Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Herkese iyi geceler salı günü doktora gittim ve büyüme yok denecek kadar azmış dört günlük iğne programı daha verdiler bu gonal f ve femara dan sonra beni acayip ter ve ateş basıyor doktor normal dedi cumartesi günü bakacak büyüme yok ise sanırım durduracağız tedaviyi klinik te de aynı bekleyişte olan hatunlar ile konuşuyorum hatta sizden bahsettim ne kadar çok derdimiz var bizim ya herkese Rabbim güç kuvvet versin inşallah

Selam. Icinizi rahatlatmak icin yaziyorum. 45 yasinda ve 26 hafalik gebeyim. 3. Gun embriyosu. Evet baya ugrastik ,havuz yontemi uygulandi. Histereskopi,myom ameliyati,kist aspirasyonu gibi mudahaleler yasadim. Sonunda bu gunlere geldim.insallah bebegimi saglikla kucagima da alacagim. Endiselerim hep var di hala da var ancak bir sekilde mucadeleye devam ettik esimle. (Bu arada embriyo 43 yada 44 yas embriyosu ! ).
Surec icinde bilinen pek cok dr a danismaya gittik hemen hepsi moralimzi bozdu!(daha sonra anlatirim)Ancak doktorumuz Kamil Kutlay bizi hic incitmedi. Butun denemeleri ve mudahaleleri kendisiyle yaptik. Cok emek verdi arastirdi takip etti protokoller denedi bizim umudumuzu hic kirmadi kendisine ve ekibine cok tesekkur ediyorum.
Ikinci olarakta en basindan itibaren duzenli arisutu kullandim ancak soguk zincirle gelen gercek arisutu ve koenzim q 10 ubiniquinol formunda olanindan ve hep yumurtam cikti ustelik cogu pgt li ve 5. Gun embriyosu da oldular. Su anda en az 8 dondurulmus embriyom var.Ilerde firsat buldukca ek bilgilerde yazarim. Guvenilir bir dr bulun ve bence onunla devam edin bol sans....

Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun, neticeye üzüldüm 😔 hayırlısı olsun, vakti gelmemiş demek ki, inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz arzunuza..
Benim ilk denemem ve transfer aşamasına henüz gelmedik, o aşamada ne çılgınlıklar yapabileceğimi bilemiyorum 😱 ama opu’ya kadar olan süreçte ve sonrasında hayatımda hiç olmadığım kadar hassastım. Sinir krizi geçirmedim ama sebepli sebepsiz ağladım, eşime ve aileme sarmaya çalıştım 😂 çünkü asabım aşırı bozuktu.
İlk regl ile normale dönmeye başladığımı hissediyordum ama birkaç gündür yine geldiler 🥵 NGS’den haber bekliyorum, sanırım onun gerginliği.
Herkes böyle etkilenmiyor olabilir bilemiyorum, belki bazıları daha sakin ve soğukkanlı olabiliyordur, bence kendinizi bu anlamda kimseyle kıyaslamayın ama yalnız da hissetmeyin, ben de zorlanıyorum 🤚🤧
İnşallah ngs den güzel haber gelir ve tutunur bebişlerin sana bikaç önerim olcak transferden önce bikaç seans akupunktur yaptırabilirsin ben hayatımda böyle bi stres yaşamadım yabancı bi makalede okudum transfer sonrası 12 gün bekleyişteki stres hastaların kanser olduğunu öğrendiğindeki stresle eşdeğermiş. Ve kabız olmamak için önlemini mutlaka al öneri istersen saf zeytinyağı günde 3 kere 2-3 çorba kaşığı içebilirsin inşallah senden güzel haberler alırız elexus k.i.b.

