Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

şişli memorial in kuralları çok net bunu bir kez daha okumuş oldum.katolik kilisesiymiş gibi geliyor bana her şey net :KK45:İngiliz aristokrasisi falan :))
iyi bir hastane profesyonel çalışıyor okuduklarımdan bu anlam çıkıyor.
@Babydust80 senin hastanen neresi merak ettim ??? doktorun kim ? şişli memorial galiba
Şişli Memorial doktorunun ilk bahsettiğin arkadaşa dediği "sende zaten hep 3-4 yumurta olacak" çok doğru biz korkuyoruz ya biter diye öyle çabuk bitmiyor :)) uzun zaman 3-4 devam ediyor.
bekar arkadaşın ise en hayırlı kararı vermiş önce takviyeleri kullansın ikisi için de sevindim.inşallah bebek haberlerini de alırlar :KK25::dua: onlara iletirsen sevinirim anne adayımız :nazar::nazar::KK200:
Selam şekerim 😀 arı sütünü ve diğer takviyeleri opudan önce kesmiştim ya ne zaman başlıyoruz, transferden önce ve sonrasındaki bekleme aşamasında da içebiliyor muyuz? Şu an laboratuvarda embriyoşlar malum 😀

Ben doktorları vitamin konusunda dinlemiyorum.Arı sütü de önemli bunların alınması kesinlikle olumlu. Genetik için yapılacak birşey yok ama imprly için mitokondriye etkisi var diye duymuştum o sebeple kullanıyorum daha bir sürü kullandığım vitamin var.
artik ben de dinlemiyorum. zaten son tedavide agzimin payini almis oldum onlari dinleyerek. impryl, arisutu, gonamax , balik yagi koenzim faydali olbilecek takviyeler kullaniyorum.

Selam şekerim 😀 arı sütünü ve diğer takviyeleri opudan önce kesmiştim ya ne zaman başlıyoruz, transferden önce ve sonrasındaki bekleme aşamasında da içebiliyor muyuz? Şu an laboratuvarda embriyoşlar malum 😀
Merhaba şekerim 😀 embriyoşlarından iyi haberler gelsin inş. 🙏 önce doktoruna sorman kosuluyla benim transferde mustafa bahceciye gecmistim.hoca, vitaminlerin bebeğe zarar verebilecegini yeterli elde veri olmadığini söyleyip icme dedi.vitamin icmedim.arı sütü biraz icip bıraktim.transferin 4. Gününde az birsey icmeye baslayip pozitifi alınca bıraktım.hatta kadın dogum doktoruma sordugumda 2 aylik hamileydim.hamilelikte ters etki olabilir dedi icmemi tavsiye etmedi.senin transfer hemen olacagı ićin içsen de olur içmesende.netten egriçayır sayfasına bakabilirsen o sayfada transfer surecine faydası var diyor hatirladığım kadariyla.başka arkadaşlarda fikirlerini yazarsa iyi olur.😘

Merhaba şekerim 😀 embriyoşlarından iyi haberler gelsin inş. 🙏 önce doktoruna sorman kosuluyla benim transferde mustafa bahceciye gecmistim.hoca, vitaminlerin bebeğe zarar verebilecegini yeterli elde veri olmadığini söyleyip icme dedi.vitamin icmedim.arı sütü biraz icip bıraktim.transferin 4. Gününde az birsey icmeye baslayip pozitifi alınca bıraktım.hatta kadın dogum doktoruma sordugumda 2 aylik hamileydim.hamilelikte ters etki olabilir dedi icmemi tavsiye etmedi.senin transfer hemen olacagı ićin içsen de olur içmesende.netten egriçayır sayfasına bakabilirsen o sayfada transfer surecine faydası var diyor hatirladığım kadariyla.başka arkadaşlarda fikirlerini yazarsa iyi olur.😘
Sağol canım güzel dilekler ve bildiler için, dr vitamine zaten karşı elevit kullanıyorsun yeter diyor. Arı sütünü sorarsam içme der muhtemelen 😀 biraz daha bakıyım o zaman içmeyim, tutunmaya iyi gelecek şekilde besleneyim 😀

Sağol canım güzel dilekler ve bildiler için, dr vitamine zaten karşı elevit kullanıyorsun yeter diyor. Arı sütünü sorarsam içme der muhtemelen 😀 biraz daha bakıyım o zaman içmeyim, tutunmaya iyi gelecek şekilde besleneyim 😀
Evet elevit iciliyor dogru bende de vardi.aynen dedigin gibisi yeterli.gen-arttan aysun hoca bir hastasina demis ki, tutunacak embriyo duvara yapışsa tutunur.

Önceki tedavilerimde sırasında bu başlık altında ankarada tedavi gören kişiler vardı .Bu konuda ankara diye arama yaparsan birşeyler bulabilirsin gibime geliyor.Ben izmirde 2 farklı doktorda tedavi gördüm bu tedavimi istanbulda devam ediyorum benin şahsi fikrimi soracak olursan istanbul da şansını dene
İstanbul'da nereyi önerirsiniz? Aklımda iki şehir var. İstanbul ve Ankara. Ankara'ya daha rahat ulaşım sağlayacağım bu yüzden pas geçmek istemedim. Ama işi şansa da bırakmak istemiyorum. Sizin tavsiyeniz hangi doktor / merkez ?

Ben doktorları vitamin konusunda dinlemiyorum.Arı sütü de önemli bunların alınması kesinlikle olumlu. Genetik için yapılacak birşey yok ama imprly için mitokondriye etkisi var diye duymuştum o sebeple kullanıyorum daha bir sürü kullandığım vitamin var.
İmprly mitokondri düzeyinde iyileştirme yapıyormuş. Doktorum söylemişti.

İstanbul'da nereyi önerirsiniz? Aklımda iki şehir var. İstanbul ve Ankara. Ankara'ya daha rahat ulaşım sağlayacağım bu yüzden pas geçmek istemedim. Ama işi şansa da bırakmak istemiyorum. Sizin tavsiyeniz hangi doktor / merkez ?
Bu soruya cevap vermek gerçekten çok zor.Memoriala gidip memnun kalmayan da var bahçeciye gidip memnun kalmayanda ben Bahceci fulya Güvenç Beye gidiyorum.Fakat onun hakkında da olumsuz şeyler okuyorum.Bulent beye gidip hamile kalan da var keşke gitmeseydim diyen de.Bu nedenle bir isim veremeyeceğim. Bir kaç işim belirleyip aynı güne randevu alarak bir ön görüşme yapabilirsiniz sonra da içinize sinen doktorla devam edersiniz.Rahim inceliği olan kişilerde Ulun Uluğ bey iyi diyorlar.Aret Kamer de tüp bebekte iyi diyorlar isim çok anlayacağın

X