- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #61.061
kendine eczanede hemşire bulmuşsunyumurta büyütücü iğne verdi. menogon. aslında ilaçsızdı tedavim. niye istedi bilmiyorum. dünkü hemşire germedi toplayıp etimi vurdu canım yandı. o yüzden ürktüm. bugünkü eczacıdaki hemşire kız senin anlattığın gibi yaptı gerdi. hiç bir şey hissetmedim. içinden dün çok kızdım selman hocanın hemşiresine. canımı yaktı korkuttu beni. yanlış vurmuş. asıl eti gerince hiç bir şey anlamıyorsun. takviyeleri yapıyorum .arı sütü direk ardından polen. akşamda keçi boynuzu özü. şimdilik bu kadar yaptıklarım
dünkünü kendim yaptım. araba oturarak mecbur yaptım. canım yandı. iğneyi çekince 1 damla kan geldi. korktum. yarım saat sonra catlatma önleyici iğneyi eczanede yaptırdım. çok zor işler mişkendine eczanede hemşire bulmuşsunsende onunla birlikte göbeğine batırsan sonra onun yanında batırsan olurdu bu iş.
iğnenin acıtmamasına sevindimbende ancak böyle yapabildim ve çok zorlandım zannetme tek zorlanan sensin. ama denesen olacağını göreceksin selman hocanın hemşiresine söyleyin de acımayacak şekilde vursun.
daha son bir çatlatma iğnen var genelde gecenin 2 sinde 3 ünde verecekler son iğneyionu yapabilmek için öğrenmen lazım veya benim yaptığım gibi istanbuldaki ilk opumda gecenin 2:30 unda özel hastaneye gittim. benimle birlikte arabayı kullanan ve herkes ayağa kalkıyor mecburen.
evet hemşire kız kısmetime vardı. ayda 1 ordaymış. oda bana denk geldi. benim kısmetime canım şükürkendine eczanede hemşire bulmuşsunsende onunla birlikte göbeğine batırsan sonra onun yanında batırsan olurdu bu iş.
iğnenin acıtmamasına sevindimbende ancak böyle yapabildim ve çok zorlandım zannetme tek zorlanan sensin. ama denesen olacağını göreceksin selman hocanın hemşiresine söyleyin de acımayacak şekilde vursun.
daha son bir çatlatma iğnen var genelde gecenin 2 sinde 3 ünde verecekler son iğneyionu yapabilmek için öğrenmen lazım veya benim yaptığım gibi istanbuldaki ilk opumda gecenin 2:30 unda özel hastaneye gittim. benimle birlikte arabayı kullanan ve herkes ayağa kalkıyor mecburen.
Catlatma onleyici igneye 5.gun basladi dr um yani 5. gunden sonra 3 igne devam ediyoruz. 5. Gun kontrolumde 3 4 tane olgun yumurta gormusdu 12 15 mm falan heralde onlar erken catlamasin diye. Ilk tecrube ilk heyecan.hayırlı olsun canım hepimiz için. bende dün catlama önleyici iğnemi yaptırdım. doktor yap dedi. menogon ile beraber yaptırdım..10.cu günümdü. tek yumurta.dua ediyorum. hepimiz için hayırlısı olsun
başka ilaç verdimi sana.adetinin ilk günleri. bana ilaçsız dedi. ilaç vermedi adetimin 3.cü günü gittiğimde. benim dün 10.cu gün ve 12 mm di tek altınım :)Catlatma onleyici igneye 5.gun basladi dr um yani 5. gunden sonra 3 igne devam ediyoruz. 5. Gun kontrolumde 3 4 tane olgun yumurta gormusdu 12 15 mm falan heralde onlar erken catlamasin diye. Ilk tecrube ilk heyecan.