Selam. Icinizi rahatlatmak icin yaziyorum. 45 yasinda ve 26 hafalik gebeyim. 3. Gun embriyosu. Evet baya ugrastik ,havuz yontemi uygulandi. Histereskopi,myom ameliyati,kist aspirasyonu gibi mudahaleler yasadim. Sonunda bu gunlere geldim.insallah bebegimi saglikla kucagima da alacagim. Endiselerim hep var di hala da var ancak bir sekilde mucadeleye devam ettik esimle. (Bu arada embriyo 43 yada 44 yas embriyosu ! ).
Surec icinde bilinen pek cok dr a danismaya gittik hemen hepsi moralimzi bozdu!(daha sonra anlatirim)Ancak doktorumuz Kamil Kutlay bizi hic incitmedi. Butun denemeleri ve mudahaleleri kendisiyle yaptik. Cok emek verdi arastirdi takip etti protokoller denedi bizim umudumuzu hic kirmadi kendisine ve ekibine cok tesekkur ediyorum.
Ikinci olarakta en basindan itibaren duzenli arisutu kullandim ancak soguk zincirle gelen gercek arisutu ve koenzim q 10 ubiniquinol formunda olanindan ve hep yumurtam cikti ustelik cogu pgt li ve 5. Gun embriyosu da oldular. Su anda en az 8 dondurulmus embriyom var.Ilerde firsat buldukca ek bilgilerde yazarim. Guvenilir bir dr bulun ve bence onunla devam edin bol sans....
Senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın kucağına bizlere de umut olur bebişin ama ben doğal yollarla hamile kalmaya çalışcam artık benim için dua edebilir misin hamilelerin duası kabul olurmuş Allah ım kimseyi evlatsız bırakmasın.

Merhaba, soğuk zincir arısütü kavanozda olan mı? Miktarı nasıl ayarladınıx? Dr hangi ilde ve hastane adı nedir?

Hepimiz duvara tosladık, yıkıldık, ama benim doktor da en son ngs dediğimde vay efendim maliyet artarmış, tekrarlayan düşüklerde olurmuş, her düşük bi yıkım, bizim de bi psikolojimiz var, ngs gerek sanırım, niye sizin ki ngs ye itiraz ediyo, bi doktoru ikna etmediğimiz kalmıştı, kocalar da aynen, olan bizim bedenimize oluyo
Evet ya, niye doktoru biz ikna etmeye çalışıyoruz onu çözemedim. Benim doktorum da havuza ve genetik teste karşı. Çok güveniyorum doktoruma fakat niye böyle anlamış değilim

Herkese bol sağlıklı bol bebişli günler yaşım 41 sebepsiz infertilite eşimdede bende de sorun yok 1 aşılama 3 defa tüp bebek yaptırdım en son 3 gün önce negatif sonucumu aldım yıkıldım 3. Gün embriyosu 1. Kaliteydi embriyolarım hep tedaviden 2 ay önce biosteron dha 25 mg günde 2 defa kullandım öncesinde teatrio coenzim Q10 kullandım 8-9 yumişim vardı başlangıçta yüksek doz gonal f ve menopur kullandım 5 yumiş toplandı 4 ü döllendi 3 ü 1. Kaliteydi 2 si transfer oldu 3. Sü yaşamadı sanırım herşeye dikkat ettim 10 gün genelde yattım bol bol dua ettim kabak çekirdeği ve avokado yedim bol su içtim çay kahve sigara asla içmedim ama tutunamadılar ve hiçbir sebep de söyleyemediler ve maddi manevi çökmüş bi haldeyim emeklerim emeklerim diye çok ağladım nasıl toparlıycam kendimi kızlar perişanım.
İlk transfer tutmadı, düşük yaptım ve bundan dolayı 6 ay beklemedeyim. Yılın yarısı gitti. Zaman açık kalmuş musluk gibi şarıl şarıl boşa akıyor sanki. Seni çok iyi anlıyorum. Şükret ki sen beklemeyeceksin. Hemen toparlanıp yeniden başlayabileceksin. Üzülmek hep var. Allahım sonunu mutlu etsin.

