Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Negatifi alalı 1 hafta oldu ancak doktorum aramadı. Sizce ben arayıp görüşme talep etmeli miyim? Önceki denemelerde hep aramışlardı ama bu sefer doktorunuz sizi arayacak dediler, arayan soran olmadı. Düşüncem iki ay yine kendimi kampa alıp dhea, q10, hayıt vs. ne varsa kullanıp sonraki tedaviye hazırlanmak ama bu klinikte devam konusunda emin değilim açıkçası. daha önce bahçeci umut denemiştim ama çok ısınamadım oraya, bir de protokolleri uymamıştı, olgun yumurta hiç çıkaramadılar. iki gün önce iş olsun diye email attım, Bahçeci'deki doktorum aradı, protokolü değiştiririz dedi. Kafam çok karışık.
sende bir ara canım onlar birkaç haftadan önce dönmezler.

Benim de tutunma hiç olmuyordu serum dan mı ilk defa blast transfer oldu ondan mı bilmiyorum pozitif oldu sağlık embriyo elde ettiğin yerde kalıp tutunmaya yönelik farklı şeyler denense

günaydın herkese bende umut olsun diye söyleyeyim.2017 yılında bahçeci fulyada tedavideyken 3 kızla tanıştım tedavide hepsiyle ayrı ayrı samimi oldum.tedavilerimiz birlikteydi.2017 de 3 kızda negatif aldı.bir ben demek istemiyorum ama ben Allahın takdiri pozitif aldım.biraz açıklayayım kızları 2017 yılında
1.39 yaşında, 1 yumurtası oluyordu ilk denemesiydi.2.yi de denedi negatif.beklemeden donasyona gitti şu an 3-4 aylık kızı var çok mutlu
2.40 yaşında 4. denemesinden 2017 de negatif aldı baya yıkıldı.
3-.37 yaşında 4. denemesinde NGS.den gelen tek embriyosundan negatif aldı baya yıkıldı.
sene 2019 1. numaralı kızın bebeği 3 aylık.
2 numaralı kız geçen sene yine bahçeci fulya mustafa bahçeciye gitti. arı sütü içti ngs.ye hiç göndermemişti. tek opuda 2 tane ngs den sağlıklı geldi ikizi oldu 7 aylık oldular (5.denemede oldu)
3 numaralı kıza donasyon yapsana diyorlardı akrabaları.başka yapanda olmuş akrabadan.ben kendi yumurtamla istiyorum diyordu ümitsizdik biraz.çok stres yapan birisiydi.hep tek yumurtası gelişip tek embriyo olan arkadaşım şu an yeni hamile.arı sütü içti ilk kez.5. gün embriyosu kondu genetik yapılmadı.maşallah maşallah iyi olsun .(5.denemede oldu)
yani çok şükür şu 4 kızında bebeği oldu.darısı buradaki arkadaşlarıma inşallah . 37 yaşında olan arkadaşım şimdi 39 yaşında :)) durumu zordu bir bebeği olsaydı diyordum.dörtlüyü tamamladık. :) hepsi birbirinden iyi kızlar.olayları bir iki sene sonraya bıraktığınızda çok pozitif haberi aldık, bebeği olan çoktu. şans derken kızların durumlarını şans açısından da yazayım dedim.sene çok farkettiriyor.herkes kendine iyi baksın.

İlk tedavide doktorum Ebru hanımdı. Unutmasının nedeni muhtemelen muayenelerin çoğuna başkalarının girmesiydi. Sanırım sadece tek muayeneye kendisi girdi. Diğerlerine hep başka doktorları yönlendirdi. Araya sıkıştırılmış gibi hissetmemin nedeni buydu. Bir de her gittiğimde 15dk-1 saat arası bekledim. Doktorlardan biri yoksa bekleme süresi uzuyor. Memorial'de 5 dk bile beklemiyordum, o yüzden bu durum da bayağı batmıştı. Şu an bu sorunları düzeltmişlerse yeni bir şans verebilirim açıkçası.

