Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bende 44 yaşındayım. Eylül'de yeniden tedaviye başlayacağım. Benim doktorum İmpryl ve multivitamin kullanmamı söylemişti. Ben multivitamin yerine ayrı ayrı antioksidan olan herşeyi içiyorum şu an. İmpryl'i geçen sene de kullanmıştım doktorumun tavsiyesi ile. DNA hasarını azaltan bir hap bu. En az 2-3 ay kullanmanız gerekiyor. Ben PRP'ye vereceğiniz parayı bu takviyelere vermenizi tavsiye ederim. Çünkü PRP herkeste etkili olmuyor ama antioksidan gıda takviyeleri öyle değil.
Omega-3
D vitamini
L-arginin
L-Kartinin
Astaksantin

önerebileceğim antioksidanlar.

hiç öyle demeyin, istedikçe olacak bu iş..zaten ben 1 aydır bu siteye bakıyorum.. gerçekten çok şey öğrendim.. inşallah benim de birilerine faydam dokunur.. her seyi paylaşmak lazım her bilgi çok öenmli

evet yumurta konusuna odaklanmak yetmiyor, çok teşekkürler özellikle takip edeceğim kalınlığını da..

Bende 45 girdim sizlerle aynı durumdayım.Tedavi olduğunuz yeri paylaşirmisiniz.Sizlere gittiğiniz yerde ne önerdiler

merhabalar bebeğinize kavuşamnız dileğiyle.2017 den beri bu forumdayım.prp bu yıl duyduğum bir yöntem.ve bu forumda hiç yaptıran olmadı.yaptırıp yazanda yok.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yumurtalik-genclestirme-icin-prp-platelet-rich-plazma-yaptiran-var-mi.1103472/unread ama bu sayfa yı takip edebilirsin orada görüşülüyor bu konu.umarım herşey istediğin gibi olsun

Evet 2 tane 5. güne giden embriyom genetiğe gitti dün. Sadece 5. gün embriyoları genetiğe gidebiliyor. 3. ya da 4. gün olmuyor. Bu nedenle 3 ya da 4. gün embriyolarının benim gibi genetik test önerilen hastalarda şansı olamıyor. Şu ana kadar 9 tane 3-4. gün embriyom bu şekilde çöp oldu. Ne kadar söylesem de 5. güne gidemeyecek gibi görünenleri dondurun diye, yumurtam çıkıyor diye dondurmuyorlar. Ama biliyoruz ki rahim, merkezlerin sağladığı lab ortamından çok daha iyi embriyolar için. Bir doktor “bırak genetik falan uğraşma en iyilerinden 2 tane 3. gün embriyosu transfer edelim kalanlara genetik test yaparız” dedi ama ona da cesaret edemiyorum.
Sizin önceki yumurtalarla oluşan embriyolara genetik tarama önermezler büyük ihtimalle. 37 yaşından sonra öneriyoruz dedi bana her iki merkezim de. Sizinkiler taze yumurta
Ama eşiniz ve sizin genetiğinize bakılmasında fayda var, karyotip diyorlar. Bir sorun yoktur inşallah ama varsa o zaman embriyolara genetik test kaçınılmaz oluyor.

Geriden gelen embriyolarım bugünü görememişler. 2 taneden iyi haber umacağım artık

İnanın çok yumurta sadece psikolojik olarak kendini güvende hissettiren birşey. O da sadece sonraki denemeler için. Olmazsa tekrar yaparım umudu evet var. Ama tedavi sürecinde bir avantajı olduğunu söyleyemeyeceğim, gerekli olan 1 sağlıklı embriyo, 1 yumurta ile bulan da var, benim gibi 18 yumurta ile fire vere vere hiç bulamayan da Altın yumurta diyorlar ya, ben onu bulmaya çalışırken samanlıkta iğne arar gibi hissetmeye başladım artık

Merhaba , öncelikle daha 1 ay olmuş anladığım kadarıyla, ben faydası olacağını düşünüyorum endişe etmeyin derim hayırlısıyla peki daha önce kaç yumurtanız oluşuyordu acaba neye göre kıyaslama yaptınız ?

teşekkür ederim cnm çok sağol:)

Arkadaşlar Merhaba daha önceki yazılarimda anlatmıştım geçmişi mi en son iki hafta once negatif sonuç aldım.Son bir yılda sık sık tup bebek denedim.Bugun genel kan tahlil sonuçlarıma baktirdim sonuçlarım hiç bu kadar kötü çıkmamıştı.BUN:5 KREATININ:0.53 DEMIR:36 CRP:9.86 Sedimandasyon:21 doktora henüz gösteremedim.Sanki ilaçlar karaciger ve böbrekler de sorun yaratmış gibi böyle bir şey yaşayan ve fikri olan var mi...Evlat sahibi olamadığım gibi sağlıkta gitti..

