Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim merhaba benimde gecen ay polip aameliyati oldum ve yumiler toplandi 2 embriyo donduruldu bu ay adet oldum ve suan estrfem kullaniyorum.sen ne durumdasin ? Sn de hemen bi sonraki ay mi transfer olucaksin?
Selam 2hafta once operasyon oldum şimdi regl bekliyorum 2.gunu kontrol olacam bitimin de transfer dedi doktor.regl ime 4gun kaldı hayirhayı olsun

kızlar ben 13 nisanda tüp bebek tedavimde negatif sonucumu aldım negatiften sonra regl oldum 17 nisanda... bu ay 21 mayıs oldu halen regl olamadım agrılarım oluyor geçiyor gelen giden yok... negatif tüp bebek tedavisinden sonra adet düzenlerimizde bozulma oluyor mu :110:
Oluyor, soğan suyun iç sabah akşam.

Merhaba bayanlar! Tedavi başlayanlara önce Allah yardemciniz olsun, başarılar,hayırlisinan ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Şimdi kendimin başımnan geçtiklerini anlatmak istiyorum. Yazılarım gercek ve raporlu. 2 ci deneme tüp bebek tedaviyımı nisan ayında başladım, yumurtam kalitesiz dedi ve işlem durduruldu. Tm anladım, yaş faktoru vs. İTRAZIM YOK.
Ama yumurta topladıktan sonra/ yumurta toplama tarihi 1.05.2018/ tetradox 5 günde sabah akşam kullandım/ 3-5 günnen sonra kasıklarımda, altımda şidetlı ağrılarım başlandı. Ateşim cıktı hep parol içtim. Bu konuda dk daniştim, hatta muayene bile yaptı. Geçer geçer dedi, ama ağrılarım cualdı . Bu sırada başka yerde muayene olmadım.
19.04 günü tüp bebeke ilgili başka doktora İstanbula gittim ve ayne zamanda ağrılarımnan bas ettım. Orda muayene oldum ve kan tahlilimi yaptı. Sonuç : mikrop kapmışım / raporum ve kan tahlilim var/.Güçlü 2 tane antibiotik ve antibiotik fitl verdi. Ağrılarım şidetlı, anlatamam. Acile gitmeye bile düşünüyorum. 4 katlanıp yatiyorum. Üzün lafın kısası alım derimnen kazandığım paramla doktorumnun sayesinde mikrop kaptım. Gittiğim doktorumun ismi Antalyada Ayla Üçkuyu. Kendisinede bügün tel.açtım:cevabı: oluyor, karşılaşiyoruz böyle durumlarla, normal dedi.
Bu olayımdı yaziyorum, sebebi dikatlı olmanızı ve benim başıma gelen başkasının başına gelmesin.
Sayın bayanlar! Motivasiyonlarınıza zarar vermek istemiyorum, bağışlayın benı. Size bol şanslar!!!

Merhaba bayanlar! Tedavi başlayanlara önce Allah yardemciniz olsun, başarılar,hayırlisinan ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Şimdi kendimin başımnan geçtiklerini anlatmak istiyorum. Yazılarım gercek ve raporlu. 2 ci deneme tüp bebek tedaviyımı nisan ayında başladım, yumurtam kalitesiz dedi ve işlem durduruldu. Tm anladım, yaş faktoru vs. İTRAZIM YOK.
Ama yumurta topladıktan sonra/ yumurta toplama tarihi 1.05.2018/ tetradox 5 günde sabah akşam kullandım/ 3-5 günnen sonra kasıklarımda, altımda şidetlı ağrılarım başlandı. Ateşim cıktı hep parol içtim. Bu konuda dk daniştim, hatta muayene bile yaptı. Geçer geçer dedi, ama ağrılarım cualdı . Bu sırada başka yerde muayene olmadım.
19.04 günü tüp bebeke ilgili başka doktora İstanbula gittim ve ayne zamanda ağrılarımnan bas ettım. Orda muayene oldum ve kan tahlilimi yaptı. Sonuç : mikrop kapmışım / raporum ve kan tahlilim var/.Güçlü 2 tane antibiotik ve antibiotik fitl verdi. Ağrılarım şidetlı, anlatamam. Acile gitmeye bile düşünüyorum. 4 katlanıp yatiyorum. Üzün lafın kısası alım derimnen kazandığım paramla doktorumnun sayesinde mikrop kaptım. Gittiğim doktorumun ismi Antalyada Ayla Üçkuyu. Kendisinede bügün tel.açtım:cevabı: oluyor, karşılaşiyoruz böyle durumlarla, normal dedi.
Bu olayımdı yaziyorum, sebebi dikatlı olmanızı ve benim başıma gelen başkasının başına gelmesin.
Sayın bayanlar! Motivasiyonlarınıza zarar vermek istemiyorum, bağışlayın benı. Size bol şanslar!!!
Çok geçmiş olsun.Şimdi iyisinizdir umarım.Bu işlemle ilgili birtakım risklerin olduğu söylenmişti bana da!İç kanama gibi mesela.Ehil bir doktor tarafından risklerin minimuma indiğini de belirtmişlerdi.Doktorunuzla ayrıntılı konuşup bu durumun süreci nasıl etkileyebileceğini öğrenin bence.Tekrar geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun.Şimdi iyisinizdir umarım.Bu işlemle ilgili birtakım risklerin olduğu söylenmişti bana da!İç kanama gibi mesela.Ehil bir doktor tarafından risklerin minimuma indiğini de belirtmişlerdi.Doktorunuzla ayrıntılı konuşup bu durumun süreci nasıl etkileyebileceğini öğrenin bence.Tekrar geçmiş olsun.
Tşk ediyorum. Yanı nasıl ayırıntı konuşurum. Dk Ayla hnm dedigi ortada. Ne yapmam lazım ne araştırmam lazım, şaşıriyorum, tavsiyede bulunun ltf.