bu hataları yapıp en iyi merkeziz deniyor bence doktorun kendi söylediğini tedaviyi unutması, opu saatinin merkezce yanlış söylenmesi bahçecide o dönemlerde baya bir hatalar zinciri olduğunu gösteriyor.bende biliyorum yapmışlardır.ben muayene için 20 dk yatarak bekliyorsam başka bir özelden farkı kalmıyor ve bahçeci ayrıcalığı da kalmıyor.bu nedenle doktorun iyi olması da önemli merkezin yanında.doktor iyiyse seni geldiğinden 5 dk sonra alıyor.bir ara onlar baya böyle hatalar yaptılar sonra düzelttiler herhalde.benim için bu saydıkların çok önemli cidden. eğer tedavi şekli unutuluyorsa ne anladım ben o işten.memorialde de transferde birşeyler yanlış gitmiş valla ne diyeceğimi bilemedim.off off

günaydın herkese bende umut olsun diye söyleyeyim.2017 yılında bahçeci fulyada tedavideyken 3 kızla tanıştım tedavide hepsiyle ayrı ayrı samimi oldum.tedavilerimiz birlikteydi.2017 de 3 kızda negatif aldı.bir ben demek istemiyorum ama ben Allahın takdiri pozitif aldım.biraz açıklayayım kızları 2017 yılında
1.39 yaşında, 1 yumurtası oluyordu ilk denemesiydi.2.yi de denedi negatif.beklemeden donasyona gitti şu an 3-4 aylık kızı var çok mutlu
3-.37 yaşında 4. denemesinde NGS.den gelen tek embriyosundan negatif aldı baya yıkıldı.
2 numaralı kız geçen sene yine bahçeci fulya mustafa bahçeciye gitti. arı sütü içti ngs.ye hiç göndermemişti. tek opuda 2 tane ngs den sağlıklı geldi ikizi oldu 7 aylık oldular (5.denemede oldu)
3 numaralı kıza donasyon yapsana diyorlardı akrabaları.başka yapanda olmuş akrabadan.ben kendi yumurtamla istiyorum diyordu ümitsizdik biraz.çok stres yapan birisiydi.hep tek yumurtası gelişip tek embriyo olan arkadaşım şu an yeni hamile.arı sütü içti ilk kez.5. gün embriyosu kondu genetik yapılmadı.maşallah maşallah iyi olsun .(5.denemede oldu)
yani çok şükür şu 4 kızında bebeği oldu.darısı buradaki arkadaşlarıma inşallah . 37 yaşında olan arkadaşım şimdi 39 yaşında :)) durumu zordu bir bebeği olsaydı diyordum.dörtlüyü tamamladık. :) hepsi birbirinden iyi kızlar.olayları bir iki sene sonraya bıraktığınızda çok pozitif haberi aldık, bebeği olan çoktu. şans derken kızların durumlarını şans açısından da yazayım dedim.sene çok farkettiriyor.herkes kendine iyi baksın.
yaa kızlar :KK31: bu 39 yaşında olan arkadaşımın eşine ilk kez spermleri pek beğenilmeyip bir ameliyat geçirip 3 ay beklediler.tedavi ondan sonra oldu bu da önemli

Benim iki çok iyi kalite blast çıkardığım denemem oldu ama her seferinde adetim çok erken başlıyor. İki Blast transfer edildiğinde kalite de çok iyi olduğundan doktorum da ben de kesin oldu gözüyle bakıyorduk ama transferden sonra 3. gün kanama ve adet sancıları başladı. Bu denemede 3. gün transferinden sonra 10. gün başladı. Test gününe kadar kanamasız gidemiyoruz, buna çözüm bulunması lazım. Normalde de adetten bir hafta öncesinden lekelenmeler oluyor.

Benim de tutunma hiç olmuyordu serum dan mı ilk defa blast transfer oldu ondan mı bilmiyorum pozitif oldu sağlık embriyo elde ettiğin yerde kalıp tutunmaya yönelik farklı şeyler denense