Ayrıca sana dürüst olmam gerekirse ben irenbe ye hiç güvenmiyorum guzelim ama izmir pek secenek yok ,eşimde İstanbul'a gitmek istemiyor, bu benim kişisel görüşüm senin guvenin azalmasin yoksa şehir dışından tedavi için gelen çok fazla kişi var
Bir arkadaşım ege ünv gidiyor. Doktoru ege hanımmış. Çok memnun. Aklınızda olsun

Herkese iyi geceler salı günü doktora gittim ve büyüme yok denecek kadar azmış dört günlük iğne programı daha verdiler bu gonal f ve femara dan sonra beni acayip ter ve ateş basıyor doktor normal dedi cumartesi günü bakacak büyüme yok ise sanırım durduracağız tedaviyi klinik te de aynı bekleyişte olan hatunlar ile konuşuyorum hatta sizden bahsettim ne kadar çok derdimiz var bizim ya herkese Rabbim güç kuvvet versin inşallah
Aynı sorunu yaşamıştım, günlerce iğne ilaç kullandım ama ne yazık ki büyümediler :KK43: 3-4 ay kullanmıştım o iğneleri sonunda doktor tedaviyi sonlandırdı. bu sebepten dolayı bende PRP yaptırmaya karar verdim. belki yumurtaların gençleşmesini sağlar diye. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki Allah herkese güç versin inşallah. isterseniz bir de bu yöntemi araştırın. Acıbadem MAslak Bülent Tıraş diye araştırısanız bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz.

Aynı sorunu yaşamıştım, günlerce iğne ilaç kullandım ama ne yazık ki büyümediler :KK43: 3-4 ay kullanmıştım o iğneleri sonunda doktor tedaviyi sonlandırdı. bu sebepten dolayı bende PRP yaptırmaya karar verdim. belki yumurtaların gençleşmesini sağlar diye. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki Allah herkese güç versin inşallah. isterseniz bir de bu yöntemi araştırın. Acıbadem MAslak Bülent Tıraş diye araştırısanız bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz.
Acıbadem bülent bey'de tüp bebek işlemi ne kadara mal oluyor ?

Senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın kucağına bizlere de umut olur bebişin ama ben doğal yollarla hamile kalmaya çalışcam artık benim için dua edebilir misin hamilelerin duası kabul olurmuş Allah ım kimseyi evlatsız bırakmasın.
Cok yurekten diliyorum Allah sana da isteyen ve kiymet bilecek herkese de nasip etsin. Neler hissettigini anlayabiliyorum ama icini rahatlatmaya calis umudunu kaybetme.
Birde kendimde sunu gordum paylasmak isterim; son donemde artik soyle dusunuyordum , Biz yapilabilecek herseyi yaptik yapiyoruz yumurtam bitene kadar devam edecegim ancak olmazsa da hayat devam ediyor.... bu dusunceye girince sanki hersey kolaylasti

Merhaba, soğuk zincir arısütü kavanozda olan mı? Miktarı nasıl ayarladınıx? Dr hangi ilde ve hastane adı nedir?
Ben apitera denedim ilk. Tavsiye etmem ,sonra egricayir in tupte olanini bir kūr kullanabildim ancak guvendigim markadir. Sonra bee'o markasini gordum ve uzunca bir sure ari sutunu kullandim 40 gramlik kavanozda 200 tl su an. Yani aktara maktara guvenmeyin ucuz birsey degil. Cam cay kasigim vardi onun yarisi kadar her sabah ac karnina yuttum. Doktorum ari urunlerinin iyi oldugunu ancak gercegini bulmanin zor olabilecegini bu nedenle temkinli olmami soylemisti.
Dr um Kamil bey istanbulda kendi muayenehanesi var. Hastane dr lari gibi asistani ile is gormuyor birebir ilgileniyor. Internette telefonu var. Yolunuz acik olsun insallah

Acıbadem bülent bey'de tüp bebek işlemi ne kadara mal oluyor ?
Būlent bey e gencsen git bence. 20 li yaslarda Bir tanidigimizin ilk denemede ikiz i oldu. Hem de bir kiz bir oglan. Ancak ben bir danisayim diye gittim dondurulmuslarini getir yukleyelim dedi... benim dr umun emek emek elde ettigi embriyoyu transfer edecek tutarsa kendi hanesine basari tabi... Cok kizdirdi beni dr lar cok...

ikinci olarakta en basindan itibaren duzenli arisutu kullandim ancak soguk zincirle gelen gercek arisutu ve koenzim q 10 ubiniquinol formunda olanindan ve hep yumurtam cikti ustelik cogu pgt li ve 5. Gun embriyosu da oldular. Su anda en az 8 dondurulmus embriyom var.Ilerde firsat buldukca ek bilgilerde yazarim. Guvenilir bir dr bulun ve bence onunla devam edin bol sans....

