- 10 Eylül 2016
- 1.555
- 2.661
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #67.061
Evet o da zor yollardan geçti. Hepimiz kendimize göre farklı sıkıntılarla mücadele ettik ediyoruz. Sabırla şartları zorlayıp devam eden bi çok kişi bi şekilde sonuç alıyor. Allah kimseyi umutsuz bırakmasın. Gücümüzü kuvvetimizi arttırsın maddi manevi. Biran önce de hayırlı haberler alalım bütün bekleyen mücadeleye devam eden arkadaşlardan.Jalapenoo nasılsın hamilelik nasıl gidiyor.ben yazamadim yorgunluk ve yogunluktan.sekerpancarina cok sevindim.haber vermen cok iyi oldu.her yıl bir arkadaşimın haberi geliyor gittikçe bebek haberleri artiyor maşallah.o yüzden ben cok umutluyum.tabi yaşı da 36 37 ancak var.ama kısmet bu yıl imiş
Cuma kan vereceğim canım inşallah öyle olur
Tebrik ederim inşallah sağ salim kucağına alırsın ,söylediklerin çok doğruEvet o da zor yollardan geçti. Hepimiz kendimize göre farklı sıkıntılarla mücadele ettik ediyoruz. Sabırla şartları zorlayıp devam eden bi çok kişi bi şekilde sonuç alıyor. Allah kimseyi umutsuz bırakmasın. Gücümüzü kuvvetimizi arttırsın maddi manevi. Biran önce de hayırlı haberler alalım bütün bekleyen mücadeleye devam eden arkadaşlardan.
Benim hamilelik iyi gidiyor çok şükür. Herhangi bir risk sıkıntı yaşamadım 4 aylık olduk bile zaman çabuk geçiyor. Bir oğlumuz olacak inşallah:)
Amin inşallah. Darısı başınıza.Tebrik ederim inşallah sağ salim kucağına alırsın ,söylediklerin çok doğru
Masallah bende iyi gectiğini düşünüyordum.bebeğin erkek demek masallah cok sevindim, cinsiyetide öğrendin.darısı sağlıkla bebeği kucağına almana o günlerde gelsinEvet o da zor yollardan geçti. Hepimiz kendimize göre farklı sıkıntılarla mücadele ettik ediyoruz. Sabırla şartları zorlayıp devam eden bi çok kişi bi şekilde sonuç alıyor. Allah kimseyi umutsuz bırakmasın. Gücümüzü kuvvetimizi arttırsın maddi manevi. Biran önce de hayırlı haberler alalım bütün bekleyen mücadeleye devam eden arkadaşlardan.
Benim hamilelik iyi gidiyor çok şükür. Herhangi bir risk sıkıntı yaşamadım 4 aylık olduk bile zaman çabuk geçiyor. Bir oğlumuz olacak inşallah:)
Aynı yerde ve aynı saatte kan vermeye çalışın karşılaştırma olacağı için önemli zaten biliyosunuzdur ama hatırlatmak istedimCuma kan vereceğim canım inşallah öyle olur
Teşekkür ederim ayni yerde vereceğim saati denk gelmeyebilirAynı yerde ve aynı saatte kan vermeye çalışın karşılaştırma olacağı için önemli zaten biliyosunuzdur ama hatırlatmak istedim
Merhaba arkadaşlar sonucum 546 çıktı
1.6 43
3.6 62
7.6 546
300 civarında olması gerekmiyor mu normal doktor henüz dönüş yapmadı
Merhaba arkadaşlar sonucum 546 çıktı
1.6 43
3.6 62
7.6 546
Cok teşekkür ederim aminHayirlisi olsun arkadasim saglikla devam etsin bayram sekeri
İnanamıyorum sonuç elimde öyle kaldım gülmem gerekiyor ama ağlıyorum, sağol çok teşekkür ederim bu süreçte gösterdiğin desteği hiç unutamam. .Tebrik ederim canim benim, inan cok mutlu oldum.
Bak, dedim sana degil mi? Kesin once ikisi tuttu sonradan biri kimyasal oldu.
Bence sonucun gayet iyi. Hatirlarsan benimki de fazla fazla artmisti bu sefer.
Insallah boyle devam edecek
Çok sevindim, çok inanmıştım olacağınaMerhaba arkadaşlar sonucum 546 çıktı
1.6 43
3.6 62
7.6 546
İnanamıyorum sonuç elimde öyle kaldım gülmem gerekiyor ama ağlıyorum, sağol çok teşekkür ederim bu süreçte gösterdiğin desteği hiç unutamam. .
İnanamıyorum sonuç elimde öyle kaldım gülmem gerekiyor ama ağlıyorum, sağol çok teşekkür ederim bu süreçte gösterdiğin desteği hiç unutamam. .
Cok sagol güzelim bu süreçte insan o kadar olumsuzluklarla karşılaşıyor ki iyi birşey olsa bile altında birşey arıyor sanırım birden çok yükselince dış gebelik olabilir diye endiselendim henüz doktorla da görüşemedimÇok sevindim, çok inanmıştım olacağına
Bence çok güzel değerin, hemen kulup takmarahat bırak bebişi
İnşallah değildir, bana çok umut oldun,bende böyle güzel sonuç alırım.Cok sagol güzelim bu süreçte insan o kadar olumsuzluklarla karşılaşıyor ki iyi birşey olsa bile altında birşey arıyor sanırım birden çok yükselince dış gebelik olabilir diye endiselendim henüz doktorla da görüşemedim
Arkadaslar merhaba,
Bende bu yolda savas verenlerdenim artik umudum kalmadi 2 bebek kaybi 10 dan fazla tup bebek tedavisi elimden gelen her seyi yaptim yasim 43 oldu yumurtalar azaldi ilk tedavimde 17 yumurta simdi ise 6 yil sonra 2-3 adet cikiyor prp yaptirdim cikan yumurtalarimda da dollenme sorunu cikti ne yapacagimi sasirdim nefes alamiyorum dolapta bir sürü vitamin var macun var elim gitmiyor icmeye cok yoruldum.Gercekten hamile arkadaslara sesleniyorum ise yarayan bir tedavi ilac macun var mi sormak istedim benim kadar umutsuz olup basarili olan var mi?
Benim de 2 kattan fazla katlamıştı bence sorun yok bebegin hayırlı olsun sag salim kucagına alman dileğiyleMerhaba arkadaşlar sonucum 546 çıktı
1.6 43
3.6 62
7.6 546