İlk tedavide doktorum Ebru hanımdı. Unutmasının nedeni muhtemelen muayenelerin çoğuna başkalarının girmesiydi. Sanırım sadece tek muayeneye kendisi girdi. Diğerlerine hep başka doktorları yönlendirdi. Araya sıkıştırılmış gibi hissetmemin nedeni buydu. Bir de her gittiğimde 15dk-1 saat arası bekledim. Doktorlardan biri yoksa bekleme süresi uzuyor. Memorial'de 5 dk bile beklemiyordum, o yüzden bu durum da bayağı batmıştı. Şu an bu sorunları düzeltmişlerse yeni bir şans verebilirim açıkçası.
Ebru hanımın yöntemi yanlış.ismini duymadım.duyulmamış bir doktor için hastasına bakmayıp başka doktora yönlendirmesi çok kötü olmuş.erbil bey ohoo o kadar yoğundu hiç hastasını sağa sola yönlendirmezdi :)) ve 5 dk içinde giriyordum muayeneye çünkü sabah ilk gelen hastalardan biri oluyordum.doktorun biraz moral verecek havadisler verebilmeli ona güvenebilmelisin.böyle tabi arada hisseder insan kendini.
tedavide hengi doktoru seçtiysen onun bakması bahçeci için bu şekilde olmalı.bu işi çorbaya çevirmişlerse orayı elemeli.benim tercihim bu yönde.transfer dahil herşeye hoca girmeli.ama memorial şişli de farklı doktorlar muayeneye giriyor böyle bir kural var. onun için şişli memorialde bu önemini kaybediyor.orası içinde hep çok iyi diye duyuyorum ve şu an genç ve akıllı bir arkadaşım ankaradan şişli memoriali tercih etti.transfer olmak üzere.muayeneye tesadüfen sanırım hep aynı doktor girmiş.

Bunları duymak büyük moral oluyor. Bana çevrem olmuyor zorlama diyorlar. 6. tedaviyi düşündüğümü söyleyince deli gözüyle bakıyorlar. Şahsen donasyon düşünmüyorum, eşim de zaten kesinlikle donasyona karşı, yumurtan kalmadı denene kadar denemeyi düşünüyorum.

Memorial Şişli'yi bilmiyorum ama Ataşehir'de tüm muayenelere aynı doktor girdi. Bir tek yumurta toplamaya girmedi. Üstelik prof ünvanı olmasına rağmen hep doktorumuz Cem bey ile muhatap olduk. Asistanına hiç yönlendirmedi. O konuda da memnunduk aslında. Bilmiyorum negatifler belki embriyo genetiğinden kaynaklandı veya rahimde histereskopi ile düzeltilmeyen bir sıkıntı var.

Ebru hanımın yöntemi yanlış.ismini duymadım.duyulmamış bir doktor için hastasına bakmayıp başka doktora yönlendirmesi çok kötü olmuş.erbil bey ohoo o kadar yoğundu hiç hastasını sağa sola yönlendirmezdi :)) ve 5 dk içinde giriyordum muayeneye çünkü sabah ilk gelen hastalardan biri oluyordum.doktorun biraz moral verecek havadisler verebilmeli ona güvenebilmelisin.böyle tabi arada hisseder insan kendini.
tedavide hengi doktoru seçtiysen onun bakması bahçeci için bu şekilde olmalı.bu işi çorbaya çevirmişlerse orayı elemeli.benim tercihim bu yönde.transfer dahil herşeye hoca girmeli.ama memorial şişli de farklı doktorlar muayeneye giriyor böyle bir kural var. onun için şişli memorialde bu önemini kaybediyor.orası içinde hep çok iyi diye duyuyorum ve şu an genç ve akıllı bir arkadaşım ankaradan şişli memoriali tercih etti.transfer olmak üzere.muayeneye tesadüfen sanırım hep aynı doktor girmiş.

Valla her şeyden korkuyorum artık şu çocuğu sağlam bir şekilde bir çıkarsam .Nerede doğum yapacağıma sezaryen mı normal mi ona da karar veremedim daha. Tetanoz aşısı yaptırmalı mıyım şeker yüklemesi zararlımı değil mi onu da bilmiyorum.

Maşallah test sonucunuz guzel çıkmış drum bana hem tertemiz hemde gebelik şeker testini önerdi merak etme herhangi bir zararı yok

Bunları duymak büyük moral oluyor. Bana çevrem olmuyor zorlama diyorlar. 6. tedaviyi düşündüğümü söyleyince deli gözüyle bakıyorlar. Şahsen donasyon düşünmüyorum, eşim de zaten kesinlikle donasyona karşı, yumurtan kalmadı denene kadar denemeyi düşünüyorum.
Canım sadece vaktimiz varmis bugün sohbet amacli yazıyorum.eve bebegiyle gitmeyi ister insan.maddi olarak batıp birde kucakta bebek olmazsa iyi planlama yapilmamistır bence demektir.kararina saygim sonsuz ama.
Bu arada anne babalik evlat edinmedeki gibi genetiğin devamına bakılmıyor.duygular fazla .eline verilen çocuğun benimsenmesi bence.hazır olmak.donasyon yapan kadinlarda cok acilardan sonra yapiyor ve cidden begendigim zeki kadınlar.Allah hayırlisiyla versin hepimize en önemlisi

