Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bence doktorum Erbil Yagmur bahceci fulyadan yazın ayrildi.oraninda en iyi iki doktoruydu ama bence en iyi doktoruydu.su anki muayeneyi buyüttü merkez yaptı ve baska dr.larla birlikte çalışiyor.başarılı zeki sonuç alacağin bir yer.merkezinde de pozitifi alan çokmuş.ins olur.ari sutü bal polen ye yalniz.cok faydasi oldu söyledigim kisilere özellikle 40 yaşındakilere hamile haberi cok aldim..eğricayirin ampul seklinde arı sutu.gönlünce bir yer bulursun inş
Çok teşekkür ederim canım bilmiyorum çok karışık kafam :-)

Hayırlı olsun canım. Önemli olan iyi kalitede embriyo olması.

Benim de yumurta sayım değişken. Kaliteli olmuyorlar. 4 aydır vitaminleri alıyorum. Bu ay tüp bebek tedavisine başladık. ancak tedavi yumurta toplama işleminden önce iptal oldu.
neden iptal oldu
yani bana doktorun dediği şuydu
bu ilaç % 100 faydalı diyemem ama kullanan hastalarda yumurta kalitesinin daha iyi olduğunu tespit ettik kullanmak zorunda değilsin ama tavsiye ederim dedi

Kızlar inofolic combi kullanan var mı aranızda.ben yeni başladım.nsl bi ilaç daha doğrusu vitamin.kullanıpta olumlu sonuç alan var mı aranızda.

neden iptal oldu
yani bana doktorun dediği şuydu
bu ilaç % 100 faydalı diyemem ama kullanan hastalarda yumurta kalitesinin daha iyi olduğunu tespit ettik kullanmak zorunda değilsin ama tavsiye ederim dedi

Foliküllerin çoğunun boş olduğunu söyledi. E2 değeri ile gördüğü olgun yumurta sayısı uyumlu değildi. İyi kalitede olduğunu söylediği sadece 2-3 yumurta vardı. Bu yumurtaların sadece 1'i yeterli olgunluğa erişmişti. Diğer ikisi laboratuvar ortamında olgunlaştırılacaktı. Ayrıca eşimde genetik problem var. İyi embriyo olsa bile sanırım 1 tane olacaktı. Genetik taramaya 1 tane göndermek istemedik. Onun için de tedavi iptal edildi.

Foliküllerin çoğunun boş olduğunu söyledi. E2 değeri ile gördüğü olgun yumurta sayısı uyumlu değildi. İyi kalitede olduğunu söylediği sadece 2-3 yumurta vardı. Bu yumurtaların sadece 1'i yeterli olgunluğa erişmişti. Diğer ikisi laboratuvar ortamında olgunlaştırılacaktı. Ayrıca eşimde genetik problem var. İyi embriyo olsa bile sanırım 1 tane olacaktı. Genetik taramaya 1 tane göndermek istemedik. Onun için de tedavi iptal edildi.
hayırlısı olsun inşallah
seni çok yormadan gelsin bebişin

@gnowee canım doğum yaptın mı seni ve @sevil35i merak ediyordum baktım senin cetvel kalkmış

nasılsınız ?

sevil35 sevil35 sen nasılsın canım doğum tarihin bellimi hayırlısı ile
Iyiyim canım biraz daha agirlastim haftaya doğum olacak inşallah. Hamileliğim boyunca hep risk denildi son ay hersey normal çıkıyor çok şükür bu günlere. Sen nasılsın nasıl gidiyor?

Iyiyim canım biraz daha agirlastim haftaya doğum olacak inşallah. Hamileliğim boyunca hep risk denildi son ay hersey normal çıkıyor çok şükür bu günlere. Sen nasılsın nasıl gidiyor?
41 kere maşallah miniğine ve sana annesi hep güzel haberlerinizi aldık inşallah gelecek haftada sağlıkla kavuşacaksınız
doğum olunca haber et oldumu
adı ne olacak kuzunun
bende iyiyim canım şükür kalp atışını duydum 2 haziranda kontrol var 8. haftaya girdim allah sağlıkla kucağımızda göstersin kuzuları