Hepimiz icin hayirli sonuclar olsun cnmSayinin bi onemi yok niteligi iyi olsun
Sağol canım. Benim yumurtalar ve diğer değerlerim iyi, benim problemim yapışıklık.Hayırlı olsun canım tedavin kaç yumurta gördü Dr ilk kontrolde ben mesajınızda belirttiğiniz incir arisutu polen ve ceviz OMEGA Q10 tukettim
bu ay transfer olacak Allah'ın izniyle transfere hazirlaniyorum taze transfer mi olacak
Kılcal damara denk gelince kanama olur, korkulacak birşey yok canım. İğne seni ürkütüyor belli, ama serin kanlı olup kendin vurabilmeslisin. Arkadaşların da dediği gibi gecenin biryarısı vurdünkünü kendim yaptım. araba oturarak mecbur yaptım. canım yandı. iğneyi çekince 1 damla kan geldi. korktum. yarım saat sonra catlatma önleyici iğneyi eczanede yaptırdım. çok zor işler mişstres olmamalıyım. eczacı kadın çok streslisin rahat ol dedi. vücut atar yoksa dedi
Kılcal damara denk gelince kanama olur, korkulacak birşey yok canım. Hepimiz geçtik bu durumdan, sonra alışıyor insan. İğne seni ürkütüyor belli, ama serin kanlı olup kendin vurabilmelisin.dünkünü kendim yaptım. araba oturarak mecbur yaptım. canım yandı. iğneyi çekince 1 damla kan geldi. korktum. yarım saat sonra catlatma önleyici iğneyi eczanede yaptırdım. çok zor işler mişstres olmamalıyım. eczacı kadın çok streslisin rahat ol dedi. vücut atar yoksa dedi
genetik testi yaptırıyor olman en güzeli olmuş zamanı geriye çevirmek mümkün olsa bende yaptırırdım.Sağol canım. Benim yumurtalar ve diğer değerlerim iyi, benim problemim yapışıklık.
İlk tedavimde hsg filmimde, rahimde yapışıklık görülmüştü ve histeroskopi olmadan Medicana da başarısız bir Tüp bebek deneyimim olmuştu. Histeroskopi olmadan tedaviye kalkıştığımız için kendime ve Dr a kızgındım. Sonrasında başka bir Dr histeroskopi ameliyatı olup, kendimi de toparlamak adına birkaç ay
oluruna bıraktım.
Şimdiki tedavimde (Acıbadem) ilk muayenede Dr sağda 8 ve solda 8 üzeri yumurta gördü, yumurtaları yaşıma göre fazlaca bulduğunu söyledi. Benim yumurtalardan yana problemim yok ama tabi kalitesi önemli, o sebepten o saydığımız kürleri alıyorum.
İğnelerimi (gonal f ve Merional) 4 gün yaptım, yarın kontrolüm, yumurta takibi var.
yumurta topladıktan sonra, hsg çektireceğiz ve Dr gerek görürse tekrar bir histeroskopi olabilir. Tedavi sürecim duruma göre değişecek. Embriyo dondurulacak, dinlendirme süreci olacak. Genetik taramalı tüp bebek tedavisi olacak.
Benim transfer iki buçuk ayı bulur gibi. Bakalım artık durumlara, yaşayıp göreceğiz.
Çok sevindim senin adına, bir çok zorlu süreci atlatmışsın.Transfer öncesi ve sonrası Nar ve ananası ihmal etme, moralini yüksek tut. Seni mutlu eden insanlarla vakit geçir.
Peki transfer günü belli mi? Takipte kalalım lütfen. Ben başaracağına inanıyorum
öyle canım. dün yaptım. biraz alıştım. sıkışınca yaparım kendim artık. tesekkür ederimKılcal damara denk gelince kanama olur, korkulacak birşey yok canım. İğne seni ürkütüyor belli, ama serin kanlı olup kendin vurabilmeslisin. Arkadaşların da dediği gibi gecenin biryarısı vur
Kılcal damara denk gelince kanama olur, korkulacak birşey yok canım. Hepimiz geçtik bu durumdan, sonra alışıyor insan. İğne seni ürkütüyor belli, ama serin kanlı olup kendin vurabilmelisin.
