Tüm yazdıklarınızı tek tek okudum. Umut'taki Cem bey'e gidin o zaman, yani doktorunuzu değiştirin. Bende Cem Bey'in hastasıyım. Evet klinik çok yoğun kabul ediyorum. Memorial'de birşeyler ters gitti diyorsunuz. Burada önemli olan sağlıklı bir evlada ulaşmak değil mi? Ben şahsen kliniğin yoğunluğunu hiç ama hiç önemsemeden gittim geldim taaaaaaa KONYA'DAN hem de!!!
Mayıstaki transfer günümde beklerken 3 tane bayan vardı. Beklemek ve tüp bebek merkezinin uzaklığından, günü bitirdiğinden bahsediyorlardı. Bende dedim ki, ben Konya'dan gelip-gidip duruyorum 2 yıldır. Hiç şikayet etmeyin. Keşke bende İstanbul'da oturuyor olsaydım da bu yol stresini çekmeseydim. Uçakta yer bulabilecek miyim, hava nasıl olacak, ya seferler iptal olursa naparım, hava raporlarına sürekli bakıp karar vermeye çalışırdık. Sabiha Gökçen'e iniyorum, koştur koştur havabüs'e. Hafta içi trafikten dolayı ulaşımımı zorlaştırıyordu. Gidiyorum tüp bebek merkezine, kan veriyorum, kan sonuçlarını bekliyorum, sonra muayene, sonra ilaçların düzenlenmesi, tabi bu arada hala açım, tüp bebek merkezindeki işim açlığımdan daha önemli oluyor. Filan filan...
Yani kısaca bence bu mevzulara hiiiiiiiç kafanızı takmayın. Cem bey iyidir. Evet o da çok yoğun kabul ediyorum hatta Ebru hanımdan daha yoğun, ama son derece güleryüzlü ve işini severek yapıyor. Ben hiç kafama takmadım bugüne kadar, çok beklemişim, şöyle olmuş böyle olmuş. Hiiiiiiç kafama takmıyorum. Konya'daki tüp bebek merkezi doktorundan darbeyi yiyince bunlar önemsiz kalıyor benim için.
Ben şahsen sizin bebek sahibi olacağınızı düşünüyorum. Rahminiz benimki kadar ince değilse doktor size sağlıklı embriyoyu bulur transfer eder. Ben inanıyorum, bu dediklerimi bir düşünün derim.
Ayrıca yumurta ve sperm varsa bebek sahibi olabilme ihtimali her zaman vardır.
Eski mankenlerden Didem Uzel 44 yaşında hamile kalmış. 45 yaşında normal doğurmuş. Bilmiyorum sosyal medyada hiç gördünüz mü? Sonuçta hamile kalmak için 1 tane sağlıklı embriyo bize yetiyor bunu asla unutmayın.