• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tamam teşekkür ederim,ben aylardır kullanıyorum,bu farkı hiç bilmiyordum.Bir de antioksidanlarla ilgili bazı mesajlarınız var, sanırım kimya mühendisiniz de,ben diğer takviyelere ek olarak üzüm çekirdeği tablet kullanıyorum,toz halinde kullanımı daha mı etkilidir.Bir yerde okudum da,çok soru sordum kusura bakmayın,ne yazık ki sigara faktörü :)
Çok teşekkürler.Çok uzun süredir Q-10 ve Biosteron kullanıyorum,2 ay önce de Gonamax ekledi doktorum.Ama sigara konusunda hep bi rahatsızlık ve ayrıca onun için bi antioksidan kullanma isteğim var hep.Sanırım kendimi rahatlatmak için bi kaçış gibi bu..
Sizi çok iyi anlıyorum özellikle yumurta toplama zamanı embriyolardaki sigaraya bağlı oksidatif stresle oluşabilecek kromozom hatası şansınızı azaltmak istiyorsanız sigarayı bırakmanızı ve C vitamini kullanmanızı öneririm. + diğer multivitaminlerle kalite kazandırmaya çalışmanızı

Sizi çok iyi anlıyorum özellikle yumurta toplama zamanı embriyolardaki sigaraya bağlı oksidatif stresle oluşabilecek kromozom hatası şansınızı azaltmak istiyorsanız sigarayı bırakmanızı ve C vitamini kullanmanızı öneririm. + diğer multivitaminlerle kalite kazandırmaya çalışmanızı
Tarih yaklaştıkça stresim de artıyor,bir de PRP yaptırmıştım, onun “Etkisi olacak mı?” stresi ve bu ilk tüp bebek denemem 42 yaşında,bi hayli stres birarada :) Hemen C vitaminine başlayacağım,teşekkürler..

Tarih yaklaştıkça stresim de artıyor,bir de PRP yaptırmıştım, onun “Etkisi olacak mı?” stresi ve bu ilk tüp bebek denemem 42 yaşında,bi hayli stres birarada :) Hemen C vitaminine başlayacağım,teşekkürler..
Stres yapmayın.Sakin olun Stres daha zararlı.Stres yaptığınız an prolaktin başta olmak üzere bir çok hormonunuz değişir. .Bol dua edin sağlığınıza da dikkat edin. Rabbim ol derse olur.Allah yardımcınız olsun.

Stres yapmayın.Sakin olun Stres daha zararlı.Stres yaptığınız an prolaktin başta olmak üzere bir çok hormonunuz değişir. .Bol dua edin sağlığınıza da dikkat edin. Rabbim ol derse olur.Allah yardımcınız olsun.
Amin,hepimizin inş...Çok haklısınız,bu stres yüzünden FSH ım 3/4 ayda 6’dan 14’lü değerlere yükseldi.Allah hepimizin yardımcısı olsun,emeklerimizin karşılığını göstersin inşallah🙏🙏

S sucklingpigs sonucunu bugün öğrenecektin sanırım heyecanla seni bekliyorum hayırlı haberlerinle:)

Gunaydin ☺️
Sabah gittim kanimi verdim; aksamuzeri cikar insallah; ama olmadi en gec yarin sabah.
Cok korkuyorum valla, idrar testi de yapmadim bu sefer. Allaam nolur guldur yuzumuzu 🙏🙏🙏

Gunaydin ☺
Sabah gittim kanimi verdim; aksamuzeri cikar insallah; ama olmadi en gec yarin sabah.
Cok korkuyorum valla, idrar testi de yapmadim bu sefer. Allaam nolur guldur yuzumuzu 🙏🙏🙏
Hadi inşAllah canım hayırlı haberlerini bekliyorum. Hamiş olarak. Akaşam ulaşmaya calıştım ama ulaşamadım sana.

Benim sonucum 9. Gün olmasına rağmen hala negatif çıkıyor idrar testlerinde ve kullandığım testler hassas gebelik testleri. Ümidimi kesmeli miyim artık :(

Senin değerlerin nasıldı,tüp bebek sonrası olması nasıl güzel olmuş
Bebeğini sağlıkla büyüt inşallah
Darısı hepimizin başına
Şuan hatırlayamıyorum canım kese gördüğümüz hafta idi Allah razı olsun darısı sizlere olsun.

Back