Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Geç evlendik evet, belki vakti zamanında olmadı ama umarım tüm güzellikler vakti zamanında hayatımıza dahil olur 🙏🙏

MMaşallah diyorum yavruna, sağlıkla, huzurla büyüsün :nazar:

BBekleyen embriyon da varmış şükür :nazar:
Benim başka embriyom yok, tek embriyo ile hallettim bu meseleyi, sağlık olsun 😉

AAmin canım hepimiz yaşayalım yüce annelik duygusunu 🙏🙏 Bebeklerimiz hem şanslı, hem nazlı, hem de özel çocuklar, milyarlık çocuklar onlar 😂😂
😂😂 aynen

Bugün doktora gittim. Regl birinci gün. Bir tane küçük bir yumurtam var sadece. Deneyelim dedi doktor hiç moralimi bozmadı sağolsun. Yarından itibaren 4 gün iğne vurulucam. Çarşamba kontrol dedi. O benim moralimi bozmadı ama ben kendim o konularda tek başıma da gayet başarılıyım. Eczaneden ilaçları alırken bile hala ağlıyordum. Bakalım neler olacak?
Burada tek yumurtasıyla yumurta takibiyle hamile kalan arkadaşımız umut oldu bize.ins bir sürprizde sana gelir.aslında tedavi sonrası hep 1 yumurta ile 1 embriyo mükemmel gelisiyor ve sonuç onunla aliniyor.sonu hayırlı olsun senin için inş.hep desteğiz buradan bizi unutma ağlamana dayanamam.

Bugün doktora gittim. Regl birinci gün. Bir tane küçük bir yumurtam var sadece. Deneyelim dedi doktor hiç moralimi bozmadı sağolsun. Yarından itibaren 4 gün iğne vurulucam. Çarşamba kontrol dedi. O benim moralimi bozmadı ama ben kendim o konularda tek başıma da gayet başarılıyım. Eczaneden ilaçları alırken bile hala ağlıyordum. Bakalım neler olacak?

Guzelim, ben simdi hatirladim senin D vitaminin yerlerde surunuyordu, 3 falandi degil mi?
Dogru hatirliyorsam, lutfen sunu bil ki moral bozuklugunun sebeplerinden biri de D vitamini eksikligi. D vitamini bu kadar az oldugunda insan depresif oluyor. Aynisini yasadigim icin biliyorum; inan bana D vitaminini 80 civarina cikardiginda prikolojik olarak da cok fark yasayacaksin.
Lutfen dedigim dozlari kullan ve bir iki aya tekrar olctur bakalim ne etki edecek yuksek doz.

Kızlar iğneleri 4 gün kullandım bugün adetin 6. Günü sabah kontrolde en büyük yumurta 11 mm di sizce küçük mü 8 mm de büyür mü acaba? Bu arada gonal f 237.5 doz kullaniyorum

Merhaba
Büyüyebilir daha çok erken. Ayrıca 11 mm küçük değil bence.Ayrıca geriden gelen sonra yetişebiliyor.
Cevap için çok teşekkür ederim daha oncede tedavi olmuştum ama hiç yumurta boyutları söylenmiyordu(daha önce Bursa'da tedavi olmuştum )şuan memorialdeyim doktor bakınca direk boyutlari söyledi çok minikler var muhtemelen buyumezler ama 8 mm olan yumurta buyurmu bilemedim

Cevap için çok teşekkür ederim daha oncede tedavi olmuştum ama hiç yumurta boyutları söylenmiyordu(daha önce Bursa'da tedavi olmuştum )şuan memorialdeyim doktor bakınca direk boyutlari söyledi çok minikler var muhtemelen buyumezler ama 8 mm olan yumurta buyurmu bilemedim
Siz büyüyecekmiş gibi düşünün. Bende memorialda tedavi gördüm. Ayrıca bende bursadayım. Bursada 2 deneme yaptım. Dediğiniz gibi hiç ne boyut ne bir şey. Bilgi bile vermiyorlardı.

Siz büyüyecekmiş gibi düşünün. Bende memorialda tedavi gördüm. Ayrıca bende bursadayım. Bursada 2 deneme yaptım. Dediğiniz gibi hiç ne boyut ne bir şey. Bilgi bile vermiyorlardı.
Bursa'da nerde oldunuz? Ben acıbademde denemistim ordaki doktorumda iyiydi ama Memorial çok daha iyi

Kızlar selam bende transfer 3.günündeyim bugün az önce peçete de pembe ve gri princ tanesi kadar bikac tortu gördüm acaba neden bilginiz varmı 😫

Ah be kuzum sağol ınsaallah oyledir panik oldum tutmadı herhalde diye
Jel kalıntıları içerde kalıyor, dolayısıyla farklı renklerde dışarı çıkabilir.. Ve yıkarken zedelemeden hassas yıkamaya çalış.

Biliyorsun Sakin olman gerek. Yerleşme lekelenmeleri de görülebilir veya görülmeyebilir. Tüm bunlara hazırlıklı olmak gerekiyor.
Dilerim sağlıkla tutunsun sana yavrun 🙏🙏

Jel kalıntıları içerde kalıyor, dolayısıyla farklı renklerde dışarı çıkabilir.. Ve yıkarken zedelemeden hassas yıkamaya çalış.

Biliyorsun Sakin olman gerek. Yerleşme lekelenmeleri de görülebilir veya görülmeyebilir. Tüm bunlara hazırlıklı olmak gerekiyor.
Dilerim sağlıkla tutunsun sana yavrun 🙏🙏
Cnm ilgine teşekkür ederim :) birde adet sancisi gibi sancılar geliyo hadi hayırlısı

X