• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Önce karından baktı,göremeyince vajinal baktı,yine de göremedi canım maalesef..
yine de kötüyü düşünme,ben iki doktora gittim özelde,ikisi de kese içinde bebek yok dedi,devlette gittim gördüler,hatta ben bile gördüm ufak olmasına rağmen,makine kalitesinde önemli,iyiyi düşünmek zor biliyorum o dönemde aklına iyi şeyler gelmiyor ama inşAllah iyi olacak

yine de kötüyü düşünme,ben iki doktora gittim özelde,ikisi de kese içinde bebek yok dedi,devlette gittim gördüler,hatta ben bile gördüm ufak olmasına rağmen,makine kalitesinde önemli,iyiyi düşünmek zor biliyorum o dönemde aklına iyi şeyler gelmiyor ama inşAllah iyi olacak
Evet hep iyi düşünmeye zorluyorum kendimi,ne kadar zor olsa da.Cumartesi de göremezse doktor,başka bi doktora gitmeye karar verdim bende,inş hepimiz için iyi sonuçlar olsun.🙏

Ge

Geç döllenmede hemen görünmüyor. Ben yaşadım bunu. Bir veya bir buçuk hafta sonra doktor kalp atışını bi duyalım diyecek :) Sonra ver elini kalp atışı 💖

Dün bi doktorla telefonda konuştu eşim,o da geç döllenmedir dedi senin dediğin gibi.. Umarım Cumartesi gösterir de kendini bi nefes alırım canım :))

Bu haber yeni cıktı tup bebekte yas sartı 1sene uzamıs 40yas olmuş

Eklentiler

• Screenshot_20190322-153257.jpg
    Screenshot_20190322-153257.jpg
    110,1 KB · Görüntüleme: 29
Cok üzüldüm Allah inş.en kısa sürede hayırlı kapı açar da bebeğine kavuşursun.40 yaşındasın gençsin ins. Bebis Allahın nasip ettği gün gelecek.o zamana kadar yılmak yok.:dua:
Bir umut işte , umutlanıyor insan :((
Daha once kendiliginden oluşan bir gebeliğim vardı ama bozuldu boş gebelige donustu ve kurtaj olmak zorunda kaldım ekimde ve sonrasında tüm vucud dengelerim hormonlarım bozuldu. Tüp bebege karar verdik ilk denememizdi tek olgun yumurta iyi kalite bir embriyo oluştu 2. Gün transfer yapıldı. Ümitlenmiştim işte :((

Bir umut işte , umutlanıyor insan :KK43:(
Daha once kendiliginden oluşan bir gebeliğim vardı ama bozuldu boş gebelige donustu ve kurtaj olmak zorunda kaldım ekimde ve sonrasında tüm vucud dengelerim hormonlarım bozuldu. Tüp bebege karar verdik ilk denememizdi tek olgun yumurta iyi kalite bir embriyo oluştu 2. Gün transfer yapıldı. Ümitlenmiştim işte :KK43:(

Umarım bir sonraki denemenizde çok güzel bir sonuç alırsınız 🙏🏼 Benim doktorumun bana önerdiği şeyleri size de yazmak istedim, belki faydası olur:
- Haftada 4 öğün mercimek (ben yeşil mercimek haşlayıp zeytinyağıyla ve zeytinle yiyorum, tok tutuyor, ekmekten çok daha iyi)
- Haftada 4-5 kere koyu yeşil yapraklı şeylerle salata (çiğ ıspanak, tere, roka, nane, maydonoz, limon ve zeytinyağı eklenecek)
- her gün yarım su bardağı kuruyemiş (ceviz, badem, fındık, kabak çekirdeği)
-haftada 4 gün açıkhavada 40 dakika yürüyüş
-haftada 2 kere küçük balıklardan
-her gün 2 tane omepa q10
Bunları 2 ay uygulamaya çalışın bence. Umarım herşey dilediğiniz gibi olur

Umarım bir sonraki denemenizde çok güzel bir sonuç alırsınız 🙏🏼 Benim doktorumun bana önerdiği şeyleri size de yazmak istedim, belki faydası olur:
- Haftada 4 öğün mercimek (ben yeşil mercimek haşlayıp zeytinyağıyla ve zeytinle yiyorum, tok tutuyor, ekmekten çok daha iyi)
- Haftada 4-5 kere koyu yeşil yapraklı şeylerle salata (çiğ ıspanak, tere, roka, nane, maydonoz, limon ve zeytinyağı eklenecek)
2 omepa değil, yanlış yazmışım.... 1 tane omepa q10 olacaktı

Çok teşekkür ederim deneyeceğim.. Ne güzel tavsiyelerde bulunmuş dr unuz, baya ilgili anladıgım kadarıyla.. Kim hangi hastane de tedavi goruyorsunuz ?

Rica ederim. Umarım faydası olur ve yumurtalarınızın enerjisi artar 🙏🏼
Omepa q10 diye satılıyor. Onun içinde var Quenzim q10... ubiquinol formunda, en iyisi o bence. Günde 1 tane içebilirsiniz. Ankara'da yaşıyorum ben.

