Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cnm benim mozaik embriyo m var transfer edilip sağlıklı doğuran var mı?
Canım benim erken menopoz savaştım 6 yil mücadele sonrası 4 tüp bebekte hamiş kaldim üç emriyom donduruldu cozununce iki emriyom kaldı transfer oldum genetik hiç gitmediler ama.suan diyorrum keşke gitseydiler ama doktorum gerek görmedi ki bize böyle bişey teklif edilmedi şuan oglum 17 aylık bazı kan değerleri yuksek cikti genetik bir hastalıktan supheliniyorlar ve bu genetik hastalık 9 ve 10 yaşına kadar hiç belirti vermiyormus gayet sağlıklı şuan gelişimi önde giden bir bebeğim var hata.. genetik tahlil yapıldı inş temiz çıkar sonuçlarımız benim sana tavsiyem kesinlikle emriyon genetiğe gitsin..

Canım benim erken menopoz savaştım 6 yil mücadele sonrası 4 tüp bebekte hamiş kaldim üç emriyom donduruldu cozununce iki emriyom kaldı transfer oldum genetik hiç gitmediler ama.suan diyorrum keşke gitseydiler ama doktorum gerek görmedi ki bize böyle bişey teklif edilmedi şuan oglum 17 aylık bazı kan değerleri yuksek cikti genetik bir hastalıktan supheliniyorlar ve bu genetik hastalık 9 ve 10 yaşına kadar hiç belirti vermiyormus gayet sağlıklı şuan gelişimi önde giden bir bebeğim var hata.. genetik tahlil yapıldı inş temiz çıkar sonuçlarımız benim sana tavsiyem kesinlikle emriyon genetiğe gitsin..
Gitti cnm mozaik geldi

Ne zaman kullanmaya başlıycam ne kadar süre kullanılcak vs. vs.
Adet döngüm 26 -27-28 hepsinden oluyo çöz çözebilirsen :))
İlk defa kullanıcam ve hiçbir bilgim yok:KK12:
adetin 9. günü başla arkadaşım hergün belirli bir saatte yap gece 20.00den önce yapmış olmalısın
yapmadan önce az sıvı tüketimi yap ve en az 2 saat beklemiş idrarla yap
iki koyu çizgi görene kadar devam edeceksini( iki koşu çizgi 12-36 saat arası yumurtlama olacağı anlamına geliyor) döngüne göre 12-15 günler senin yumurtlamayı görmen gerek
iki koyu çizgiyi gördüğün gün ile ertesi gün genelde silikleşir o zaman yumurtan çatladı demek o gün yani iki gün üst üste ilişki olsun arkadaşım gebeliğin oluşma oranı en yüksek iki gün bu iki gün
yaptığında ovilasyon sayfaları var oraya atarsan beni etiketlersen ben ve bu konuda ilgili arkadaşlar 2-3 günlük testlere bakarız

adetin 9. günü başla arkadaşım hergün belirli bir saatte yap gece 20.00den önce yapmış olmalısın
yapmadan önce az sıvı tüketimi yap ve en az 2 saat beklemiş idrarla yap
iki koyu çizgi görene kadar devam edeceksini( iki koşu çizgi 12-36 saat arası yumurtlama olacağı anlamına geliyor) döngüne göre 12-15 günler senin yumurtlamayı görmen gerek
iki koyu çizgiyi gördüğün gün ile ertesi gün genelde silikleşir o zaman yumurtan çatladı demek o gün yani iki gün üst üste ilişki olsun arkadaşım gebeliğin oluşma oranı en yüksek iki gün bu iki gün
yaptığında ovilasyon sayfaları var oraya atarsan beni etiketlersen ben ve bu konuda ilgili arkadaşlar 2-3 günlük testlere bakarız
çok teşekkür ederim tamda bugün yapmam gerekiyomuş:emir_bebek:
Rabbim sizede bebeğinizi saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Darısı bu forumdaki arkadaşlarımızın başına olsun inşallah..
Anlayamadığım birşey olursa burdan ve ovilasyon sayfalarından seslenirim artık..
Tekrar teşekkür ederim

bu ne güzel haber! çoook mutlu oldum. geliyor demek bebiş. sağlıkla kucağına alırsın umarım.
çok teşekkür ederim. Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah

doğum yaptın mı canım. cetveli kaldırmışsın ufaklık nasıl adını ne koydunuz canım

