Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım takvimi yapmışsın tebrik ederim maşallah :KK9: endokrine git lütfen.hayatgüzel2015 de yazmıştı.hamilelerin tsh inı endokrin takip ediyor.hamileyken doktorum endokrine gönderdi takip için.:KK71:

Sende endokrine git canım bizim işlere endokrin daha iyi.:KK68: günü yok bu arada.
Teşekkür ederim:) takvim yapayım istedim:) endokrin en doğrusu da burada direk endokrin randevusu alınmıyor. Önce dahiliyeye gidiliyor. Uygun görürse endokrine gönderiyorlar. O yüzden dahiliyeye gideceğim demiştim.
Bu arada Nifty testi sonucunu bekliyorum. Ne kadar zormuş beklemek anlatamam, resmen psikolojim bozuldu...

Burda hepimiz kader birliği yapıyoruz evlad sahibi olmak için ne demek, çok sevindim kanamanın kesilmesine sen dinlen olumlu düşün herşey güzel olacak allahın izniyle.. Benim bulantılar 13. haftada kesilmişti darısı sana olsun
İkili testi yaptırdın mı ?
Benim karın epeyi büyüdü karın iç yapım dar benim büyük oğlanda da öyle çok karnım vardı bunda da oda hereketlerimi kısıtlamaya başladı gelecek hafta 32. hafta ile izne ayrılacağım artık bebeğin hazırlıklarını tamamlamam gerekiyor artık
Maşallah canım sağlıkla kurtulun işallah, ben istemedim ikili test, 13hafta bitti ben hala aynıyım umudum bi sonraki haftaya, göbek falan yok bende dört kilo verdim sürekli çıkarmaktan

Teşekkür ederim:) takvim yapayım istedim:) endokrin en doğrusu da burada direk endokrin randevusu alınmıyor. Önce dahiliyeye gidiliyor. Uygun görürse endokrine gönderiyorlar. O yüzden dahiliyeye gideceğim demiştim.
Bu arada Nifty testi sonucunu bekliyorum. Ne kadar zormuş beklemek anlatamam, resmen psikolojim bozuldu...
Anladım canım tabi ki öyleydi unutmusum.özele aman gitme :) kadın dogumcu drum özel hastanedeydi.ilk randevuyu sigortam odeyecek zannederek ayni hastanede endokrine gittim.120 tl odeyip dr teste bakti sonucunuz güzel 1 dk sürdü çikmam.sonra dıskapi ssk.ya gittim endokrin için pehh :))

Son düzenleme:
Nifty testinde iyi gelecek icin rahat olsun bu son çilen olsun :) normal hamile kalip tup bebek kadar sıkıntı çektin

Maşallah canım sağlıkla kurtulun işallah, ben istemedim ikili test, 13hafta bitti ben hala aynıyım umudum bi sonraki haftaya, göbek falan yok bende dört kilo verdim sürekli çıkarmaktan
allah razı olsun canım. bende istifra ettim ama kilo vermedim kiloda almadım kesildikten sonra kilo aldım
seninde sağlık haberlerini alalım inşallah

takvimin hayırlı olsun bu sayfada hep böyle gebelik takvimleri görelim inşallah
beklemek gerçekten son 10 iş günü içinde dönüş olacak deniliyor ben 10. iş günü cevap almıştım
hayırlı haberlerini alalım inşallah arkadaşım

arkadaşlar merhaba ben gecen yıl bu zamanlar kendiligimden doğal yoldan hamile kalmış ama kalp atışları oluşmadığı için hem dusuk hem kurtaj yaşamıştım tam 150 gun sürdü adetimin gelmesi gelen adetlerimde siyaha yakın renkte uc dört gun az miktarda gelmeye başladı kendi kendime menapoza giriyorum herhalde dedim devlet hastaneleri yaştan dolayı öyle diyorlardı ondan once özelde 2 olumsuz tüp bebek denemem olmustu 39 yaşında evlendim yaş oldu 42 ben artık umudumu yitirmiştim açıkcası en son eylül ayında regli oldum ekimde reglim gecikince test yaptım 2.mucizem gelmiş şimdi 10 haftaya girdik hayırlısıyla kalp atışlarını duyduk iki hafta sonraya ikili test için çağırdı dr.Allahtan ümit kesilmez ümitsizliğe kapılmayın benim hikayem umut olsun herkese dedim insallah isteyen herkese once hamile kalmayı hamile arkadaslara sağlıcakla hayırlı doğumlar diliyorum

arkadaşlar merhaba ben gecen yıl bu zamanlar kendiligimden doğal yoldan hamile kalmış ama kalp atışları oluşmadığı için hem dusuk hem kurtaj yaşamıştım tam 150 gun sürdü adetimin gelmesi gelen adetlerimde siyaha yakın renkte uc dört gun az miktarda gelmeye başladı kendi kendime menapoza giriyorum herhalde dedim devlet hastaneleri yaştan dolayı öyle diyorlardı ondan once özelde 2 olumsuz tüp bebek denemem olmustu 39 yaşında evlendim yaş oldu 42 ben artık umudumu yitirmiştim açıkcası en son eylül ayında regli oldum ekimde reglim gecikince test yaptım 2.mucizem gelmiş şimdi 10 haftaya girdik hayırlısıyla kalp atışlarını duyduk iki hafta sonraya ikili test için çağırdı dr.Allahtan ümit kesilmez ümitsizliğe kapılmayın benim hikayem umut olsun herkese dedim insallah isteyen herkese once hamile kalmayı hamile arkadaslara sağlıcakla hayırlı doğumlar diliyorum
Bir hamile haberi almak beni o kada mutlu ettiki anlatamam canım. Gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallah
Nasıl geciyor hamilelik ilk evladın kaç yaşında arkadaşım

Maşallah. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Böyle haberleri duyunca bende çok mutlu oluyorum. Gerçekten umut oluyor. Inşallah bize de nasip olur böyle mucizeler.

