- Konu Sahibi akideciknane
- #67.961
Arkadaşlar daha önce de yazmıştım orta kalite genetige gitmeyen iki tane 5. Gun embiryosu transfer edildi bugün ikinci günüm bu şekilde embiryo transfer edip hamile kalan varmi aranızda. Teşekkür ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tedekkur ederim.insallah saglilli tutar ve devam eder .Bu benim 6.transferim arada iki tedavi daha var transfer edilmeyen yami 8. Deneme diyelim.Bunlardan çok.daha kaliteli olanlar transfer edildi tutmadı.Aslinda benimki umutsuzluktan ve korkudan bir güzel haber arayışı...ya yine test 0.1 değerini görürsem kabusu...Lutfen dua eder misiniz artık 45 yasina geldim bu bir yıl önceki son kalan iki embiryoMerhabalar, ilk denemem geçen aralık ayında 3.gün transferi oldu hamile kaldım ama 8 haftalık kalbi durdu, genetik problemden dolayı imiş. 3. denemem uzun uğraşlar sonucu ilk defa 7 folikul elde edildi, 7 embriyo oluştu, 5.güne gidelim diye ısrar edince sadece 2 tanesi gidebildi, 1 Temmuz'da 2 tane grade 2 transfer edildi, sonuç pozitif ama maalesef kimyasal görünüyor, düşmesini bekliyorum umarım sizin ki sağlıkla tutar sağlıkla devam eder...
Tabi ki dua ederim, sizi cok iyi anliyorum, sakin umidinizi yitirmeyin ben olacagina inanıyorum, insan oyle tedirgin bekliyor ki zaman gecmek bilmiyor, ama Allahin izniyle bu bekleyis son olsun diyelim guzel haberlerinizi en kisa.zamanda duymak umidiyle....Cok tedekkur ederim.insallah saglilli tutar ve devam eder .Bu benim 6.transferim arada iki tedavi daha var transfer edilmeyen yami 8. Deneme diyelim.Bunlardan çok.daha kaliteli olanlar transfer edildi tutmadı.Aslinda benimki umutsuzluktan ve korkudan bir güzel haber arayışı...ya yine test 0.1 değerini görürsem kabusu...Lutfen dua eder misiniz artık 45 yasina geldim bu bir yıl önceki son kalan iki embiryo
Desteginiz icin çok teşekkür ederim...Allah cümle aleme içinde de bana sağlıklı evlat versin..sevgileeTabi ki dua ederim, sizi cok iyi anliyorum, sakin umidinizi yitirmeyin ben olacagina inanıyorum, insan oyle tedirgin bekliyor ki zaman gecmek bilmiyor, ama Allahin izniyle bu bekleyis son olsun diyelim guzel haberlerinizi en kisa.zamanda duymak umidiyle....
İnşallah güzel haberinizi alırızArkadaşlar dün 2 embriyo transferim yapıldı. Bu sürecin en heyecanlı kısmına geldim. Umarım size 1 Ağustos’ta güzel haberi iletebilirim.
Sizin için çok yürekten diliyorum her şeyin çok güzel olmasını. İnşallah burada bebeğinizi kucağınıza aldığınızı da okuruz. Tüm kalbime dualarım sizinleArkadaşlar daha önce de yazmıştım orta kalite genetige gitmeyen iki tane 5. Gun embiryosu transfer edildi bugün ikinci günüm bu şekilde embiryo transfer edip hamile kalan varmi aranızda. Teşekkür ederim.
uzun zaman oldu sizi buralarda görmeyeli. özlettiniz çok geçmiş olsun. Herşeyin yolunda olduğuna sevindim. kendinize iyi bakınArkadaslar giremedim ne zamandir, cok agir grip oldum. Cok sukur atesim cok yukselmeden atlattim. Allahtan cok ilac (hatta hic) kullanmayan biriyim normal hayatimda; o yuzden vucudum alisik olmadigindan parasetamol cok iyi geldi grip sirasinda.
Bir suru yeni isim yeni heyecanlar gordum; tedavisi baslayanlara bol bol saglikli embryolar, transfer olup test sonucu bekleyenlere gulduren sonuclar diliyorum.
Bekleme suresinde nacizane tavsiyem, hic belirtilere takilmayin. O kasik agrilari ve diger belirti sanilan seyler hep kullanilan hormon ignelerinden haplarindan oluyor. Sadece mideniz bulanirsa bence biraz suphelenin. Benim transferden 10 gun sonra falan mide bulantilarim baslamisti. Zaten birkac gun sonrasina da test gunu geldi.
Adet zaten hormon kullandikca olmazsiniz, korkmayin.
Ufak pembemsi kahverengi damlaciklar varsa buyuk ihtimalle tutunma kanamasinin gostergesidir. Bende 9. Gun baslayip birkac gun gelmisti. Ama ilk hamileligimde olmamisti; yani illa olacak diye bir sart da yok.
Sadece kirmizi yogun kanamadan korkun, bende o da oldu; fakat bebek kesesinin disinda olusan bir kanama alaniydi. Yani adet kanamasi degil, olamaz da ilac kullandiginiz surece.
Bebek tutacaksa, rahminizde de yapisal bir sorun yoksa zaten tutuyor.
Buradaki arkadaslar bilir, ben transferden sonra merdivenden yuvarlandim, ucakta insan suretli bir ayinin fiziksel saldirisina ugradim, bir ay boyunca kanamalar gecirdim... yani colde kutup ayisi olayina girdim ☺
Cok sukur hicbirsey olmadi ve buradaki arkadaslar hep destek oldular bana o aralarda.
