gözün aydın olsun tebrik ederim :) ya niye öyle diyorsun bu tamamdır
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inş mutluluklar dilerim.tiroid ilacı çok önemli onu yazmayı unuttum.transferden önce tsh yükselince ilaç düşük doz sayılır 25 mg hamilelik sonuna kadar devam.
demek Progynova progestan gibi birşey.çünkü progestan iğne, aynı şekilde, 12. hafta sonuna kadar var.ama yaşım sebebiyle iğne 12. hafta iken sonra progestanın jeline döndü 12. hafta sonuna kadar tamamladık.prognava hap mı jel mi ?
saf arı sütü elimdeki bitince ayrıca içmedim.biraz çekindim dr.uma sordum, hamilelikte tavsiye etmedi sanırım canım.ondan almadım ama biliyorsun senin dr.un içebilirsin diyebilir.benim dr. vitaminlere karşıymış bak.senin doktorunda pek de vitamin vermemiş, aynısı multivitamin yeterli demiş :)))
doktorum beslenmeyle almamın iyi olduğunu fazlasının bebeğe zararı olabileceğini yapılan araştırmaların az olduğunu söyledi.fakat doğru düzgün balık da yemedim.balığı kızartacaksın mutfağı temizliyeceksin.çok çok eskiden bir arkadaşım haftada bilmem kaç kez balık yemiş, teyzem gelinlerine haftada bilmem kaç kez balık yapmış.bence mümkün değil kim yapacak yani ben yapamam annem mi :))