- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 50
- Konu Sahibi akideciknane
- #68.801
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım rabbm nasıb etsn ıns yapacak bısey yok ıyı yumurta toplanmış enazından 5 gun klomen kullandım hıc folkul olmadı bende bu ay 5 gun rahimde pregsgon alıcam sonra tahlil yapıcam bakalım sonc ne
Masallah bir aylık olmuş bebegin biraz buyümüş neyse kiMerhaba canım; 9 Ağustos ta doğdu; eşimle baktık izinliydi ilk 1 ay; şimdi yenidoğan kızım ve çok yaramaz afacan bir tekir erkek kedimle evdeyim yalnız, pek konu komşu akraba yok bu sehirde bir düzene oturtmaya çalışmıyorum artık; koyverdim gittisadece tadını çıkarmaya çalışıyorum; biliyorum çok hızlı büyüyor büyüyecek kızım.Uykusuzluk zorluyor; sezeryan ağrıları geçti neyse ki.
Sen nasılsın? Bebişin nasıl? 2 bucuk yasında mıydı, yanlış mı hesaplıyorum? İkinciyi düşünüyordun değil mi enson
Amh değeriniz kötü değil fsh biraz yüksek korkmanızı gerektiren bir durum yok bir ihtimal biraz fsh ı düşürmek gerekebilirKızlar amh 1.88 fsh ise 11 cıktı yaşım 36 çok korkuyorum. Tuo bebekte şansım var mi
Merhaba arkadaşlar
Son zamanlarda e2 lh ve fsh ölçtürün var mı aramızda değerleri bizimle paylaşabilir misiniz ?
2 altı kötü deniliyor. Fsh da da her zamqn en yuksek deger baz aliniyormus. Gecen yil adetimin 3. Gunu bu deger 7.5 diAmh değeriniz kötü değil fsh biraz yüksek korkmanızı gerektiren bir durum yok bir ihtimal biraz fsh ı düşürmek gerekebilir
Bence değerlerğnizde ciddi bir sıkıntı yok kafanıza takmayın güzel düşünün o daha etkili2 altı kötü deniliyor. Fsh da da her zamqn en yuksek deger baz aliniyormus. Gecen yil adetimin 3. Gunu bu deger 7.5 di
Kızlar amh 1.88 fsh ise 11 cıktı yaşım 36 çok korkuyorum. Tuo bebekte şansım var mi
Değerleriniz problemli değil vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlayın derim. Yaşınız ve bu değerler ile şansınız yüksek merak etmeyin.Kızlar amh 1.88 fsh ise 11 cıktı yaşım 36 çok korkuyorum. Tuo bebekte şansım var mi
Burada arkadaşlar kürler tavsiye ediyor denediniz mi ? Ben mesela şu an arı sütü aldım onu da kullanmak istiyorum.Su aan kendimi evladını kaybetmis bir anne gibi hissediyorum.Oysa hic cocuk sahibi olmadim.45 yasimdayim,amh 0.08. Yine de yumurta toplatmaya calistim 2 kere.ikisinde de sadece 1 folikül vardi ama onlar da yumurta olacak kadar kaliteli degildi.doktorum artik maceraya gerek yok dedi ve tedaviyi noktaladi.inanilmaz üzgünüm...