Rabbim diğer arkadaşlara da sağlıkla nasip etsin inşallah

41 kere maşallah miniğine ve sana annesi hep güzel haberlerinizi aldık inşallah gelecek haftada sağlıkla kavuşacaksınız
doğum olunca haber et oldumu
adı ne olacak kuzunun
bende iyiyim canım şükür kalp atışını duydum 2 haziranda kontrol var 8. haftaya girdim allah sağlıkla kucağımızda göstersin kuzuları

Rabbim diğer arkadaşlara da sağlıkla nasip etsin inşallah
Çok şükür canım kalp atışlarını duymussun Rabbim kucağimiza saglikla almayi nasip etsin ismini elif düşünüyoruz :) yazarım gelişmeleri sende yaz canım. Tüm tedavide olan olmayan isteyen herkese yasatsin bu duyguları inşallah her daim dualarımda olan forum

Çok şükür canım kalp atışlarını duymussun Rabbim kucağimiza saglikla almayi nasip etsin ismini elif düşünüyoruz :) yazarım gelişmeleri sende yaz canım. Tüm tedavide olan olmayan isteyen herkese yasatsin bu duyguları inşallah her daim dualarımda olan forum
Canim biraz macerali başlayan sürecin bugünlere saģlıkla geldin masallah. A anneveoglusu güzel bir hatırlatma yapti buraya yazın doğum yaptığınizı gnowee gnowee ile ..doğumun nasıl olacak bu arada sezaryan mı ? hayirlı uğurlu olsun güzel bir doğumla bebegini sağlıkla kucağına al ins.bende tüyo vereyim.baba doğuma girsin.cok güzel ortak bir anınız kalıyor.esimde istemiyordu ama dr um deyince girdi.hem dogum fotosunu çekti hem herseyi görerek ortak oldu.babanın gözlerindeki duygusallığı yaşaman gerekir.

Canim biraz macerali başlayan sürecin bugünlere saģlıkla geldin masallah. A anneveoglusu güzel bir hatırlatma yapti buraya yazın doğum yaptığınizı gnowee gnowee ile ..doğumun nasıl olacak bu arada sezaryan mı ? hayirlı uğurlu olsun güzel bir doğumla bebegini sağlıkla kucağına al ins.bende tüyo vereyim.baba doğuma girsin.cok güzel ortak bir anınız kalıyor.esimde istemiyordu ama dr um deyince girdi.hem dogum fotosunu çekti hem herseyi görerek ortak oldu.babanın gözlerindeki duygusallığı yaşaman gerekir.
Sağol canım eşimi ben ikna edemedim hala :) keşke girse sezeryan olacak

Kızlar benim ovulasyon testlerime bi bakar mısınız.durum nedir. 20180530_194132.jpg

Selam herkese aranıza yeni katıldım kabul ederseniz sevinirim, bende son kez deniycem,(bu arada 4kez) olcak ama bilemiyorum acıbademmi, memorial mı yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var acill
Ben Şişli Memorialın hastasıyım. Henüz sonuç alamasam da merkezden bir çok yönden memnunum. Bir çok kişiye gözü kapalı tavsiye de edebilirim. Bizde asıl sorun erkek faktörü yanında yaş faktörümüz de var. Sadece şunu söyleyebilirim Memorial tedaviye başlarken fsh bakıyor ve 15 üstünü tedaviye almıyor. Diğer ay tekrar bakıyor düşmüşse başlatıyor. Önceki denemelerinizin başarısızlık nedeni eğer bu yönde bir durumsa Bebegimhadi Bebegimhadi nin doktoru eril bey bu konularda daha farklı tedavi yöntemleri uyguluyor. Ama yeterli yumurta oluyor embriyolarınız oluşuyor 5.güne geliyor ama negatif veya düşük gibi sonuçlar alıyorsanız genetik tanı yaptırmanız gerekir bu durumda Memorial ı tavsiye ederim çünkü genetik labaratuarı kendi bünyesinde olduğu için diğer bircok merkezin yurt dışında yaptırdığı işlemi kendi bünyesinde yapıyor ve bu labaratuarin ve merkezin Semra hanımın dünya çapında başarıları var. Daha fazla uzatmıyım. İnşallah son denemede sizin için en isabetli kararı alırsınız ve yüzünüz güler.

Arkadaşım kalp atışını da duyman çoook güzel Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Dikkat et kendine. Nazardan korusun.
çok teşekkür ederim allah hayırlısı ve sağlıkla sizlerede nasip etsin arkadaşım canı yürekten diliyorum

Back