- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
- #61.161
inan bilmiyorum canım belki diğer arkadaşlar bilirlerkızlar bisi danisicam mesela yumurta olsa diyelim çatladı kiste dönüşme olasılığı varmıdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inan bilmiyorum canım belki diğer arkadaşlar bilirlerkızlar bisi danisicam mesela yumurta olsa diyelim çatladı kiste dönüşme olasılığı varmıdır
kabak çekirdeği bide ye. tuzsuz olandan. ben malesef bugün yemeye başladımTamam cnm bugun havuc suyuna basliyim bi hafta on gundur hergun opu icin igneleri kullanirken nar suyu iciyordum. Bugunden itibarende havuca basliyim. Ananasi dr da soyledi
sağol canım yaa bu ay böle şeffaf akıntı oldu dr gitmedim ama değerlendirdim çenemde sivilce çıktı 2 tane kocaman nete baktığımda böyle bir şey olabilirmişinan bilmiyorum canım belki diğer arkadaşlar bilirler
canım çatlayan yumurta kist olmaz. şeffaf akıntı iyidir. çatladığına işaret dirsağol canım yaa bu ay böle şeffaf akıntı oldu dr gitmedim ama değerlendirdim çenemde sivilce çıktı 2 tane kocaman nete baktığımda böyle bir şey olabilirmiş
Kabak cekirdegimi himmm tamm canim esime aldirayim. Cok sagol kuzum paylasim icinkabak çekirdeği bide ye. tuzsuz olandan. ben malesef bugün yemeye başladım![]()
rica ederim canımKabak cekirdegimi himmm tamm canim esime aldirayim. Cok sagol kuzum paylasim icin
teşekkür ederim canım sağol napim işte bir nebze kendimi ferahlattimcanım çatlayan yumurta kist olmaz. şeffaf akıntı iyidir. çatladığına işaret dir
Canım ondan ben de almıştım ama kullanmadım 100 mg çok az günde 1500 mg almak lazım o da o hapla mümkün değil başka marka aldım sonra mecburenben geçen hafta cumartesi eczanede tesadüfen arı sütü zeta vital royal jell gördüm. arı sütü kabsülü. içinde 100 mg arı sütü,,,zeytinyağı ,,,,hindistan cevizi yağı vardı. aldım.aktardan aldığımı kullanmıyorum artık. eczacı hijyenik değil sürekli kapağını açıp kapamak dedi.
hadi ya. üzüldüm şimdiCanım ondan ben de almıştım ama kullanmadım 100 mg çok az günde 1500 mg almak lazım o da o hapla mümkün değil başka marka aldım sonra mecburen
çok zor benim için. sürekli sitede araştırma yapıyorum tutarmı tutmazmı.P Perican01 @Gokkusagi80 hayırlı olsun. En kısa zamanda pozitifi görmeniz dileğiyle. Keyfini çıkarın stres gördüğünüz an uzaklaşın kızlar
Stres yaparsan tutmaz. Ben senin yerinde olsam test gününe dek araştırma falan yapmamçok zor benim için. sürekli sitede araştırma yapıyorum tutarmı tutmazmı.
Sagol cnm ..P Perican01 @Gokkusagi80 hayırlı olsun. En kısa zamanda pozitifi görmeniz dileğiyle. Keyfini çıkarın stres gördüğünüz an uzaklaşın kızlar
haklısın canım olucağı varsa olucak zatenStres yaparsan tutmaz. Ben senin yerinde olsam test gününe dek araştırma falan yapmam
Aynen bak keyfinehaklısın canım olucağı varsa olucak zaten
inşallah canım. hayırlı olsun hepimizede. arı sütü tabletine canım sıkıldı. dozajım düşük 100 mgP Perican01 ve @Gokkusagi80 transferleriniz hayirlı olsun benimde salı veya çarşambaya transfer olacak Allah'ın izniyle
İnşallah güzel haberler veririz birbirimize
yumurtan dondurulmuşmu olucak canımP Perican01 ve @Gokkusagi80 transferleriniz hayirlı olsun benimde salı veya çarşambaya transfer olacak Allah'ın izniyle
İnşallah güzel haberler veririz birbirimize
Evet canım dondurulmuş embriyo transferi olacağımyumurtan dondurulmuşmu olucak canım