Arkadaşların da dediği gibi gecenin biryarısı vuracağın iğne verilebilir, o yüzden bebeğine kavuşacağını hayal edip cesaretli olmalısın
Masallah cnm. Evet 2.gunu basladim gonal f i yarim vuruyorum ve 1 menopur, 5. Gunde catlama onleyici cetrotayt vurulmaya devambaşka ilaç verdimi sana.adetinin ilk günleri. bana ilaçsız dedi. ilaç vermedi adetimin 3.cü günü gittiğimde. benim dün 10.cu gün ve 12 mm di tek altınım :)
saol canım. pazartesi menogona başlattı 8.ci günümdeyken. sanada maşallah canım.tek yumurtam kaliteli olursa 5.ci günü görürse transfer haftaya olur diye tahmin ediyorum. benim tahminim ama. doktor bir şey demedi. korku stres herşey var şu an bende.Masallah cnm. Evet 2.gunu basladim gonal f i yarim vuruyorum ve 1 menopur, 5. Gunde catlama onleyici cetrotayt vurulmaya devam
Ilk denemenmi bilmiyorum cnm ama oluruna biraktim bende stres esimle iliskiye girip gebelik oluşmamasindan daha az. Sevdigim seyleri yiyorum sevdigim ve kiyamadigim kiyafetlerimi kilo alirsam giyemem diye hergun birini giyiniyorum, normalde spor disinda pek cikmam arkadaslarimi arayip onlarla disarda cay kahve iciyorum, haftayi doldurdum su gun su olacak bugun bu gelecek ben gidicem vs diye .. onumdeki on gunu planladim ki kendimle kalmiyim olurmu olmazmi tutarmi tutmazmi dusunmiyim diye. Bu ara hic ama hic masraf yapmamisdim tasarrufum bugunler icinde bende kullanmaya makul olcude caliscam ..saol canım. pazartesi menogona başlattı 8.ci günümdeyken. sanada maşallah canım.tek yumurtam kaliteli olursa 5.ci günü görürse transfer haftaya olur diye tahmin ediyorum. benim tahminim ama. doktor bir şey demedi. korku stres herşey var şu an bende.
Masallah cnm. Evet 2.gunu basladim gonal f i yarim vuruyorum ve 1 menopur, 5. Gunde catlama onleyici cetrotayt vurulmaya devam
evet canım ilk deneme. çok güzel yapıyorsun . kendini dinleme. benim eski mesajlarımı gördüysen eğer bana stres yaptırıcak en büyük sıkıntı eşimin üvey ailesi. onlarla ilgili en ufak şeyi duymam yetiyor. art niyetliler.üvey eltim tahammülü yok. kıskançlığı tavan yapmış. ben onca pisliklerine rağmen oğlunun sünnet düğününe gittim. eşiyle 5 dakika halay çektirmedi.eşide onun bakışlarından sonra eşimi ve beni bırakıp çıktı halaydan. ve üstüne bana tesekkür bile etmedi geldin ayaklarına sağlık diye.ve hamile kaldı ikinciye. şubatın ilk haftası eşime mesaj attı üvey kardeşi. ağbi ikinci kere amca oluyorsun diye. şimdi bende bu pisliklerinden sonra iyi niyetimi kaldırdım. evde onların sünnetde çekilen resmi vardı. müsade ettim eşime tamam koy diye. ama onu kaldırdım geçen hafta.eşimin cepinde ekran görüntüsü bizim resmimizdi. yazın yine o hainler yüzünden eşimle kavga etmiştik eşim yiğeninin resmini koymuştu. dün dedim onu kaldır bizimkini koy diye. beni üzen şeyleri görmek istemiyorum.daha koymadı eşim resmimizi. ben kaç kere evime davet ettim. gelmediler. ama yazın eşimi bana karşı dolduruyorlardı. kapına gelemiyoruz biz düşmanımızda olsa güler yüz gösteririz kapımıza gelene. ağbi sen beni bilmiyormusun. bunları eltim diyordu kocama..bana karşı dolduruyordu. ne oldu şimdi. hepsini evime çağırdım. üvey kaynanam kısmet dedi. görsün eşim hain yüzlerini. rabbim halime acısın. hayırlı sağlıklı evlat versin banaIlk denemenmi bilmiyorum cnm ama oluruna biraktim bende stres esimle iliskiye girip gebelik oluşmamasindan daha az. Sevdigim seyleri yiyorum sevdigim ve kiyamadigim kiyafetlerimi kilo alirsam giyemem diye hergun birini giyiniyorum, normalde spor disinda pek cikmam arkadaslarimi arayip onlarla disarda cay kahve iciyorum, haftayi doldurdum su gun su olacak bugun bu gelecek ben gidicem vs diye .. onumdeki on gunu planladim ki kendimle kalmiyim olurmu olmazmi tutarmi tutmazmi dusunmiyim diye. Bu ara hic ama hic masraf yapmamisdim tasarrufum bugunler icinde bende kullanmaya makul olcude caliscam ..
