• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar galiba ucuz geliyor; sonucum 1350 cikti!!!
:nazar::nazar::nazar:
Çok sevindim gözün aydın olsun.değer masallah hayallerimizdeki değerler benimde 930 gibiydi.ngs ile ins. bir sorun yasamayacağını düşünuyorum.benimde ngs li idi.cok emek sarfettin cok sükür.darısı F Fundazerey ve emek vermeye devam eden biricik eski yeni arkadaşlarıma olsun inş.:nazar::nazar::halay:

Çok sevindim gözün aydın olsun.değer masallah hayallerimizdeki değerler benimde 930 gibiydi.ngs ile ins. bir sorun yasamayacağını düşünuyorum.benimde ngs li idi.cok emek sarfettin cok sükür.darısı F Fundazerey ve emek vermeye devam eden biricik eski yeni arkadaşlarıma olsun inş.:nazar::nazar::halay:
Çok sağolun amin inşallah ☺️

Insallah canim, senin de hersey gonlunce olsun; burada derdimizi paylastigimiz tum arkadaslarimizin mucizelerine kavusmasi icin tum dualarim. 🙏🙏🙏

Back