- 6 Ağustos 2019
- 226
- 127
- 38
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #68.821
Arı sütü takviyesini yaklaşık 1 senedir kullaniyorum zaten.Turkiyenin en basarili merkezlerinden birinde en basarili diktorlarindan biriyle denedik.Ama sanirim ileri yaş tüp bebek spesifik ilgilenilmesi gerekli bir konu.Ozellikle ileri yaş tüp bebek çalışmaları yapan bir doktorla daha mı denesek diyoruz.Ama o kim bilmiyoruz.Bir oneriniz var mi sizlerin? Bir de mitokindri nakli gibi gelişmeler var.Ama gerçek mi,deneniyor mu bilmiyoruz.Cok mutsuzum su an,sairin dedigi gibi,ölüm gibi bir sey oldu ama kimse ölmedi...Burada arkadaşlar kürler tavsiye ediyor denediniz mi ? Ben mesela şu an arı sütü aldım onu da kullanmak istiyorum.
Belki yolunuza başka bir doktorla devam etmelisiniz.
Bu sitede yumurta donasyonu diye bir başlık vardı isterseniz bir de oraya göz atın.Arı sütü takviyesini yaklaşık 1 senedir kullaniyorum zaten.Turkiyenin en basarili merkezlerinden birinde en basarili diktorlarindan biriyle denedik.Ama sanirim ileri yaş tüp bebek spesifik ilgilenilmesi gerekli bir konu.Ozellikle ileri yaş tüp bebek çalışmaları yapan bir doktorla daha mı denesek diyoruz.Ama o kim bilmiyoruz.Bir oneriniz var mi sizlerin? Bir de mitokindri nakli gibi gelişmeler var.Ama gerçek mi,deneniyor mu bilmiyoruz.Cok mutsuzum su an,sairin dedigi gibi,ölüm gibi bir sey oldu ama kimse ölmedi...
Hamileliklerinizdeki yaşınız kaçtı?sağlıkla doğan bebeğimden sonra yine hamile kalıp bebeklerimi kaybettiğim için çok üzüldüm o yüzden çok istiyorum yeniden bir bebeğim olsun. Artık Olmaz imkansız dediler ve 3 kez arka arkaya hamile kaldım ve hepsi de sağlıklıydı. Ama pıhtılaşma sebebiyle kaybettim 2sini. Kendi kendime umut olmaya çalışıyorum bir yandan da internetten araştırmaya başladım .. yeni umutlar yeni başlangıçlar için
En son iki ay önce ölü Doğum yaptım. 5. Gebeliğimdi . Ben hemen her sene hamile kaldım desem yeridir. Hiç ara vermedim. Ve doktorlara göre hepsi birer mucize . Bebeklerim sağlıklı bende pıhtılaşma var malesefHamileliklerinizdeki yaşınız kaçtı?
MaşallahEn son iki ay önce ölü Doğum yaptım. 5. Gebeliğimdi . Ben hemen her sene hamile kaldım desem yeridir. Hiç ara vermedim. Ve doktorlara göre hepsi birer mucize . Bebeklerim sağlıklı bende pıhtılaşma var malesef
Umudumu kaybetmeyeceğim yine deneyeceğim.
Maşallahdiyelim öncelikle ama bu kayıplar çok zor olmuştur benimde iki kayıp var ama biri kimyasal diğeri 8 hafta civarı. Anladığım kadarı ile kayıplar genetik değil pıhtılaşma sebebiyle olmuş. Genetik test yaptırdınız mı kan pıhtılaşması ile ilgili bir de bunu engelleyecek usta bir doktor vardır kendi kendinize değil mutlaka onun eşliğinde normal yolla deneyin naçizane benim görüşüm.
Aslinda 2. Gun iyidir 3. Gun baslayan var.4. Gun baslanmaz sankiMerhaba Arkadaşlar adetin dorduncu gün tup bebek tedavisine başlanilir mi
Cok gecmis olsun.sizin bebeginiz her zaman ve sartta olur.cünkü istediginiz ay hamile kalabiliyorsunuz.bir arkadasımda gec evlendi masallah 2. Ye hamile siz de öyle hemen hamile kalabiliyorsunuz.gönlünüzce olsun ins.sağlıkla doğan bebeğimden sonra yine hamile kalıp bebeklerimi kaybettiğim için çok üzüldüm o yüzden çok istiyorum yeniden bir bebeğim olsun. Artık Olmaz imkansız dediler ve 3 kez arka arkaya hamile kaldım ve hepsi de sağlıklıydı. Ama pıhtılaşma sebebiyle kaybettim 2sini. Kendi kendime umut olmaya çalışıyorum bir yandan da internetten araştırmaya başladım .. yeni umutlar yeni başlangıçlar için
Cok gecmiş olsun bence de ölüm gibi birsey ama kimse ölmedi kadar ağır bir konu yaşadığın.hepimizde yaşadik ki buradayız.bence bitti denen yer siz bitti demeden bitmez.ben olsam daha buralarda para harcamam kesin donasyon ile bebeğim olsun diye birseyler yaparım.45 yaşındayım bende, hicte anne olmak icin yaşlı degiliz.bir de hesaptan bahsediliyor.bir bebeğin günahı var mi o ayrı bir konu.bebek büyütmek istiyorsanız büyütürsünüz Allahın izni ile.hayırlısı neyse o olsunArı sütü takviyesini yaklaşık 1 senedir kullaniyorum zaten.Turkiyenin en basarili merkezlerinden birinde en basarili diktorlarindan biriyle denedik.Ama sanirim ileri yaş tüp bebek spesifik ilgilenilmesi gerekli bir konu.Ozellikle ileri yaş tüp bebek çalışmaları yapan bir doktorla daha mı denesek diyoruz.Ama o kim bilmiyoruz.Bir oneriniz var mi sizlerin? Bir de mitokindri nakli gibi gelişmeler var.Ama gerçek mi,deneniyor mu bilmiyoruz.Cok mutsuzum su an,sairin dedigi gibi,ölüm gibi bir sey oldu ama kimse ölmedi...
