Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba canım; 9 Ağustos ta doğdu; eşimle baktık izinliydi ilk 1 ay; şimdi yenidoğan kızım ve çok yaramaz afacan bir tekir erkek kedimle evdeyim yalnız:confused:, pek konu komşu akraba yok bu sehirde bir düzene oturtmaya çalışmıyorum artık; koyverdim gitti😜sadece tadını çıkarmaya çalışıyorum; biliyorum çok hızlı büyüyor büyüyecek kızım.Uykusuzluk zorluyor; sezeryan ağrıları geçti neyse ki.
Sen nasılsın? Bebişin nasıl? 2 bucuk yasında mıydı, yanlış mı hesaplıyorum? İkinciyi düşünüyordun değil mi enson:KK51:

Kızlar
Beyaz tv devkaan aydos ve recai pabuççu rossi ve diğer teknikleri ayrıntılı tartışılıyor. Çok ayrıntılı güzel anlatıyor. Kaçıranlar da belki youtube a yuklenir
Çok guzel bir program olmuş

Programın adı :sağlık zamanı

Z zalal sana da geçmiş olsun ne deyim ki :KK43:
aynısı oldu benimde ... yaklaşık 2 yıldır adet görmüyorum.. yumurta yok denildi.. ilaçlarla 6 adet oluştu.. toplama işlemine kadar girdim ancak rzv düşük çıktığından ebriyo yapılamadı.. şimdi hiç bir şey yapmıyorum ,://
Canım rabbm nasıb etsn ıns yapacak bısey yok ıyı yumurta toplanmış enazından 5 gun klomen kullandım hıc folkul olmadı bende bu ay 5 gun rahimde pregsgon alıcam sonra tahlil yapıcam bakalım sonc ne

Merhaba canım; 9 Ağustos ta doğdu; eşimle baktık izinliydi ilk 1 ay; şimdi yenidoğan kızım ve çok yaramaz afacan bir tekir erkek kedimle evdeyim yalnız:confused:, pek konu komşu akraba yok bu sehirde bir düzene oturtmaya çalışmıyorum artık; koyverdim gitti😜sadece tadını çıkarmaya çalışıyorum; biliyorum çok hızlı büyüyor büyüyecek kızım.Uykusuzluk zorluyor; sezeryan ağrıları geçti neyse ki.
Sen nasılsın? Bebişin nasıl? 2 bucuk yasında mıydı, yanlış mı hesaplıyorum? İkinciyi düşünüyordun değil mi enson:KK51:
Masallah bir aylık olmuş bebegin 😊 biraz buyümüş neyse ki
Ev düzenini koyvermen çok iyi olmuş yapacak birsey yok 😀
Herseyi en güzel sekilde çözeceğine inanıyorum.sana kızınla güzel zamanlar dilerim.onu benim içinde bol bol öp arada buraya da yazmanı beklerim.
Benim oğlum 17 aylik su an.idare eder durumdayim.2. Bebek sana istiyorum demistim ama sadece bir hayal bu olmaz zor.Allah cocuklarimıza saģlık versin.imkani olanlara 2. Cocugu tavsiye ederim ama 😉

Kızlar amh 1.88 fsh ise 11 cıktı yaşım 36 çok korkuyorum. Tuo bebekte şansım var mi

amh degerınız bence gayet guzel, normal dogum ıcın bıle engel bır amh degıl, zaten amh cok takılınacak bısey degıl coook yuksek olan hamıle kalamadıgı gıbı 0,50 den dusuk olan da hamıle kalabılıyor, onemlı olan dıger deger ve hormanların da ıyı olması ve saglam kalıtelı bır tek yumurta, tek yumurta bıle olsa kalıtelı olması cok onemlı

Selam herkese;
dün adetimin ikinci günüydü ve dondurulmuş tek embriyom için transfer hazırlıklarına başladık
herşey yolunda giderse ekim ayında transferim gerçekleşecek.
ebriom pgt den sağlıklı gelmişti ama skorlamam biraz düşük (2bb)
umarım herşey güzel olur hepimiz için

Arkadaşlar nihayet arı sütünü buldum. Gramı 15 Liraya denk geliyor. Arı sütü şırangalarla buz paketi içinde geldi, satıcı günlük 10 mg kullanın yani 1 gram 10 gün gider dedi.
Tadı ekşimsi ve kokulu.
Sizde mi bu şekilde kullanıyorsunuz ?
Bu da resmi. Toplam 10 şırınga aldım, satıcı buzluğa koyun kullandığınız zaman 1 tanesini çıkarın dedi.

