Doktorumdan az işlem ve ilaç konusunda da çok memnundum, en az ilaç ve dozla en kaliteliyi bulmaya çalışan bi doktor bence kendisi. Fazladan hiçbir işlem ilaç istemedi. Adetin 2. Günü Gonal f kullanmaya başladım 300 mg günlük, 2 gün sonra ultrason, ondan da 3-4 gün sonra cetrotide ve çatlatma iğnesi ile opuya girdim. Sanırım iğneleri 1 hafta kullandık. Tetra, prednol 4 gün olmak üzere, Climara bant, cirone jel, coraspirin, eleviti devamlı kullandım. Bugün coraspirini bıraktım sadece.
İleri yaş çok önemli bi etken ama bir tane de olsa kaliteli yumurta elde ediyor muyuz o önemli demişti bana. Ben iki olumsuz sonuçtan sonra kendisine ‘bırak derseniz bırakacağım, olmayacaksa yaş nedeniyle devam etmek istemiyorum’ demiştim, o da bana ‘yumurta olduğu sürece umut var, belki senin yaşın değildir belki başka faktörlerdir belki biz yapamamışızdır, yaş yaş diyoruz sebep bulamayınca ama belki de yanılıyoruz’ demiş ve beni düştüğüm yerden kaldırmıştı. Özetle çok gerçekçi ama çok da iyi bi doktor/hoca bence. Tavsiye ederim tabi herkese