Diyecegim o ki embryo saglikliysa tutunuyor, ogle agir kaldirma hareket etme falan filan bos isler.
Bol bol protein yiyin, gunde uc yumurta yiyin sabahlari mesela. Bol bol zeytinyagli ve sebze yemegi; hic kabiz olunmuyor. Ben hamileligimin basindan beri ishalim aksine.
Disarida hic yemek yemeyin, pakete girmis yiyeceklerden ve iceceklerden uzak durun.
Gunde en az iki-iki bucuk litre su icin, soda da icebilirsiniz. Ben gunde 4-5 beypazari icerdim Istanbul’dayken hatta, icindeki mineraller cok yararli. Meyve suyu falan zararli, taze sikilmis olsa da saf meyve sekeri. Meyvedeki sekerle alkolun kimyasal formulu aynidir, unutmayin. O yuzden ozellikle ilk zamanlar meyve suyu icmeyin.
Kabak cekirdegi, ananas falan hic gereksiz. Uc bes gunde yediginiz iki gidim seylerin hicbir faydasi olmaz.
Ve en onemlisi her aksam yemekten sonra en az yarim saat yuruyun. Kasiklariniz agrisa da yuruyun, kan dolasimi icin en saglikli spor.
Herkese bol bol dua ediyorum giremesem de. Tanri hepinizin yuzunu guldursun
Çook sağolun.. beni bu endişeli bekleyişte yalnız birakmadiniz..Dilerim Allah'tan anne olma haberimi size vermeyi, kucagima alıp büyütmeyi bana da nasıl eder...saglikla ve sevgiyle kalın..Sizin için çok yürekten diliyorum her şeyin çok güzel olmasını. İnşallah burada bebeğinizi kucağınıza aldığınızı da okuruz. Tüm kalbime dualarım sizinle
sonucun pozitif olup bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşArkadaşlar dün 2 embriyo transferim yapıldı. Bu sürecin en heyecanlı kısmına geldim. Umarım size 1 Ağustos’ta güzel haberi iletebilirim.
Selam arkadaşlar, bugün test günümdü, kan verdim ve sonucu çok şükür pozitif. 5.gün embriyosu, tek embriyo transfer edilmişti.. Değerim 669,61... Sevinç, endişe, korku,, karışık duygular içindeyim
GGebe kalan arkadaşlar bana tavsiyeleriniz ne olurdu?
Hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Amin teşekkür ederim darısı tüm arkadaşlarımızın başına inşallahTebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla
Ağır kaldırma pozitif düşün anı hareketler yapma
Bu son transferiniz olsun ve test sonucu sizi inşallah mutluluğa boğsun.Cok tedekkur ederim.insallah saglilli tutar ve devam eder .Bu benim 6.transferim arada iki tedavi daha var transfer edilmeyen yami 8. Deneme diyelim.Bunlardan çok.daha kaliteli olanlar transfer edildi tutmadı.Aslinda benimki umutsuzluktan ve korkudan bir güzel haber arayışı...ya yine test 0.1 değerini görürsem kabusu...Lutfen dua eder misiniz artık 45 yasina geldim bu bir yıl önceki son kalan iki embiryo
İnşallahİnşallah güzel haberinizi alırız
Amiin inşallahsonucun pozitif olup bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş
Sayfa açık mor mu olmus arkadaşlar ben cok beğendim böyle olmasinı.ben mi bir yere bastım acep
Iyi dileklerini için çook teşekkür ederim.Bu son transferiniz olsun ve test sonucu sizi inşallah mutluluğa boğsun.
İnşallah. Ben de canı gönülden diliyorum. Hepimiz annelik duygusunu yaşayalım.Çook sağolun.. beni bu endişeli bekleyişte yalnız birakmadiniz..Dilerim Allah'tan anne olma haberimi size vermeyi, kucagima alıp büyütmeyi bana da nasıl eder...saglikla ve sevgiyle kalın..
Merhaba
Benim ilk opuda 4 yumurtam toplandı ve 1 tane taze iyi kalite 5. Gün embriyosu transfer edildi dondurulmuşum kalmadı. Sonuç negatif olunca bir ay dinlendirelim dedi doktor. O zaman arkadaşımın ısrarı ile biraz da istemeye istemeye arı sütü bal polene başladım. sonra ki tedavinin yumurta toplamasına kadar yani toplamda 1,5 ay kullandım. İkinci opuda 6 yumurta elde edildi 2 tanesi 2. Gün donduruldu 2 tanesi 5. Güne gitti.. bir tane taze transfer yapıldı, doktor iyi kalite olduğu için ikisi de tutunabilir diye 2. Embriyoyu donduralım size ikinci bir şans olur dedi.. sonucum yine negatif oldu. Bir ay dinlenip, ilk dondurulmuş transfere başladım Haziran ayında. Bir önceki transferde ikinci şans olur denilen embriyo transfer edildi, bu arada 2. Gün dondurulanlar da çözdürüldü 5. Güne gitti ve transfer günü onlar tekrar donduruldu. Bu kez sonucum pozitif oldu. Biraz geç tutundu, değerler düşük başladı ama düzenli artış nedeniyle sağlıklı bir hamilelik olarak kabul edildi. Şimdi ilk doktor randevusunu bekliyorum
Çok uzun yazdım ama özetle ; bu karışımın bende toplanan ve döllenen yumurta sayısı üzerinde etkisi olduğunu düşünüyorum. İçmeden önce 4 toplandı 1 beşinci gün embriyosu elde edildi, karışımdan sonra 6 toplandı 4 tane 5. Gün embriyosu elde edildi.