- 10 Haziran 2018
- 1.330
- 3.676
- 44
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #68.841
EPA ve DHA değerleri 1000 in üzerinde olan omega 3 yazmışsınız? Bunu nereden satın alabilirim?, hangi marka?
Çok teşekkür ederim...içeriklerinde yazması lazım. mesela ben krilom kullanıyorum onda şöyle yazıyor :
EPA (Eikosapentaenoik asit) 680 mg DHA (Dokosahekzaenoik asit) 470 mg
toplamı 1000 in üzerinde. Bir de hangi marka olursa olsun ilacın üzerinde "ifos onaylı" yazsın.
Son aylarda dondurulmuş embriyo ile hamile kalan yada sonuç bekleyen arkadaşlar var mı?
Benim hikayem Ağustos ayında ilk tüp bebek denemem oldu 2 tane blast transfer oldu sonuç negatif şimdi 2 tane dondurulmuşlar var onları denecem ekim yada kasım emin değilim 1-2 ay beklemekte fayda var dedik. Yaş 39.
Lütfen yakın yaşlarda olan arkadaşlar hikayenisi paylaşsın.
Ne kadar güzel bir haber derdimiz bir olunca sevincimiz de birBen 38 yaşındayım. Ben de dondurulmuş embriyo transferi oldum. Sonucum pozitif oldu. İnşallah kucağıma almayı nasip eder Allah
NGS yani genetik inceleme yapılmıştı benim embriyolarıma. Rahmimin kalınlaşması biraz uzun sürmüştü benim, adetin 24. günü olmuştu transfer. Size de bol şans diliyorum, inşallah bu sefer olsun
İnşallah olsun sağlıkla bu seferNe kadar güzel bir haber derdimiz bir olunca sevincimiz de birinşallah benim de olur. Ben genetik yaptırmadım 4 tane çıkınca 2 tanesi seçildi geri kalanlar da artık genetiksiz denilecek :) Olumsuz denemen oldu ise belirtiler hakkında arada fark var mıydı canım? Kaç yumurta kacıncı deneme biraz bilgi verir misin? Ben senin gibi positif oldu diye yazmak çok isterim ama umutsuzluk var içimde.
Detayli cevaplar icin cok tesekkur ederim histereskopi hakkinda cok duydum hatta cizgi flan atilyormus tutunma artiryormus bana doktorim henuz onermedi rahim filmde bir sorun gormedi icin galiba ama belki yaptirsam ise yarayabilir diye dusunmeye basladim cizgi atilmak demek rahime ufak yaralar olusturyormus onu iyilestirmek icin bazi hormonlar ve kan artis olup bir sonraki ay transfer edilem embriyo tutunmasina yardimci oluyor3. denememdi bu. Hiç birinde hiç bir belirti olmadı bende. Ne yerleşme kanaması, ne göğüslerde hassasiyet... Negatifler ve pozitif arasında hiç fark yoktu yani. Benim yumurta sayımda problem pek yoktu ama 5. güne az kalıyordu. Kalanlara genetik inceleme yapıldığı için dondurulmuş transfer oldu. O arada histeroskopi de oldum, zaten rahmim de t şeklindeymiş, çok küçük bir perde varmış. Onlar düzeltildikten sonra transfer oldu yani
Kac hafta hamilesin? Allahim tamamini erdirsin bebisini kucagina alip blze de duani eksik etmeyinİnşallah olsun sağlıkla bu sefer
Merhabalar Rabbim tamamına erdirsin inşallah , size bir sorum olacak benimde rahimde çok sorun yoktu hafif bir tıkanıklık vardı hgs sırasında açıldı ilk denemem malesef kimyasalla sonuçlandı.ngs den bir tane sağlıklı gelmişti zaten simdi her şeye sil baştan başlayacağız , Semra hoca bu sefer histeroskopi yapıp çizik atalım dedi size de çizik atılmıştıydı.3. denememdi bu. Hiç birinde hiç bir belirti olmadı bende. Ne yerleşme kanaması, ne göğüslerde hassasiyet... Negatifler ve pozitif arasında hiç fark yoktu yani. Benim yumurta sayımda problem pek yoktu ama 5. güne az kalıyordu. Kalanlara genetik inceleme yapıldığı için dondurulmuş transfer oldu. O arada histeroskopi de oldum, zaten rahmim de t şeklindeymiş, çok küçük bir perde varmış. Onlar düzeltildikten sonra transfer oldu yani
Merhabalar Rabbim tamamına erdirsin inşallah , size bir sorum olacak benimde rahimde çok sorun yoktu hafif bir tıkanıklık vardı hgs sırasında açıldı ilk denemem malesef kimyasalla sonuçlandı.ngs den bir tane sağlıklı gelmişti zaten simdi her şeye sil baştan başlayacağız , Semra hoca bu sefer histeroskopi yapıp çizik atalım dedi size de çizik atılmıştıydı.
Var ben fsh 80 E2 de 0 çıktı şoktayım hala canm öküz doktoruma kendiliğinden adet görmıyorm ilacı kesmeyelim dedım anlamadı bır önceki fsh 30 E2 15 idi benı 1 ayda ne hale soktuMerhaba arkadaşlar
Son zamanlarda e2 lh ve fsh ölçtürün var mı aramızda değerleri bizimle paylaşabilir misiniz ?
Kaç embriyo göndermiştiniz ve kaçı sağlıklı geldiherkese merhaba,bugün ngs sonucum güzel geldi,burada regl 3.günüm,ne zaman transfer yapılır acaba ?bilgisi olan var mı?
1 sağlıklı 5.gün embriyom vardı zaten,ngs den iyi geldi,transfer gününü bekliyorum şimdiKaç embriyo göndermiştiniz ve kaçı sağlıklı geldi
Hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunur annesine1 sağlıklı 5.gün embriyom vardı zaten,ngs den iyi geldi,transfer gününü bekliyorum şimdi
DualarimdasinBenim de iki hafta sonra donmuş embriyo transferi yapılacak. İnsallah 2. deneme sağlıklı olur ve düşükle sonuçlanmaz.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Selam transfer hazırlığına başladınız o vakitBenim de iki hafta sonra donmuş embriyo transferi yapılacak. İnsallah 2. deneme sağlıklı olur ve düşükle sonuçlanmaz.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bu arada sevgili arkadaşlar bu estrofem sizde de baş ağrısı yapıyor mu acep? 2 gündür hep oluyoSelam transfer hazırlığına başladınız o vakitBen de pazartesi itibariyle estrofeme başladım geçtiğimiz ay kalinlamadigi için iptal olmuştu transferim arkasından histereskopi oldum bakalım bu sefer inşallah transfer gerçekleşir. Dilerim hepimiz için güzel şeyler olur.