Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Adetle başla canım derim ben

Bende emin olamadım. Tekrar yumurta geliştirmesin diye cesaret edemedim. Adetle başlayınca yumurtlamaya kadar mi kullanıcam peki.

Bu ay yumurtalıklarım çok ağrı yaptım. En çok sağ taraf arada sol tarafımda. Geçen ayki tüp bebek iğnelerinin etkisimidir artık.

Bende emin olamadım. Tekrar yumurta geliştirmesin diye cesaret edemedim. Adetle başlayınca yumurtlamaya kadar mi kullanıcam peki.

Bu ay yumurtalıklarım çok ağrı yaptım. En çok sağ taraf arada sol tarafımda. Geçen ayki tüp bebek iğnelerinin etkisimidir artık.
canım yumurtlama testi kullan yumurtlama olduğunda bırak kullanmayı

Evet klomenle yaptı tedaviyi valla yaş ileriyse yumurta rezervi az ise iğne kullanmak mantıklı olmuyor pek ancak çoğu doktor inatla basıyor iğneleri Aret Kamarın tedavi yaklaşımına çok güveniyorum negatif te olabilir tabiki herkesin direk olacak diye bişey yok amh az ise yaş ileriyse
Genelde biraz daha fazla uğraşmak gerekiyor
Bende aret beyde klomenle tüp deniyorum inşallah pozitif olur

arkadaşlar merhaba ben gecen yıl bu zamanlar kendiligimden doğal yoldan hamile kalmış ama kalp atışları oluşmadığı için hem dusuk hem kurtaj yaşamıştım tam 150 gun sürdü adetimin gelmesi gelen adetlerimde siyaha yakın renkte uc dört gun az miktarda gelmeye başladı kendi kendime menapoza giriyorum herhalde dedim devlet hastaneleri yaştan dolayı öyle diyorlardı ondan once özelde 2 olumsuz tüp bebek denemem olmustu 39 yaşında evlendim yaş oldu 42 ben artık umudumu yitirmiştim açıkcası en son eylül ayında regli oldum ekimde reglim gecikince test yaptım 2.mucizem gelmiş şimdi 10 haftaya girdik hayırlısıyla kalp atışlarını duyduk iki hafta sonraya ikili test için çağırdı dr.Allahtan ümit kesilmez ümitsizliğe kapılmayın benim hikayem umut olsun herkese dedim insallah isteyen herkese once hamile kalmayı hamile arkadaslara sağlıcakla hayırlı doğumlar diliyorum
Ne güzel sonu mucize olmuş. Allah bebeğine de sana da sağlık versin. Bizim gibi ileri yaş anneleri için çok güzel ümit oluyor böyle hikayeler. Hayırlısıyla kucağına almak ta nasip olsun hepimize

arkadaşlar merhaba ben gecen yıl bu zamanlar kendiligimden doğal yoldan hamile kalmış ama kalp atışları oluşmadığı için hem dusuk hem kurtaj yaşamıştım tam 150 gun sürdü adetimin gelmesi gelen adetlerimde siyaha yakın renkte uc dört gun az miktarda gelmeye başladı kendi kendime menapoza giriyorum herhalde dedim devlet hastaneleri yaştan dolayı öyle diyorlardı ondan once özelde 2 olumsuz tüp bebek denemem olmustu 39 yaşında evlendim yaş oldu 42 ben artık umudumu yitirmiştim açıkcası en son eylül ayında regli oldum ekimde reglim gecikince test yaptım 2.mucizem gelmiş şimdi 10 haftaya girdik hayırlısıyla kalp atışlarını duyduk iki hafta sonraya ikili test için çağırdı dr.Allahtan ümit kesilmez ümitsizliğe kapılmayın benim hikayem umut olsun herkese dedim insallah isteyen herkese once hamile kalmayı hamile arkadaslara sağlıcakla hayırlı doğumlar diliyorum

mucizenizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim darısı başıma

Öncelikle herkese hayırlı kandiller. Rabbim hepinizin dualarını bu hayırlı günün hürmetine kabul etsin.
Yaklaşık 1 senedir bu topiği takip ediyorum.Bazen sevinçlerinize bazen umutsuzluklarınıza şahit oldum sizlerle üzüldüm sizlerle sevindim umutlandım ve dedim ki eğer bir gün bende anne olma şanssını yakalarsam hemen buraya yazacağım ki burada kimse umudunu kaybetmesin pes etmesin.

Evet arkadaşlar 46 yaşının sonlarındayım ve 2. tüp bebek denememde ( Bahçeci Fulya da ki Dr. Güvenç Karlıkaya sayesinde) bu hayırlı günde aldığım habere göre hamileyim.Bunu sizlerle paylaşmayı gerçekten çok istedim. Lütfen pes etmeyin Rabbim ol derse olur:))
Dualarınızı benden esirgemeyin ne olur asıl zorlu sürecim şimdi başlıyor çünkü :)
Hepinize sevgiler pes etmek yok yola devam.