Amin Allah razı olsun. Rabbimden gelene ve gidene razıyım. Çok acı evet ama kendimi duvarlara vursam yerden yere atsam isyan etsem faydası Yok ki. Kendime zarar veririm ancak. O yüzden umutsuzluğa kapılmıyorum.Cok gecmis olsun.sizin bebeginiz her zaman ve sartta olur.cünkü istediginiz ay hamile kalabiliyorsunuz.bir arkadasımda gec evlendi masallah 2. Ye hamile siz de öyle hemen hamile kalabiliyorsunuz.gönlünüzce olsun ins.
Arı sütü takviyesini yaklaşık 1 senedir kullaniyorum zaten.Turkiyenin en basarili merkezlerinden birinde en basarili diktorlarindan biriyle denedik.Ama sanirim ileri yaş tüp bebek spesifik ilgilenilmesi gerekli bir konu.Ozellikle ileri yaş tüp bebek çalışmaları yapan bir doktorla daha mı denesek diyoruz.Ama o kim bilmiyoruz.Bir oneriniz var mi sizlerin? Bir de mitokindri nakli gibi gelişmeler var.Ama gerçek mi,deneniyor mu bilmiyoruz.Cok mutsuzum su an,sairin dedigi gibi,ölüm gibi bir sey oldu ama kimse ölmedi...
Çok teşekkür ederim.Biraz daha deneyip belki bir kez daha sonra donasyona yöneltmeyi istiyorum.icimdeki ses yapabilecegimi söylüyor. Sonuçta folikül olusuyor her ay 1 de olsa.En dogru adresi bulmam gerekiyor,kestirip atmayan.Inanilmaz üzgünüm ama umutsuz değil...Cok gecmiş olsun bence de ölüm gibi birsey ama kimse ölmedi kadar ağır bir konu yaşadığın.hepimizde yaşadik ki buradayız.bence bitti denen yer siz bitti demeden bitmez.ben olsam daha buralarda para harcamam kesin donasyon ile bebeğim olsun diye birseyler yaparım.45 yaşındayım bende, hicte anne olmak icin yaşlı degiliz.bir de hesaptan bahsediliyor.bir bebeğin günahı var mi o ayrı bir konu.bebek büyütmek istiyorsanız büyütürsünüz Allahın izni ile.hayırlısı neyse o olsun
Çok teşekkür ederim önerileriniz için. Doktorumun verdiği takviyelere devam edecegim.biesteron,imprly,omepa ya devam edecegim ve ari sütü takviyesine.Onerdiginiz doktoru da araştıracağım. Tekrar çok teşekkürler. Elbette son çare donasyon.Ama öncesinde biraz daha şans tanımak istiyorum kendime.Hayirlisi...Donasyon kötü bişey değil, ben olsam mutlaka o seçeneği de düşünürdüm. Fakat bence folukül oluşuyorsa başka bir dr la mutlaka bir kez daha denemenizi tavsiye ederim. Hiç yumurtası gözükmeyenler bile her ay yumurta takibi ile kırk yılda bir oluşan yumurtasıyla yeri geliyor tutturuyor o değerli bebişi. Ben biosteron dha ve çörek otu kullandım yumurtalarım çoğaldı ve kalitesi yükseldi. bunları tavsiye ederim. Aynı zamanda sürekli günde EPA ve DHA değerleri 1000 in üzerinde olan omega 3 kullanın. Bünyenizde b12 ve D vitaminleri yüksek olmalı. Bir de amaaaan olursa olur olmazsa da olmasın psikolojisine girebilirseniz bak nasıl geliyor o bebiş.PRP yapıyorlar ama konuda bir bilgim yok. Son olarak kendi dr umu tavsiye ederim. Prof Dr Aydan Biri çok tok, cana yakın, alçak gönüllü ve gerçekçidir.
EPA ve DHA değerleri 1000 in üzerinde olan omega 3 yazmışsınız? Bunu nereden satın alabilirim?, hangi marka?Donasyon kötü bişey değil, ben olsam mutlaka o seçeneği de düşünürdüm. Fakat bence folukül oluşuyorsa başka bir dr la mutlaka bir kez daha denemenizi tavsiye ederim. Hiç yumurtası gözükmeyenler bile her ay yumurta takibi ile kırk yılda bir oluşan yumurtasıyla yeri geliyor tutturuyor o değerli bebişi. Ben biosteron dha ve çörek otu kullandım yumurtalarım çoğaldı ve kalitesi yükseldi. bunları tavsiye ederim. Aynı zamanda sürekli günde EPA ve DHA değerleri 1000 in üzerinde olan omega 3 kullanın. Bünyenizde b12 ve D vitaminleri yüksek olmalı. Bir de amaaaan olursa olur olmazsa da olmasın psikolojisine girebilirseniz bak nasıl geliyor o bebiş.PRP yapıyorlar ama konuda bir bilgim yok. Son olarak kendi dr umu tavsiye ederim. Prof Dr Aydan Biri çok tok, cana yakın, alçak gönüllü ve gerçekçidir.