Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aslan pençesini saraçoplunun sitesinden mi aldınız

Bu arada sevgili arkadaşlar bu estrofem sizde de baş ağrısı yapıyor mu acep? 2 gündür hep oluyo
Hayırlı olsun inşallah rahim kalınlaşır bebişinizde sıkıca tutunur anneciğine

Arkadaşlar blr önceki tedavimde boş gebelik yasadigim ic8n doktor pgd onerdi.
Sizce yaptırmalı miyim yaşım 35.
Ve ngs mi yoksa pgd mi hangisini onerirsiniz

Arkadaslar Merhaba benim bugün yumurta toplama işlemi yapıldı pazartesi günü yani 3 gün taze transfer planlanıyor eğer döllenme olursa.Bana bugün ihtibariyle taze transfer yapılacağı halde estrofem tablet günde 4 tane verildi.Bana daha önce dondurulmus embiryo transferinde ve günde 2 tane veriliyordu.Taxe transferde zaten rahim hazır değilmi bu embiryoya zarar vermez mi...Deger bir sorunda 7 denememde gittiğim farklı merkezde crinone jel verildi.Simdi prolitex 25 mg.ampul göbekten sabak akşam verildi.Crinone hiç verilmemesi sorun yaratır mı Teşekkür ederim

İğne jelden daha etkili bence.Ben faydasını gördüm.vurduktan sonra bazen bi damla elime gelirdi yapış yapış bişey.Hatta dalga geçerdim kendimle bebişimi yapıştırdılar bana diye

Merhaba arkadaşlar geçen hafta adetin 3. Günü başlayan tüp bebek tedavim yumurtalar büyümediği için iptal edildi iptalden 5 gün sonra tekrar adet kanaması başladı böyle olan var mı inşaallah hormonlarım alt üst olmamıştır

Kızlar merhaba geçmiş mesajları çoğunu okudum. NGS ile ilgili bilgi topluyordum. Benim 2 tane dondurulmuş embriyolarım var onları kasımda transfer yapacam ama o da olmazsa mecbur tekrar sil baştan başlarım o zaman NGS yaptırmak istiyorum bizim hastane $300 embryo başına bir fiyat verdi ama PGT dedi. NGS daha kapsamlı bakıyormuş
Yabancı sitelerden çok okuyorum kendim yabancıyım ama eşim turk. Embriyolar hakkında bu siteden bakıyorum
Home - Remembryo kendisi bir embriyolog.
Benim yaş 39 eşim benden 4 yaş küçük. 3.günden sonra sperm kalite devreye girip 5.ci güne kadar gotuyormuş bu doğru mu arkadaşlar? Yanı eşimin daha genç olması benim için bir avantaj olabilir mı?

Benim hikayem 37 yaşında evlendim 4 ay sonra hemen hamile kaldım maalesef diş gebelik geçirdim, tüpler bakıldı nodosa gibi birşey söylendi direk tüp bebek ama umutla 1 sene bekledik olmadı. Bu sene tüp bebek yaptırdık 12 yumurta 9 döllendi , 3. gün 8 dediler 5. gün 4 kaldı direk taze transfer 2 tane sonuç olumsuz. Şimdi 2 ay ara verdim kalan 2 tane yavrumu eve getirmek için gün sayıyorum. İlk evliliğim hiç çoçuğum yok. Eşimin sperm tahlilde sayı çok iyi ama hareket normalden düşük dediler bu konuda bilgisi olan var mı?
Lütfen arkadaşlar bilgi paylaşıma devam edelim.

Nedense dondurulmuş embriyolarım yine olumsuz olacak gibi hissediyorum ve hep yeni bir tedavi için hazırlık yapmam gerektiğini düşünüyorum galiba tek opudan çıkan embriyolara umudumu kayıp ettim galiba sanki yeni opuda kaliteli yumurta bulmam gerekiyor gibi bir his Bir yandan ya belki bu sefer mucize olur diyorum çok karışık duygu.
Bu arada eşim de ilk evlilik ve çoçuk konusunda benim gibi ısrarlı değil hatta olmasa da olur sırf sen istediği için yanındayım diyor bu bir yandan beni rahatlatıyor ama bir yandan daha istekli olmaması beni üzüyor. Tüm araştırmaları ben yapıyorum ve kararları ben veriyorum. Ailem ve kayınvalidem çoçuksuz olmaz mantıkla bakıyor beni üzmemek için fazla da birşey demiyor da. Sizler de benim gibi umutsuzluk yaşıyor musunuz? Eşleriniz destekliyor mu?

embryo karısma olayı doğru mu gercekten?? ınternete kan grubndan anlasıldı dıo ya kan grubuda tesaduf tutsaydı ne olacaktı