2. tedaviyi memorialde mi oldun.okuyunca şaşırdım acıbadem de devam edeceğini düşünüyordum.sen iyi ki pgt yaptırmışsın Allahın şanslı kuluymuşsun ki pgt.yi önermişler.ya hepsini sırayla 2şer 2şer transfer etselerdi.avuç avuç estrofem progestan iğneleri umutlar ve maddi kayıplar ile koca bir sıfır olurdu.o kadar hayırlı olmuş ki insan transfer sonrası daha çok üzülüyor.
şimdiki tedavini havuz sistemi gibi düşünmeli.olacağına da inanıyorum tüm arkadaşlarımıza da diliyorum sonuçları bebiş olsun.
sonra: :)) 2. tedavinde 2 embriyon inş. sağlıkla gelecektir. 6. güne bekletilenleri ben ciddi pgt.den olumlu gelecek sanıyordum beklettiklerine göre gelişimi de iyi deniyor yani..ertesi gün aranıyorum gelişimleri durdu üzülüyordum anladım ki 6. gün işi biraz belirsiz. senin inş iyi olur
genetiğe gönderdiklerinden ise ümidin olsun.illaki sağlıklı gelir her gönderdiğinde için rahat olsun.
forumlarda çok olumsuzluk okuyoruz ondan sonra kendimize yoruyoruz aynı şeyi. oysa ki herkesin zor olmuyor kolay olabiliyor.Allah kolaylaştırsın yolumuzu inş. .işim çok zor derken 1 yılda sonuç aldım.takdiri ilahi.benim için sırat köprüsüydü çocuk konusu çook ciddi bir konuydu yani

böyle uzun açıklamışsınız çok teşekkür ederim :)
o zaman zaten benim 3 günlük embriyolarım hiç genetiğe gidemeyecek. benim önce dondurduğum 4 yumurta henüz embriyo olmadı. şu an taze çıkan yumurta ile embriyo yaptık,. Bu ay çıkmadı zaten o eski yumurtalar da bakalım güzel embriyo olacaklar mı. İnşallah olurlar onlar son şansım çünkü

bence siz de 3. gün embriyosu transfer edin, gercekten en iyi lab. ortamından iyi anne rahmi. en azından denemiş olursunuz.

genetik konusuna hemen eğilicem, eşimde de bana da baksınlar ama o test sonucu iyi çıksa bile emriyonun kaliteli olacağı garantisini sanırım vermiyor. sonuçta belli bir yaştayız

o 2 tane inşallah iyi haberle gelecek benim bir arkadaşımın 41 yaşında 2-3 olumsuz denemeden sonraki denemesinde 17 yumurtası çıktı (onun da hep bol bol yumurtası çıkıyordu zaten) sadece 2 tanesi 5.güne gitti. genetikten her ikisi de iyi sonuçla geldi. Bülent tıraşa gidiyordu, doktor transfer ederken koydum hadi hayırlı olsun ikizlerin demiş. O kadar net konuşmuş.. Ve onlar tuttu. Dünya tatlısı iki kızı var şimdi 2 yaşındalar..Altın yumurtayı bulacağınıza inanıyorum ben :)

American hastanesi Ayşe Hanim, cok hastalari var, mekanik bi sekilde calismak zorundalar, Ben de bahceciyi dusunur oldum, bahceci de Ilgili bi Doktor ismi Kim bilmiyorum ama American da basari saglayamadik, pgt onermedi Doktorum

benim en fazla 3 yumurta göründü bugüne kadar 1 -2 seyretti hep durum.. son bir senedir FSH da çok yükseliyor o aylarda hiç yumurta çıkmıyor.. geçen ay mesela 1 yumurta vardı onu büyüttük döllendi.. o yumurta alınırken PRP yaptı ertesi ay 1 adeti bile göremedim çok canım sıkıldı işte.. PRP belki sonraki aylarda işe yarar mutlaka yazarım zaten.

