Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Iyi aksamlar bende gizli gizli bu formu okuyup hiç yorumda bulunmadim
1 evlâdım var 2.cisini düşünüyoruz fakat lanet olası miyomlar yakami birakmiyo doktorumuz 3 ay bekleyelim dedi bu arada histereskobi rahim filmi ve hormonlara bakıldı yaş 40 1.ayda malesef bisey olmadi doktorum yumurta kalitesini artırıcı ilaç verdi onu kullaniyorum sabırla bekliyoruz bu ay ve temmuzda gebelik olusmassa tüp bebek tedavisi başlıycak
Şu mübarek ayda rabbim hepimizin gönlünün muradını versin.......
Merhaba ilacin adi nedir acaba?

Arkadaşlar özelden çok soruldu ilacı herkes öğrenmek istiyo ilaç ismini yazayım eğerki sıkıntı olursa ilaç ismini belirtmek için yöneticiler gereğini yaparlar diye düşünüyorum.
Öncelikle doktorumun kim olduğunu soyliyim Prf.Erol Tavmergen kendisi Turkiyede ilk tüp bebek uygulamasini yapan bir hekim ilk evladimi önce Rabbimin izniyle ve sonrada Hocanin yaptığı tedaviyle kucağıma aldim darısı tüm isteyenlerin başına daha öncede belirttim 2.çocuk için yine sıkıntılarım oluştu bide malum yaş geçtikçe yumurta kalitemiz düşmeye başladı...
Hocamin bana yazdığı ilaç demek doğrumu bilmiyorum ama :)) tamamen bitkisel, ismi ASTALIFE tedavi olan arkadaşlar yinede doktorlarına bir danışsınlar derim ben.
Rabbim hepimizi sağlıklı minik pitirciklarimiza kavuştursun..

Arkadaşlar özelden çok soruldu ilacı herkes öğrenmek istiyo ilaç ismini yazayım eğerki sıkıntı olursa ilaç ismini belirtmek için yöneticiler gereğini yaparlar diye düşünüyorum.
Öncelikle doktorumun kim olduğunu soyliyim Prf.Erol Tavmergen kendisi Turkiyede ilk tüp bebek uygulamasini yapan bir hekim ilk evladimi önce Rabbimin izniyle ve sonrada Hocanin yaptığı tedaviyle kucağıma aldim darısı tüm isteyenlerin başına daha öncede belirttim 2.çocuk için yine sıkıntılarım oluştu bide malum yaş geçtikçe yumurta kalitemiz düşmeye başladı...
Hocamin bana yazdığı ilaç demek doğrumu bilmiyorum ama :)) tamamen bitkisel, ismi ASTALIFE tedavi olan arkadaşlar yinede doktorlarına bir danışsınlar derim ben.
ben de kullandım ondan

Teşekkür ederim. İnşallah bebeğinize kavuşursunuz

evet balık yağı da varmış içinde
2 farklı kapsül var birini sabah birini akşam içtim ben ve eczanelerde bulamamıştım tedavi olduğum merkezden almıştım

Faydasını gördünüz mü?

Benim yaşım 44, yakında 45 olacağım. Doktorumun verdiği vitaminleri alıyorum ben de.

Selam herkese aranıza yeni katıldım kabul ederseniz sevinirim, bende son kez deniycem,(bu arada 4kez) olcak ama bilemiyorum acıbademmi, memorial mı yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var acill

Selam herkese aranıza yeni katıldım kabul ederseniz sevinirim, bende son kez deniycem,(bu arada 4kez) olcak ama bilemiyorum acıbademmi, memorial mı yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var acill
Bence doktorum Erbil Yagmur bahceci fulyadan yazın ayrildi.oraninda en iyi iki doktoruydu ama bence en iyi doktoruydu.su anki muayeneyi buyüttü merkez yaptı ve baska dr.larla birlikte çalışiyor.başarılı zeki sonuç alacağin bir yer.merkezinde de pozitifi alan çokmuş.ins olur.ari sutü bal polen ye yalniz.cok faydasi oldu söyledigim kisilere özellikle 40 yaşındakilere hamile haberi cok aldim..eğricayirin ampul seklinde arı sutu.gönlünce bir yer bulursun inş

benim yumurta sayım az oluyor
2 yumurtam oldu ve iyi kalitede embriyo oldu ikiside ama bu ilaçtan mı onu bilmiyorum tabi yani fayda gördüm görmedim ayrımı yapamıyorum

Hayırlı olsun canım. Önemli olan iyi kalitede embriyo olması.

Benim de yumurta sayım değişken. Kaliteli olmuyorlar. 4 aydır vitaminleri alıyorum. Bu ay tüp bebek tedavisine başladık. ancak tedavi yumurta toplama işleminden önce iptal oldu.

Back