Son düzenleme:
Donasyon yapanları anlıyorum, kolay bir karar değil. Zamanında düşündüm ama doğurduğum çocuğa baktığımda kendimden bir şey göremeyecek olmayı kabullenemem. Ayrıca ileride aklı erdiğinde biyolojik annesi olmadığımı da söylemem gerekir. Bunun çocuktaki psikolojisi ne olur, ileride ergenliğinde en ufak kavgamızda sen zaten benim annem değilsin derse ne yaparım. Bir haber okumuştum. Amerika'da genç bir kız yumurta donasyonu ile dünyaya geldiğini ve annesinin biyolojik annesi olmadığını öğrenmiş, sabah programlarında biyolojik annesini arıyordu. Doğuran anne için çok üzülmüştüm. Bunlar benim için ağır kaldıramayacağım şeyler. Eşim de tanımadığım bir kadından çocuk istemiyorum diyor. İkimizin de benimseyebileceği bir durum olmadığından donasyon konusunu kapattık.

Canım sadece vaktimiz varmis bugün sohbet amacli yazıyorum.eve bebegiyle gitmeyi ister insan.maddi olarak batıp birde kucakta bebek olmazsa iyi planlama yapilmamistır bence demektir.kararina saygim sonsuz ama.
Bu arada anne babalik evlat edinmedeki gibi genetiğin devamına bakılmıyor.duygular fazla .eline verilen çocuğun benimsenmesi bence.hazır olmak.donaston yapan kadinlarda cok acilardan sonra yapiyor ve cidden begendigim zeki kadınlar.Allah hayırlisiyla versin en önemlisi

Donasyon yapanları anlıyorum, kolay bir karar değil. Zamanında düşündüm ama doğurduğum çocuğa baktığımda kendimden bir şey göremeyecek olmayı kabullenemem. Ayrıca ileride aklı erdiğinde biyolojik annesi olmadığımı da söylemem gerekir. Bunun çocuktaki psikolojisi ne olur, ileride ergenliğinde en ufak kavgamızda sen zaten benim annem değilsin derse ne yaparım. Bir haber okumuştum. Amerika'da genç bir kız yumurta donasyonu ile dünyaya geldiğini ve annesinin biyolojik annesi olmadığını öğrenmiş, sabah programlarında biyolojik annesini arıyordu. Doğuran anne için çok üzülmüştüm. Bunlar benim için ağır kaldıramayacağım şeyler. Eşim de tanımadığım bir kadından çocuk istemiyorum diyor. İkimizin de benimseyebileceği bir durum olmadığından donasyon konusunu kapattık.
Bende simdi evden ise dönüyorum.icimden bunu söyleyecegin aklıma geldi.
Benim bebek sanki bana mı benziyor.sarısin mavi gözlü 😍 bana benzeyen yerleri var yüzünde ama daha çok baba ve ozellikle onun dayisı.anne tarafi mavi gozluymus hep esimde degil cocugunda cikti.tabi, ben bunu ruyamda görmustum elime cok guzelsarisin mavi gozlu bebek verdiler.ruyamda sastim kaldim.ruyam cikinca pek sasirmadim dogrusu icimden gercek olacagi var gibi gelmisti. :nazar:
Donasyondada hem anne hem babadan o kadar cok aliyor ki.benim arkadasim donasyon oldugunu bence asla soylemeyecek veya 30 yasinda söyler.bu konuyu hic konusmadik mi soramamda unuttuk bile donasyonu.
Ins. Seninde sarışin mavi gözlü bir bebegin olur da sasip kalirsin hayata 😊😊

Son düzenleme:
Aynı şey bir iş arkadaşımın başına da geldi. İki çocuk, ikisi de anne tarafına benziyor. Babayla alakaları yok. Hele iki numara sarışın mavi gözlü, tamamen dedesine çekmiş ama sonuçta yine tanıdık birilerine benziyor. Oysa donasyonda çocuk tamamen biyolojik anneye çekebilir. Bu durumda benimsemek çok zor olur. Mesela ben tamamen baba tarafıma çekmişim, üstelik o tarafı hiç tanımıyorum bilmiyorum. Rahmetli babamla da yaşarken aram iyi değildi. (Annemle ben küçükken boşanmışlardı, alkol sorunu vardı vs) Bunun sıkıntısını çok çektim. Hiç bilmediğim bir yığın sağlık sorunu yaşadım, sedef hastalığı, tiroid sorunlarından tut erken menopoza kadar. Anne tarafımda hiç olmayan şeyler bunlar. Hepsi baba tarafından geliyor. Yani benim de baba tarafım biraz donasyon gibiydi aslında ve sıkıntısını çok yaşadım.

