- 28 Şubat 2015
- 1.154
- 620
- 123
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #61.121
hayır düşünmedim canım düşünmemde bana ters belki babaları ayrı ama anne yumurtası aynı olunca sen peki ?Hiç donasyon dusundunuzmu?
Nasıl söylesem bilemiyorum.dini açıdan çok korkuyorum.ama ne biliyim.bi tarafimda baska söylüyor .yani kafa. çok karışık.bide pek anlamadım.babaları ayrı derkenhayır düşünmedim canım düşünmemde bana ters belki babaları ayrı ama anne yumurtası aynı olunca sen peki ?
yani düşünsene kadın yumurta veriyor eşimin spermiyle bebek oluyor sonra baska bir aileye veriyor başka bir kadına onun eşinden oluyor ne bilim yani bu yumurta veren kadının her yerde geni olabilir ya karışık işler ama düşünmem canım yinede rabbim imtihan ediyorNasıl söylesem bilemiyorum.dini açıdan çok korkuyorum.ama ne biliyim.bi tarafimda baska söylüyor .yani kafa. çok karışık.bide pek anlamadım.babaları ayrı derken
Aynen cnim mezhep karışıklığı oluyor...tabi gerçekten karar vermiş aileler bu tür şeyleri mecburen es geçiyorlaryani düşünsene kadın yumurta veriyor eşimin spermiyle bebek oluyor sonra baska bir aileye veriyor başka bir kadına onun eşinden oluyor ne bilim yani bu yumurta veren kadının her yerde geni olabilir ya karışık işler ama düşünmem canım yinede rabbim imtihan ediyor
es geçiyorlar onlarida anlıyorum evlât özlemi malesef herkes dayanamıyor zor durum ama sınavımız bu belkide rabbim bizleri de böyle sınıyorAynen cnim mezhep karışıklığı oluyor...tabi gerçekten karar vermiş aileler bu tür şeyleri mecburen es geçiyorlar
Günaydın. Mubarek cuma gü ü hayırlı haberlerle dönmeni bekliyoruz.İnşallah canım sağol
Canım çok teşekkür ederim. Çok mutlu ettin beni. Şu an havaalanındayım. İl dışına muayeneye gitmek çok zor oluyor. Umarım hepimiz gayretlerinizin karşılığını mutlulukla sağlıkla huzurla alırızGünaydın v
Günaydın. Mubarek cuma gü ü hayırlı haberlerle dönmeni bekliyoruz.
Oy nasil duygulandim..TLC de o program. Hatta evlatlık aldığı kadın onun da hamile kaldığı dönemde hamile kalıyor ve onu da evlatlık alıyor. Rahmamıma şükürler olsun. Kuru toprağa can veren rabbim ol dedi mi olur.
DOKTORUNUZ KİM ACABAMerhaba hanımlar, ben yeni katıldım aranıza. Uzun zamandır ara ara sessizce takip ediyordum.
Burada kurulan dostlukları, üzüntüleri, sevinçleri, tesellileri gördüm...
K. K. ailesi beni de bağrına basar diye düşündüm.
İstanbul'da yaşıyorum, 42 yaşındayım, iki yıllık evliyim. Bir olumsuz tüp bebek denememiz oldu.
Üzüldüm, yıkıldım elbet ama kadının gücü hiç hafife alınmamalı, yeniden küllerimizden doğmayı da biliriz biz.
Dün itibariyle ikinci tüp bebek tedavisine başladık. Umutluyum, kendime ve doktoruma güveniyorum.
Asla umudunuzu yitirmeyin arkadaşlar. Öyle hikayeler biliyorum ki; imkansızı başarıp kucaklarına bebeklerini aldılar.
Biliyoruz ki, hamileliğin gerçekleşmesi büyük bir mucize ve şimdi mucizelerin tam da zamanı
İnşallah onlarda sağlıkla gelişir arkadaşım sana sağlıklı embriyo olarak dönsünlerKızlar folikül sayısı geçen ay 6 idi bu ay 4 olmuş. Doktor şaşırdı bu kadar vitamine nasıl artmaz sen çok stres olmuşsun dedi
Vücut hep aynı olmuyor.sayın 4 se de o vitaminlerle kalitelidir ve iğneden sonra 2 tane daha görünebilir.Kızlar folikül sayısı geçen ay 6 idi bu ay 4 olmuş. Doktor şaşırdı bu kadar vitamine nasıl artmaz sen çok stres olmuşsun dedi
Her ay farklı sayı olabilir bu normal birşey. Hem 6 olunca daha iyi olucak anlamına da gelmez. Sen içini ferah tut. Önemli olan toplanan kaliteli yumurtalarının olması. 30 tane de yumurta olsa oluşan embriyo sayısı ve kalitesi etkili canım.Kızlar folikül sayısı geçen ay 6 idi bu ay 4 olmuş. Doktor şaşırdı bu kadar vitamine nasıl artmaz sen çok stres olmuşsun dedi
Ben 6 ay arı sutü bal polen yemis birisi olarak kendim kk daki arı sütü forumlarına bakarak arı sutünü tek yemeye başladım.sabah aksam yiyerek günlük tam gr.ını aldım.hep 1 tane 5. Gün embriyosu olurken 10 12 gün böyle yemeyle 2 tane 5. Gün embriyosu oldu.genetikten de 1 i sağlıklı geldi.yaşım 43 dü...ben bile şaşırdım farka.yanında bal polene aynen devam.günde 1 kez, 1 tatlı kaşığı tahta kaşıkla.merhaba.....
sizce saf arı sütü mü,yoksa arısütü bal polen karışımı mı tercih etmeliyim
sadece eğri..... isimli markanın arısütü var....başka nerden bulurum bilmiyorum çabuk bozulan birşeymiş
Bilmem ki benim dr.lar 3 ü buldu mu başlıyordu. 3 - 4 yumurta başlanılacak sayılar.tedaviye başlayabilirdi.A anneveoglusuBebegimhadi C Cekirdek32 kızlar e2 hormonum düzelmiş 38’e düşmüş yine de doktorum önümüzdeki ayı beklemek istedi. Önümüzdeki adette belki folikül sayısı artar dedi. Artsa da artmasa da önümüzdeki ay tedaviye başlayalım dedi.
Ben internetten aldım. Özelden markasını ve site adını verebilirimmerhaba.....
sizce saf arı sütü mü,yoksa arısütü bal polen karışımı mı tercih etmeliyim
sadece eğri..... isimli markanın arısütü var....başka nerden bulurum bilmiyorum çabuk bozulan birşeymiş
Haklısın ama doktoruma güvenmekten başka çarem yok diye düşünüyorum. Vardır bir bildiği...Bilmem ki benim dr.lar 3 ü buldu mu başlıyordu. 3 - 4 yumurta başlanılacak sayılar.tedaviye başlayabilirdi.
:) evet bence de ...sana güveniyorHaklısın ama doktoruma güvenmekten başka çarem yok diye düşünüyorum. Vardır bir bildiği...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?