Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar konu 40 yas ustu ama.ben 36 yim 4 yastan bisey olmaz diyip araniza katiliyorum.Herkes masallah cok aktif.Sorularima cevap olabilirsiniz diye dusundum.Esimle biraraya gelemedigimizden dolayi tup bebege karar verdik.1 bucuk yillik evliyiz.Ozel bir tup bebek merkezinde kontrollerimi yaptridim.Hsg cekildi ve doktor hsg ye gore histereskopi yapilmasi gerektigini sonra tup bebege gececeigini ve hormon degerlerime gore sansimin yuksek oldugunu soyledi.Size hsg min yazili sonucunu yolluyorum kizlar nolur bi bakin.Operayon lagidimda da 1. ve 2.derece sineşi (yapisiklik ) diyor.Herkes baska bisey yazmis forumda.Kimi rahmini elletme geri donusu yok gebe kalirsin diyo kimi operasyonu ol diyo.Sizden fikirlerinizi rica etsem kizlar ne dusunuyosunuz.Bu arada daha once spontan 2 gebeligim var.

Eklentiler

• 20190919_142445-01.jpeg
    95,6 KB · Görüntüleme: 81
Burada arkadaşlar kürler tavsiye ediyor denediniz mi ? Ben mesela şu an arı sütü aldım onu da kullanmak istiyorum.
Belki yolunuza başka bir doktorla devam etmelisiniz.
Arı sütü takviyesini yaklaşık 1 senedir kullaniyorum zaten.Turkiyenin en basarili merkezlerinden birinde en basarili diktorlarindan biriyle denedik.Ama sanirim ileri yaş tüp bebek spesifik ilgilenilmesi gerekli bir konu.Ozellikle ileri yaş tüp bebek çalışmaları yapan bir doktorla daha mı denesek diyoruz.Ama o kim bilmiyoruz.Bir oneriniz var mi sizlerin? Bir de mitokindri nakli gibi gelişmeler var.Ama gerçek mi,deneniyor mu bilmiyoruz.Cok mutsuzum su an,sairin dedigi gibi,ölüm gibi bir sey oldu ama kimse ölmedi...

Bu sitede yumurta donasyonu diye bir başlık vardı isterseniz bir de oraya göz atın.

Türkiye' de yaşamadığım için doktorları çok takip etmedim ama bu alanda Yücel Karaman çok başarılı. Ben yıllar önce Türkiye'de yaşadığım zaman onun tedavisi ile oğlum olmuştu.

Hemen umutsuz olmayın eminim bir çözüm yolu olacaktır.

Hamileliklerinizdeki yaşınız kaçtı?

Hamileliklerinizdeki yaşınız kaçtı?
En son iki ay önce ölü Doğum yaptım. 5. Gebeliğimdi . Ben hemen her sene hamile kaldım desem yeridir. Hiç ara vermedim. Ve doktorlara göre hepsi birer mucize . Bebeklerim sağlıklı bende pıhtılaşma var malesef
Umudumu kaybetmeyeceğim yine deneyeceğim.

Ben düşük amh , yüksek fsh, yüksek prolaktin ve yüksek tsh ile endokrine gittim . Doktor çocuk istiyorsan işin zor dedi. Daha yeni sağlıklı Doğum yaptım istemiyorum zaten dedim. Meğer hamileymişim. Daha bebeğimi emziriyordum. Sen nasıl başardın dedi ki ben bile şaşırdım yani . Hiçbirşey mucize değil. Ben beterin beterini yaşıyorum bebeğim oluyor ama faktor v ve mthfr engeline yenik düşüyor kalbi duruyor 5. Ayında

En büyük şansım şu ki çocuk doğurdum . Sonrasında bu değerler çıktı krşıma.
“Amaaann, olursa olur olmazsa boşver’ dedim kendime. Kafaya takmazsan ve üzülmezsen hiçbirşey mucize değil. Ben artık bu amh ve fsh karşı inada girdim resmen. O yüzden deneyeceğim yine

Maşallahdiyelim öncelikle ama bu kayıplar çok zor olmuştur benimde iki kayıp var ama biri kimyasal diğeri 8 hafta civarı. Anladığım kadarı ile kayıplar genetik değil pıhtılaşma sebebiyle olmuş. Genetik test yaptırdınız mı kan pıhtılaşması ile ilgili bir de bunu engelleyecek usta bir doktor vardır kendi kendinize değil mutlaka onun eşliğinde normal yolla deneyin naçizane benim görüşüm.

Canım bebeği genetiğe gönderdik bizde Kromozom ve genetik tahliller yaptırdık Bebek sağlıklıydı bende pıhtılaşma çıktı sadece. Fakültede herşeyi baştan sona araştırdık. Bebekler 5. Ayına kadar geliyor ikili testleri detaylı usgleri sağlıklı görünüyor . İğne ve coraspin kullanıyorum ama dozu arttırmak lazımmış. Oda yine hamile kalabilirsem. Yine baştan başlayacağım.

