-
- Konu Sahibi akideciknane
- #67.521
Bende rica edebirmiyom merkez ve doktor ismi ozrlden yazabilirmisinizMerhaba banada gönderebilirmisiniz insallah gerek kalmaz ama yinede aklımda olsun. Benim yas 41 oldu amh 0.51 dogal deniyoruz olmazsa tüp bebek. 3 kez dogal yoldan hamile kaldım üçünüde kaybettim. Buay yumurta takibi yaptırdım yumurta görülüyor 7, 8 tane haftasonu catlama oldu ama kac cm di bilemiyoruz. İnsallah olmustur. Rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın evlerimiz cocuk sesleriyle yankılansın inisAllah
Serum tedavisini araştırsanız, embriyo tutunmasına bayağı fayda sağlıyor.Merhabalar doktor ismi gittiğiniz merkezi bana da özelde atarmisiniz
Merhaba eşinizin sperm sayısına baktırdınız mı. Amh gayet iyi sizin. Benim 0.55 di. Özelden gönderiyorum size. Geçmiş olsun.
Hayırlısı olsun. Nasıl olsa olur. Ben inanıyorum ilk denemede bile tutar sizinkisi. Üzülmeye de gerek yok rahat olmalı insan. Üzüntü çok etkiliyor çünkü yumurta sayısını bende çok düşmüştü. Doktorunuza güvenin yeter.Eşimin sperm sayısında sorun yok ama ileri hızlı hareket oranı %5. Üroloji doktoru normal yoldan hamilelik imkansız diyemem ama ihtimal çok düşük, olması uzun bir süre alır dedi ve tüp bebek tavsiye etti. Tüp bebek için görüştüğümüz doktorda bana göre normal deyip bize 6 ay süre verdi ve dediğim gibi bu süre dolmak üzere ama bizde olumlu bir durum yok maalesef
Hayırlısı olsun. Nasıl olsa olur. Ben inanıyorum ilk denemede bile tutar sizinkisi. Üzülmeye de gerek yok rahat olmalı insan. Üzüntü çok etkiliyor çünkü yumurta sayısını bende çok düşmüştü. Doktorunuza güvenin yeter.
Tüp bebek sırasında ngs yapıldı mı?Benim amh 0.55 di tüp bebekten önce. Size de göndereceğim inşallah gerek kalmaz sağlıklı bebeğiniz olur.
Ngs sanıyorum kromozomlara bakıyor. Hayır yapılmadı. İlk denemem başka bi hekimde tutmamıştı yumurtam gelişmedi. Şimdiki doktoruma bunu dediğimde ilaçların ismini de verdim kaliteli yumurta diye söylendiğini hatırlıyorum. Belki tutmasaydı isterdi tahlili bilemiyorum.Tüp bebek sırasında ngs yapıldı mı?
bebegini sağlıkla kucağına al ins ne mutlu sana.Bende size özelden sordum amaSize mesaj olarak gönderdim.
Hangi merkeze ve doktora gidiyorsunuz embiryo transfer yapıldı mı.IMPRYL benim gittiğim hiç bir doktor vermedi.hatta geçen hafta bırak bu cocuk olayını geç kalmissin. Dunyada hiç bir yerde kabul etmezler 45 yaşındaki ni dedi.Sizin durumunuz ne lütfen yardım eder misiniz bana
MerhabalarBende folikül görülüyordu 4-5 tane ama hormon ilaçlarını kullandığımda büyümüyorlardı. Hiç yumurtam toplanamadı ne yazık ki.
Kensinlikle katılıyorum 0,9 amh çok düşük değil
Merhabalar ben 45 yaşına girdim Mah 0.59 5 negatif tup bebek denemem var.En son geçen hafta gittigim (internet ten Arastirdigim hoca) bana hiç uğraşma çocuktan vazgeç geç kalmışım dedi.Benim fsh sorunum yok adetlerin düzenli.Bir veya iki embiryo 5.gune gidiyor Ama yumurta kalitrsisliginden tutmuyor.Siz neler yapıyorsunuz nereye gidiyorsunuz bu konuda tecrubeletinizi yumurta kalitesi için ne yaptığınızı benimle paylaşirmisiniz.Teşekkür ederim
Merhaba dr.u ve merkezi bu sayfaya yazmak istemedim çünkü gereksiz reklam olarak görüyorum. Birisi başka bir şey yazar gereksiz konuşmalar olur kırılırız. Çok samimi duygularla yazıyorum ve çok özür dilerim görmedim mesajınızı. Ben hemen özelden yazıyorum size. Kusura bakmayın lütfen.bebegini sağlıkla kucağına al ins ne mutlu sana.Bende size özelden sordum ama
Aslinda buradan yazsaniz bilgilensek tedavi gördüğümüz merkez ve dr.ları yaziyoruz hep.
