• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Maşallah canım tebrik ediyorum, sağlıkla kucağına almak nasip olsun işallah, çok geçmiş ama transfer sonrası herhangi bi belirti hissetmişmiydin bende hiç belirti yok henüz test günüme var, ama çatlıycam acaba demekten
Kaçıncı gundesin transferin kaçıncı gün embriyosu inşallah seninde güzel haberlerini alırız

06C1BA5A-137C-454F-BE20-FD73FEBC968C.jpeg Merhaba arkadaşlar , bir süredir siteye pek giremedim. Motivasyonum düşüktü, biraz umutsuzdum doğrusu.. 41 yaşındayım ve yaklaşık 5-6 ay önceki düşük-kürtajdan sonra moralimde bozuktu. Tüp bebeğe karar verdik ve doktor görüşmesi sonrası rahim filmi çektirdik. Muayene sonraki ay rahim filmi, ondan sonraki ay tüp bebek planlanmıştı. Adetin 2. Günü gidecektik doktora. Adete 7-8 gün kala kan testi NEGATİF çıktı. Bende doktorun verdiği vitaminlere devam ettim. Adetim gecikince stresten diye düşünüp, iyice gerildim. Elimde bir tane gebelik testi vardı , kan negatif çıktığı için öylesine test yaptım ve pozitif çıktı. Mümkünmü bu?? Yanılma olasılığı olabilirmi?? Çook heyecanlıyım, doktor için pazartesini beklemem gerek!

Eki Görüntüle 2187275 Merhaba arkadaşlar , bir süredir siteye pek giremedim. Motivasyonum düşüktü, biraz umutsuzdum doğrusu.. 41 yaşındayım ve yaklaşık 5-6 ay önceki düşük-kürtajdan sonra moralimde bozuktu. Tüp bebeğe karar verdik ve doktor görüşmesi sonrası rahim filmi çektirdik. Muayene sonraki ay rahim filmi, ondan sonraki ay tüp bebek planlanmıştı. Adetin 2. Günü gidecektik doktora. Adete 7-8 gün kala kan testi NEGATİF çıktı. Bende doktorun verdiği vitaminlere devam ettim. Adetim gecikince stresten diye düşünüp, iyice gerildim. Elimde bir tane gebelik testi vardı , kan negatif çıktığı için öylesine test yaptım ve pozitif çıktı. Mümkünmü bu?? Yanılma olasılığı olabilirmi?? Çook heyecanlıyım, doktor için pazartesini beklemem gerek!
Oooooooo canım tebrik ederim.bu bebek 15 gunlük idrar testi bu. o kadar koyu ki kesin hamilesin.

Eki Görüntüle 2187275 Merhaba arkadaşlar , bir süredir siteye pek giremedim. Motivasyonum düşüktü, biraz umutsuzdum doğrusu.. 41 yaşındayım ve yaklaşık 5-6 ay önceki düşük-kürtajdan sonra moralimde bozuktu. Tüp bebeğe karar verdik ve doktor görüşmesi sonrası rahim filmi çektirdik. Muayene sonraki ay rahim filmi, ondan sonraki ay tüp bebek planlanmıştı. Adetin 2. Günü gidecektik doktora. Adete 7-8 gün kala kan testi NEGATİF çıktı. Bende doktorun verdiği vitaminlere devam ettim. Adetim gecikince stresten diye düşünüp, iyice gerildim. Elimde bir tane gebelik testi vardı , kan negatif çıktığı için öylesine test yaptım ve pozitif çıktı. Mümkünmü bu?? Yanılma olasılığı olabilirmi?? Çook heyecanlıyım, doktor için pazartesini beklemem gerek!
Masallah :nazar::KK200: cok sevindim progestan filan kullanman gerekir mi kadin dogumcunu veya tüp bebek dr.unu arasan mi bu bebis gelmis gelmis annesi sevgili arkadaşım tebrik ederim

Oooooooo canım tebrik ederim.bu bebek 15 gunlük idrar testi bu o kadar koyu ki kesin hamilesin.
İnşallah hayırlısı, hemen çıktı 2. Çizgi. Fakat yaklaşık 8 gün önce ki kan tahlilim nasıl negatif çıktı. Anlamadım. Bende bir sürü vitamine devam ettim tüp bebek için, acaba zararı olurumu diye düşünüyorum. Birde malum insanın başına kötü bişey gelince daha temkinli oluyor. Hcg iki kat artacakmı, kese görünecekmi, kalp atışları??? Aklımda bir sürü soru var. Çook heyecanlıyım bir o kadar korkuyorum

Canım merhaba kan testini erken yaptirmissin
Bence meleğin gelmiş merak etme bu sefer
Yarın tekrar kan testi yaptır derim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Masallah :nazar::KK200: cok sevindim progestan filan kullanman gerekir mi kadin dogumcunu veya tüp bebek dr.unu arasan mi bu bebis gelmis gelmis annesi sevgili arkadaşım tebrik ederim
Çok teşekkür ederim ya, şu an hcg baktırmaktan başka bir şey düşünemiyorum. Haklısın sormak lazım

İnşallah hayırlısı, hemen çıktı 2. Çizgi. Fakat yaklaşık 8 gün önce ki kan tahlilim nasıl negatif çıktı. Anlamadım. Bende bir sürü vitamine devam ettim tüp bebek için, acaba zararı olurumu diye düşünüyorum. Birde malum insanın başına kötü bişey gelince daha temkinli oluyor. Hcg iki kat artacakmı, kese görünecekmi, kalp atışları??? Aklımda bir sürü soru var. Çook heyecanlıyım bir o kadar korkuyorum
Anneveoglusunun dedigi gibi hersey cok güzel saglikla gelsin acabaları kafandan at keyfini çıkar canım

Canım merhaba kan testini erken yaptirmissin
Bence meleğin gelmiş merak etme bu sefer
Yarın tekrar kan testi yaptır derim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah, güzel Dileklerin için çok teşekkür ederim.bu sefer herşey yolunda gider inşallah. Bu arada senin de Doğuma az kalmış gibi görünüyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Vitamin ben kalp atışına kadar kullandım merak etme çok ama çok sevindim masallah minigine
Korkularında haklısın ama bu sefer güzel olacak inşallah

Back