• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benim 1590 çıktı hcg , iki gün sonra kan tekrarı değilde direk bir kadın Doğum doktoruna gideyim diye düşündüm. Hem dediğin gibi 3000 leri bulmuş olur sağlıklıysa eğer. Kese görünür belki, hayırlısıyla
HAYIRLI OLSUN YAŞ KAÇ ACABA KAÇINCI DENEMNİZ DR KİM

Benim 1590 çıktı hcg , iki gün sonra kan tekrarı değilde direk bir kadın Doğum doktoruna gideyim diye düşündüm. Hem dediğin gibi 3000 leri bulmuş olur sağlıklıysa eğer. Kese görünür belki, hayırlısıyla
E elevasyon cum tebrik ederim gözün aydın masallah 41 kere:nazar::KK200::anneadayı: insallah sağlikla gelsin bebeğin çok sevindim.bayaği yüksek olacağinı düşünmüştüm kan sonucunun test koyu renkti.degerin masallah çok güzel tutundugunu ve sağlıklı olduğunu gösteriyor bence.benim degerimde çok yüksekti doktor daha ne olsun demisti.903 muydu acaba

Allah razı olsun 4.deneme, bi 11haftalık kaybım var kalbi durdu ve kürtajla alındı, 40 oldu yaş işallah bu sefer herşey yolunda gider, ve darısı sizlere
Sare asmin Sare asmin cim 41 kere masallah cok sevindim haberlerinize ne güzel oldu saglıkla gelsin bebegin :nazar::KK200::anneadayı:

Sare asmin Sare asmin cim 41 kere masallah cok sevindim haberlerinize ne güzel oldu saglıkla gelsin bebegin :nazar::KK200::anneadayı:
merhaba bebeğimhadi , acaba siz kaç yaşında hamile kaldınız tüp bebekmiydi , eğer tüp bebek ise kaçıncı gün embriyosu kaç hücreliydi ve doktorunuz kimdi, şimdiden teşekkür ederm allah bağışlasın evladınızı maşallah çok güzel

merhaba, acaba sizin yaşınız kaç kaçıncı tüpbebek denemenizdi
Merhaba 43.5 da hamile kaldım.erbil yağmur dr.um.havuz yontemi ve pgt yapildi.saf ari sütu bal polen karısimi ile durumumu düzelttim.ileri yasa bagli rezerv azligı tek sebep bu olmamasinin.ari sutü tavsiye ederim bal polen.@elevasyona da tavsiye etmistim.faydasi oldu mu sence E elevasyon ?

E elevasyon cum tebrik ederim gözün aydın masallah 41 kere:nazar::KK200::anneadayı: insallah sağlikla gelsin bebeğin çok sevindim.bayaği yüksek olacağinı düşünmüştüm kan sonucunun test koyu renkti.degerin masallah çok güzel tutundugunu ve sağlıklı olduğunu gösteriyor bence.benim degerimde çok yüksekti doktor daha ne olsun demisti.903 muydu acaba
Çok teşekkür ederim, Allah bu sefer hayırlısıyla kısmet eder inşallah. Çarşambaya da doktor randevusu aldım.

tüp bebekmiydi , eğer öyleyse kaçıncı gün embr,iyosu kaç hücreliydi
Evet canım tüp bebek 5.gün embriyosu kaç hücreli olduğunu hiç sormadım, ama iyi durumda demişti embriyolog, Şişli memorial hastanesi nde tedavi oldum, darısı hepinize işallah

Merhaba 43.5 da hamile kaldım.erbil yağmur dr.um.havuz yontemi ve pgt yapildi.saf ari sütu bal polen karısimi ile durumumu düzelttim.ileri yasa bagli rezerv azligı tek sebep bu olmamasinin.ari sutü tavsiye ederim bal polen.@elevasyona da tavsiye etmistim.faydasi oldu mu sence E elevasyon ?
Olmaz mı, Hemfe çok faydası oldu.. hep söylüyorum zaten bu süreçte senin önerilerin desteğin çok yardımcı oldu bana. Sadece bana değil hemen herkese tecrübelerinle yardımcı oluyorsun. Arı sütü bal ve polen hep kullandım bu süreçte. Bi kez 4 folikül görmüştü doktor, arı sütü sonrası 10-12 folikül görülmeye başlandı. Kesinlikle bende tavsiye ederim

Arkadaşlar tek tek yazmak istedim ama heycan dan tlf da takıldı benim gibi, hepinize çok çok teşekkür ediyorum dualarınız için, işallah darısı bekleyen bütün arkadaşlara.....
Canım sişli memorialde de cok pozitif sonuc alan okudum ben şimdi de sen :)

HAYIRLI OLSUN YAŞ KAÇ ACABA KAÇINCI DENEMNİZ DR KİM
41 yaşındayım ben, bu ay başlanacaktı tüp bebek tedavisine, adeti bekliyordum. Çok mucizevi şekilde pozitifi gördüm. Ama bu ay rahim filmi çekilmişti. Belki onun olumlu etkisi olmuştur

Back