Ilk denemenmi bilmiyorum cnm ama oluruna biraktim bende stres esimle iliskiye girip gebelik oluşmamasindan daha az. Sevdigim seyleri yiyorum sevdigim ve kiyamadigim kiyafetlerimi kilo alirsam giyemem diye hergun birini giyiniyorum, normalde spor disinda pek cikmam arkadaslarimi arayip onlarla disarda cay kahve iciyorum, haftayi doldurdum su gun su olacak bugun bu gelecek ben gidicem vs diye .. onumdeki on gunu planladim ki kendimle kalmiyim olurmu olmazmi tutarmi tutmazmi dusunmiyim diye. Bu ara hic ama hic masraf yapmamisdim tasarrufum bugunler icinde bende kullanmaya makul olcude caliscam ..
Bide bahar gelcek yarindan itibaren gunesli olacak, gunes icimizi isitsin bize bolluk bereket sans enerji versin
canım transfer olunca dinlenmen lazım. bu saydıklarını transfer öncesi yap.Ilk denemenmi bilmiyorum cnm ama oluruna biraktim bende stres esimle iliskiye girip gebelik oluşmamasindan daha az. Sevdigim seyleri yiyorum sevdigim ve kiyamadigim kiyafetlerimi kilo alirsam giyemem diye hergun birini giyiniyorum, normalde spor disinda pek cikmam arkadaslarimi arayip onlarla disarda cay kahve iciyorum, haftayi doldurdum su gun su olacak bugun bu gelecek ben gidicem vs diye .. onumdeki on gunu planladim ki kendimle kalmiyim olurmu olmazmi tutarmi tutmazmi dusunmiyim diye. Bu ara hic ama hic masraf yapmamisdim tasarrufum bugunler icinde bende kullanmaya makul olcude caliscam ..
Bide bahar gelcek yarindan itibaren gunesli olacak, gunes icimizi isitsin bize bolluk bereket sans enerji versin
Transferden sonra gunluk hayatimda cok bir degisiklik yapmam sanirim cnm zaten okudugum yorumlarda yatmayin yuruyun normal aktivitelerinize devam edin diyor, hayirlisiyla bi olalimda :) Ozel aile sorunlari maalesef oyle .. yipratir. Uzuldugunle kirildiginla kalirsin olan sana olur. Kapini kapat esinle iyi ol iyi gecin hicbirseyin huzurunu kacirmasina esinle arani bozmasina izin verme .. amin amin insallah mukafatini alirsin dilerimcanım transfer olunca dinlenmen lazım. bu saydıklarını transfer öncesi yap.
ay çok sinirlendim kusura bakma bi tane de bende var böle pis elti fitne fesat neler yaptı anlatsam şok olursun ama ben iyi niyetimi kaldırdım ki hemde nasıl evime bile ataka basamaz dedim eşime ne kendisini ne cocuklarini seviyorumevet canım ilk deneme. çok güzel yapıyorsun . kendini dinleme. benim eski mesajlarımı gördüysen eğer bana stres yaptırıcak en büyük sıkıntı eşimin üvey ailesi. onlarla ilgili en ufak şeyi duymam yetiyor. art niyetliler.üvey eltim tahammülü yok. kıskançlığı tavan yapmış. ben onca pisliklerine rağmen oğlunun sünnet düğününe gittim. eşiyle 5 dakika halay çektirmedi.eşide onun bakışlarından sonra eşimi ve beni bırakıp çıktı halaydan. ve üstüne bana tesekkür bile etmedi geldin ayaklarına sağlık diye.ve hamile kaldı ikinciye. şubatın ilk haftası eşime mesaj attı üvey kardeşi. ağbi ikinci kere amca oluyorsun diye. şimdi bende bu pisliklerinden sonra iyi niyetimi kaldırdım. evde onların sünnetde çekilen resmi vardı. müsade ettim eşime tamam koy diye. ama onu kaldırdım geçen hafta.eşimin cepinde ekran görüntüsü bizim resmimizdi. yazın yine o hainler yüzünden eşimle kavga etmiştik eşim yiğeninin resmini koymuştu. dün dedim onu kaldır bizimkini koy diye. beni üzen şeyleri görmek istemiyorum.daha koymadı eşim resmimizi. ben kaç kere evime davet ettim. gelmediler. ama yazın eşimi bana karşı dolduruyorlardı. kapına gelemiyoruz biz düşmanımızda olsa güler yüz gösteririz kapımıza gelene. ağbi sen beni bilmiyormusun. bunları eltim diyordu kocama..bana karşı dolduruyordu. ne oldu şimdi. hepsini evime çağırdım. üvey kaynanam kısmet dedi. görsün eşim hain yüzlerini. rabbim halime acısın. hayırlı sağlıklı evlat versin bana
Aynen canm genetik tarama garantili oluyor, sağlıklı embriyoyu seçmenin yanında, düşük riskini de sıfırlıyormuş.genetik testi yaptırıyor olman en güzeli olmuş zamanı geriye çevirmek mümkün olsa bende yaptırırdım.