Eklentiler

• DSC_0151.JPG
    DSC_0151.JPG
    137,8 KB · Görüntüleme: 48
Herkese merhaba. Bende hikayemi yazayım istedim.
Ben fshla bir kaç sene önce tanıştım. İki bebeğimi arka arkaya kaybetmiştim. Tüm değerlerim normaldi. Hiç beklemeden yeniden denemeye karar verdiğimde fsh 13 artık istesende olmaz dedi doktorun biri . Ben ağlaya ağlaya şoka girmişim. Ya herşey normaldi ve daha bir ay önce bebeğimi 16 haftalık kaybetmişim. Başka doktor usg de herşey normal olur merak etme dedi ve ayni ay hamile kaldım bebeğim sağlıkla doğdu.
Doğumdan sonra tahlil yaptım fsh 14 amh 0,6 çıkmıştı. Nasılsa istesemde artık olmaz dedim ve bebeğim 6 aylıkken ilk adet sonrası hamile kaldım.
Oda 20 haftalıkken kalbi durdu. Ardından tahlil yaptım fsh 15 amh0,3 çıktı. Nasılsa olmaz artık dedim ve 4 ay içinde yine hamile kaldım. Kısmeti olmayan bebeğim 17 hafta yaşadı .
Tekrar Tahlil yapmaya korkuyorum moralim bozuluyor rakamlara çünkü. doktor usg de herşey normal diyor.
Hamile kalırsan pıhtılaşman için daha yüksek dozda günde iki doz iğne uygularız diyor. Ben yine imkansıza bağlıyorum kendimi.

Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

Durumu benim gibi olanlar var mı ? Değerlerim çok kötü ama usg de herşey normal diyorlar. Yaş malesef 3 ay sonra 39 olacak. Dilim varmıyor yazmaya . Aylar su gibi geçiyor işte. Zaman aleyhimize işliyor. Kafama takmasam our yine diyorum ama bu defa elimde değil

sağlıkla doğan bebeğimden sonra yine hamile kalıp bebeklerimi kaybettiğim için çok üzüldüm o yüzden çok istiyorum yeniden bir bebeğim olsun. Artık Olmaz imkansız dediler ve 3 kez arka arkaya hamile kaldım ve hepsi de sağlıklıydı. Ama pıhtılaşma sebebiyle kaybettim 2sini. Kendi kendime umut olmaya çalışıyorum bir yandan da internetten araştırmaya başladım .. yeni umutlar yeni başlangıçlar için

Su aan kendimi evladını kaybetmis bir anne gibi hissediyorum.Oysa hic cocuk sahibi olmadim.45 yasimdayim,amh 0.08. Yine de yumurta toplatmaya calistim 2 kere.ikisinde de sadece 1 folikül vardi ama onlar da yumurta olacak kadar kaliteli degildi.doktorum artik maceraya gerek yok dedi ve tedaviyi noktaladi.inanilmaz üzgünüm...

Su aan kendimi evladını kaybetmis bir anne gibi hissediyorum.Oysa hic cocuk sahibi olmadim.45 yasimdayim,amh 0.08. Yine de yumurta toplatmaya calistim 2 kere.ikisinde de sadece 1 folikül vardi ama onlar da yumurta olacak kadar kaliteli degildi.doktorum artik maceraya gerek yok dedi ve tedaviyi noktaladi.inanilmaz üzgünüm...
Burada arkadaşlar kürler tavsiye ediyor denediniz mi ? Ben mesela şu an arı sütü aldım onu da kullanmak istiyorum.
Belki yolunuza başka bir doktorla devam etmelisiniz.

X