• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu konuda bilgi sahibisin.ben 5. Gun embriyosu diye tüm embriyolar 5 le başliyor saniyordum.yolun başı nasil oluyor ? 5. Güne geldi is bitti sanıyordum ben.benim çok iyi demek vay be mutlu oldum:KK9:bir tane daha var aynısından.keşke maddi olarak ona iyi bakabilseydimde alsaydım :KK73:
Canım 5.gun embriyosu olup 4aa 4ab gibi katogoriler var 5. Gün olup 4. Gün embriyosu kalitesinde yani
Bu arada sen nasılsın bebiş nasıl

Evet hücre sayıları 3. Günden 4. Güne geçince morula iken sayıları belli ama 5. Günde sayilamiyor bazi merkezler Compact için 3.gunden hızla 5. güne geçen embriyo olarak görüyor
İşte seninki de 3.gun iken birden 5.gun embriyosu olmuş benim Compact 3. Gün embriyosu idi 4. Gün erken blast olarak transfer olmuştu
Bu sefer anladım. Ben kafam karışmasın diye transfer yaptırana kadar hiç nete bakmadım. Kullandığım ilaçların bile detayını bilmiyorum. Sadece saatlerine gününe uyum sağlıyorum o kadar.

Bu sefer anladım. Ben kafam karışmasın diye transfer yaptırana kadar hiç nete bakmadım. Kullandığım ilaçların bile detayını bilmiyorum. Sadece saatlerine gününe uyum sağlıyorum o kadar.
Transferin hayırlı olsun inşallah. Tedavinin detaylarını ,kullandıklarını biraz anlatabilir misin. Umut oldun bana. Yaş itibariyle çok zor biliyorsun bizlere.

Transferin hayırlı olsun inşallah. Tedavinin detaylarını ,kullandıklarını biraz anlatabilir misin. Umut oldun bana. Yaş itibariyle çok zor biliyorsun bizlere.

Çok teşekkür ederim. Aslında bende cesaret edemezdim ama dr um gerçekten cesaret verdi. Ocak ayında tüp bebeğe karar verdik. Ancak bende miyom olduğu için önce yumurtalar toplandı, donduruldu ve sonrasında miyom ameliyatı oldum. Rahim toparlandıktan sonra bu ay transferim geeçekleşti. 2 opu dan 4 embriyo donduruldu. (Toplam 13 yumurta toplandı, 10 yumurta döllendi ama 4 tanesi donduruldu)Aslında forumda okuduğum ,herkesin kullandığı ilaçları ve iğneleri kullandım. Eşimde sperm sayısı düşüktü. Opu öncesi beslenmeme dikkat ettim. Gonal f, 5 gün femara, menogon kullandım.

Umarım sizin transfer sınucunuz pozitif olmuştur A anneveoglusu
Pozitif oldu canım ama düşük yaptım düşük kanaması sonrasında hemen arkasından doğal yoldan gebe kaldım darısı sana ve isteyen tüm arkadaşlara olsun sağlıkla ve hayırlısı ile

Bu konuda bilgi sahibisin.ben 5. Gun embriyosu diye tüm embriyolar 5 le başliyor saniyordum.yolun başı nasil oluyor ? 5. Güne geldi is bitti sanıyordum ben.benim çok iyi demek vay be mutlu oldum:KK9:bir tane daha var aynısından.keşke maddi olarak ona iyi bakabilseydimde alsaydım :KK73:
Aynen canım 5 e geldi iş bitti yok, 5. Gün embriyolarıda kendi aralarında sınıflandırılıyor, inşallah tüm bebeişlerin sninle olsun

Pozitif oldu canım ama düşük yaptım düşük kanaması sonrasında hemen arkasından doğal yoldan gebe kaldım darısı sana ve isteyen tüm arkadaşlara olsun sağlıkla ve hayırlısı ile

Allah ne büyük üzülürken bi bakıyosun seviniveriyosun. Amin kimsenin emekleri, umutları boşa çıkmasın

Herkese merhaba; Arkadaşlar nasılsınız? Bebeğimhadi, anneveoğlusu iyimisiniz? Tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun, gebe olan arkadaşlar sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah.

Herkese merhaba; Arkadaşlar nasılsınız? Bebeğimhadi, anneveoğlusu iyimisiniz? Tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun, gebe olan arkadaşlar sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah.
Ben iyiyim canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız salı günü 5. Günü olacak dimi embriyolarin 3. Günü aramadın mi
Sen nasılsın

Canım teşekkür ederim takip ediyorsun. Evet aramadılar salı arayacaklar ama bende pek ümit yok. İçimde büyük bir huzursuzluk var yine olmadı galiba. Bu gece bir uyandım aklıma geldi uyuyamadım. Hayırlısı ile iyi haber alırım inşallah. Dualarına beni de al çok ihtiyacım var. 5 den ilk gün 2 kadıysa 5. güne herhalde kalan olmaz diye düşünüyorum.

Canım teşekkür ederim takip ediyorsun. Evet aramadılar salı arayacaklar ama bende pek ümit yok. İçimde büyük bir huzursuzluk var yine olmadı galiba. Bu gece bir uyandım aklıma geldi uyuyamadım. Hayırlısı ile iyi haber alırım inşallah. Dualarına beni de al çok ihtiyacım var. 5 den ilk gün 2 kadıysa 5. güne herhalde kalan olmaz diye düşünüyorum.
Hiç öyle kötüyü düşünme arkadaşım. İkisi de devam eder inşallah. Benim de 2 döllenmişti ikisi devam etti. 3. gün donduruldu ama sayı az transfer yapalım diye 5. günü beklemedi doktor.

Hiç öyle kötüyü düşünme arkadaşım. İkisi de devam eder inşallah. Benim de 2 döllenmişti ikisi devam etti. 3. gün donduruldu ama sayı az transfer yapalım diye 5. günü beklemedi doktor.
Keşke az embriyo varken 5. Günü beklemeseler ama bahçeci grubu 5. Gün transferi yapiyor en güzeli senin merkezinn yaptığı

Iyiyim sağol ebra34 sende tedavi gorüyormuşsun ins iyi gecer gönlünce olur.ben forumu okuyorum cevap yazarken bazen fırsat bulamayip geç yaziyorum.Emrede iyi mavi mavi bakıyor sürekli kucakta akşamları uyku öñcesi ayağıma karasular iniyor bazen.:KK57:

Teşekkür ederim arkadaşım, İnşallah devam ederler. 5. güne gelirler.

Iyiyim sağol ebra34 sende tedavi gorüyormuşsun ins iyi gecer gönlünce olur.ben forumu okuyorum cevap yazarken bazen fırsat bulamayip geç yaziyorum.Emrede iyi mavi mavi bakıyor sürekli kucakta akşamları uyku öñcesi ayağıma karasular iniyor bazen.:KK57:
Maşallah tadını çıkar bu günler zor da olsa güzel ve çabuk geçiyor.Evet tedaviye başladım inşallah güzel sonlanır.

Back