Bahçeci Umut'a geçen yaz gittim. Aşırı yoğun bir klinik, o yüzden biraz baştan savma ilgilendiler, araya sıkıştırılmış gibi hissettim. İlk önce havuz yaparız diye anlaştık, sonra baktım yumurta toplamadan sonra bana hemen transfer için ilaç yazmışlar. Doktor konuştuklarımızı unutmuş. İkinci denemede yumurta toplama saatini yanlış yazmışlar. Aç susuz halde bilgi alamadan 2 saat bekledim. Sonunda ses çıkarınca öğlen alınacağımı öğrendim. Stres oldum boşu boşuna. Tedaviler hiç olgun yumurta çıkmadığı için başarısız oldu, son konuştuğumuzda ilk klinikteki protokolu denesek dedim ama aynı protokolde ısrarcı olununca tekrar ilk klinik olan Memorial'a döndüm çünkü orada her seferinde olgun yumurta çıkardım, döllenmede de sorun yaşamadım ama transferde hep bir şeyler yanlış gitti. Aslında Memorial'dan memnunum, hasta sayısı az ve gayet güzel ilgileniliyor ama sonuç alamıyoruz. Hani kimyasal bile olsa umut var diye sevineceğim, o durumdayım ama hep transfer, hep negatif. O yüzden değişiklik istiyorum.
Şimdi Umut'taki doktorum Memorial'daki protokol için tamam deyince aklım karıştı doğrusu. Bir şans daha mı versem diyorum.