- 29 Mayıs 2018
- 306
- 532
- 53
- Konu Sahibi akideciknane
- #63.301
Aminnnn canım çok şükür senin az kaldı darısı bizlere işallahBu günlerde geride kalacak canım sağlıkla kavusalim inşallah kuzulara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnn canım çok şükür senin az kaldı darısı bizlere işallahBu günlerde geride kalacak canım sağlıkla kavusalim inşallah kuzulara
Seni sare asminle karıştırmışım yeni fark ettim inş bebeğin gelsin senin de.mucizenizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim darısı başıma
Tebrik ederim gözün aydın masallahÖncelikle herkese hayırlı kandiller. Rabbim hepinizin dualarını bu hayırlı günün hürmetine kabul etsin.
Yaklaşık 1 senedir bu topiği takip ediyorum.Bazen sevinçlerinize bazen umutsuzluklarınıza şahit oldum sizlerle üzüldüm sizlerle sevindim umutlandım ve dedim ki eğer bir gün bende anne olma şanssını yakalarsam hemen buraya yazacağım ki burada kimse umudunu kaybetmesin pes etmesin.
Evet arkadaşlar 46 yaşının sonlarındayım ve 2. tüp bebek denememde ( Bahçeci Fulya da ki Dr. Güvenç Karlıkaya sayesinde) bu hayırlı günde aldığım habere göre hamileyim.Bunu sizlerle paylaşmayı gerçekten çok istedim. Lütfen pes etmeyin Rabbim ol derse olur:))
Dualarınızı benden esirgemeyin ne olur asıl zorlu sürecim şimdi başlıyor çünkü :)
Hepinize sevgiler pes etmek yok yola devam.
Egricayir sitesinden.arı sütünü nereden aldınız?
Her durumda bana fazla söylenmiş, 1 tanesine 500$Canım her merkez faklı ücret alıyo ben Şişli Memorial’da yaptırdım bir embriyo 295 dolardı üç embriyo ya 4100 tl ödrmiştik ama şimdi dolar yükseldi nekadar tutar bilmiyorum
Saol canım evet 14hafta bitti şükür son iki hafta önce gittim doktora kanamayla gittiğim için cinsiyete çok bakmadık bebeğin sağlığına yöneldik direk ama doktor kıza benziyor dedi çok emin değilim dedi işallah sağlıkla gelsin de hayırlısıyla arada kanamalar geriyo bayağı Rabbim korusun hepimizin bebeklerini :)
amin insallah arkadaşım bu sefer sağ salim hayırlısı ile kucağıma almak nasip olur insallah hic çocuğum yok benim 39 yaşında evlendim 3,5 yıl oluyor esiminde benimde ilk evliliğimizBir hamile haberi almak beni o kada mutlu ettiki anlatamam canım. Gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallah
Nasıl geciyor hamilelik ilk evladın kaç yaşında arkadaşım
amin insallah canı gönülden dua ediyorum tanıdığım tanımadığım nerde isteyen dileyen varsa Allahım herkese hayırlısıyla nasip etsinMaşallah. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Böyle haberleri duyunca bende çok mutlu oluyorum. Gerçekten umut oluyor. Inşallah bize de nasip olur böyle mucizeler.
