Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Karsiliksiz ask yasamiyorsun benimde sana karsi ayni duygularim var 😀😀😀Doktor herşey yolundaymış 2 veya 3 Ocak demişti doktor ama ben uçak biletlerine bakarken 28 Aralık kontrol tarihine bilet alacağıma 3 Ocak tarihine uçak bileti almış bulundum.3 Ocak olması için dua ediyorum 😊.isyerinde fırsat buldukça yazıyorum.Anlamsiz cümleler kurabilirim kimse kusuruma bakmasın:kahve:
vay bee bacım uçak tarihi karışmış yarın nasıl gideceksin.cumartesi geri mi döneceksin sanırım öyle olacak.sende şimdilerde çok telaşlısındır.Allah yol açıklığı versin rahat pozitif git gel İstanbul'a inş.işlerinde yoğun hiç kolay değil

Hastane tüp bebek merkezi gayet sakin, her şey saatinde herkes çok disiplinli. Hem muayene hem de opu/transfer aşamasında uzun süre bekletmiyorlar. Öyle aman aman ilgi şefkat yok ama benim gibi öyle şeylerden hoşlanmayan biri için dört dörtlük 😄
Florence Nightingale hastanesi Prof. Bülent Baysal'ı da iyi doktorlar arasına koyuyorum o halde.bende anlattıklarını beğendim.ayrıca burası şişli florance hastanesi değil mi ?
Amerikan hastanesinde arkadaşım son tedavisini gördü o beğenmedi sonuçta negatifti.bir ilgi alaka bir farklılık yoktu.

Doktorumdan az işlem ve ilaç konusunda da çok memnundum, en az ilaç ve dozla en kaliteliyi bulmaya çalışan bi doktor bence kendisi. Fazladan hiçbir işlem ilaç istemedi. Adetin 2. Günü Gonal f kullanmaya başladım 300 mg günlük, 2 gün sonra ultrason, ondan da 3-4 gün sonra cetrotide ve çatlatma iğnesi ile opuya girdim. Sanırım iğneleri 1 hafta kullandık. Tetra, prednol 4 gün olmak üzere, Climara bant, cirone jel, coraspirin, eleviti devamlı kullandım. Bugün coraspirini bıraktım sadece.

İleri yaş çok önemli bi etken ama bir tane de olsa kaliteli yumurta elde ediyor muyuz o önemli demişti bana. Ben iki olumsuz sonuçtan sonra kendisine ‘bırak derseniz bırakacağım, olmayacaksa yaş nedeniyle devam etmek istemiyorum’ demiştim, o da bana ‘yumurta olduğu sürece umut var, belki senin yaşın değildir belki başka faktörlerdir belki biz yapamamışızdır, yaş yaş diyoruz sebep bulamayınca ama belki de yanılıyoruz’ demiş ve beni düştüğüm yerden kaldırmıştı. Özetle çok gerçekçi ama çok da iyi bi doktor/hoca bence. Tavsiye ederim tabi herkese 😊💕
Doktorunuz çok güzel konuşmuş, bayıldım. Benim doktorum bana 60 yaş muamelesi yapmıştı 39 yasindaydim. Negatif olsada insan böyle bir doktorla yoluna devam eder

vay bee bacım uçak tarihi karışmış yarın nasıl gideceksin.cumartesi geri mi döneceksin sanırım öyle olacak.sende şimdilerde çok telaşlısındır.Allah yol açıklığı versin rahat pozitif git gel İstanbul'a inş.işlerinde yoğun hiç kolay değil
Cumartesi sabah gidip öğleden sonra döneceğim canım. Aynen yilsonu en yoğun olduğum dönem ama sık sık girip yazdıklarınızı okuyorum. Bana çok iyi geliyorsunuz. İyi varsınız ne diyeyim. Güzel günler bizim olsun. Şifa nerde ise biz bulamıyoruz, yüce Rabbim bize getirsin mucemizi

