim 4 saat :52:

kiz sen hamilemisin yoksa kuzum :49:

sen yinde yap canım yaa ne zaman yap biliyormusun ikindine akşama doğru yap iki saat wc ye gitme..en azından ikinci çizgiyi görünce akşam değerlendirirsiniz :)) hamilemi sanmıyorum yaa hiç belirti yok ne adet ne de hamilelik..bi tuhaf oldu bakalım hayırlısı :)

sen yinde yap canım yaa ne zaman yap biliyormusun ikindine akşama doğru yap iki saat wc ye gitme..en azından ikinci çizgiyi görünce akşam değerlendirirsiniz :)) hamilemi sanmıyorum yaa hiç belirti yok ne adet ne de hamilelik..bi tuhaf oldu bakalım hayırlısı :)

hmmm bu ay gecti artik bidaha sefere artik. soyledigin gibi deniycem mutlaka canim.
senin bat ne zamanki arkadasim? insallah bebek vardir ya insallah :49::emir_bebek:

hmmm bu ay gecti artik bidaha sefere artik. soyledigin gibi deniycem mutlaka canim.
senin bat ne zamanki arkadasim? insallah bebek vardir ya insallah :49::emir_bebek:

benim aslında günüm geçti sayılmaz bugünlerde olmam lazımdı..herzaman öne atar ..ama endoda incelme olduysa gecikebiliyormuş ilk olduğunda öyle olmuştu..sonra nar kürü yaptım düzeldi ama bayadır içemiyorum tekrarladımı acep kendi kendime doktorculuk oynuyorum :))bi kaç gün bekleyim olsamda olmasamda doktoru arar bi giderim..ben ovu testi yaptığım zamanlar akşam a doğru yapıyordum yapanlardan öyle duymuştum...işallah sende en kısa sürede kavuşursun..ikiz annesisin ya belki yine ikizler olur :) işallh

benim aslında günüm geçti sayılmaz bugünlerde olmam lazımdı..herzaman öne atar ..ama endoda incelme olduysa gecikebiliyormuş ilk olduğunda öyle olmuştu..sonra nar kürü yaptım düzeldi ama bayadır içemiyorum tekrarladımı acep kendi kendime doktorculuk oynuyorum :))bi kaç gün bekleyim olsamda olmasamda doktoru arar bi giderim..ben ovu testi yaptığım zamanlar akşam a doğru yapıyordum yapanlardan öyle duymuştum...işallah sende en kısa sürede kavuşursun..ikiz annesisin ya belki yine ikizler olur :) işallh

ikiz buyutmek coki zooor cok ama yinede isterim Allahimdan hakkimda hayirlisini diliyorum. ya niye incelme olsun ki tekrarliyormu ki bu incelme. insallah olmazsin bize mujdeyi verirsin insallah :49::128:

ikiz buyutmek coki zooor cok ama yinede isterim Allahimdan hakkimda hayirlisini diliyorum. ya niye incelme olsun ki tekrarliyormu ki bu incelme. insallah olmazsin bize mujdeyi verirsin insallah :49::128:

işallah canımm..ikiz büyütmek zordur mutlaka ama hele şimdi bu yaşımızda daha bilinçli sabırlı olduğumuz için rahat büyütürüz gibi geliyor..tabii hayırlsısı tek çif farketmez..:)olsunda hayırlarla işallahh

selcaannnnnnnnnnnnn bakk napcakmışız... ben zaten akşam 22.00 de yapıyorum...işten gelince bir wc ziyareti , ondan sonra bi dahaa taaa o saat...:37:

o ne yaaa... endometrium kendine kendine bi incelip bi kalınlaşıyo mu regl döngüsü dışında...anlamadım valla:44:

kız olsun olsun ,ikiz olsun...:4: hatta mümkünse benim 2 kere ikiz olsunn:37::1: 3 de olur sorun yok:16:

Türkiye nüfusunu arttırmaya karalıyım ben :27:, hem erken emekli olurum böylecee:52::1:

canlı selam breezey nasıl gidiyor..yeni tedaviden çıktığın için hamile kalma şansın yüksek...hayırlı haberler

selcaannnnnnnnnnnnn bakk napcakmışız... ben zaten akşam 22.00 de yapıyorum...işten gelince bir wc ziyareti , ondan sonra bi dahaa taaa o saat...:37:

o ne yaaa... endometrium kendine kendine bi incelip bi kalınlaşıyo mu regl döngüsü dışında...anlamadım valla:44:

kız olsun olsun ,ikiz olsun...:4: hatta mümkünse benim 2 kere ikiz olsunn:37::1: 3 de olur sorun yok:16:

Türkiye nüfusunu arttırmaya karalıyım ben :27:, hem erken emekli olurum böylecee:52::1:

işallah hepimizi nüfüs patlamsında katıkıda bulunuruz:))bilmiyorumki arkadaşım bende kafayı yiyorum işte kendi kendime heralde öylemi oldu diye bilmiyorumki:))

canlı selam breezey nasıl gidiyor..yeni tedaviden çıktığın için hamile kalma şansın yüksek...hayırlı haberler

aleyküm selammmm ummucummmm:38:

valla çalışıyos işteee:17::1:
Rabbim olsun dediyse bu ay , yok zamanı varsa daha başka zamana veririm hayırlı haberi inşallah...:16:

ama sanki bu ay gibi geliyor bana... geçen 2 ay yalancı hamilelik belirtileri hemde mide bulantısına , kokulardan tiksinmeye kadar ... sonrası tüp bebek denemesi , negatif ama... Hani derler ya Rabbimin hakkı 3 'tür... bu ay hem belirtisi hem kendisi gelecek gibi sanki:16:yine de Rabbim bilir:49:

Back