İnş sağlıklı alırsın kucağına canım bende 4 tüp bebekte bebeğimi aldım kucagima çok şükür hiç genetiğe gitmedi benim emriyolarım o yuzden nifty testi yaptırmadım bişey ciksada aldırmazdım ama şimdi diyorum keşke genetige gitseydi emriyolarım şuan dmd kas hastalığı ile boğuşuyoruz oğlum 22 aylia gen testi yapıdi kötü çıktı genetikçi ile görüştük bize sizin emriyonuz genetige gitseydi bu gene bakılmazdı siz belirtmeden dedi ağilede bizde böyle bir hastalık yok varsa bakılıyormus yani genetikte kesin çözüm degil sağlıklı bir bebek doğması için kaderde ne varsa onu yaşıyoruz ben anne karnında öğrensem asla aldırmazdım Allah hiç kimseyi evlat la sınamasın en zor imtihanlardan birisi ben sadece iki testi yaptırdım risk çıkmamıştı..[/QUOTE
Amin, Allah tüm çocuklara sağlık versin. Size çok çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Söylediklerinizde çok haklısınız, kader diye birşey var sonuçta. Hiçbir şey de bizim elimizde değil. Ben aslında ‘elimden geleni yapayım en azından’ düşüncesindeyim. Gerisi Allah’a kalmış. Zaten genetik testlerde belli başlı kromozom bozukluklarına bakıyorlar. Bişey çıkmazsa kendimizi avutuyoruz. Oysaki dünyada adını bile bilmediğimiz bir sürü hastalık var. Dünyanın binbir türlü halivar, hepsi de insan için, hepimiz için.. sonuç olarak tüm kalbimle Allah insanı evlatla sınamasın, sözünüze-dileğinize katılıyorum