Cumartesi sabah gidip öğleden sonra döneceğim canım. Aynen yilsonu en yoğun olduğum dönem ama sık sık girip yazdıklarınızı okuyorum. Bana çok iyi geliyorsunuz. İyi varsınız ne diyeyim. Güzel günler bizim olsun. Şifa nerde ise biz bulamıyoruz, yüce Rabbim bize getirsin mucemizi
İnşallah inşallah senden de güzel haberler alacağız🙏
Burada olmak bana da çok iyi geliyor☺️ Hamile kalanlar da bizi bırakmasın sakın, birlikten kuvvet doğar:)

Günaydın ☀ Senin de tutacak bu sefer içime öyle doğdu yazmıştın bana, ne güzel bi iç sesin varmış senin 💕😍 inşallah bundan sonraki süreç de güzel geçer de benim de senin gibi bi tane miniğim olur
İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın canım. Bu tüp bebekte kaç tane arkadaşımda da ben de de sende de aynı şey oldu, ne zaman bir rahatlık geliyor o zaman tutuyor. Tutacağını mı hissediyoruz, yoksa rahatız diye mi tutuyor bilmem :) Bundan sonra endişe etmemeye çalış gidişata bırak kendini. Çünkü hamilelik, doğum, bebeklik, çocukluk, evlendirsen de bitmeyecek, ömür boyu endişeye duyacağın anneliğe hoş geldinnn :KK200:

İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın canım. Bu tüp bebekte kaç tane arkadaşımda da ben de de sende de aynı şey oldu, ne zaman bir rahatlık geliyor o zaman tutuyor. Tutacağını mı hissediyoruz, yoksa rahatız diye mi tutuyor bilmem :) Bundan sonra endişe etmemeye çalış gidişata bırak kendini. Çünkü hamilelik, doğum, bebeklik, çocukluk, evlendirsen de bitmeyecek, ömür boyu endişeye duyacağın anneliğe hoş geldinnn :KK200:
Şu ana kadar iyi geldim ama şimdi bi telaş sarmadı desem yalan olur :) ama dediğin çok doğru, pozitif sonucu aldım ama sırada değer artışı sonra usg sonra neler neler var ve bitmeyecek kaygı ve sevinç :) inşallah güzel gelişir her şey, çok teşekkür ederim güzel motive edişin ve desteğin için 😍💕
Senin bebişin geldi mi yoksa doğuma var mı daha

Doktorunuz çok güzel konuşmuş, bayıldım. Benim doktorum bana 60 yaş muamelesi yapmıştı 39 yasindaydim. Negatif olsada insan böyle bir doktorla yoluna devam eder
Evet tunsercim :) negatif olsa da sonuna kadar hocayla devam edeceğimi söylemiştim çevreme de, 60 yaş muamelesi yapan doktora da ne desem az gelir zerre empati yeteneği yok demek ki en basiti. Öyle tiplerden kaçalım :) pozitif enerjilere odaklanalım 💕😍

Florence Nightingale hastanesi Prof. Bülent Baysal'ı da iyi doktorlar arasına koyuyorum o halde.bende anlattıklarını beğendim.ayrıca burası şişli florance hastanesi değil mi ?
Amerikan hastanesinde arkadaşım son tedavisini gördü o beğenmedi sonuçta negatifti.bir ilgi alaka bir farklılık yoktu.
Evet İstanbul Florance diye geçiyor, Çağlayan’da adliyenin yakınındaki hastane. Gönül rahatlığı ile iyi doktorlar arasına alabilirsin yani şekerim 🥰 Amerikan hastanesinde benim de bi arkadaşım tedavi oldu iki kez o da memnun kalmadı, Florance’a başladı o da

Şu ana kadar iyi geldim ama şimdi bi telaş sarmadı desem yalan olur :) ama dediğin çok doğru, pozitif sonucu aldım ama sırada değer artışı sonra usg sonra neler neler var ve bitmeyecek kaygı ve sevinç :) inşallah güzel gelişir her şey, çok teşekkür ederim güzel motive edişin ve desteğin için 😍💕
Senin bebişin geldi mi yoksa doğuma var mı daha