Kafaya takmayayım derken boş durmak Yok. Fsh öğrendikten sonra bazı kürleri denedim. Onlarında etkisine inanıyorum. Bebeğimi emzirirken kür falan yapmadım o tamamen sürpriz oldu.
Benim umut olacak hikayelerimin sonu iyi gitmiyor bir şansa daha ihtiyacım var. Gebe kalırsam Bu defa daha yüksek doz heparin iğne ile deneyeceğiz . Doktorum olmaması imkansız değil İnan diyor . Yani ben hem zamanla , hem fsh ,hem amh , hem faktor v , hem tsh (haşimato), Hemde mthfr homozigotlarla savaşıyorum :)

Cok gecmis olsun.sizin bebeginiz her zaman ve sartta olur.cünkü istediginiz ay hamile kalabiliyorsunuz.bir arkadasımda gec evlendi masallah 2. Ye hamile siz de öyle hemen hamile kalabiliyorsunuz.gönlünüzce olsun ins.

Cok gecmiş olsun bence de ölüm gibi birsey ama kimse ölmedi kadar ağır bir konu yaşadığın.hepimizde yaşadik ki buradayız.bence bitti denen yer siz bitti demeden bitmez.ben olsam daha buralarda para harcamam kesin donasyon ile bebeğim olsun diye birseyler yaparım.45 yaşındayım bende, hicte anne olmak icin yaşlı degiliz.bir de hesaptan bahsediliyor.bir bebeğin günahı var mi o ayrı bir konu.bebek büyütmek istiyorsanız büyütürsünüz Allahın izni ile.hayırlısı neyse o olsun

Cok gecmis olsun.sizin bebeginiz her zaman ve sartta olur.cünkü istediginiz ay hamile kalabiliyorsunuz.bir arkadasımda gec evlendi masallah 2. Ye hamile siz de öyle hemen hamile kalabiliyorsunuz.gönlünüzce olsun ins.
Amin Allah razı olsun. Rabbimden gelene ve gidene razıyım. Çok acı evet ama kendimi duvarlara vursam yerden yere atsam isyan etsem faydası Yok ki. Kendime zarar veririm ancak. O yüzden umutsuzluğa kapılmıyorum.

Bir örneğim daha var en yakınımdan. Arkadaşımın annesi tamamen menapoza gireli 2 senesi olmuşken hamile kaldı . Yani 2 senedir tamamen adetten kesilmiş . Üstüne üstlük kocası şehirlerarası çalışıyor Aydan aya anca eve gelen bir adam. Gel gör ki karnımda birşeyler kıpırdıyor diye doktora gidince 5 aylık hamile olduğunu öğreniyor . Ne mucize değil mi. Adetten tamamen kesilmiş , kesin menapoz teşhisi konmuş. Arkadaşım şoka girmişti ve minik bir erkek kardeşi oldu.

Son düzenleme:

Donasyon kötü bişey değil, ben olsam mutlaka o seçeneği de düşünürdüm. Fakat bence folukül oluşuyorsa başka bir dr la mutlaka bir kez daha denemenizi tavsiye ederim. Hiç yumurtası gözükmeyenler bile her ay yumurta takibi ile kırk yılda bir oluşan yumurtasıyla yeri geliyor tutturuyor o değerli bebişi. Ben biosteron dha ve çörek otu kullandım yumurtalarım çoğaldı ve kalitesi yükseldi. bunları tavsiye ederim. Aynı zamanda sürekli günde EPA ve DHA değerleri 1000 in üzerinde olan omega 3 kullanın. Bünyenizde b12 ve D vitaminleri yüksek olmalı. Bir de amaaaan olursa olur olmazsa da olmasın psikolojisine girebilirseniz bak nasıl geliyor o bebiş. PRP yapıyorlar ama konuda bir bilgim yok. Son olarak kendi dr umu tavsiye ederim. Prof Dr Aydan Biri çok tok, cana yakın, alçak gönüllü ve gerçekçidir.

Çok teşekkür ederim.Biraz daha deneyip belki bir kez daha sonra donasyona yöneltmeyi istiyorum.icimdeki ses yapabilecegimi söylüyor. Sonuçta folikül olusuyor her ay 1 de olsa.En dogru adresi bulmam gerekiyor,kestirip atmayan.Inanilmaz üzgünüm ama umutsuz değil...

Çok teşekkür ederim önerileriniz için. Doktorumun verdiği takviyelere devam edecegim.biesteron,imprly,omepa ya devam edecegim ve ari sütü takviyesine.Onerdiginiz doktoru da araştıracağım. Tekrar çok teşekkürler. Elbette son çare donasyon.Ama öncesinde biraz daha şans tanımak istiyorum kendime.Hayirlisi...

EPA ve DHA değerleri 1000 in üzerinde olan omega 3 yazmışsınız? Bunu nereden satın alabilirim?, hangi marka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…