• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnşallah, güzel Dileklerin için çok teşekkür ederim.bu sefer herşey yolunda gider inşallah. Bu arada senin de Doğuma az kalmış gibi görünüyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Büyüdük bizde canım çok şükür rabbime darısı size olsun allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla

Vitamin ben kalp atışına kadar kullandım merak etme çok ama çok sevindim masallah minigine
Korkularında haklısın ama bu sefer güzel olacak inşallah
Herşey olacağına varıyor biliyorum ama yapım endişeli. Şu an o kadar şaşkınım ki . Direk biyerlerde hcg mi baktırmalı yoksa hemen kadın doğum randevusu mu almalı bilmiyorum hiç. Şuurum yerinde değil resmen

Herşey olacağına varıyor biliyorum ama yapım endişeli. Şu an o kadar şaşkınım ki . Direk biyerlerde hcg mi baktırmalı yoksa hemen kadın doğum randevusu mu almalı bilmiyorum hiç. Şuurum yerinde değil resmen
Kandan HCG baktır 3000 olmadan Dr gitme kese rahat görmek için bekle strese girmezsin
Bu arada folik asit al iç

Rahim filmi tupleri mi acti ki biliyorsun öyle hamile kalan oluyor. A anneveoglusu dogal hamileliginde progestan filan hemen kullanmışmıydin.bence acile gidip ilac varsa alinacak onlara başla ama tabi sadèce küçük bir fikir benimki önemsiz önem verme :)

Herkese bakınca benim değerim yüksek değil, pazartesi yeniden test yapılacak artış var mı ona bakılacak. Sevinemiyorum maalesef:KK43:
Canım 3. Gün embriyosu transferi için normal değerin iyi önemli olarak yükselmesi sağlıkla sen bunu düşünme guzel düşün

Rahim filmi tupleri mi acti ki biliyorsun öyle hamile kalan oluyor. A anneveoglusu dogal hamileliginde progestan filan hemen kullanmışmıydin.bence acile gidip ilac varsa alinacak onlara başla ama tabi sadèce küçük bir fikir benimki önemsiz önem verme :)
Kese görmeye gittiğimde kese görünce Dr verdi 10. Haftaya kadar kullandim

Belki de . Rahim filmim normal çıkmıştı ama Geçen gün biryerde okumuştum, rahim filmi sonrası gebelik olasılığı artıyormuş. Doktorlar bunun nedenini tam olarak bilmiyormuş ama Bazen ciddi olmayan ufak yapışıklıkları açıyormuş. Anti-mikrobik etkisi de oluyormus enfeksiyon varsa olumlu etkiliyormuş

İnşallah hayırlısı, hemen çıktı 2. Çizgi. Fakat yaklaşık 8 gün önce ki kan tahlilim nasıl negatif çıktı. Anlamadım. Bende bir sürü vitamine devam ettim tüp bebek için, acaba zararı olurumu diye düşünüyorum. Birde malum insanın başına kötü bişey gelince daha temkinli oluyor. Hcg iki kat artacakmı, kese görünecekmi, kalp atışları??? Aklımda bir sürü soru var. Çook heyecanlıyım bir o kadar korkuyorum
Canım milyonda bir ihtimal kanda belirmez, ama yapalı da bayağı olmuş zaten şimdi tekrar etsen kan testini kesinlikle çıkar bugün yaptır bi klinikte zaten gitsende yarın doktorun hcg bakalım diyecek bugünden yaptırmış olursun, eğer idrara kan karışmadıysa ve kullandığın ilaçlara dikkat et bazen ilaçlar yalancı pozitif gösterir prospektüslerine bak uyarır mutlaka, bütün bunlar olmaz işallah tabi olasılık hepsi, işallah vede bin kere maşallah la bu bebek geliyor demektir

E elevasyon kan testi yaptırdın mi canım
Maalesef, yarını bekliyoruz kan testi için. Eşimde bende çok endişeliyiz daha önce kötü bir tecrübemiz olduğu için. Hatta eşim daha karamsar, bu da benim Canımı daha da sıkıyor. Sol yan tarafıma ara ara giren şiddetli ağrı oluyor son bir haftadır. Bende dış gebelik olabilirmi acaba diye düşündüm. Birde rahim filminin çekildiği ay radyasyon alınmış oluyormuş , acaba zararı olurmu?yani çok negatifim, olumsuz olabilecek herşey aklıma geliyor. Dünkü heyecanımın yerini korku aldı ...

Back