Merhaba,
Birçoğumuzun olduğu gibi sizin de zor zamanlarınız olmuş ama daha genç yaşlarda yumurta toplatmakla çok akıllıca ve örnek bir iş yapmışsınız tebrik ediyorum.
Ben bu işe giriştiğimden beri öğrendiklerimle evli veya bekar, çocuğu olmayan bütün kız arkadaşlarımı harekete geçirmeye çalıştım. Biri evli değerleri görünce ağar topar tüp bebeğe giriştiler 2 gün sonra transfer olacak, diğer bir tanesi sizle aynı durumda ama bekar olduğu için bir türlü cesaret edemiyor tek başına bu işlere girişmeye. Malesef hala bazı tabularımız var
Siz başarmışsınız bravo
İnşallah bu girişiminizin karşılığını da alırsınız en kısa sürede.
Ben de yerinizde olsam hala yumurta üretebiliyorken birkaç kere daha denerim şansımı. İnşallah olur ve önceki yumurtalarla da kardeş yaparsınız
enteresan bir hikaye olur aslında, küçük kardeş aslında oluşum açısından büyük kardeş olur
neyse ben böyle biraz garip bakarım olaylara, kafanızı karıştırmayayım bol şans dileyeyim
Henüz transfere gidememiş biri olarak sorunuza yanıt veremiyorum ama buraları çok okudum ve gördüm ki olacaksa 3. gün 5. gün, en iyi kalite orta kalite, genetik testli genetik testsiz her türlü oluyor.