• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Maalesef, yarını bekliyoruz kan testi için. Eşimde bende çok endişeliyiz daha önce kötü bir tecrübemiz olduğu için. Hatta eşim daha karamsar, bu da benim Canımı daha da sıkıyor. Sol yan tarafıma ara ara giren şiddetli ağrı oluyor son bir haftadır. Bende dış gebelik olabilirmi acaba diye düşündüm. Birde rahim filminin çekildiği ay radyasyon alınmış oluyormuş , acaba zararı olurmu?yani çok negatifim, olumsuz olabilecek herşey aklıma geliyor. Dünkü heyecanımın yerini korku aldı ...
Kendinizi niye kahrediyorsunuz karı koca.esler biraz daha abartiyor uzulmemek icin surekli beklemedeler.
Olumlu ol ki güzel gitsin testiniz çok güzel bebis merhaba dedi senin stresten uzak durman iyi olur.bana bunlari bir komsum soylemisti.cok onemli mutlu ve hevesli ol lütfen
Bak anneveoglusunun ne guzel bebegi geliyor.seninde sürprizin geldi.ikinizde ayni yaşlardasinız zaten.ins sağlikla gelsin annesi o seni çok seviyor sende onu :)

Kendinizi niye kahrediyorsunuz karı koca.esler biraz daha abartiyor uzulmemek icin surekli beklemedeler.
Olumlu ol ki güzel gitsin testiniz çok güzel bebis merhaba dedi senin stresten uzak durman iyi olur.bana bunlari bir komsum soylemisti.cok onemli mutlu ve hevesli ol lütfen
Bak anneveoglusunun ne guzel bebegi geliyor.seninde sürprizin geldi.ikinizde ayni yaşlardasinız zaten.ins sağlikla gelsin annesi o seni çok seviyor sende onu :)
İnşallah hayırlısı, yarın bir kan tetkiki yapıp durum nedir gebelik varmı yokmu öğreneceğiz önce. Pozitif gelirse kadın Doğuma gideceğiz , hayırlısı inşallah yolunda gider herşey ..

Canım gerçekten üçüncü gün embriyosu için erken test yapmışsın böyle çıkması çok normal kendini germe, stres şuan en son ihtiyacın olan şey :dondurma::KK75:

Bugün herşey belli olacak 14.günüm kendi doktorumda kan verdim sabah.

anneveoğlusu merhaba, acaba sizin yaşınız kaç kaçıncı tüpbebek denemenizdi
Merhaba arkadaşım 41 yaşındayım bir tüp Bebek tedavisi gördüm pozitif gördüm düşük oldu düşük kanaması sonrasında adet görmeden doğal yoldan gebe kaldım

:rapci: annelik sağol @gulneva77 cım sayende güzel gidiyor :KK66: megersem Emre ac kalmis 5 gunluk kontrole gittigimizde doktorumuz biraz kilo kaybi fazla olmus dedi 2.950 kilosu düstü yani 3.250 idi :KK62: artik bu emoji buraya yakısir bayadır kullanmadım.dr 2 saatte emzir ve mama verecegimizi günde 3 kez de 30 cc olarak mama verecegimizi söyledi ve ondan sonra rahat ettik.yarin kontrol emre toplandi hemen teyzesi . Senin bebegin ne kadarlik oldu ?

@huli cim canım arkadaşim sagol Allah sizin çocuklarınızı da size bağıslasın mutlu saģlıklı buyüsünler.feleğim şaşmıs :) dünku mesajıma dikkat ederseniz aynı cümleleri tekrarlamışım.:)))
merhaba, acaba sizin yaşınız kaç kaçıncı tüpbebek denemenizdi

hayırlısyla kucağınıza alırsınz inşallah, bende 42 yaş 1 negatif denemem var :KK43:
Amin darisi sizlere olsun Amh degeriniz nasıl
Yumurtaniz varsa sağlığınız ve maddi durum elverdikce deneyin derim

amh 1,5 düşmüş geçen yıl doğal yolla bir dış gebelik geçirdim, 2014 de bir düşük, donmuşlarım var bakalım deneyeceğim.
Amh iyi bence yaş grubumuza göre benimde dış gebelik var doğal yoldan inşallah sağlıkla tutunur embriyolarin sana

Back