- Konu Sahibi akideciknane
- #62.101
İnşallah hayırlı olur.Güzel haberlerini bekliyorum.Dualarım seninle.Merhaba arkadaşlar yarın itibariyle transfer öncesi ilaçlara başlıyorum ayın 5de kontrol 9da transfer olacak olacak hepimize bol şans olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hayırlı olur.Güzel haberlerini bekliyorum.Dualarım seninle.Merhaba arkadaşlar yarın itibariyle transfer öncesi ilaçlara başlıyorum ayın 5de kontrol 9da transfer olacak olacak hepimize bol şans olsun
Allah gönlünün muradını versin E Ebrulim 75 bol moralle geçir 12 gunünü canim.Merhaba arkadaşlar yarın itibariyle transfer öncesi ilaçlara başlıyorum ayın 5de kontrol 9da transfer olacak olacak hepimize bol şans olsun
Merhaba ilacin adi nedir acaba?Iyi aksamlar bende gizli gizli bu formu okuyup hiç yorumda bulunmadim
1 evlâdım var 2.cisini düşünüyoruz fakat lanet olası miyomlar yakami birakmiyo doktorumuz 3 ay bekleyelim dedi bu arada histereskobi rahim filmi ve hormonlara bakıldı yaş 40 1.ayda malesef bisey olmadi doktorum yumurta kalitesini artırıcı ilaç verdi onu kullaniyorum sabırla bekliyoruz bu ay ve temmuzda gebelik olusmassa tüp bebek tedavisi başlıycak
Şu mübarek ayda rabbim hepimizin gönlünün muradını versin.......
Ilaç ismi vermek burdan doğru olmayabilir özelden atayım size ilaciMerhaba ilacin adi nedir acaba?
Tamam tesekkurlerIlaç ismi vermek burdan doğru olmayabilir özelden atayım size ilaci
banada atarmisin ca im ilacın adınıIlaç ismi vermek burdan doğru olmayabilir özelden atayım size ilaci
Ilaç ismi vermek burdan doğru olmayabilir özelden atayım size ilaci
İlaç ismini bana da atar mısınız
Bence açıkca yazın hepimiz görelim böyle size de çok zor olacak:)Ilaç ismi vermek burdan doğru olmayabilir özelden atayım size ilaci
ben de kullandım ondanArkadaşlar özelden çok soruldu ilacı herkes öğrenmek istiyo ilaç ismini yazayım eğerki sıkıntı olursa ilaç ismini belirtmek için yöneticiler gereğini yaparlar diye düşünüyorum.
Öncelikle doktorumun kim olduğunu soyliyim Prf.Erol Tavmergen kendisi Turkiyede ilk tüp bebek uygulamasini yapan bir hekim ilk evladimi önce Rabbimin izniyle ve sonrada Hocanin yaptığı tedaviyle kucağıma aldim darısı tüm isteyenlerin başına daha öncede belirttim 2.çocuk için yine sıkıntılarım oluştu bide malum yaş geçtikçe yumurta kalitemiz düşmeye başladı...
Hocamin bana yazdığı ilaç demek doğrumu bilmiyorum ama :)) tamamen bitkisel, ismi ASTALIFE tedavi olan arkadaşlar yinede doktorlarına bir danışsınlar derim ben.
Rabbim hepimizi sağlıklı minik pitirciklarimiza kavuştursun..
Bildiğim kadarıyla balık yağı bu değil mi?ben de kullandım ondan
evet balık yağı da varmış içindeBildiğim kadarıyla balık yağı bu değil mi?
Balık yağı 2 ayrı kapsül sabah ve akşam kullanıyorum..Bildiğim kadarıyla balık yağı bu değil mi?
Arkadaşlar özelden çok soruldu ilacı herkes öğrenmek istiyo ilaç ismini yazayım eğerki sıkıntı olursa ilaç ismini belirtmek için yöneticiler gereğini yaparlar diye düşünüyorum.
Öncelikle doktorumun kim olduğunu soyliyim Prf.Erol Tavmergen kendisi Turkiyede ilk tüp bebek uygulamasini yapan bir hekim ilk evladimi önce Rabbimin izniyle ve sonrada Hocanin yaptığı tedaviyle kucağıma aldim darısı tüm isteyenlerin başına daha öncede belirttim 2.çocuk için yine sıkıntılarım oluştu bide malum yaş geçtikçe yumurta kalitemiz düşmeye başladı...
Hocamin bana yazdığı ilaç demek doğrumu bilmiyorum ama :)) tamamen bitkisel, ismi ASTALIFE tedavi olan arkadaşlar yinede doktorlarına bir danışsınlar derim ben.
Rabbim hepimizi sağlıklı minik pitirciklarimiza kavuştursun..
evet balık yağı da varmış içinde
2 farklı kapsül var birini sabah birini akşam içtim ben ve eczanelerde bulamamıştım tedavi olduğum merkezden almıştım
Bence doktorum Erbil Yagmur bahceci fulyadan yazın ayrildi.oraninda en iyi iki doktoruydu ama bence en iyi doktoruydu.su anki muayeneyi buyüttü merkez yaptı ve baska dr.larla birlikte çalışiyor.başarılı zeki sonuç alacağin bir yer.merkezinde de pozitifi alan çokmuş.ins olur.ari sutü bal polen ye yalniz.cok faydasi oldu söyledigim kisilere özellikle 40 yaşındakilere hamile haberi cok aldim..eğricayirin ampul seklinde arı sutu.gönlünce bir yer bulursun inşSelam herkese aranıza yeni katıldım kabul ederseniz sevinirim, bende son kez deniycem,(bu arada 4kez) olcak ama bilemiyorum acıbademmi, memorial mı yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var acill
benim yumurta sayım az oluyorFaydasını gördünüz mü?
Benim yaşım 44, yakında 45 olacağım. Doktorumun verdiği vitaminleri alıyorum ben de.
benim yumurta sayım az oluyor
2 yumurtam oldu ve iyi kalitede embriyo oldu ikiside ama bu ilaçtan mı onu bilmiyorum tabi yani fayda gördüm görmedim ayrımı yapamıyorum