- 31 Ağustos 2018
- 204
- 201
- 23
- Konu Sahibi akideciknane
- #65.541
Bence gerçek olmayan anne veya baba yarısının yetişkinlikte gerçek evladıyla evlenirse mantığıyla günah deniyor. Sonuçta yarı kardeş düşüyor. Karıştırdım mı herşeyi@ S shgg
Canım beni sakın yanlış anlama ben de çok güzel bir davranışta bulunduğuma inanıyorum. Hatta o ayetlere rağmen sevap olduğunu da inanıyorum . İnsanların bazı ayetleri yanlış yorumlayabildiklerine hatta din alimlerinin bile bizi yanlış yönlendirebileceklerine inanıyorum. Ben tekrar ediyorum bu konuda yaptığın şey bana göre muhteşem güzel. Kur'anın mantığı hep sevgiden anlayıştan birlik ve destekten geçer ve yaptığın bana göre dinimizin mantığına da uygun gibi. Ben doğru ve yanlışı hep bu şekilde çözümlemeye çalışıyorum Seni de çok takdir ettim ve tebrik ediyorum gerçekten bir yetimi sahiplendiğin için.
Ama donasyonda da günah falan deniyor ya işte bunda da benim şüphelerim var sebebi de şu sonuçta ya anne gerçek ya baba . Ve ortada zina yok. Neden günah olsun? Benim burada tek karşı olduğum şey direk donasyon yapanları üzebilecek cümlelerdi. Çünkü evlat hasretiyle tutuşan kişiler olarak onları en iyi anlayabilecek kişileriz bizler . Biz onların hislerini anlamazsak kim anlar sence?