• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar galiba ucuz geliyor; sonucum 1350 cikti!!!
:nazar::nazar::nazar:
Ayyy çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin
Benim oğlumda 1211 çıkmıştı o belli olmuyor rabbim mucizene/mucizelerine sağlık versin kucağımda goresin inşallah vallahi çok mutlu oldum darısı F Fundazerey e olsun

Ayyy çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin
Benim oğlumda 1211 çıkmıştı o belli olmuyor rabbim mucizene/mucizelerine sağlık versin kucağımda goresin inşallah vallahi çok mutlu oldum darısı F Fundazerey e olsun

Cok sagolasin ben de hepimiz icin inan hergun dua ediyorum 🙏🙏🙏

Tek canim, ben cok korkuyorum ikizden diye bu sefer tek yaptik Guvenc Bey ile.
Cok tesekkurler bu arada, Allahim hepinize versin insallah cani gonulden diliyorum.
Benim kuzenimin eşinde de bu değerle başlamıştı ama tekti. Beta HSG değeri çok değişiyor kişiye göre. 75 le ikiz gelen var 1200 1300 le tek. Boş ver sen korkuyu yahu. Hiç olmasa daha mı iyiydi:))

Sare asmin Sare asmin E elevasyon Y yeniay hamislik nasıl gidiyor kızlar doğum ne zaman

sevil35 sevil35 nasılsın canım yavru kuş ne kadarlık oldu ise başladın mı
Bebegimhadi Bebegimhadi sen nasılsın paşam nasıl sen ise başladın mı soracam hep unutuyorum

gnowee gnowee canım sen nasılsın yavru kuş nasıl canim

Benim kuzenimin eşinde de bu değerle başlamıştı ama tekti. Beta HSG değeri çok değişiyor kişiye göre. 75 le ikiz gelen var 1200 1300 le tek. Boş ver sen korkuyu yahu. Hiç olmasa daha mı iyiydi:))

Benim bundan oncekinde 12. gunumde degerim 650 civari idi, tek yumurta ikiziydi. Simdiki 1350 cikinca dedim yine cogul gebelik diye. Hayirlisi olsun ne gelirse kabulum tabi canim, sikayet etmiyorum. Ben ikiz oldugunda bir perinatologa gitmistim, sapik kadin o kadar korkutmustu ki beni bende kaldi bu korku yani. O zaman bana bence aldir bunlari cok riskli falan dedi manyak. Ay neyse bunlarla bayiltmayayim sizleri...
Allahim sukurler olsun 🙏

Back