Hangi merkeze ve doktora gidiyorsunuz embiryo transfer yapıldı mı.IMPRYL benim gittiğim hiç bir doktor vermedi.hatta geçen hafta bırak bu cocuk olayını geç kalmissin.Dunyada hiç bir yerde kabul etmezler 45 yaşındaki ni dedi.Sizin durumunuz ne lütfen yardım eder misiniz banaYumurtanın DNA hasarını azaltmak için geçen sene doktorum İMPRYL diye bir hap başlatmıştı. 3 ay kullanıcaksın dedi. Faydasını da görmüştüm. 1 tane genetik analizden sağlıklı gelen embriyomuz olmuştu. Bazı doktorlar da gonamax veriyor.
Hangi merkeze ve doktora gidiyorsunuz embiryo transfer yapıldı mı.IMPRYL benim gittiğim hiç bir doktor vermedi.hatta geçen hafta bırak bu cocuk olayını geç kalmissin.Dunyada hiç bir yerde kabul etmezler 45 yaşındaki ni dedi.Sizin durumunuz ne lütfen yardım eder misiniz banaYumurtanın DNA hasarını azaltmak için geçen sene doktorum İMPRYL diye bir hap başlatmıştı. 3 ay kullanıcaksın dedi. Faydasını da görmüştüm. 1 tane genetik analizden sağlıklı gelen embriyomuz olmuştu. Bazı doktorlar da gonamax veriyor.
Merhabalar ben 45 yaşına girdim Mah 0.59 5 negatif tup bebek denemem var.En son geçen hafta gittigim (internet ten Arastirdigim hoca) bana hiç uğraşma çocuktan vazgeç geç kalmışım dedi.Benim fsh sorunum yok adetlerin düzenli.Bir veya iki embiryo 5.gune gidiyor Ama yumurta kalitrsisliginden tutmuyor.Siz neler yapıyorsunuz nereye gidiyorsunuz bu konuda tecrubeletinizi yumurta kalitesi için ne yaptığınızı benimle paylaşirmisiniz.Teşekkür ederimMerhabalar
Size bunu kim nasıl söyledi çok acımasızca, dünyada hiç bir yerde kabul etmezler ne demek dünya 60 yaşındakini doğurtuyor. İmkanınız var mı bilmiyorum ama Kıbrısa gitmeyi düşündünüz mü hiç? bir tanıdığım gitti ve ikiz bebekleri var bir kız bir oğlan nerdeyse yaşına geldiler. Ve işlem yapıldığında kadın 49 yaşındaydı. Senin çocuğun olmaz denince insanlar zaten psikolojik olarak dibe vuruyor nasıl olsun ki.
Cok unlu bir Yahudi atasozu vardir: ''Ucuz mal alacak kadar zengin degilim.''
Bu mantikla, bence aksine, parasi olmayanlarin ozellikle cok iyi kliniklere gitmeleri lazim; cunku tek veya iki atista vururs orani cok artiyor. Yazik gunah, bankadan kredi cekip bu ise giren insanlar var; adi duyulmamis kliniklerde defalarca surunuyor bu insanciklar. Bir de finansal sorunlarla yasadiklari stres biniyor uzerlerine...
Ozellikle ileri yas infertilitesinde @panic_attack .!. in dedigi gibi bu isin duayenlerine gitmek lazim. Zaten yas sebebiyle hersey aleyhimize isliyor, ucuz etin yahnisini cekecek durumumuz yok anlayacaginiz. Sizin yasiniz sanirim 31, o yuzden boyle konustugunuzu dusunuyorum...
Çok güzel yazmsmissin canım her satırına katılıyorum nasılsın hamislik nasıl gidiyor cinsiyet bellimi