amin insallah arkadaşımNe güzel sonu mucize olmuş. Allah bebeğine de sana da sağlık versin. Bizim gibi ileri yaş anneleri için çok güzel ümit oluyor böyle hikayeler. Hayırlısıyla kucağına almak ta nasip olsun hepimize
amin insallah arkadaşımsağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
cok teşekkür ederim arkadaşım o süreci yaşayan biliyor ve anlıyor insan ister istemez umutsuzluğa düşüyor heleki yaş söz konusuysa çok şükür ki yüce rabbim yüzümü güldürdü Allahım nerde isteyen varsa once hamilelik haberlerini sonrada hayırlısı ile sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin cümlemizeÇok sevindim 41 kere maşallah seni taniyorum surecini de okumustum üzülmüştüm..ama yeni haberin tam bir umut oldu.Allahtan ümidinizi kesmeyin sözün çok doğru bu arada.bende buralarda rezerv azlığı forumlarında mesajlari okuyorum umutsuz mutsuz yazmıslar ama su an hamileler :) cok var böyle eninde sonunda gecen yil olmadiysa bu yil hamile haberi geliyor.tabi sen doğal hamile kalabiliyormussun demek ki önemli parantez dip not bu da...gözün aydın annesi![]()
amin insallah Allah herkese nasip etsinmucizenizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim darısı başıma
amin insallah Allah herkese nasip etsin
Saol canım Allah razı olsun, işallah hepimize yaşatsın o yüce duyguyu, evet benimde 1eylüldü transferimBiz seninle yanlış hatırlamıyorsam aynı ay transfer yaptırmıştık. (Ağustos sonuydu benimki) hayırlı çok güzel bir hamilelik dönemi be sonrasında sağlıklı beneğine kavuşmayı Allahım nasip etsin
İnş tedavin başarilı geçer.merkezin en iyi çözumü bulacaktır.42 yaş geç değil bunu hep hatırlayın.inş. bebeğin hemen gelirHerkese merhaba. Buralarda yeniyim. 42 yaşındayım . 39 yaşımın sonunda evlendim. 40 yaşında ilk gebeliğim. Boş gebelik dendi kürtaj. 41 yaşında bir dış gebelik kürtaj. En son 42 yaşında şubat 2018. 1.tüp bebek negatif. 2. Tüp bebek negatif. Hemen akabinde yine doğal gebelik . Kalp atışı yok. Ağustosta kürtaj. 15 kasımda memorial şişli de 3. Tüp bebeğe başladım. Bursadan gelip gidiyoruz. Yarın yine randevum var. Cumartesi opu. Dualarınıza ihtiyacım var. Burada okuduklarım bana umut oldu.
İnşallah çok teşekkürler,İnş tedavin başarilı geçer.merkezin en iyi çözumü bulacaktır.42 yaş geç değil bunu hep hatırlayın.inş. bebeğin hemen gelir
Ah ne güzel bir haber Bahçeci bu işin en iyilerinden bencede tüp bebek düsünen herkese öneririm. Rabbim kucağına aldırsın sağlıkla mucizeni inşallah. Bende 40 ımda bahçeci umutta tedavi oldum. Hamdolsun kızım 1.5 yasında suan :))Öncelikle herkese hayırlı kandiller. Rabbim hepinizin dualarını bu hayırlı günün hürmetine kabul etsin.
Yaklaşık 1 senedir bu topiği takip ediyorum.Bazen sevinçlerinize bazen umutsuzluklarınıza şahit oldum sizlerle üzüldüm sizlerle sevindim umutlandım ve dedim ki eğer bir gün bende anne olma şanssını yakalarsam hemen buraya yazacağım ki burada kimse umudunu kaybetmesin pes etmesin.
Evet arkadaşlar 46 yaşının sonlarındayım ve 2. tüp bebek denememde ( Bahçeci Fulya da ki Dr. Güvenç Karlıkaya sayesinde) bu hayırlı günde aldığım habere göre hamileyim.Bunu sizlerle paylaşmayı gerçekten çok istedim. Lütfen pes etmeyin Rabbim ol derse olur:))
Dualarınızı benden esirgemeyin ne olur asıl zorlu sürecim şimdi başlıyor çünkü :)
Hepinize sevgiler pes etmek yok yola devam.
Herkese merhaba. Buralarda yeniyim. 42 yaşındayım . 39 yaşımın sonunda evlendim. 40 yaşında ilk gebeliğim. Boş gebelik dendi kürtaj. 41 yaşında bir dış gebelik kürtaj. En son 42 yaşında şubat 2018. 1.tüp bebek negatif. 2. Tüp bebek negatif. Hemen akabinde yine doğal gebelik . Kalp atışı yok. Ağustosta kürtaj. 15 kasımda memorial şişli de 3. Tüp bebeğe başladım. Bursadan gelip gidiyoruz. Yarın yine randevum var. Cumartesi opu. Dualarınıza ihtiyacım var. Burada okuduklarım bana umut oldu.
merhaba İstanbul tüp bebek merkezi Aret Kamar'da 4. embriyo transferi için tedaviye başladım tekrar. 43 yaşındayım ve bu yaşta sadece %10-15 şansım olduğunu bilmek bile moralimi çok bozuyor. ama burada okuduğum pozitif sonuçlar, kendiliğinden olan gebelikler umut olmaya devam ediyor bana. 2 tane geç gelişen 6. gün embriyom var ama umarım bu sefer tedavi olumlu sonuçlanır ve ben de buradan sizlerle güzel haber paylaşırım.
Ah ne güzel bir haber Bahçeci bu işin en iyilerinden bencede tüp bebek düsünen herkese öneririm. Rabbim kucağına aldırsın sağlıkla mucizeni inşallah. Bende 40 ımda bahçeci umutta tedavi oldum. Hamdolsun kızım 1.5 yasında suan :))