• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

@ S shgg
Canım beni sakın yanlış anlama ben de çok güzel bir davranışta bulunduğuma inanıyorum. Hatta o ayetlere rağmen sevap olduğunu da inanıyorum . İnsanların bazı ayetleri yanlış yorumlayabildiklerine hatta din alimlerinin bile bizi yanlış yönlendirebileceklerine inanıyorum. Ben tekrar ediyorum bu konuda yaptığın şey bana göre muhteşem güzel. Kur'anın mantığı hep sevgiden anlayıştan birlik ve destekten geçer ve yaptığın bana göre dinimizin mantığına da uygun gibi. Ben doğru ve yanlışı hep bu şekilde çözümlemeye çalışıyorum Seni de çok takdir ettim ve tebrik ediyorum gerçekten bir yetimi sahiplendiğin için.

Ama donasyonda da günah falan deniyor ya işte bunda da benim şüphelerim var sebebi de şu sonuçta ya anne gerçek ya baba . Ve ortada zina yok. Neden günah olsun? Benim burada tek karşı olduğum şey direk donasyon yapanları üzebilecek cümlelerdi. Çünkü evlat hasretiyle tutuşan kişiler olarak onları en iyi anlayabilecek kişileriz bizler . Biz onların hislerini anlamazsak kim anlar sence?
Bence gerçek olmayan anne veya baba yarısının yetişkinlikte gerçek evladıyla evlenirse mantığıyla günah deniyor. Sonuçta yarı kardeş düşüyor. Karıştırdım mı herşeyi 😥

Bence gerçek olmayan anne veya baba yarısının yetişkinlikte gerçek evladıyla evlenirse mantığıyla günah deniyor. Sonuçta yarı kardeş düşüyor. Karıştırdım mı herşeyi 😥
durum karisik sizde sorun
durum karisik sizde sorun yok(:

co culture nedir?
Embriyonun özel bir kültür içinde tutulması ve o kültür ile transfer yapılması benim embriyolarim 5.gune gitmedi yumurta ve spermde bir sorun görünmüyor yaşım 41 yaşa bağlı olduğu görüşündeler İstanbulda bazı klinikleri yapılıyormuş tup bebekte folikulden yumurtayı çıkarıp temizleyip sperm ile dölleme yapılıyor bu yöntemde dollemeden sonra yumurtayı besleyen kümülüs kültürüne tekrar konularak transferde bu şekilde gerceklesiyormus .

Embriyonun özel bir kültür içinde tutulması ve o kültür ile transfer yapılması benim embriyolarim 5.gune gitmedi yumurta ve spermde bir sorun görünmüyor yaşım 41 yaşa bağlı olduğu görüşündeler İstanbulda bazı klinikleri yapılıyormuş tup bebekte folikulden yumurtayı çıkarıp temizleyip sperm ile dölleme yapılıyor bu yöntemde dollemeden sonra yumurtayı besleyen kümülüs kültürüne tekrar konularak transferde bu şekilde gerceklesiyormus .
İlk defa duydum hangi klinikler uyguluyor acaba?

İlk defa duydum hangi klinikler uyguluyor acaba?
Bahçeci memorial gibi büyük klinikler uyguluyor canım. ana rahminden alınan hücreler ile embriyo arasında olumlu yönde kimyasal etkileşim oluştuğuna inanılıyor.Embriyoların gelişmesi için gereken zengin besi ortamını sağlarken, oluşan toksik atıkların zararını da en aza indirdirği söyleniyor ..

