Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar bugün kontrole gittim. Hatırlarsanız tüp bebek tedavim olumsuz sonuçlanmıştı.
Doktorum havuz yaptırmamı istedi. Bir kac siklus yumurta toplanacak kaliteli embriyolar dondurulacak rahim dinlendikten sonra transfer yapılacak.
Bu yöntemi deneyen oldu mu aranızda.
Deneyen arkadaslar tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Ben F Foxi ...ayrıca genetiğe gönderdik embriyoları başarılar konusuruz daha

Öncelikle bebeğinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim.

Durumumuz çok benziyor. Bende amh çok düşük, rahmim T şeklinde, bu nedenle normalden çok daha dar, ayrıca retrovert denilen pozisyonda, yani pozisyonu arkaya doğru. Eşimin morfolojisi de 0. İlk denemem dış gebelik ile sonuçlandı. Taze transferdi, oluşan embriyolar az olduğu için hepsi transfer edildi, elimizde embriyo kalmadı. Şimdi verilen ilaçlardan dolayı 3 ay bekleme dönemindeyim ve haliyle oldukça umutsuzum. Umarım biz de sonraki denememizde olumlu sonuç alabiliriz. Böyle yazılar umut oluyor.

Çok teşekkürler umudunuzu hiç kaybetmeyin Bitti dediğinizde başlarmış herşey ben bunu yaşadımAllahım tedavi sürecinizde yardımcınız olsun ve güzel haberler akın inşallah

Biz bu süreci yaşadık doktorumuzun takibinde doğru olan aylarda yumurta büyüterek havuzda topladık embriyolarımızı ve sonra rahimimi dinlendirip transfer yaptı biraz sabır gerekli ama asla pes etmeyin sonucunda güzel haberler geliyor.Allahım sizlerede annelik duygusunu yaşatsın.

Amin inşallah

arkadaşlar şimdi tlc diye bir kanalda izledim kadın evlenio ve evliliklerinin 5. senesinde bebek istiyorlar kadin gogus kanseri oldugunu ogreniyor ve tedaviyle yeniyor ve dr lar tibben asla hamile kalamicani soyluyorlar onlarda evlatlik aliyor bir sure sonra kadin kendini halsiz yorgun hissediyor hastaligi yeniden gelmis gibi elinde onceden kalan testi gebelik testini yapiyor ve hamile nasil sevindim bunu anlatmamin nedeni rabbim ol derse her şekilde oluyor eğer nasip ediyorsa her durumda veriyor bana da mustafa bahçeci tıbben yapabilicemiz isi yok demisti allah veririse demisti ve ben rabbime tevekkul ettim ediyorum

Merhaba daha dün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum, iş yerinde çok sevdiğim bir ağabey, hamileliğimi duyunca beni tebrik etmek istemiş, arada da ufak tefek nasihatleri oldu :) "ağır kaldırma, ceviz ye... falan diye".
Biliyorsunuz benim yaş 40+, gelen ağabey, "Allah'tan umut kesilmez, ikinci evliliğimi 40 yaşında bir kadınla yaptım, maalesef bebek sahibi olmamız zor dediler, düşük sebebiyle kaybettiğimiz bebeklerimiz de oldu. Hiç vazgeçmedik, tedavilerimizi olduk, tüp bebek denemeleri yaptık. Olmaz diyenler Ayşe ablanı 46 yaşında hamile görünce maşallah çektiler. Oğlumuz Can 8 yaşında 2 sınıfa gidiyor, çok sağlıklı."
Biliyorum çok bireysel örnekler bunlar ama kiminin bitti dediği yerde başlar umutlar.
Darısı başınıza inşallah, Allah hepimizin kucağına mis kokulu bebekler versin inşallah.

amin canım inşallah rabbimizin mucizeleri o kadar büyük verdiği her şeye hamd şükür olsun

rabbim sağlıklı hayırlı kucağınıza almayı nasip atsın bizede dua edin

Yeni ay yeni şans, bana dua edin kızlar bugün regl oldum. Cumaya randevu aldım. Geçen ay e2 hormonum yüksek çıktığı için tedavim iptal edilmişti.
hadi canım hayırlı olsun güzel haberler ile gel inşallah ne zaman kontrol

TLC de o program. Hatta evlatlık aldığı kadın onun da hamile kaldığı dönemde hamile kalıyor ve onu da evlatlık alıyor. Rahmamıma şükürler olsun. Kuru toprağa can veren rabbim ol dedi mi olur.

TLC de o program. Hatta evlatlık aldığı kadın onun da hamile kaldığı dönemde hamile kalıyor ve onu da evlatlık alıyor. Rahmamıma şükürler olsun. Kuru toprağa can veren rabbim ol dedi mi olur.
aynen öyle canım rahman ol derse olur bunlar ne güzel örnekler bizim bi tanidikta cocugu olmuyordu evlatlik aldi sonra kadin hamile kaldi ikizleri oldu hic bir sey nedensiz degildir her aeyin ya bir zamani var yada nedeni

aynen öyle canım rahman ol derse olur bunlar ne güzel örnekler bizim bi tanidikta cocugu olmuyordu evlatlik aldi sonra kadin hamile kaldi ikizleri oldu hic bir sey nedensiz degildir her aeyin ya bir zamani var yada nedeni
canım nasıl geçiyor tedavin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…