Yumurtam varsa ve embriyom oluşuyorsa hala şansım var diye düşünüyorum, bilmiyorum fazla mı iyimserim. Biyolojik çocuğum olması benim açımdan önemli maalesef. Çünkü başka türlü benimseyemeyeceğime, içime sinmeyeceğini biliyorum. Eşim de aynı şekilde. Doğacak çocuğa da haksızlık olur bu durum. Tabi donasyonla da başarısız olan çok var, o da garanti değil.

Merhaba arkadaşlar perşembe günü doktora gittik .Doktor 6 haftalık kese gördüğünü haftaya kalp atışı için gelin dedi fakat hem hareketlerinden suphelendim hem de 6.haftada embriyonun görünmemesi garip geldi bugün başka bir doktordan randevu alıp gittin ve boş gebelik olduğunu söyledi cuma kürtaj yapılacak. Yaşadığım olayami üzüleyim doktorun birşey yok gibi davranıp ilaçlara devam diyerek beni daha masrafa sokup güvenimi ve sinirlerimi bozmasına mı bilemedim

Çok üzüldüm canım rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin inşallah

Tüm yazdıklarınızı tek tek okudum. Umut'taki Cem bey'e gidin o zaman, yani doktorunuzu değiştirin. Bende Cem Bey'in hastasıyım. Evet klinik çok yoğun kabul ediyorum. Memorial'de birşeyler ters gitti diyorsunuz. Burada önemli olan sağlıklı bir evlada ulaşmak değil mi? Ben şahsen kliniğin yoğunluğunu hiç ama hiç önemsemeden gittim geldim taaaaaaa KONYA'DAN hem de!!!
Mayıstaki transfer günümde beklerken 3 tane bayan vardı. Beklemek ve tüp bebek merkezinin uzaklığından, günü bitirdiğinden bahsediyorlardı. Bende dedim ki, ben Konya'dan gelip-gidip duruyorum 2 yıldır. Hiç şikayet etmeyin. Keşke bende İstanbul'da oturuyor olsaydım da bu yol stresini çekmeseydim. Uçakta yer bulabilecek miyim, hava nasıl olacak, ya seferler iptal olursa naparım, hava raporlarına sürekli bakıp karar vermeye çalışırdık. Sabiha Gökçen'e iniyorum, koştur koştur havabüs'e. Hafta içi trafikten dolayı ulaşımımı zorlaştırıyordu. Gidiyorum tüp bebek merkezine, kan veriyorum, kan sonuçlarını bekliyorum, sonra muayene, sonra ilaçların düzenlenmesi, tabi bu arada hala açım, tüp bebek merkezindeki işim açlığımdan daha önemli oluyor. Filan filan...
Yani kısaca bence bu mevzulara hiiiiiiiç kafanızı takmayın. Cem bey iyidir. Evet o da çok yoğun kabul ediyorum hatta Ebru hanımdan daha yoğun, ama son derece güleryüzlü ve işini severek yapıyor. Ben hiç kafama takmadım bugüne kadar, çok beklemişim, şöyle olmuş böyle olmuş. Hiiiiiiç kafama takmıyorum. Konya'daki tüp bebek merkezi doktorundan darbeyi yiyince bunlar önemsiz kalıyor benim için.
Ben şahsen sizin bebek sahibi olacağınızı düşünüyorum. Rahminiz benimki kadar ince değilse doktor size sağlıklı embriyoyu bulur transfer eder. Ben inanıyorum, bu dediklerimi bir düşünün derim.
Ayrıca yumurta ve sperm varsa bebek sahibi olabilme ihtimali her zaman vardır.
Eski mankenlerden Didem Uzel 44 yaşında hamile kalmış. 45 yaşında normal doğurmuş. Bilmiyorum sosyal medyada hiç gördünüz mü? Sonuçta hamile kalmak için 1 tane sağlıklı embriyo bize yetiyor bunu asla unutmayın. :KK68:

Ankarada ki tedavi fiyatları ne canım,arkadaşın bahsetti mi,bir de memnun kaldı mı merkezden

Bahçeci'de ikinci tedaviyi Cem bey ile yapmıştık. (Memorial'daki doktorumuzun ismi de Cem bu arada, karışıklık olmasın) Ebru hanımdan çok daha iyiydi ve çok daha ilgiliydi ama olgun yumurta çıkmayınca, son konuşmamızda protokol konusunda geri adım atmayınca ve bir de çok aşırı yoğun olunca Memorial'a geri döndük.

