Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

incir bende yemek istiyorum ama prolaktin var bende. ama kesinlikle kuru incir tavsiye ederim. günde 4 tane filan. kilo yapar ama bırakınca yemeyi hemen gidiyor o şişlik
umudunuzu kaybetmeyin. sadece 1 tane sağlıklı yumurtaya ihtiyacınız var. ve o altın yumurtanın ne zaman geleceği belli olmuyor. benim de yumurta gelişmediği için iptal edilen tedavim oldu. üzülmeyin, bu ay yoksa bile takibe devam etsin önümüzdeki aylarda doktorunuz.

ben de tedaviler sonucu hayatımda hiç görmediğim kiloları gördüm ve hayatımın en yüksek kilosunda hamile kaldım. hiç dert etme, veririz nolucak :)

arı sütünden çok bahsedilmiş ....sürekli tüketince etkisi geçer de faydalı olmaz mı diye düşünüyorum
sadece opu öncesi mi başlanmalı

arı sütünden çok bahsedilmiş ....sürekli tüketince etkisi geçer de faydalı olmaz mı diye düşünüyorum
sadece opu öncesi mi başlanmalı

arkadaşım tedaviye başlamadan önceki ay başla adetin le devam et opuya kadar

ben de tedaviler sonucu hayatımda hiç görmediğim kiloları gördüm ve hayatımın en yüksek kilosunda hamile kaldım. hiç dert etme, veririz nolucak :)

sağol hamişim cevabın için bende aynen öyleyim hiç olmadığım kilodayım inşallah sağlıklı ve hayırlı bir gebelik olur sonrasında kilocukları veririz

teşekkür ederim sadece gerçekten en iyisini istiyorum...bu benim son şansım olabilir
bende 2
hoşgeldin Pepe arkadaşlar göğşen beyi demişler ancak direk doktoru bilmiyorlar istanbuldalar mesela kusura bakmamaları ile diyorum .ben onda 2014 senesinde tedavi gördüm. yumurta saklamaya çalıştığımda benimle dalga geçer gibi klomen verdi sonrada çok hafif bir iğne sanırım hatırladığım.ama yumurtanın içi boş çıktı.sonra gen-art tüp bebek merkezinde sertaç beye gittim.bu tedaviyi saymadı bile
o yumurtanın boş çıkacağı baştan belli dedi.kolemen çağdışı bir yöntem dedi. iğneler fsh ı düşürür östrojeni yükseltir diyerek beni bilgilendirdi.asıl önemlisi 2014 de o gün sadece benim yumurtam oluşmamış değil o gün tüm sonuç alanların hepsi 10 kişi negatif almış.tabi bunun mimarı göğşen bey doktorumuz o.bana dedi ki bugün 25 yaşındaki kızın bile negatif oldu çok üzgünüm.kendisini övenler burası değil söz meclisten dışarı bir forumuna denk geldim de bir övüyorlar hayatlarında doktor görmemişler sanırım. doktorun iki cümlesiyle mutlu olan kişiler. göğşen bey çok iyi moral veriyormuş tek dedikleri de bu; insanmış.benim doktorum da çok iyiydi erbil bey, sertaç beyde iyiydi...bence 30 lu yaşlarda kızlar bunlar bizim 40 lar için en iyi lab, en iyi embriyolog lazım.başkentin labaratuvarına da güvenmiyorum.bende 1 yumurta saklama 2 tüp denemesi yaptım.2. tüp denmesinde son şansım diyerek erbil yağmura gittim.burada okuduğum tüm tedavi yöntemlerini ondan da duydum.çünkü başka hiç bir doktor bunlardan bahsetmemişti (( kk kadınları biliyor ama doktorlar anlatmıyor..öncelikle kendi doktorumu erbil beyi tavsiye ederim.havuz oldu genetiğe gitti herşey yapıldı.çünkü istanbulda labaratuvarlar, embriyologlar ve doktorlar çok kaliteli.ben o istanbulun zeki atik havasını alıyorum onlarda.ankara da ise bundan 4-5 sayfa geride tolga ecemişe gitmiş bir arkadaşımız hamile ve memnunmuş.madem öyle ona gitmeni ve ayrıca ankara bahçeci tüp bebek merkezinin de açılmış olması sebebiyle lab açısından bir de orayla görüşmeni tavsiye ederim.istanbula gitmek gelmek hiç zor değil bunu da belirteyim.

Merhaba, yorumunuzu okudum bende 38 e doğru yaklaşmaktayım, sizden ricam yumurtanın kalitesi için neler yapmam gerekir bal polen arı sütü ne kadar yemeliyim nerden almalıyım ankaradayım ben. Tesadüfen bu konuyu buldum doktora gittim bende hormonal testler yapıldı 2 aydır bebek istiyoruz ben kendi adıma birşey çıkmadı sadece eşimin sperm testi kaldı oda pek yanaşmıyor bende acele ediyorum yaşımdan dolayı. Amh, lh, fsh v.s. değerlerim iyi fakat zamanda geçiyor geçen ay yumurta takibi yaptırmadım fakat sanırım yumurtam büyümüyor sizden ricam yumurta kalitesi için neler yapmalıyım yazabilirmisinz

evet canım burda bayağı moralim düzeldi.çok kötü olmuştum.doktorun odasında ağladım. şu an tedavideyim. başladık. hayırlısı olsun diyorum

Selam, doktorum Bülent Tıraş.
Senin tedavi sürecin ne durumda, doktorun kim?
benimki selman laçin. ben 43 yaşındayım. rezervim dibe vurmuş gıda takviyeleri yapıyorum burdaki arkadaşlar saolsun yardımcı oluyorlar. işim Allah a kaldı. hayırlısı olsun diyorum olucaksada sağlıklı sıhhatli salih bir evlat versin rabbim. hepimizin için

Hosgeldin.. :) bir kac sayfa önde yazmıştım yukarıdaki mesaja ekledim.1 kilo bala 100 gr polen karışım.
Ayrıca egricayırdan 1500 mg.lık 20 li arı sutü ampulü.veya 40 50 gr lık arı sütü alabilirsin.iyi marka olmasina önem verin.250 tl 200 tl fiyatlar böyle.mersin toros yaylası yerli üreticiden aldım ben onun da tel.ini istersen özelden vereyim.egricayırda mersin toros yaylasi balı bu arada.değerleriniz iyi maşallah.güzel bir merkez bulun ankara bahceci yeni acildı iyidir sanırım tolga ecemis yazdi arkadaşimız.tüp bebek deneyin beklemeden sonuç alabilirsiniz böylece.aktardan ürün alacaksanız o da aynı fiyat 1 kez balen aldım sonra yerli balcıdan mersinden aldim.yine yazin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…