Çok sevindim 41 kere maşallah seni taniyorum surecini de okumustum üzülmüştüm..ama yeni haberin tam bir umut oldu.Allahtan ümidinizi kesmeyin sözün çok doğru bu arada.bende buralarda rezerv azlığı forumlarında mesajlari okuyorum umutsuz mutsuz yazmıslar ama su an hamileler :) cok var böyle eninde sonunda gecen yil olmadiysa bu yil hamile haberi geliyor.tabi sen doğal hamile kalabiliyormussun demek ki önemli parantez dip not bu da...gözün aydın annesi :nazar::KK71::KK39:

Embriyo lara genetik test yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir misiniz? Ücret olarak 2000$ gibi bir rakamdan bahsetti embriyolog. (1 tane de olsa 4 tane ücreti alınıyor dedi.)
Neee şaşırmıslar.bence bahceci fulyaya sor bir de.ben her embriyo için orada 300 dolar veriyordum.yanlış hatırlamıyorsam.bence 1 embriyoyu genetige gönderip 2000 dolar kesinlikle ödenmemeli.çünkü bu isi bahceci fulyada en kaliteli sekilde yapiyor lab.ı iyi duyduguma ve tecrübeme göre.hücreyi ispanyaya gonderiyorlar .bahceci fulyayi mı tercih etsen.tabi sen daha iyi bilirsin.bu iş; genetikte çok abartılı rakamlar verenlere süpheyle bakarım.bu isin piri 300 dolar alıyorsa !
Senin merkezin genetik testi labaratuvarında yapıyor ondan pahali sanirım.neresiydi bu yer ? Bir de tanesi 500 dolara geliyor niye 200 dolar fazla aliyorlarmış yine sektör kazığı

Bu arada bahceci fulyanın fiyatlari 2017 de ben gittiğimde diğer alalade merkezlerle nerdeyse aynı fiyata geliyordu.tüp bebeğe 1000 tl fazla istemisti.daha fazla değil.yani alalade tanınmamış merkezde çok para istiyor hepsi birden kazık oluyor.iyi yerlerde daha ucuz kalıyor.

Son düzenleme:
Nifty testinde iyi gelecek icin rahat olsun bu son çilen olsun :) normal hamile kalip tup bebek kadar sıkıntı çektin

takvimin hayırlı olsun bu sayfada hep böyle gebelik takvimleri görelim inşallah
beklemek gerçekten son 10 iş günü içinde dönüş olacak deniliyor ben 10. iş günü cevap almıştım
hayırlı haberlerini alalım inşallah arkadaşım
[/QUOTE
teşekkür ederim :) Hayırlısı inşallah. Sıkıntıyı da galiba biraz ben büyütüp kendimi üzüyorum. Biraz yapı meselesi. Endişeli bir insanım.
Sanırım testi gönderen herkes aynı stresi yaşamıştır veya yaşıyordur benim gibi...
Allahım herkese hayırlı haberler hayırlı sonuçlar verir inşallah

Amh değeri yılda ne kadar düşüyor yoksa birden bire mi bu değer azalma gösteriyor? mesela 0.97 den 0.15 e düşmesi için kaç sene ya da ay gerekli, bilen varsa cevaplayabilir mi acaba?:KK64:

Amh değeri yılda ne kadar düşüyor yoksa birden bire mi bu değer azalma gösteriyor? mesela 0.97 den 0.15 e düşmesi için kaç sene ya da ay gerekli, bilen varsa cevaplayabilir mi acaba?:KK64:
Sorunuzun tam yanıtını bilmiyorum ama benim 2.5 sene önce 0.88 iken bu ay 0.72 çıktı.Belki yardımı olur.

Benimde 40 yaşıma girerken 0.98 di.bu ölçüm düzen lab.daydı orasıda iyi diye bilinir. 1 yil sonra 0.56 çıktı çok üzüldüm 1 yılda % 40 azalmıştı.fakat 43 yaşımda rezervim kaldığına göre acaba başkent unv. Yanlış mı ölçmüş..siz arı sutü saf olarak ve bal polende yiyin
Göreceksiniz durumunuz 2 katına çıkacak.2 ise 4 yumi ve yumilerin ici dolu oluyor.

O konuyla ilgili bir fikrim yok. Yaklaşık 1, 5 yıl önce benim amh 0,41 gibi bir şey çıkmıştı. Moralimi de bozmuşlardı doğrusu. Yaklaşık 6 ay önce tüp bebek görüşmesine gittiğimde doktor amh yı sormadı, istemedi bile . Ben söyledim. Bunun hiçbir önemi anlamı yok demişti. Amh baktırmıyormuş hastalarına. Muayenenin daha önemli olduğunu ve overlerdeki folikül sayımın yaşıma göre çok iyi olduğunu söylemişti. Fsh lh bile istemedi. Folikük sayım çok iyi çıkmıştı ve o amh ile uyumsuzdu bence. Zaten tekrar bir amh bakılmadı. Bu arada Bebegimhadi Bebegimhadi nin de önerdiği ve söylediği üzere arı sütü bal polen kullanıyordum.

Arı sütü siparişim geldi arkadaşlar. Bu ayki yumurtlama dönemim bir iki gündür. Yani yumurtlamam geçti. Şimdi kullanayim mi? Adetle mi başlamalıyım.

Back