Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bende folikül görülüyordu 4-5 tane ama hormon ilaçlarını kullandığımda büyümüyorlardı. Hiç yumurtam toplanamadı ne yazık ki.

Kensinlikle katılıyorum 0,9 amh çok düşük değil
[/QUOTE]
Merhabalar
Durumumuz benzer. Amh iki yıl önce 0.4 idi, muhtemelen şu an sizinkine yakındır. Fsh yüksek bende ama düzenli adet oluyorum. Sizde ultrasonda folikül görünüyor muydu? Bende hep 5 folikül oluyor ama ilacı kullandıkça bazı foliküller kayboluyor. Genelde 3 yumurta toplanıyor. Bir kez 3 ay düzenli hayıt kullanımından sonra 7 yumurta çıktı ama sonraki aylar sayı yine düştü.

Fulya için konuşamam, hiç gitmedim ama Bahçeci Umut'ta yaşadıklarımı yazdım. Hiç olgun yumurta çıkaramamalarına rağmen aynı protokolde ısrarcı olmalarını anlamadım o dönem. Yumurtalarda sorun var dediler. Halbuki başka klinikte 3 yumurtanın 2'si olgun çıkıyordu.

Bu arada 0.9 çok düşük bir amh değil. Bazen bakıyorum, bir forumda biri amh çok düşük diye şikayet ediyor, sonra 10 yumurta toplandı diyor. Cidden kendimi kötü hissediyorum.

935581"]
Ben Bahçecide tedaviye başladığımda 43 yaşımda 0,17 AMH değerim, düşük FSH'ım ve 27 günde bir düzenli regl olan bir kadındım. 4 aylık tedavi ve her kontrolde dumunuz çok zor denilip moral bozan konuşmalarla eve ağlayarak dönüyordum. Durumumu elbette biliyordum ama takviye vitamin vs. vermek yerine sürekli hormon ilaçları verip beni hem fiziksel olarak hem de ruhsal olarak çöküntüye uğrattılar. Yani zor bir vakaydım ve doktor benimle uğraşmamak için elinden geleni yaptı. Muayene sonrası ben giyinirken bırakıp gidiyor hiç bir açıklama yapmıyordu. Hemşiresi bile bir sonraki randevuda görüşürüz diyip gidiyordu. Hani sanki lütfedip bakmış gibi davranıyordu. Sürekli bana senin durumun çok zor, tüp bebek yapamazsın sen diyip durdu. Zaten sonunda da senin için en iyisi donasyon yaptırmak dedi. Senin tek sorunun yumurtan, diğer yönlerden hiçbir sorunun yok, eğer bir yumurta bulursan 25 yaşında gibi doğum yaparsın dedi. Ama doktoruna göre de iş değişir elbet, o da bana denk gelmedi sanırım :) olan kayıp olan 2 yılıma oldu ne yazık ki :KK43:
[/QUOTE]
Merhabalar ben 45 yaşına girdim Mah 0.59 5 negatif tup bebek denemem var.En son geçen hafta gittigim (internet ten Arastirdigim hoca) bana hiç uğraşma çocuktan vazgeç geç kalmışım dedi.Benim fsh sorunum yok adetlerin düzenli.Bir veya iki embiryo 5.gune gidiyor Ama yumurta kalitrsisliginden tutmuyor.Siz neler yapıyorsunuz nereye gidiyorsunuz bu konuda tecrubeletinizi yumurta kalitesi için ne yaptığınızı benimle paylaşirmisiniz.Teşekkür ederim

Bende folikül görülüyordu 4-5 tane ama hormon ilaçlarını kullandığımda büyümüyorlardı. Hiç yumurtam toplanamadı ne yazık ki.

Merhabalar
[/QUOTE]
Merhabalar ben 45 yaşına girdim Mah 0.59 5 negatif tup bebek denemem var.En son geçen hafta gittigim (internet ten Arastirdigim hoca) bana hiç uğraşma çocuktan vazgeç geç kalmışım dedi.Benim fsh sorunum yok adetlerin düzenli.Bir veya iki embiryo 5.gune gidiyor Ama yumurta kalitrsisliginden tutmuyor.Siz neler yapıyorsunuz nereye gidiyorsunuz bu konuda tecrubeletinizi yumurta kalitesi için ne yaptığınızı benimle paylaşirmisiniz.Teşekkür ederim
[/QUOTE]

Merhaba inşallah istediğiniz bebişe bir an önce kavuşursunuz. Ben 43 yaşımdayım tüp bebekten hamileyim son 20 günüm. eğer ankara da iseniz size doktorumun ismini verebilirim ki 1. Denemem de başka bir doktora gitmiştim hayal kırıklığı yaşadım.
doktor ismini yazabilirmisiniz

Merhabalar
[/QUOTE]
[/QUOTE]

Yumurtanın DNA hasarını azaltmak için geçen sene doktorum İMPRYL diye bir hap başlatmıştı. 3 ay kullanıcaksın dedi. Faydasını da görmüştüm. 1 tane genetik analizden sağlıklı gelen embriyomuz olmuştu. Bazı doktorlar da gonamax veriyor.