Hayırlısı olsun inşallah estrofem nedir? bu tür ilaçlar transfer öncesi ne icin verilir transfer öncesi mutlaka ilac kullanımı oluyor mu

Canım teşekkür ederim.polip operasyon yapılırken Dr um rahimi genişlettim demiş ablama hazırladığını söylemiş ama bakalım artık sonuç nasıl olacak iyi akşamlar

Günaydın kader arkadaşlarım,sabahın köründe aklıma takılan bir konu var ne olur beni aydınlatın,genetik test için embryonun dondurulmadan mı gönderilmesi gerekiyor?Paylaşımlarınızdan sanki öyle yapılıyor gibi anladım?

Günaydın kader arkadaşlarım,sabahın köründe aklıma takılan bir konu var ne olur beni aydınlatın,genetik test için embryonun dondurulmadan mı gönderilmesi gerekiyor?Paylaşımlarınızdan sanki öyle yapılıyor gibi anladım?
Günaydın canım embriyo tabi ki dondurulmadan önce genetige 1 hücresi gidiyor.embriyo donduruluyor.tedavinin başindan embriyo genetige gidecek mi belli olmasi gerekiyor.senin donmus embriyona degil yeniden tedavi görduğunde opu oldugunda yapilir.genetikte de nst pgt denen yontem en iyisi.merkezin muhakkak ondan yapar ama en ileri yontem mi diye sorarsin.bahceci fulyada genetik icin embriyo diyoruz aslinda sadece hücresi ispanyaya labaratuvara gonderiliyordu.türkiyede en iyi genetik taramayi nst veya pgt denen iyi yerler yapiyor olabilir.şisli memorial vs
Embriyo başina 300 dolardi.bunu abartip 400 dolar isteyen merkez var.onlar küçük merkezler ve yolma pesinde yine buyuk bilinen merkezler daha hesaplı oluyor bahceci fulya sisli memorial gibi.benim bildiklerim bunlar.5. Gune embriyo bekletiliyor blast olunca o bir hücre atiyor.o genetige gidiyor embriyo domduruluyor.sende ne dediler ki ??

Bitanecik Bebegimhadi Bebegimhadi hemen koştun yeriştin,Çok sağol.Fakat ben şuan inanılmaz şaşakın ve kızgınım.Bana tek kelime bile bilgi verilmedi bu konuda.Bu nasıl olabilir?
:KK52:sağol canım genetik bildigim bir konu ki . Canim bu doktorlar birsey demez.ne kadar az anlatirsa hem zamanı gitmiyor hem bildigini uyguluyor.biz saf hastalariz ozellikle ilk tedavide :hamarat:

Bitanecik Bebegimhadi Bebegimhadi hemen koştun yeriştin,Çok sağol.Fakat ben şuan inanılmaz şaşakın ve kızgınım.Bana tek kelime bile bilgi verilmedi bu konuda.Bu nasıl olabilir?
:KK52: sagol sende bitanesin A Arya-78
Doktor bilgi vermez ! Hem vakti gitmez hem kisa bir islemle tedaviyi bitirip parayi alir.hepimiz aynisini yasadik ve cok kızdık.secenekler anlatılmadan tedavi uyguluyorlar.dimeek istanbulda oyle.cünku ben ankarada bunu yasadım.ama istanbulda memnundum.bana hersey yapıldi.
zahide yetis diyor ya en ileri teknikler yapildi diye kendisine.yani onunda ileri teknik dedigi pgt oluyor :KK45::KK9:

Back