beni şöyle cesaretlendirdiler; benim gibi bir bayan daha varmış her ay 1 yumurtası çıkan ya da o bile çıkamayan, PRP yaptırıp ertesi ay 4 yumurtası çıkmış onun da 2 tanesi embriyo olmuş.. bunu duyunca çok ümitlendim ama bu ay çıkmadı, inşallah diğer ay çıkar..

yumurta çıkmayınca zaten FSH tavan yapıyor . bu süreç bir iki ay sürüyor bende

siz kime yaptıracaksınız, yapılacak yer de çok önemli..

American hastanesi Ayşe Hanim, cok hastalari var, mekanik bi sekilde calismak zorundalar, Ben de bahceciyi dusunur oldum, bahceci de Ilgili bi Doktor ismi Kim bilmiyorum ama American da basari saglayamadik, pgt onermedi Doktorum
bahçeciye ben hiç gitmedim ama 3 kere denedi bir arkadaşım orada olmadı sonra Bülent Tıraş a gitti ikizleri oldu... o da 40 yaş üzeriydi.. Rahimde perde mi ne varmış bahçeci bunu görememiş Bülent tıraş farketmiş hemen ufak bir operasyon yapmış. sonraki ay tüp bebekle ikizleri oldu. ben de Bülent Tıraş ile görüşmüştüm ama orası da çok kalabalık çoğu hasta ile ilgilenmiyor. zaten benim değerlerimi görünce pek de kabul etmek istememişti sizin donmuş yumurtalarınız var onları deneyin dedi gönderdi.

ama ben uğraşa uğraşa hala yumurta buluyorum işte..

Kesinlikle canım sağlıkta elden gidiyor.bu arada forumum da kayitli olan evlat edinmede de yeni mesaj varmis.
Tedavi görüp olumsuz olup evlat edinmis donasyon yaparak anne baba olmus veya bunları yapmayıp kafasını dinlemiş hepsi de güzel gucün neye yetiyorsa o.
Bana esimin arkadaşları 50 yaşında beyler yürüyüş grubu vardı onların.birinin kizkardesi kanser olmus bana fazla ugraşmasın diye haber göndermisler.benim kalbim bunu kabul etmedi dilimle hee hee dedim ama.
Sans kısmet hakkımızda hayırlısı olsun
Bebeğini son haftalarda karnında ölen hem de gencler.bunun icin diyorum.hakkımızdaki hayırlı olan olsun.hele sonu hüsranı Allah asla yaşatmasın en zoru da bu.
Benim meme kanseri olmus arkadasimda var malesef.11 aşilama on tüp bebekbtedavisi
Sağlığinın kıymetini teshis konulunca anladı.
Üzülmeden yapamayız ama zor kararlar

Yarın Bülent Tıraş ta randevum var. Sonuç itibariyle şunu anladım ki yazılanları okuyunca bana yapalım derse yaptırıcam belli ki kişiden kişiye değişiyor durumlar. Nasip şans kısmet artık ne diyebilirim. hayırlısı olsun hakkımızda.

bence de yaptırın bu işler bünyeden bünyeye değişiyor, denememiş olmayın .. inşallah güzel haberleirnizi alacağız bize de haber verin gelişmeleri :)

bence de yaptırın bu işler bünyeden bünyeye değişiyor, denememiş olmayın .. inşallah güzel haberleirnizi alacağız bize de haber verin gelişmeleri :)
Teşekkür ederim canım. Tabiki veririm. Zaten olumlu bir gelişme olsun hikayemi herkesle paylaşıcam ki umut olsun bu yolda mücadele eden herkese:) Özellikle 44 yaşında olduğum için söylüyorum bunu.

Teşekkür ederim canım. Tabiki veririm. Zaten olumlu bir gelişme olsun hikayemi herkesle paylaşıcam ki umut olsun bu yolda mücadele eden herkese:) Özellikle 44 yaşında olduğum için söylüyorum bunu.

Bülent Tıraş'ın şu açıklamaları çok umut vericiydi :)

inşallah sizin hikayenizde kendi kendine hamile kalanlardan olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…