Eğer Allah nasip etmişse doğru zamanda bebeğiniz sizinle olacaktır,bi sonraki diye şartlamayın kendinizi bu sefer olacak diye düşünün tabii ki çok kaptırıp hayal kırıklığı da olmasın çok şükür dondurulmuş embriyo varmış ki bence başarı şansı daha yüksek oluyor embriyo iyi kalitede ise ,rahim dinlenmiş oluyor iki ay da biraz alıınan ilaçlardan vücut arınıyor .sperm görünüşte iyi olsada yumurta kalitesi de şart bence.2.denemede tuttu Benim çok şükür ilk taze transferdi ve hiç dondurulmuş embriyo yoktu sil baştan ki iyiki öyle olmuş sayı hareket morfoloji sıkıntısı vardı mikrochiple daha iyi olan spermler seçilip ngs yaptırdık 38 yaşındayım 11 döllenen 6 tane 5.güne gelen oldu 6nın ikisi normal çıktı diğerleri kromozom sıkıntılı yani şöyle düşünün ngs yaptırmasam o embriyolar bana transfer olup tutmayacaktı vs tabiki allah ol der olur hiç şüphesiz ama bizler istiyorsak maddi manevi elimizden geleni yapmalıyız
Eşler destek olur tabii ama biz ne yaşadığımızı bilemezler herşeyi ben araştırıp şunu yaplaım bu olsun falan dedim bide daha hassas oluyoruz beklentimiz eşlerden çevreden daha çok oluyor aldığımız o hormonlar bizi mahvediyor gerçekten.
2.için Çok kimseye söylemeden normal bi süreç gibi geçirip olacak umuduyla morali yüksek tutun dua edin allah yardımcınız olsun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Çok sağol canım senin için çok sevindim 2. deneme hamile çok güzel birşey rabbım tamamını erdirsen
6 tane 5. gün demek gayet güzel bir rakam hepsini ngs gönderdiğinde ne kadar ödediniz?
İnşallah dondurulmuşlar tutar da NGS gerek kalmaz ama dediğin gibi yine hazırlıklı olmakta fayda var.
2 ay dinlendirmek evet biraz umut oluyor ama dediğin gibi ngs bakmadan sağlıklı olup olmadığı bilmek mümkün değil.
Bu donduranlar ngs yaptırmak zor olur çünkü dondur çözdür pek tavsiye edilmiyor ben aslında ilk 4 tane dediğinde bir düşündüm sonra vaz geçtim direk taze yaptırdım. Allahım bana ne yazdı ise o olacak artık. Tekrar tebrik ederim yavrucuğu kucağa alana kadar hamilelik keyfini yaşa bana da çok güzel umut oldum gerçekten

Amin çok sağol hayal gibi geliyor insana inşallah sağlıkla kucağıma da alırım sende yakın zamanda güzel haberler verirsin inşallah
Tanesi 300 $ dı yaklaşık 9 bin ngs verdik ne kadar çok 5.güne embriyo okadar iyi oluyor tabii maddi açıdan zor süreçler toplam 25 bini buldu ,dondur çöz zaten biraz riskli bi durum bide biyopsi yapıp tekrar dondurmayı tercih etmiyorlar .inşallah senin gerek kalmadan buzdan bebeler evlat olurlar bu süreçleri yaşayan bilir anlar umut olduysam ne mutlu bana .ilaçlı mı olacak transfer süreci ?

Amın amın tüm dileklerin için çok sağol. Hale hayal gibi geliyor dimi çok tatlısın :) Evet ilaçla olacak doktor adetin 2.ci gün gel dedi. 25 bin ya gerçekten pahalı ama sonuç güzel gerisi önemli değil. Senin 2 tane ngs temiz peki 2sini mi transfer ettiler? Yanı ikiz olma şansı yüksek olurdu yoksa 1 tanesini kardeş için sakladın?
Ben bu ilk tedavimde 12bin harcadım şimdi transfer için tekrar 3000 tl vereceğim işte yapacak birşey yok yeterki gelsin bebişlerimiz

Benim de ilaçlıydı ama bi önceki adetin 21.günü lucrin diye bi iğne vuruldum yumurtalıkları baskılamak için sonra adet olunca 2.gün gidip estrofemle başlanıp rahim kalınlığına göre 21.gün transfer olmuştum
Benimde ilk tedavi 12bin tutmuştu :) valla canım iki embriyoyu da transfer etti doktor bazı doktorlar ngsli tek koyuyor ama bizimki ikisini de diye söyleyince onu dinledik ve biri tuttu çok şükür nasip işte morali yüksek tut stresten arın yürüyüş yap kitap oku umutsuzluk yok sormak istediğin bişey olursa da ister özelden ister burdan yaz canım duam bu yolda emek veren herkes bebeğine kavuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…