Yalnız yoğun olmalarının neden olduğu tek sorun bekleme süresi değil. O kadar çok hasta olunca doktor tedaviye başlarken ve önceki muayeneler sırasında neler konuşulduğunu unutuyor. Yumurta toplama saati asistan ile doktor arasındaki bir anlaşmazlıktan yanlış yazılabiliyor bende olduğu gibi. Yani bir baştan savma tedavi durumu oluyor. Benim hoşlanmadığım buydu çünkü o kadar emek ve para veriyoruz ve azami dikkat gerektiren bir iş yapılması gerekiyor. En ufak hata boşa harcanan emek ve para demek, psikolojik çöküntü demek. Umarım bu durumu düzeltmişlerdir.

Bahçeci'den Cem bey ile bir kaç gün önce görüştüm. Memorial'daki protokolü uygulayabileceğini söyledi. Kendi doktorumla da görüştüm. Şimdi karar verme aşamasındayım.

Tüm yazdıklarınızı tek tek okudum. Umut'taki Cem bey'e gidin o zaman, yani doktorunuzu değiştirin. Bende Cem Bey'in hastasıyım. Evet klinik çok yoğun kabul ediyorum. Memorial'de birşeyler ters gitti diyorsunuz. Burada önemli olan sağlıklı bir evlada ulaşmak değil mi? Ben şahsen kliniğin yoğunluğunu hiç ama hiç önemsemeden gittim geldim taaaaaaa KONYA'DAN hem de!!!
Mayıstaki transfer günümde beklerken 3 tane bayan vardı. Beklemek ve tüp bebek merkezinin uzaklığından, günü bitirdiğinden bahsediyorlardı. Bende dedim ki, ben Konya'dan gelip-gidip duruyorum 2 yıldır. Hiç şikayet etmeyin. Keşke bende İstanbul'da oturuyor olsaydım da bu yol stresini çekmeseydim. Uçakta yer bulabilecek miyim, hava nasıl olacak, ya seferler iptal olursa naparım, hava raporlarına sürekli bakıp karar vermeye çalışırdık. Sabiha Gökçen'e iniyorum, koştur koştur havabüs'e. Hafta içi trafikten dolayı ulaşımımı zorlaştırıyordu. Gidiyorum tüp bebek merkezine, kan veriyorum, kan sonuçlarını bekliyorum, sonra muayene, sonra ilaçların düzenlenmesi, tabi bu arada hala açım, tüp bebek merkezindeki işim açlığımdan daha önemli oluyor. Filan filan...
Yani kısaca bence bu mevzulara hiiiiiiiç kafanızı takmayın. Cem bey iyidir. Evet o da çok yoğun kabul ediyorum hatta Ebru hanımdan daha yoğun, ama son derece güleryüzlü ve işini severek yapıyor. Ben hiç kafama takmadım bugüne kadar, çok beklemişim, şöyle olmuş böyle olmuş. Hiiiiiiç kafama takmıyorum. Konya'daki tüp bebek merkezi doktorundan darbeyi yiyince bunlar önemsiz kalıyor benim için.
Ben şahsen sizin bebek sahibi olacağınızı düşünüyorum. Rahminiz benimki kadar ince değilse doktor size sağlıklı embriyoyu bulur transfer eder. Ben inanıyorum, bu dediklerimi bir düşünün derim.
Ayrıca yumurta ve sperm varsa bebek sahibi olabilme ihtimali her zaman vardır.
Eski mankenlerden Didem Uzel 44 yaşında hamile kalmış. 45 yaşında normal doğurmuş. Bilmiyorum sosyal medyada hiç gördünüz mü? Sonuçta hamile kalmak için 1 tane sağlıklı embriyo bize yetiyor bunu asla unutmayın. :KK68:

X