- Konu Sahibi akideciknane
- #67.341
Gecen sene cok nadir görüstügüm arkadasimin ilk bebegi olmustu, bende tam donmuslar icin tedavi süresindeydim ve hediyemide alip gittim, ozaman daha kayiplarimi yasamadigim icin, ve umut dolu oldugum icin böyle zorlanmadim, onlar icerde bebek severken ben WC de kendime kan sulandirici igne yapiyordum Esimlede görüsecegim ve gitmeyecegim, llk bebeklerine gitmistik zaten, anlayisli olmazlarsada üzülmem, zaten akrabayiz evet ama yilda 1 zor görürüz bibirimizi... Saglicakla büyütsünler yavrularini,, Allahim bizede nasip eder insallah en kisa zamandaAllah ins bebeğinize kavustursun.bütün üzüntülerimiz aynı, benim bebegim oldu ama üzüntülerimi yasadiktan sonra oldu.bende isyerimde gördügüm özellikle yakin cevremde olup hamile olanlara bakip kendime uzuluyordum.bir arkadasin hamile kalinca tayinide cikti sevindim.ayni odada gözümün önünde baya zorlanacaktim.istanbulda tedavideyken ve tedavi umut demek oldugundan cok yakin arkadasimin bebegine cani gönulden gittim.ayni yastayiz arkadasimla bir onda sevindim
Yakininizin 2. Bebegiymis hem de cok uzüleceginizden gitmeyin.