- Konu Sahibi akideciknane
- #68.101
TeşekkürlerYok ben almadım Bahçecide varmış.Bana uygulandıgı dönemde eczanelerde de satılıyodu ama ben almadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerYok ben almadım Bahçecide varmış.Bana uygulandıgı dönemde eczanelerde de satılıyodu ama ben almadım
RicaTeşekkürler
GünaydınSerumdan bahsettiğinize göre transfer aşamasına gelmissiniz.Sizi takip ediyorum.Hadi inşallah bu sefer olacak.Ben de Ağustos adetiyle inşallah transfer hazırlıklarına başlıyorum.1 tane NGS normal embriyom beni bekliyorBurdaki tüm dostlara kolaylıklar dilerim.Test sonucu bekleyenler umarım positif olur hepsi.Bi güzellik var bu aralar burada.Enerji yüksek bolluk bereket...Umut oluyor insanaSevgilerTeşekkürler
Ne kadar pozitif bir mesaj♥ İnşallah herşey dilediğiniz gibi olur.GünaydınSerumdan bahsettiğinize göre transfer aşamasına gelmissiniz.Sizi takip ediyorum.Hadi inşallah bu sefer olacak.Ben de Ağustos adetiyle inşallah transfer hazırlıklarına başlıyorum.1 tane NGS normal embriyom beni bekliyorBurdaki tüm dostlara kolaylıklar dilerim.Test sonucu bekleyenler umarım positif olur hepsi.Bi güzellik var bu aralar burada.Enerji yüksek bolluk bereket...Umut oluyor insanaSevgiler
Merhaba. Benim de 7. günüm ve evet geçmiyor günler. İnşallah müjdeli haberler veririz burada.Merhaba. 41 yaşında anne olmaya çabalayanlardan biri de benim. Transferin 8.günü ve zaman geçmek bilmiyor.
Benim de transfer gününü saymazsak 2. Günüm,kaç tane transfer edildi sana?Merhaba. Benim de 7. günüm ve evet geçmiyor günler. İnşallah müjdeli haberler veririz burada.
2 taneBenim de transfer gününü saymazsak 2. Günüm,kaç tane transfer edildi sana?
Bana 1 kondu,hayırlısıyla pozitif görürüz inşallah2 tane
İnşallah. Bunca çaba boşa gitmez de özlem sona erer. İlk deneme mi?Merhaba. Benim de 7. günüm ve evet geçmiyor günler. İnşallah müjdeli haberler veririz burada.
Transfer sonucundan kaç gün sonrasına ilk randevuyu verdi doktorunuz ?Selam arkadaşlar. Nasılsınız?
Dün muayenem vardı. 6+4 deyiz şuan.
Yavrumun kalp sesini duyduk şükür, bebeğin genel olarak durumu iyi. Ama rahimde iki yerde küçük kanama olmuş. Dr "düşük riski görünüyor. 20 gün sonra kontrole gel ne durumda bakalım, ama dikkatli ol hep uzan" dedi.. Tuvalet ve yemek dışında yataktan kalkma dedi. Yarım saatten fazla ayakta kalma ve yürümek zorunda kalırsan yarım saati geçme dedi.
Yaş faktörü de var tabi o sebeple de risk görüyorlar. 20. gün kontrolden sonra drla yollarımızı ayıracağız. Bir kadın doğum dru tavsiye etmesini istedim. Acıbadem hast. Dr larını önerdi dolayısıyla. " benim sana tavsiyem yaş faktörünü ve düşük riskini göz önüne alırsak tek bir drun olsun, bu bir perinatoloji uzmanı olsun" dedi. Şimdi arayışlara girdim. Sizin tavsiye edeceğiniz bir perinatolog var mı? İstanbul Avrupa yakasında
Merhaba, tebrikler ve Allah'in izniyle sağlıkla kucaginiza almaniz dileklerimle...ben perinatoloji konusunda benim cok uzun yıllar doktorum olan Prof.Dr.Basak Baksu'yu oneririm. Suanda bildigim Kozyatagi Acibadem'de calisiyor. Tup bebek yapmadigi icin ona gidemedim ama uzun yillardir tanirim cok hassas cok ozenli titiz ve ilgili bir doktor oldugunu soyleyebilirim. Saglicakla kalin..Selam arkadaşlar. Nasılsınız?
Dün muayenem vardı. 6+4 deyiz şuan.
Yavrumun kalp sesini duyduk şükür, bebeğin genel olarak durumu iyi. Ama rahimde iki yerde küçük kanama olmuş. Dr "düşük riski görünüyor. 20 gün sonra kontrole gel ne durumda bakalım, ama dikkatli ol hep uzan" dedi.. Tuvalet ve yemek dışında yataktan kalkma dedi. Yarım saatten fazla ayakta kalma ve yürümek zorunda kalırsan yarım saati geçme dedi.
Yaş faktörü de var tabi o sebeple de risk görüyorlar. 20. gün kontrolden sonra drla yollarımızı ayıracağız. Bir kadın doğum dru tavsiye etmesini istedim. Acıbadem hast. Dr larını önerdi dolayısıyla. " benim sana tavsiyem yaş faktörünü ve düşük riskini göz önüne alırsak tek bir drun olsun, bu bir perinatoloji uzmanı olsun" dedi. Şimdi arayışlara girdim. Sizin tavsiye edeceğiniz bir perinatolog var mı? İstanbul Avrupa yakasında
İlginize çok teşekkür ederim.Merhaba, tebrikler ve Allah'in izniyle sağlıkla kucaginiza almaniz dileklerimle...ben perinatoloji konusunda benim cok uzun yıllar doktorum olan Prof.Dr.Basak Baksu'yu oneririm. Suanda bildigim Kozyatagi Acibadem'de calisiyor. Tup bebek yapmadigi icin ona gidemedim ama uzun yillardir tanirim cok hassas cok ozenli titiz ve ilgili bir doktor oldugunu soyleyebilirim. Saglicakla kalin..
15 gün sonrasına ilk gebelik randevum verildiTransfer sonucundan kaç gün sonrasına ilk randevuyu verdi doktorunuz ?
Teşekkür ederim, sizin de güzel haberler almanızı diliyorumGözünüz aydın olsun..Ne guzell bi haber...
Cok tesekkur ederim cok sagolun guzel dilekleriniz icin....İlginize çok teşekkür ederim.
BBen Avrupa yakasındayım ama tavsiyenizi dikkate alacağım. O yakada olup ihtiyaç duyan arkadaşlara da fikir olur hem.
EEvlat isteyen herkesin kucağına almak nasip olsun inşallah teşekkür ederim.
Sizin de tedavinizin başarılı olmasını diliyorum, herşey gönlünüzce olsun
İnşallah. Evet ilk denemem.İnşallah. Bunca çaba boşa gitmez de özlem sona erer. İlk deneme mi?
Benim hatırladığım senin 4.gün embriyosu sonrası kimyasal oldu sonra normal hamile kaldın değil mi