- 8 Haziran 2016
- 1.075
- 660
- 123
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #61.141
:) evet bence de ...sana güveniyor
iyi olurduHaklısın ama doktoruma güvenmekten başka çarem yok diye düşünüyorum. Vardır bir bildiği...
merhaba.....
sizce saf arı sütü mü,yoksa arısütü bal polen karışımı mı tercih etmeliyim
sadece eğri..... isimli markanın arısütü var....başka nerden bulurum bilmiyorum çabuk bozulan birşeymiş
A anneveoglusu @Bebegimhadi @Cekirdek32 kızlar e2 hormonum düzelmiş 38’e düşmüş yine de doktorum önümüzdeki ayı beklemek istedi. Önümüzdeki adette belki folikül sayısı artar dedi. Artsa da artmasa da önümüzdeki ay tedaviye başlayalım dedi.
Attım canım özeldeniyi olurdu
ben geçen hafta cumartesi eczanede tesadüfen arı sütü zeta vital royal jell gördüm. arı sütü kabsülü. içinde 100 mg arı sütü,,,zeytinyağı ,,,,hindistan cevizi yağı vardı. aldım.aktardan aldığımı kullanmıyorum artık. eczacı hijyenik değil sürekli kapağını açıp kapamak dedi.N11 den aldım ben canım sorun yaşamadım
transferden sonraki o duygu çok güzel. içinde döllenmiş yumurta var. sadece ve sadece Rabbimiz iznine kalmış geri kalan . inşallah ikimizde pozitif sonucu alırızTransferim gerceklesti. Cift embriyo. Ilk defa bu duyguyu yasiyorum. Saglikli sihhatli buyusunler, darisi isteyen herkese insallah
kaç saat yattın. ben 1,30 saat yattım tek embriyo benimkisi.pazartesi OPU. Çarşamba transfer. çok erken di. ama itiraz edemedim. 4 hücreliydi. Rabbimin taktirine kaldı . doktorda öyle dedi.Transferim gerceklesti. Cift embriyo. Ilk defa bu duyguyu yasiyorum. Saglikli sihhatli buyusunler, darisi isteyen herkese insallah
Hayirli ugurlu olsun cnm. Benim Ptesi opu Ctesi yani bugun transfer 5. Gun embriyosu sanirim blastotist diyolar. Rabbim can verdikten ve hayirli oldukdan sonra. Kalan 3 nude dondurduk. Transferden sonra yataga gecince 1 saat anca uzandim. Rabbim sanada saglik guc sans versin. Hayirli ugurlu olsunkaç saat yattın. ben 1,30 saat yattım tek embriyo benimkisi.pazartesi OPU. Çarşamba transfer. çok erken di. ama itiraz edemedim. 4 hücreliydi. Rabbimin taktirine kaldı . doktorda öyle dedi.
benimki pazartesi opu oldu. salı günü embriyolog aradı. döllendi dedi. Çarşamba tekrar aradı 4 hücreli transfer dedi. benim embriyom kaçıncı gün transferi. salı döllendiyse şayet 1.ci günmüydü çarşamba. seninde hayırlı uğurlu olsun canımHayirli ugurlu olsun cnm. Benim Ptesi opu Ctesi yani bugun transfer 5. Gun embriyosu sanirim blastotist diyolar. Rabbim can verdikten ve hayirli oldukdan sonra. Kalan 3 nude dondurduk. Transferden sonra yataga gecince 1 saat anca uzandim. Rabbim sanada saglik guc sans versin. Hayirli ugurlu olsun
Dr bana soyle soyledi, opu gununu saymiyoruz Ornegin bugun Ptesi ya 3. Gun Persembe yapariz ya 5. Gun Ctesi yapariz, yarin embriyolog sizi ariycak soyliycek dedi. Embriyologda arayinca transferiniz 5. Gun Ctesi dedi.benimki pazartesi opu oldu. salı günü embriyolog aradı. döllendi dedi. Çarşamba tekrar aradı 4 hücreli transfer dedi. benim embriyom kaçıncı gün transferi. salı döllendiyse şayet 1.ci günmüydü çarşamba. seninde hayırlı uğurlu olsun canım
banada 27 dedi aynı tarih canım. ben senden önce olduğum erken. o yüzden geç test günüm@Gokkusagi80 Test gunu icinde eger 3 ncu gun transferi yaparsak 12, 5. Gun transferi yaparsak 10 gun sonra kan tahlili dedi. Bugunde hemsire 27 si test gununuz dedi yani 10 gun sonra
saol canım. şimdi daha iyi anladım. bol bol ananas ye havuç suyu iç. balık ye. tutunmasını kolaylaştırır. portakal suyuda kan akışını hızlandırır canım. kahvaltıda iç. ama çayı içme bırak. folik asit al. hangi ilaç ları verdi. crinone isimli jel ve estrofem verdi bana. antibiyotiği transferin 3.cü günü bıraktımDr bana soyle soyledi, opu gununu saymiyoruz Ornegin bugun Ptesi ya 3. Gun Persembe yapariz ya 5. Gun Ctesi yapariz, yarin embriyolog sizi ariycak soyliycek dedi. Embriyologda arayinca transferiniz 5. Gun Ctesi dedi.
Ayni mantigi yurutursek sizin transferiniz Carsamba olduysa 2. Gun transferi olur. Bazen gidisata gore dr oyle karar veriyor izledigim videolardan erken tranafer olup rahimde gelisimini surduren cok gordum
Tamam cnm bugun havuc suyuna basliyim bi hafta on gundur hergun opu icin igneleri kullanirken nar suyu iciyordum. Bugunden itibarende havuca basliyim. Ananasi dr da soyledisaol canım. şimdi daha iyi anladım. bol bol ananas ye havuç suyu iç. balık ye. tutunmasını kolaylaştırır. portakal suyuda kan akışını hızlandırır canım. kahvaltıda iç. ama çayı içme bırak
Hayirli saglikli mus mutlu guzel haberlerde buluşalim insallahbanada 27 dedi aynı tarih canım. ben senden önce olduğum erken. o yüzden geç test günüm
nar suyu rahmi inceltir. bırak bencede. balık ye. ben dışarda ızgara yaptırıyorum. protein deposudurTamam cnm bugun havuc suyuna basliyim bi hafta on gundur hergun opu icin igneleri kullanirken nar suyu iciyordum. Bugunden itibarende havuca basliyim. Ananasi dr da soyledi
ben sembol yapamıyorum gülen surat sadece :) yapıyorum. evet mus mutlu olsun sonumuz hayırlı sağlıklı bir şekildeHayirli saglikli mus mutlu guzel haberlerde buluşalim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?