Merhaba inşallah istediğiniz bebişe bir an önce kavuşursunuz. Ben 43 yaşımdayım tüp bebekten hamileyim son 20 günüm. eğer ankara da iseniz size doktorumun ismini verebilirim ki 1. Denemem de başka bir doktora gitmiştim hayal kırıklığı yaşadım.
Ben toparlanabilirsem ankara ya gelebilirim son bi deneme için dr ismi yada merkez ismi verebilirseniz sevinirim tşk.

Çıkan sorunlar mevsimle ilgili olacagını sanmıyorum canım bence amh falanda düşükse geciktirme daha fazla tedavini
Mart ayında AMH 0.7 çıkmıştı. Dr. 8 yumurta gördü ve 4 ay süre verdi. Hamile kalmazsanız gelin dedi, bu ay da tam 4. ay doluyor. Ve evet bu ay başlıycam artık daha fazla beklemek istemiyorum.

Size mesaj olarak gönderdim.
Merhaba banada gönderebilirmisiniz insallah gerek kalmaz ama yinede aklımda olsun. Benim yas 41 oldu amh 0.51 dogal deniyoruz olmazsa tüp bebek. 3 kez dogal yoldan hamile kaldım üçünüde kaybettim. Buay yumurta takibi yaptırdım yumurta görülüyor 7, 8 tane haftasonu catlama oldu ama kac cm di bilemiyoruz. İnsallah olmustur. Rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın evlerimiz cocuk sesleriyle yankılansın inisAllah

Merhaba banada gönderebilirmisiniz insallah gerek kalmaz ama yinede aklımda olsun. Benim yas 41 oldu amh 0.51 dogal deniyoruz olmazsa tüp bebek. 3 kez dogal yoldan hamile kaldım üçünüde kaybettim. Buay yumurta takibi yaptırdım yumurta görülüyor 7, 8 tane haftasonu catlama oldu ama kac cm di bilemiyoruz. İnsallah olmustur. Rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın evlerimiz cocuk sesleriyle yankılansın inisAllah
Benim amh 0.55 di tüp bebekten önce. Size de göndereceğim inşallah gerek kalmaz sağlıklı bebeğiniz olur.

Arkadaşlar ne gönderiyorsunuz merak ettim. Aranıza yeni katıldım, benim de yaş 41. Ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlamayı planlıyorum şu an doktor arayışındayım. En son şubat ayında gittim doktora ve bize 6 ay süre verdi normal yollardan denemeye devam edin diye ama 5 ay oldu maalesef olumlu bir sonuç yok. FSH 5.11 AMH 2.74 diğer tüm değerler de normal çok şükür. Hiç bir sorun olmamasına rağmen hamilelik gerçekleşmiyor 😔 Yardım ve önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

Bana eş verebilirmisiniz doktor ismi ve merkez

[/QUOTE]

Yumurtanın DNA hasarını azaltmak için geçen sene doktorum İMPRYL diye bir hap başlatmıştı. 3 ay kullanıcaksın dedi. Faydasını da görmüştüm. 1 tane genetik analizden sağlıklı gelen embriyomuz olmuştu. Bazı doktorlar da gonamax veriyor.
[/QUOTE]
Hangi merkeze ve doktora gidiyorsunuz embiryo transfer yapıldı mı.IMPRYL benim gittiğim hiç bir doktor vermedi.hatta geçen hafta bırak bu cocuk olayını geç kalmissin.Dunyada hiç bir yerde kabul etmezler 45 yaşındaki ni dedi.Sizin durumunuz ne lütfen yardım eder misiniz bana

Arkadaşlar ne gönderiyorsunuz merak ettim. Aranıza yeni katıldım, benim de yaş 41. Ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlamayı planlıyorum şu an doktor arayışındayım. En son şubat ayında gittim doktora ve bize 6 ay süre verdi normal yollardan denemeye devam edin diye ama 5 ay oldu maalesef olumlu bir sonuç yok. FSH 5.11 AMH 2.74 diğer tüm değerler de normal çok şükür. Hiç bir sorun olmamasına rağmen hamilelik gerçekleşmiyor 😔 Yardım ve önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba eşinizin sperm sayısına baktırdınız mı. Amh gayet iyi sizin. Benim 0.55 di. Özelden gönderiyorum size. Geçmiş olsun.

X