Beğen Alıntı Cevapla
arısütünü nereden aldınz acaba

Būlent bey e gencsen git bence. 20 li yaslarda Bir tanidigimizin ilk denemede ikiz i oldu. Hem de bir kiz bir oglan. Ancak ben bir danisayim diye gittim dondurulmuslarini getir yukleyelim dedi... benim dr umun emek emek elde ettigi embriyoyu transfer edecek tutarsa kendi hanesine basari tabi... Cok kizdirdi beni dr lar cok...
Keşkeeee 20 yaşında olsam :)))) 43 yaşındayım. İşin uzmanları hep istanbulda sanırım. Maliyeti kabaca hesaplamaya çalışıyorum.

ikinci olarakta en basindan itibaren duzenli arisutu kullandim ancak soguk zincirle gelen gercek arisutu ve koenzim q 10 ubiniquinol formunda olanindan ve hep yumurtam cikti ustelik cogu pgt li ve 5. Gun embriyosu da oldular. Su anda en az 8 dondurulmus embriyom var.Ilerde firsat buldukca ek bilgilerde yazarim. Guvenilir bir dr bulun ve bence onunla devam edin bol sans....

Beğen Alıntı Cevapla
arısütünü nereden aldınz acaba
Sehir disindayken internet sitesinden siparisle aldim. Istanbul da isenizde isterseniz itu ye gidip alabiliyormussunuz. Reklam olmuyordur insallah !bee 'o diye girerseniz gorursunuz. En cok bu markanin u runlerini kullandim .

Ben apitera denedim ilk. Tavsiye etmem ,sonra egricayir in tupte olanini bir kūr kullanabildim ancak guvendigim markadir. Sonra bee'o markasini gordum ve uzunca bir sure ari sutunu kullandim 40 gramlik kavanozda 200 tl su an. Yani aktara maktara guvenmeyin ucuz birsey degil. Cam cay kasigim vardi onun yarisi kadar her sabah ac karnina yuttum. Doktorum ari urunlerinin iyi oldugunu ancak gercegini bulmanin zor olabilecegini bu nedenle temkinli olmami soylemisti.
Dr um Kamil bey istanbulda kendi muayenehanesi var. Hastane dr lari gibi asistani ile is gormuyor birebir ilgileniyor. Internette telefonu var. Yolunuz acik olsun insallah
Çok teşekkür ederim. Eğriçatırın tüpte arısütünü aldım. Miktar ayarlaması kolay olsun diye. O ürün saf arısütü değil o halde çünkü soğuk zincirle gelmedi. Kavanoz alayım bir dahakine

Çok teşekkür ederim. Eğriçatırın tüpte arısütünü aldım. Miktar ayarlaması kolay olsun diye. O ürün saf arısütü değil o halde çünkü soğuk zincirle gelmedi. Kavanoz alayım bir dahakine
Ben de egri cayirin tupte olanini kullandim ama bir sefer .o soguk zincirde degil evet. Ancak sonradan taze ari sutunu kesfettim . O bence dogru olan ,tadina bakinca anlayacasiniz... Bu arada Ben duzenli kullandim diye paylastim sonucta hep de yumurtam cikti hani bir umuttur diye tavsiye ediyorum size insallah ise yarar

Ben de egri cayirin tupte olanini kullandim ama bir sefer .o soguk zincirde degil evet. Ancak sonradan taze ari sutunu kesfettim . O bence dogru olan ,tadina bakinca anlayacasiniz... Bu arada Ben duzenli kullandim diye paylastim sonucta hep de yumurtam cikti hani bir umuttur diye tavsiye ediyorum size insallah ise yarar
Amin inşallah. Buradaki her bilgiyi değerlendirmeye çalışıyorum. Eşimde de bende de sorun yok fakat almayı ve ikimizin de kullanmasını planlıyorum

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bir şey dikkatimi çekti yanlış anlamazsanız. Çoğu pgtli 5.gün embriyoları oldu demişsiniz. En az 8 tane dondurulmuş embriyomuz var demişsiniz. Peki neden 3.gün embriyosu transfer edildi 5.gün ve pgtli embriyolar varken.

X