Benim kızım 10 aylık oldu pazar günü ablası. İsmi Beren Deniz. Allah hepsini iyi insanlarla karşılaştırsın, isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah. Şimdi kese görme heyecanı, kalp sesi (kameraya çek), sonra her kontrolde kaç cm olmuş, sonra azıcık akıntıda aman yarabbim suyum mu geldi, en ufak ağrıda ay bir şey mi oldu, arabayla çukura düşünce bile bişey oldu mu acaba diye korkuyordum. 8 kere gece hastaneye gittik derken eşim benden çok çekti. Şimdiki tecrübelerim olsa biraz daha rahat olurdum. :KK45: Doğunca da bitmiyor sadece sebebi değişiyor, yok dişi, ateşi, aşısı, atak haftası... Hala arada nefesine bakıyorum gece uyurken. Tüm önceliklerin değişiyor. Hatta biri pırt yapınca bu kadar sevineceğimi de hayal edemezdim. Her anını doyasıya yaşayın bu mucizenin, çok endişelenmeyin... :anne:

Evet tunsercim :) negatif olsa da sonuna kadar hocayla devam edeceğimi söylemiştim çevreme de, 60 yaş muamelesi yapan doktora da ne desem az gelir zerre empati yeteneği yok demek ki en basiti. Öyle tiplerden kaçalım :) pozitif enerjilere odaklanalım 💕😍
Geçte olsa bende öyle yaptım şimdilerde sekreterine bu forumda olumlu şeyler yazdirarak reklam yapma peşinde

Geçte olsa bende öyle yaptım şimdilerde sekreterine bu forumda olumlu şeyler yazdirarak reklam yapma peşinde
Oyyy öyle şeylerde mi oluyor? Bi dr sekreterine reklam yaptırır mı? Hangi dr bu acaba, yanlışlıkla yolum ona düşmesinden korkuyorum. Özelden yazsan kim o acaba..
Kafam da karışıyo dr konusunda Bahçeciye 3. şansı vereyim diyodum ama şimdi koşarak Bülent Baysal a gitmek istiyom. Bir yandan sa Memorial Semra hn a gitmek istiom:KK43: Bir de şu kök hücre tedavisi yapan dr na gitsem diom:KK43: Sanırım bütün dr lar ben o kozmik koltuktayken gelsin baksın istiyom😂😂😂

Oyyy öyle şeylerde mi oluyor? Bi dr sekreterine reklam yaptırır mı? Hangi dr bu acaba, yanlışlıkla yolum ona düşmesinden korkuyorum. Özelden yazsan kim o acaba..
Kafam da karışıyo dr konusunda Bahçeciye 3. şansı vereyim diyodum ama şimdi koşarak Bülent Baysal a gitmek istiyom. Bir yandan sa Memorial Semra hn a gitmek istiom:KK43: Bir de şu kök hücre tedavisi yapan dr na gitsem diom:KK43: Sanırım bütün dr lar ben o kozmik koltuktayken gelsin baksın istiyom😂😂😂
😀😀😀 çok doğru kırk doktor karar veriyor diyorlarya kırkı da sıralansa karşımıza hiç fena olmaz .Merak etme karsilasmazsin kendisi izmirde