Selam kızlar bugün kontrolum vardı muayene oldum 1cm açılma varmış 3.300 olmuş bebis kan idrar tahlilleri yapildi hersey normal sukur. fikir değiştirdim Dr um sayesinde normal doğumu bekliyorum epidural normal doğum olacak nasipse. Heran sancı gelebilir dedi Dr . Gelişmeler böyle yine haberdar ederim

Selam kızlar bugün kontrolum vardı muayene oldum 1cm açılma varmış 3.300 olmuş bebis kan idrar tahlilleri yapildi hersey normal sukur. fikir değiştirdim Dr um sayesinde normal doğumu bekliyorum epidural normal doğum olacak nasipse. Heran sancı gelebilir dedi Dr . Gelişmeler böyle yine haberdar ederim
Hayırli doğumla sağlikla bebegini kucağına al canım.normal dogumda güzel geçecektir.bir cesaret diyorsun sanirim :) senin icin seviniyoruz.daha cok hamile kızların haberi var aramizda :) sağdan soldan bana haber geliyor.cok mutlu oldum haberlere.olmaz olmaz demeyin.gecen yil olmazsa bu yil olur :KK9::nazar::-)

Selam kızlar. Bu sefer tedaviye farkli ilaçla davam ettim. hersey yolunda 2 yumosla devam ediyoruz. Bu akşam çatlama iğnesi cumaya da kısmetse toplama yapılacak. Heyacanla basamaklari tırmanıyoruz allah yardımcımız olsun.
Bende 2 yumoş ile hamileyim şu anda...darısı sizlere olsun...

çok teşekkür ederim. Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah

doğum yaptın mı canım. cetveli kaldırmışsın ufaklık nasıl adını ne koydunuz canım
hamilelik günlüğü bebeğin doğacağı muhtemel günden sonra otomatik kalkıyor sanırım. çok uzun zamandır giremiyorum, girsem bile en fazla birkaç dakika bakıp çıkıyorum.
oğluşum geldi, evet. 2 haftalık olduk :) hiç geçmeyecek sanıyordum oysa... senin de sağlıkla geçsin hamileliğin, sağlıkla gelsin yavrun.

Merhaba kızlar
41 yasindayim dogal yollarda 5 hamilelik yaşadım ikisi düşükle sonuçlandı üçünün de kalbi durdu ve kürtajla alındı Profesör Doktor Yücel Kahraman da bir tane de başarısız tüp bebek denemem var. özellikle başarılı tedavisi olan arkadaşlar bana merkez ya da doktor tavsiyesinde bulunabilir mi ?çok canım sıkkın eşim tedaviye inanmadığını söylüyor Bu benim son şansım olabilir O yüzden iyi seçim yapmam gerekiyor..

Allah sağlıkla, rahat bir doğum nasip etsin inşallah. Bebeğini sağlıkla kucağına al

hamilelik günlüğü bebeğin doğacağı muhtemel günden sonra otomatik kalkıyor sanırım. çok uzun zamandır giremiyorum, girsem bile en fazla birkaç dakika bakıp çıkıyorum.
oğluşum geldi, evet. 2 haftalık olduk :) hiç geçmeyecek sanıyordum oysa... senin de sağlıkla geçsin hamileliğin, sağlıkla gelsin yavrun.
Maşallah maşallah paşama sağlıkla analı ve babalı büyütsün rabbim inşallah
güzel dileklerin için teşekkür ederim

Back