bu nedenle hep endişelerim olacak gebe kalsamda
yumurta sayın benim gibi benimde 12 toplandı 10 tanesi döllendi ama 3 tanesi elimde var onlarda 3. gün embriyosu
yapışıklık varken nasıl transfer yaparlar anlamadım. benim miyon vardı embriyoyu transfer edeceği yerde
ekim ayında o alındı. rahim dinlendirme yapıldı. nar ve havuç yiyiyorum. Ceviz yiyorum. hergün arı sütü polen ve zeytinyağı tüketiyorum. d3 vitamin alıyorum
bakalım nasip olacak mı.16 martta kontrol olacak o zaman transfer belli olur 19-22 mart arası olur sanırım bir sorun olmazsa
sende gelişmeleri yaz arkadaşım bende yazarım inşallah bu sayfada herşeyi ile mücedele veren kadınlara rabbim hayırlı sağlıklı salih evladlar nasip etsin
Selam canım, transferin ne zaman?Ilk denemenmi bilmiyorum cnm ama oluruna biraktim bende stres esimle iliskiye girip gebelik oluşmamasindan daha az. Sevdigim seyleri yiyorum sevdigim ve kiyamadigim kiyafetlerimi kilo alirsam giyemem diye hergun birini giyiniyorum, normalde spor disinda pek cikmam arkadaslarimi arayip onlarla disarda cay kahve iciyorum, haftayi doldurdum su gun su olacak bugun bu gelecek ben gidicem vs diye .. onumdeki on gunu planladim ki kendimle kalmiyim olurmu olmazmi tutarmi tutmazmi dusunmiyim diye. Bu ara hic ama hic masraf yapmamisdim tasarrufum bugunler icinde bende kullanmaya makul olcude caliscam ..
ben işte bunlar yüzünden 1 senedir sinir stres. eşimde laf söyletmiyince iyice sinirleniyordum. onların gerçek yüzlerini oyunlarını anlattınca çıldırıyordu. onlar ailesiymiş. ben neyim peki karısıyım. beynine çok fena sokmuşlardı bazı şeyleri..düşün sünnet düğününden sonra tartışmıştık. bana ilk kez üvey eltisi için o babamın kızı dedi. beynini ne güzelde yıkamışlar. ben neyim dedim. babanın kızı değilmiyim sen kalkmışsın üvey kardeşinin karısını savunucağına kendi karını savun. sesini çıkarmadı. çok cambazlar canım. Allah affetsin 9 yaşındaki çocuklarından bile nefret eder oldum kocama koz olarak çok kullandılar onuda. öyle canımay çok sinirlendim kusura bakma bi tane de bende var böle pis elti fitne fesat neler yaptı anlatsam şok olursun ama ben iyi niyetimi kaldırdım ki hemde nasıl evime bile ataka basamaz dedim eşime ne kendisini ne cocuklarini seviyorum
işte bende bunlara kızıyorum ya insan önce kendi karısını savunur benim eşim de çoğunlukta yapılanlara sesini çıkarmadı eltimin kacinci evliligi ama herkesin arkasindan laf etmekten geri kalmaz namusa kadar en son dedim valla anama babama dil uzattı arkalarında konuştu bir daha onu bin kişide olsan belden assagi vururum sesini çıkaramaz dedim zorla çirkefe bağladımben işte bunlar yüzünden 1 senedir sinir stres. eşimde laf söyletmiyince iyice sinirleniyordum. onların gerçek yüzlerini oyunlarını anlattınca çıldırıyordu. onlar ailesiymiş. ben neyim peki karısıyım. beynine çok fena sokmuşlardı bazı şeyleri..düşün sünnet düğününden sonra tartışmıştık. bana ilk kez üvey eltisi için o babamın kızı dedi. beynini ne güzelde yıkamışlar. ben neyim dedim. babanın kızı değilmiyim sen kalkmışsın üvey kardeşinin karısını savunucağına kendi karını savun. sesini çıkarmadı. çok cambazlar canım. Allah affetsin 9 yaşındaki çocuklarından bile nefret eder oldum kocama koz olarak çok kullandılar onuda. öyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?