Benim kızım 10 aylık oldu pazar günü ablası. İsmi Beren Deniz. Allah hepsini iyi insanlarla karşılaştırsın, isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah. Şimdi kese görme heyecanı, kalp sesi (kameraya çek), sonra her kontrolde kaç cm olmuş, sonra azıcık akıntıda aman yarabbim suyum mu geldi, en ufak ağrıda ay bir şey mi oldu, arabayla çukura düşünce bile bişey oldu mu acaba diye korkuyordum. 8 kere gece hastaneye gittik derken eşim benden çok çekti. Şimdiki tecrübelerim olsa biraz daha rahat olurdum. :KK45: Doğunca da bitmiyor sadece sebebi değişiyor, yok dişi, ateşi, aşısı, atak haftası... Hala arada nefesine bakıyorum gece uyurken. Tüm önceliklerin değişiyor. Hatta biri pırt yapınca bu kadar sevineceğimi de hayal edemezdim. Her anını doyasıya yaşayın bu mucizenin, çok endişelenmeyin... :anne:
Canımm ne güzel sevilir şimdi bıcır bıcır 😄 allah bağışlasın.
Kaygılanacak çok şey var farkındayım ama sakin olmaya çalışıyorum sizlerin desteği çok güzel 💕

sende iyi ki varsın amin mucizeleriniz gelsin

Kesinlikle çok haklısın,kadinin yaşına rağmen saglikli bir şekilde ucuz gebeliği devam ettirip doğum yapması kadın dogumcularin ve hastanenin titiz çalışmasına da bağlı,tabi kadının fizyolojik yapısi da bu durumu kaldirabilmis,çoğu gencecik kadın ikiz gebeliği bile kaldiramayabiliyor.
Sen de buradaki kadinlar için çok güzel bir orneksin,benim yaşım kırk yaş üstü değil ama yumurtalarımin azlığından dolayı genelde bu forumdayim ve sizlerin tecrübelerinden çok şey öğrendim,Allah razı olsun gerçekten verilen bilgiler çok kıymetli♥
Arkadaşlar merhaba.
Benim de yumurta gelişiminde sorunum var.
Zaten doktorlar yaşa takmis durumdalar bence yaşta bir sebep fakat yaşi genç olupta kalitesiz yumurtasi olan y ada dogru durust yumurtasi olmayan bir sürü kadin var.kan degerleri iyi olup yumurta olduğu surece bence şans var.Benim doktorum 47 yasinda 43 yasinda ilk kez doğum yapmis.Hıc kulak asmayin.

Merhaba
Herkese ortak bir sorum var. 2018 ocak ayından beri tüp bebek tedavilerim oldu. 43 yaşımda ilj tüp demememde hamile kaldım. Ama boş gebelikle sonuçlandı. 2 kez daha denedik. Bieşnde yumurtalar erken çstlafı. Sonrakinde yumurta cevap vermedi. 44 yaşımı bitirmek üzereyim. Hep aynı yerde tedaye devam ettik. Sizce doktor ve merkez değişrirmeli miyim? Aynı şeylwri hatırlatoyor ve geriliyorum. Ama doktora da güveniyorum. Kafam çpk karışık

Arkadaşlar merhaba.
Benim de yumurta gelişiminde sorunum var.

Merhaba
Herkese ortak bir sorum var. 2018 ocak ayından beri tüp bebek tedavilerim oldu. 43 yaşımda ilj tüp demememde hamile kaldım. Ama boş gebelikle sonuçlandı. 2 kez daha denedik. Bieşnde yumurtalar erken çstlafı. Sonrakinde yumurta cevap vermedi. 44 yaşımı bitirmek üzereyim. Hep aynı yerde tedaye devam ettik. Sizce doktor ve merkez değişrirmeli miyim? Aynı şeylwri hatırlatoyor ve geriliyorum. Ama doktora da güveniyorum. Kafam çpk karışık
Merhaba.. Sanırım seninle aynı yaşlardayız. Benim genel olarak baktığım bir kaç şey var;
Dr un enerjisi, Dr un bir sonraki tedavi için yaklaşımı ve kiliniğin laboratuvar kalitesi... Bunlar tamamsa devam edilebilir, çünkü geride kalan bizim bedenimiz oluyor.
Ama yumurtanın erken çatlama olayı nasıl oluyor anlamadım. Sonuçta bir kaç gidip ölçüm aldırıyoz, yani nasıl dr un gözünden kaçıyor?

X