Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet o da zor yollardan geçti. Hepimiz kendimize göre farklı sıkıntılarla mücadele ettik ediyoruz. Sabırla şartları zorlayıp devam eden bi çok kişi bi şekilde sonuç alıyor. Allah kimseyi umutsuz bırakmasın. Gücümüzü kuvvetimizi arttırsın maddi manevi. Biran önce de hayırlı haberler alalım bütün bekleyen mücadeleye devam eden arkadaşlardan.
Benim hamilelik iyi gidiyor çok şükür. Herhangi bir risk sıkıntı yaşamadım 4 aylık olduk bile zaman çabuk geçiyor. Bir oğlumuz olacak inşallah:)

Tebrik ederim inşallah sağ salim kucağına alırsın ,söylediklerin çok doğru

Tebrik ederim inşallah sağ salim kucağına alırsın ,söylediklerin çok doğru
Amin inşallah. Darısı başınıza.
Tedavini takip ediyorum. Ben de başta ikisi de tutmuş sonra biri kimyasal olmuş diye düşünüyorum. İnşallah cumaya içini rahatlatacak bi değerle karşılaşırsın.

Masallah bende iyi gectiğini düşünüyordum.bebeğin erkek demek masallah cok sevindim, cinsiyetide öğrendin.darısı sağlıkla bebeği kucağına almana o günlerde gelsin

Merhaba arkadaşlar sonucum 546 çıktı
1.6 43
3.6 62
7.6 546
300 civarında olması gerekmiyor mu normal doktor henüz dönüş yapmadı

Tebrik ederim canim benim, inan cok mutlu oldum.
Bak, dedim sana degil mi? Kesin once ikisi tuttu sonradan biri kimyasal oldu.
Bence sonucun gayet iyi. Hatirlarsan benimki de fazla fazla artmisti bu sefer.
Insallah boyle devam edecek

Tebrik ederim canim benim, inan cok mutlu oldum.
Bak, dedim sana degil mi? Kesin once ikisi tuttu sonradan biri kimyasal oldu.
Bence sonucun gayet iyi. Hatirlarsan benimki de fazla fazla artmisti bu sefer.
Insallah boyle devam edecek
İnanamıyorum sonuç elimde öyle kaldım gülmem gerekiyor ama ağlıyorum, sağol çok teşekkür ederim bu süreçte gösterdiğin desteği hiç unutamam. .

Arkadaslar merhaba,

Bende bu yolda savas verenlerdenim artik umudum kalmadi 2 bebek kaybi 10 dan fazla tup bebek tedavisi elimden gelen her seyi yaptim yasim 43 oldu yumurtalar azaldi ilk tedavimde 17 yumurta simdi ise 6 yil sonra 2-3 adet cikiyor prp yaptirdim cikan yumurtalarimda da dollenme sorunu cikti ne yapacagimi sasirdim nefes alamiyorum dolapta bir sürü vitamin var macun var elim gitmiyor icmeye cok yoruldum.Gercekten hamile arkadaslara sesleniyorum ise yarayan bir tedavi ilac macun var mi sormak istedim benim kadar umutsuz olup basarili olan var mi?

İnanamıyorum sonuç elimde öyle kaldım gülmem gerekiyor ama ağlıyorum, sağol çok teşekkür ederim bu süreçte gösterdiğin desteği hiç unutamam. .

Sen deli misin ya? Kendi testim gibi bekliyorum burada ben ☺

Su an seni ve hissettiklerini inan cok iyi anliyorum. Diledigince agla bence, bu kadar zaman insan doluyor; bir sinirlerin bosalsin. ☺
Sen yeter ki boyle devam et; biz her halukarda yanindayiz. ☺

Çok sevindim, çok inanmıştım olacağına
Bence çok güzel değerin, hemen kulup takma rahat bırak bebişi
Cok sagol güzelim bu süreçte insan o kadar olumsuzluklarla karşılaşıyor ki iyi birşey olsa bile altında birşey arıyor sanırım birden çok yükselince dış gebelik olabilir diye endiselendim henüz doktorla da görüşemedim

İnşallah değildir, bana çok umut oldun,bende böyle güzel sonuç alırım.

Merhaba,
Oncelikle kayiplariniza cok uzuldugumu belirtmek isterim. Fakat umutsuz olmayin, maddi gucunuz oldukca devam edebilirsiniz gibi gorunuyor.
Hangi merkezde (veya merkezlerde) tedavi oldunuz?
Ben yumurta sayimi artirdigina inandigim bir destek tedavi uyguladim tup bebege basladigim zaman. Ozetle gunde 3,5 gr Omega3 (IFOS 5 yildiz onayli bir urun olacak), 400-600 mcg Ubiquinol (ubiquinone degil), 1000-2000 mg arisutu, 1000 mg C vitamini, 800 mcg folat (quatrefolic formunda), 1000 mcg B12 (metilkobalamin formunda) kullandim. D vitaminimi 80-100 arasinda, B12’mi 800-1000 arasinda tutmaya gayret ediyorum. Lutfen bu ikisini kan degerlerinize baktirmadan kullanmayin.
Daha fazla bilgi isterseniz vermeye hazirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…