• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Herkese günaydın. Arkadaşlar bugün transferimin 8. Günü son 2 gündür akıntı ve kaşıntı var. Kullandığımız fitil ve jellerden mi?
Yok canım bence ilgisi yok bende olmadı.akınti jelin geri gelmesi ise o da crinona jelde olmadı.ama ankaradaki doktor progestan kücuk bir kapsül yazmıstı.o geri geliyordu ve bence düşük doz verilen yetersiz birseydi o.

Herkese günaydın. Arkadaşlar bugün transferimin 8. Günü son 2 gündür akıntı ve kaşıntı var. Kullandığımız fitil ve jellerden mi?
Ondandır canım çamaşırı sık sık değiştir ve ıslak kalmasın kurulan iyice kaşıntı çok rahatsiz ederse Dr sor
Kan testi öncesi idrar testi yapacakmisin evde arkadaşım

Ondandır canım çamaşırı sık sık değiştir ve ıslak kalmasın kurulan iyice kaşıntı çok rahatsiz ederse Dr sor
Kan testi öncesi idrar testi yapacakmisin evde arkadaşım

Dondurulmuş embriyo transferi olduğu için 12. Gğn değil 15. Günde kan testi yapılacak. Ben 12. Günde idrar testimyapmayı düşünüyorum. Dün gece çok sık israr çıkma başladı. Sabaha kadar tuvaletteydim Nerdeyse

Dondurulmuş embriyo transferi olduğu için 12. Gğn değil 15. Günde kan testi yapılacak. Ben 12. Günde idrar testimyapmayı düşünüyorum. Dün gece çok sık israr çıkma başladı. Sabaha kadar tuvaletteydim Nerdeyse
Kaçıncı gün embriyosu transferi oldu
Ben test günunden bir gün önce kendimi hazırlamak için evde yapmıştım testi

Yok canım bence ilgisi yok bende olmadı.akınti jelin geri gelmesi ise o da crinona jelde olmadı.ama ankaradaki doktor progestan kücuk bir kapsül yazmıstı.o geri geliyordu ve bence düşük doz verilen yetersiz birseydi o.

Ben progestan fitil 2 tane, crinone sabah akşam, estrafem sabah akşam, Artık vücud da kabul etmiyor

Natürel transfer olan arkadaşlar testten önce herhangi bir belirti hissetinizmi, tecrübelerinize ihtiyacım var benim transferin beşinci günü ve meraktan çatlıycam hiç bir şey hissetmiyorum kasık ağrısı dışında o_O

Naturel transfer ne demek ki?
Dondurulmuş embriyoları hiç bir ilaç kullanmadan doğal yolla yumurta gelişimini takip ediyo doktorun olgunlaşınca çatlatma iğnesi yapıp, beş altı gün sonra embriyo transferi yapıyolar canım, şimdi istanbuldaki büyük merkezler genelde bunu uyguluyor böylece vücuda gereksiz yere hormon yüklenmemiş oluyor

Dondurulmuş embriyoları hiç bir ilaç kullanmadan doğal yolla yumurta gelişimini takip ediyo doktorun olgunlaşınca çatlatma iğnesi yapıp, beş altı gün sonra embriyo transferi yapıyolar canım, şimdi istanbuldaki büyük merkezler genelde bunu uyguluyor böylece vücuda gereksiz yere hormon yüklenmemiş oluyor
Ilk defa duydum. Sen hangi merkezde tedavi oldu canim? Insallah olumlu sonuclansin

bende bahçecide tedavi oldum yumurtalar toplanıp embr,yo oluşturuldu sonra dondurup rahmin arınmasını beklediler doktorum öyle dedi 1 ay sonra transferim oldu şükür gebeyim bebeğimi kucağıma almaya sayılı günler kaldı
Masallah tebrikler bebeğin saģlıkla gelsin ins.:nazar: yasin genç bu arada hemen bebeginin olması normal :anneadayı:

bende bahçecide tedavi oldum yumurtalar toplanıp embr,yo oluşturuldu sonra dondurup rahmin arınmasını beklediler doktorum öyle dedi 1 ay sonra transferim oldu şükür gebeyim bebeğimi kucağıma almaya sayılı günler kaldı
Maşallah canım tebrik ediyorum, sağlıkla kucağına almak nasip olsun işallah, çok geçmiş ama transfer sonrası herhangi bi belirti hissetmişmiydin bende hiç belirti yok henüz test günüme var, ama çatlıycam acaba demekten

Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla

Back