Ama......?!? diyorum. Bir takım etkenleri düşününce aklımda çok soru işareti oluşuyor..Çok araştırmadım ama bunu da araştırıcam anasını satim:))

Saat 11, cıvarı alıp 20dk yatırdılar
Canım Allah gönlüne göre versin. İnşallah hayırlı haberlerini alırız.Çok dikkat et kendine .Koyu yeşil yapraklı sebze bol tüket. protein tüketmeyi de ihmal etme.yağlı , baharatlı gıdalardan,gazlı içeceklerden soda dahil en önemlisi ıhlamur dışında tüm bitki çaylarından uzak dur. Ve gelişmelerden bizleri de haberdar et lütfen.Bol şanslar dilerim . Allah yardımcın olsun

Canım Allah gönlüne göre versin. İnşallah hayırlı haberlerini alırız.Çok dikkat et kendine .Koyu yeşil yapraklı sebze bol tüket. protein tüketmeyi de ihmal etme.yağlı , baharatlı gıdalardan,gazlı içeceklerden soda dahil en önemlisi ıhlamur dışında tüm bitki çaylarından uzak dur. Ve gelişmelerden bizleri de haberdar et lütfen.Bol şanslar dilerim . Allah yardımcın olsun
Saol ablacım, pek ümitli Deılım nedense cok cok teşekkürler takip ediyorum bu topiği hergun giremesemde, gönlünüze göre versin Rabbim o sıcaklığı insan hissediyor kucaklarımız tez zamanda sağlıklı hayırlı Evlatlarla dolsun inşallah isteyen kimin varsa

Saol ablacım, pek ümitli Deılım nedense cok cok teşekkürler takip ediyorum bu topiği hergun giremesemde, gönlünüze göre versin Rabbim o sıcaklığı insan hissediyor kucaklarımız tez zamanda sağlıklı hayırlı Evlatlarla dolsun inşallah isteyen kimin varsa
[/QUOTE]

Bol şans diliyorum 🙏🏼

Bahçeci memorial gibi büyük klinikler uyguluyor canım. ana rahminden alınan hücreler ile embriyo arasında olumlu yönde kimyasal etkileşim oluştuğuna inanılıyor.Embriyoların gelişmesi için gereken zengin besi ortamını sağlarken, oluşan toksik atıkların zararını da en aza indirdirği söyleniyor ..

Ama......?!? diyorum. Bir takım etkenleri düşününce aklımda çok soru işareti oluşuyor..Çok araştırmadım ama bunu da araştırıcam anasını satim:))
YouTube dan izlediğim kadarıyla artık ana rahminden hücre almiyorlarmis o yöntemin etkili olmadığı ortaya çıkmış sadece yumurtayı çevreleyen kümülüs hücrelerini ile embriyo yüzden bekletiyorlarmis olumlu etki olduğunu söyledi

İnşaallah canım ya,umarım dış gebelik değildir.Eşim çok umutlu da,ne bileyim ben çok yıprandım.Dua edip beklemekten başka da birşey gelmiyor elimden.Allah yüzümüze baksın artık.Geçen Cuma doktorum öyle korkuttu ki beni,rahim arkasında sıvı birikintisi görmüştü,yarın hiçbirşey yemeden gel,laparoskopiye alabilirim demişti,sanırım kanama var sandı.Neyseki Cumartesi sıvı azalmıştı ve tahlillerde kanama görmedi ama artış yine azdı.Artık tevekkül edip bekliyorum Perşembe’yi,hayırlısıyla bi olumlu haber alabilseydik..
Canim ne yaptın, bugün doktora gidecektin, guzel haberler ver insAllah

Canim ne yaptın, bugün doktora gidecektin, guzel haberler ver insAllah
Canım Pazartesi 550’ydi beta hcg,bugün 1423 çıktı,progesteron 27 vs..Artışları iyi buldu ama çok uzun süre bakmasına rağmen keseyi göremedi.Yine Cumartesi’ye gün verdi.Beklemekle imtihan oluyorum galiba..

Canım Pazartesi 550’ydi beta hcg,bugün 1423 çıktı,progesteron 27 vs..Artışları iyi buldu ama çok uzun süre bakmasına rağmen keseyi göremedi.Yine Cumartesi’ye gün verdi.Beklemekle imtihan oluyorum galiba..
Bak artisin güzelleşti Masallah, vajinal mi bakti, karindan mi bakti

Ben de ilk defa duydum. Açıklama için teşekkürler

Back