Öncelikle herkese hayırlı kandiller. Rabbim hepinizin dualarını bu hayırlı günün hürmetine kabul etsin.
Yaklaşık 1 senedir bu topiği takip ediyorum.Bazen sevinçlerinize bazen umutsuzluklarınıza şahit oldum sizlerle üzüldüm sizlerle sevindim umutlandım ve dedim ki eğer bir gün bende anne olma şanssını yakalarsam hemen buraya yazacağım ki burada kimse umudunu kaybetmesin pes etmesin.

Evet arkadaşlar 46 yaşının sonlarındayım ve 2. tüp bebek denememde ( Bahçeci Fulya da ki Dr. Güvenç Karlıkaya sayesinde) bu hayırlı günde aldığım habere göre hamileyim.Bunu sizlerle paylaşmayı gerçekten çok istedim. Lütfen pes etmeyin Rabbim ol derse olur:))
Dualarınızı benden esirgemeyin ne olur asıl zorlu sürecim şimdi başlıyor çünkü :)
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin size. Çok güzel bir haber. Resmen yüzümü güldürdünüz. :)

Merhaba herkese.44 yaşıma bastım. Yeni evlendim. Evlenir evlenmez bir tüp bebek merkezine gittik. O kadar inançsızlardı ki. Ama biz inatla tedavi olmak isteyince 3 ilaç başladık. Biri folik asit, diğeri biesteron ve coraspin. Doktorumuzun Olursa olur mantığıyla. Ve yurtdışına geldik. Dedi ki olmaz ama, eğer fsh 15in altına düşer amh da 50nin üstüne çıkarsa sizi çağrırırız gelirsiniz. Son bir aydır ilaçlara ek arı sütü kullandım ve bingo. Fsh 5 amh 75! Heyecanla doktoruna yazdım. Son derece ilgisiz bir şekilde ultrasona baktırın dedi. Oysa ben türkiye bileti bakıyordum. Bu ay yumurta olacak ve tedavi başlayacak umuduyla. Neyse ultrason dedi sadece. Dedim ki ultrasona ne bakılacak folikül mü? Cevap: Evet. Bu kadar. Sadece bu kadar. Yurtdışında yaşıyorum. Bir ortadoğu ülkesinde. Ve buradaki imkansızlıklardan dolayı bize yardımcı olmak ricamızı vurguladığımız halde. Şimdi ben o kadar hayal kırıklığı içindeyim ki. Başka bir plan, bir ve planı oluşturmadığım, doktoruma güvendiğim için kendime çok kızgınım. Sanırım yaşımdan dolayı pek inanmadı başarıya. Ama biliyor musunuz ben bu bebeği yapıcam. Ankara'da bir tüp bebek merkezine gideceksiniz lütfen çok iyi araştırın derim. Gayet isim yapmış bir klinikte karşılaştığım bu ilgisizlik ve güvensizlik beni hayal kırıklığına uğrattı. Hepimize Allah kolaylık versin. Bir de bunlarla uğraşıyoruz. Sevgiler

merhaba

sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah

sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah

Öncelikle tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla

Embriyo lara genetik test yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir misiniz? Ücret olarak 2000$ gibi bir rakamdan bahsetti embriyolog. (1 tane de olsa 4 tane ücreti alınıyor dedi.)
Canım her merkez faklı ücret alıyo ben Şişli Memorial’da yaptırdım bir embriyo 295 dolardı üç embriyo ya 4100 tl ödrmiştik ama şimdi dolar yükseldi nekadar tutar bilmiyorum

Canım her merkez faklı ücret alıyo ben Şişli Memorial’da yaptırdım bir embriyo 295 dolardı üç embriyo ya 4100 tl ödrmiştik ama şimdi dolar yükseldi nekadar tutar bilmiyorum
Maşallah size 15 haftalık olmuşsunuz cinsiyet belli mi canım

Maşallah size 15 haftalık olmuşsunuz cinsiyet belli mi canım
Saol canım evet 14hafta bitti şükür son iki hafta önce gittim doktora kanamayla gittiğim için cinsiyete çok bakmadık bebeğin sağlığına yöneldik direk ama doktor kıza benziyor dedi çok emin değilim dedi işallah sağlıkla gelsin de hayırlısıyla arada kanamalar geriyo bayağı Rabbim korusun hepimizin bebeklerini :)

Saol canım evet 14hafta bitti şükür son iki hafta önce gittim doktora kanamayla gittiğim için cinsiyete çok bakmadık bebeğin sağlığına yöneldik direk ama doktor kıza benziyor dedi çok emin değilim dedi işallah sağlıkla gelsin de hayırlısıyla arada kanamalar geriyo bayağı Rabbim korusun hepimizin bebeklerini :)
Hala kanama varmı yar dinlen canım

Evet malesef tam duruyo bi gün rahatlıyorum öbür gün yeniden oluyo sürekli yatmaktan okadar bıktımki yalnızım zaman geçmiyor ama binlerce kez şükrediyorum rabbime bebeğim iyi olsun da ben yatarım
Bu günlerde geride kalacak canım sağlıkla kavusalim inşallah kuzulara

Back