- Konu Sahibi akideciknane
-
- #64.681
Aloooooo sakin ol bakim:))))))))Allah'ın izniyle sorun çıkmayacak... Sen NGS de yaptırmıştın değil mi?Kalbim pit pit atiyor; bir yandan da hic sevinmek istemiyorum daha erken diye. Daha Cuma testi var, boku var pusuru var ☺
Hadi gözünaydın. Allah tamamına erdirsin:)))
Kaç embriyo verilmişti?
Değer güzel bir değer hiç korkma inşallah. Boku pusuru da ilaç gelirKalbim pit pit atiyor; bir yandan da hic sevinmek istemiyorum daha erken diye. Daha Cuma testi var, boku var pusuru var ☺
Ayyy çok sevindim canım Allah tamamına erdirsinKizlar galiba ucuz geliyor; sonucum 1350 cikti!!!
Oooooo maşallah çok sevindim darısı da sağlıcakla doğumuna olsun inşallah☺
Amin inşallahAyyy çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin
Benim oğlumda 1211 çıkmıştı o belli olmuyor rabbim mucizene/mucizelerine sağlık versin kucağımda goresin inşallah vallahi çok mutlu oldum darısı F Fundazerey e olsun
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
Aloooooo sakin ol bakim:))))))))Allah'ın izniyle sorun çıkmayacak... Sen NGS de yaptırmıştın değil mi?
Ayy maşallah sağlıkla kucağına al inşallah,darısı hepimizin başınaKizlar galiba ucuz geliyor; sonucum 1350 cikti!!!
Ayyy çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin
Benim oğlumda 1211 çıkmıştı o belli olmuyor rabbim mucizene/mucizelerine sağlık versin kucağımda goresin inşallah vallahi çok mutlu oldum darısı F Fundazerey e olsun
Benim kuzenimin eşinde de bu değerle başlamıştı ama tekti. Beta HSG değeri çok değişiyor kişiye göre. 75 le ikiz gelen var 1200 1300 le tek. Boş ver sen korkuyu yahu. Hiç olmasa daha mı iyiydi:))Tek canim, ben cok korkuyorum ikizden diye bu sefer tek yaptik Guvenc Bey ile.
Cok tesekkurler bu arada, Allahim hepinize versin insallah cani gonulden diliyorum.
Amin inşallah kısmet. Ama gerçekten de çok sevindim ve sonucunu beklerken biliyordum pozitif diyeceğini. Rabbim hamileliğinde kolaylık versin☺Canim cok tesekkurler, insallah senin de guzel haberlerini alacagiz
Ayy maşallah sağlıkla kucağına al inşallah,darısı hepimizin başına
Benim kuzenimin eşinde de bu değerle başlamıştı ama tekti. Beta HSG değeri çok değişiyor kişiye göre. 75 le ikiz gelen var 1200 1300 le tek. Boş ver sen korkuyu yahu. Hiç olmasa daha mı iyiydi:))
Sana bakmaya girdim, çooookkkk sevindim hayırlı olsun devamı sağlıkla gelsin inşallahKizlar galiba ucuz geliyor; sonucum 1350 cikti!!!
Sana bakmaya girdim, çooookkkk sevindim hayırlı olsun devamı sağlıkla gelsin inşallah
Harika, ben de çok sevindim:) biz yaşamadık siz de yaşamazsınız inşallahEvet canim ya biliyorsun bir suredir ugrasiyorduk. Insallah NGS’li oldugu icin baska bir sorun yasamayiz artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?