Bir de her gün 1 yumurta.
Ayrıca, organik olduğundan emin olmadığınız sürece tavuk yok

Arkadaşlar merhaba. 7 ay önce 36+3 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim. Kendimi hala toparlamış değilim, korkularım var ama yine de tekrar bebek sahibi olmak istiyorum. Oğlumu kaybettikten sonra gittiğim ve o süreçten beri beni takip eden doktorum beni bir tüp bebek merkezine yönlendirdi. Reglimin 3. Günü Prolaktin 9,15, LH 6,57, FSH 11,06, Estradiol 72,42 çıktı. Tüp bebek merkezindeki doktor muayene etmeden AMH istedi ve sonuç 0,7 çıktı. Dün beni görüşmek üzere çağırdı ve “0,5-1,1 arası değerlere vakit kaybetmeden tüp bebek yapmamız gerekir ancak bir de muayene edeyim öyle bir yol izleyelim” dedi. Dün reglimin 6. Günüydü, “sol tarafta 7, sağ tarafta 1 yumurta var bu çok iyi, size 4 ay süre veriyorum normal yolla hamile kalabilirsiniz eğer olmazsa 4 ay sonunda hemen gelin” dedi. Antalya’da epey tanınan bir doktor ve bir yakınım 18 yıllık çocuk hasreti ve 9 başarısız tüp bebek tedavisi sonunda bu doktor ile tedavi görerek hamile kalmıştı. Onun bunu söylemesi içimi çok rahatlattı. Daha sonra beni bu merkeze yönlendiren doktorumu aradım. O da “AMH 0,7 çıkması çok vahim değil ama çok iyi de değil. Bence 4 ay beklemeyin, en geç 1-2 ay deneyin olmazsa tedaviye başlayın” dedi. Bu arada 2 ay sonra 40 yaşına giriyorum ve hiç çocuğum yok. Sizce ne yapmalıyım? Buna benzer bir durum ile karşılaşan var mı?
Bu arada eşimde 85 milyon sperm var ama ona yine de keçiboynuzu kürüne başladım. Ben de dün Agnucaston aldım hayıt tohumundan yapılıyormuş ve iyi geliyormuş. Q10 almayı da düşünüyorum. Günde 1 adet balık yağı tüketiyordum şimdi 2’ye çıkarıcam. Bu süreçte stresten uzak durayım, gevşeyeyim, kendimi salayım düşünmeyeyim diyorum ama onu al, bunu iç, şunu ye diye kendimi şartlandırmak bile beni geriyor bunu fark ediyorum.
Ne dersiniz 2 ay mı beklemeliyim 4 ay mı ve bu süreçte ne yapmalıyım. Önerilerinize çok ihtiyacım var.

Arkadaşlar merhaba. 7 ay önce 36+3 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim. Kendimi hala toparlamış değilim, korkularım var ama yine de tekrar bebek sahibi olmak istiyorum. Oğlumu kaybettikten sonra gittiğim ve o süreçten beri beni takip eden doktorum beni bir tüp bebek merkezine yönlendirdi. Reglimin 3. Günü Prolaktin 9,15, LH 6,57, FSH 11,06, Estradiol 72,42 çıktı. Tüp bebek merkezindeki doktor muayene etmeden AMH istedi ve sonuç 0,7 çıktı. Dün beni görüşmek üzere çağırdı ve “0,5-1,1 arası değerlere vakit kaybetmeden tüp bebek yapmamız gerekir ancak bir de muayene edeyim öyle bir yol izleyelim” dedi. Dün reglimin 6. Günüydü, “sol tarafta 7, sağ tarafta 1 yumurta var bu çok iyi, size 4 ay süre veriyorum normal yolla hamile kalabilirsiniz eğer olmazsa 4 ay sonunda hemen gelin” dedi. Antalya’da epey tanınan bir doktor ve bir yakınım 18 yıllık çocuk hasreti ve 9 başarısız tüp bebek tedavisi sonunda bu doktor ile tedavi görerek hamile kalmıştı. Onun bunu söylemesi içimi çok rahatlattı. Daha sonra beni bu merkeze yönlendiren doktorumu aradım. O da “AMH 0,7 çıkması çok vahim değil ama çok iyi de değil. Bence 4 ay beklemeyin, en geç 1-2 ay deneyin olmazsa tedaviye başlayın” dedi. Bu arada 2 ay sonra 40 yaşına giriyorum ve hiç çocuğum yok. Sizce ne yapmalıyım? Buna benzer bir durum ile karşılaşan var mı?
Bu arada eşimde 85 milyon sperm var ama ona yine de keçiboynuzu kürüne başladım. Ben de dün Agnucaston aldım hayıt tohumundan yapılıyormuş ve iyi geliyormuş. Q10 almayı da düşünüyorum. Günde 1 adet balık yağı tüketiyordum şimdi 2’ye çıkarıcam. Bu süreçte stresten uzak durayım, gevşeyeyim, kendimi salayım düşünmeyeyim diyorum ama onu al, bunu iç, şunu ye diye kendimi şartlandırmak bile beni geriyor bunu fark ediyorum.
Ne dersiniz 2 ay mı beklemeliyim 4 ay mı ve bu süreçte ne yapmalıyım. Önerilerinize çok ihtiyacım var.
Merhaba, ben geç evlendim ve hemen kadın doğum dr gittim. Eşim de ben de ilk başta yapılacak klasik testleri yaptırdık. Herşey normal ve yeni evlisiniz doğal yolla çocuğunuz olur bir yıl bekleyin dedi doktor. 1 yıl bekledik. Yaşım oldu 41. Çocuk olmadı tüp bebek içim harekete geçtik. İlk transfer negatif. Sonra normal yolla gebelik ve düşük oldu. Şimdi yaşım 43. Zaman uçup gidiyor. Her tüp bebek tedavisi paran çok olsa bile arka arkaya yapılmıyor. Bir sürü zaman kaybettirici etken var. Kısacası 2 ay sonra başlayın derim.

Back