- Konu Sahibi akideciknane
- #67.801
Teşekkür ederim. Çok sınırdayım açıkcası.2
Lütfen moralini yüksek tut inşallah herşey yolunda gider çok sıkılırsan buradan yaz sana destek olurum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Çok sınırdayım açıkcası.2
Lütfen moralini yüksek tut inşallah herşey yolunda gider çok sıkılırsan buradan yaz sana destek olurum canım
aynenGeç evlendik evet, belki vakti zamanında olmadı ama umarım tüm güzellikler vakti zamanında hayatımıza dahil olur
MMaşallah diyorum yavruna, sağlıkla, huzurla büyüsün
BBekleyen embriyon da varmış şükür
Benim başka embriyom yok, tek embriyo ile hallettim bu meseleyi, sağlık olsun
AAmin canım hepimiz yaşayalım yüce annelik duygusunu Bebeklerimiz hem şanslı, hem nazlı, hem de özel çocuklar, milyarlık çocuklar onlar
Burada tek yumurtasıyla yumurta takibiyle hamile kalan arkadaşımız umut oldu bize.ins bir sürprizde sana gelir.aslında tedavi sonrası hep 1 yumurta ile 1 embriyo mükemmel gelisiyor ve sonuç onunla aliniyor.sonu hayırlı olsun senin için inş.hep desteğiz buradan bizi unutma ağlamana dayanamam.Bugün doktora gittim. Regl birinci gün. Bir tane küçük bir yumurtam var sadece. Deneyelim dedi doktor hiç moralimi bozmadı sağolsun. Yarından itibaren 4 gün iğne vurulucam. Çarşamba kontrol dedi. O benim moralimi bozmadı ama ben kendim o konularda tek başıma da gayet başarılıyım. Eczaneden ilaçları alırken bile hala ağlıyordum. Bakalım neler olacak?
Sana inanıyorum arkadaşım, teşekkür ederim. Amin yakında evladını sağlıkla kucağına almanı diliyorumÇok teşekkür ederim. Senin de hamileliğin hayırlı uğurlu olsun. Okuduğumda gözlerim dolmuştu mutluluktan .inan kendime olmuş karar sevindim
Bugün doktora gittim. Regl birinci gün. Bir tane küçük bir yumurtam var sadece. Deneyelim dedi doktor hiç moralimi bozmadı sağolsun. Yarından itibaren 4 gün iğne vurulucam. Çarşamba kontrol dedi. O benim moralimi bozmadı ama ben kendim o konularda tek başıma da gayet başarılıyım. Eczaneden ilaçları alırken bile hala ağlıyordum. Bakalım neler olacak?
MerhabaKızlar iğneleri 4 gün kullandım bugün adetin 6. Günü sabah kontrolde en büyük yumurta 11 mm di sizce küçük mü 8 mm de büyür mü acaba? Bu arada gonal f 237.5 doz kullaniyorum
Cevap için çok teşekkür ederim daha oncede tedavi olmuştum ama hiç yumurta boyutları söylenmiyordu(daha önce Bursa'da tedavi olmuştum )şuan memorialdeyim doktor bakınca direk boyutlari söyledi çok minikler var muhtemelen buyumezler ama 8 mm olan yumurta buyurmu bilemedimMerhaba
Büyüyebilir daha çok erken. Ayrıca 11 mm küçük değil bence.Ayrıca geriden gelen sonra yetişebiliyor.
Siz büyüyecekmiş gibi düşünün. Bende memorialda tedavi gördüm. Ayrıca bende bursadayım. Bursada 2 deneme yaptım. Dediğiniz gibi hiç ne boyut ne bir şey. Bilgi bile vermiyorlardı.Cevap için çok teşekkür ederim daha oncede tedavi olmuştum ama hiç yumurta boyutları söylenmiyordu(daha önce Bursa'da tedavi olmuştum )şuan memorialdeyim doktor bakınca direk boyutlari söyledi çok minikler var muhtemelen buyumezler ama 8 mm olan yumurta buyurmu bilemedim
Bursa'da nerde oldunuz? Ben acıbademde denemistim ordaki doktorumda iyiydi ama Memorial çok daha iyiSiz büyüyecekmiş gibi düşünün. Bende memorialda tedavi gördüm. Ayrıca bende bursadayım. Bursada 2 deneme yaptım. Dediğiniz gibi hiç ne boyut ne bir şey. Bilgi bile vermiyorlardı.
Gürkan Uncu yaptı bana 2 deneme. Art Tüp bebek merkezinde 2’si de olmadı. Memorialda pgt var. Bursada pgt diye birşey yok ki.Bursa'da nerde oldunuz? Ben acıbademde denemistim ordaki doktorumda iyiydi ama Memorial çok daha iyi
Benim ikinci tuttu ama kalbi durduğu için 9. Haftada kürtaj oldu.insallah memorialde herşey çok daha iyi ilerlerGürkan Uncu yaptı bana 2 deneme. Art Tüp bebek merkezinde 2’si de olmadı. Memorialda pgt var. Bursada pgt diye birşey yok ki.
İnşallah her şey gönlünüzce olurBenim ikinci tuttu ama kalbi durduğu için 9. Haftada kürtaj oldu.insallah memorialde herşey çok daha iyi ilerler
İnşallah hepimizin olsunİnşallah her şey gönlünüzce olur
Kullandığımız crinone jel yapıyor diye biliyorum. Sakın stres yapma lütfen, bende de olmuştu. Hemşirene yada Dr a danış lütfenKızlar selam bende transfer 3.günündeyim bugün az önce peçete de pembe ve gri princ tanesi kadar bikac tortu gördüm acaba neden bilginiz varmı
Ah be kuzum sağol ınsaallah oyledir panik oldum tutmadı herhalde diyeKullandığımız crinone jel yapıyor diye biliyorum. Sakın stres yapma lütfen, bende de olmuştu. Hemşirene yada Dr a danış lütfen
Jel kalıntıları içerde kalıyor, dolayısıyla farklı renklerde dışarı çıkabilir.. Ve yıkarken zedelemeden hassas yıkamaya çalış.Ah be kuzum sağol ınsaallah oyledir panik oldum tutmadı herhalde diye
Cnm ilgine teşekkür ederim :) birde adet sancisi gibi sancılar geliyo hadi hayırlısıJel kalıntıları içerde kalıyor, dolayısıyla farklı renklerde dışarı çıkabilir.. Ve yıkarken zedelemeden hassas yıkamaya çalış.
Biliyorsun Sakin olman gerek. Yerleşme lekelenmeleri de görülebilir veya görülmeyebilir. Tüm bunlara hazırlıklı olmak gerekiyor.
Dilerim sağlıkla tutunsun sana yavrun
Adet sancısı gibi ağrılar, batmalar da oluyor.Cnm ilgine teşekkür ederim :) birde adet sancisi gibi sancılar geliyo hadi hayırlısı