- 19 Ocak 2012
- 2.551
- 421
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #61.021
teşekkür ederim sadece gerçekten en iyisini istiyorum...bu benim son şansım olabilirAnkara da başkent üniversitesi hastanesinde göğsen beyi övüyorlar eğer imkanın varsa bahçeci veya acibademi tavsiye ederim
Tedaviniz hayırlı olsun. Inşallah kavuşuruz bebeklerimizeteşekkür ederim sadece gerçekten en iyisini istiyorum...bu benim son şansım olabilir
umudunuzu kaybetmeyin. sadece 1 tane sağlıklı yumurtaya ihtiyacınız var. ve o altın yumurtanın ne zaman geleceği belli olmuyor. benim de yumurta gelişmediği için iptal edilen tedavim oldu. üzülmeyin, bu ay yoksa bile takibe devam etsin önümüzdeki aylarda doktorunuz.incir bende yemek istiyorum ama prolaktin var bende. ama kesinlikle kuru incir tavsiye ederim. günde 4 tane filan. kilo yapar ama bırakınca yemeyi hemen gidiyor o şişlik
ben de tedaviler sonucu hayatımda hiç görmediğim kiloları gördüm ve hayatımın en yüksek kilosunda hamile kaldım. hiç dert etme, veririz nolucak :)ben transfere hazırlık dönemindeyim bir arkadaş önerdi zeytinyağda kuru inciri bırakıyor akşamları yiyormuş çıkarıp onu yapıyorum her gün bir tane inşallah yararını görürüm
kilo ilaçlar ve ek takviyeler nedeniyle malesef arttı bende de doğumdan sonra veririm modundayım inşallah hayırlısı ile gebe kalabiliriz
Recai Pabuccu yuda cok duydum. Ufuk Unv Kadin Dogum Bolumu Baskani, Profdur. Internetten arastirabilirsin videolarini izliyorumteşekkür ederim sadece gerçekten en iyisini istiyorum...bu benim son şansım olabilir
Selam, doktorum Bülent Tıraş.selam canım. inşallah amin. doktorun kim acaba
Hoş buldum, teşekkür ederim. Annelik duygusunu tatmak isteyen herkesin tedavilerine başarılar diliyorumsemis2002 Hos geldiniz. Bu sefer tedavinizin basarili olmasini ve cok mutlu olmanizi diliyorum
Hoş buldum, teşekkür ederim.Aramıza hoşgeldin arkadaşım tedavin hayırlı olsun nerede tedavi görüyorsun
arı sütünden çok bahsedilmiş ....sürekli tüketince etkisi geçer de faydalı olmaz mı diye düşünüyorum
sadece opu öncesi mi başlanmalı
ben de tedaviler sonucu hayatımda hiç görmediğim kiloları gördüm ve hayatımın en yüksek kilosunda hamile kaldım. hiç dert etme, veririz nolucak :)
bende 2teşekkür ederim sadece gerçekten en iyisini istiyorum...bu benim son şansım olabilir
hoşgeldinmerhaba hanımlar ben de bu başlık altında ilk kez yazıyorum
geçen ay 15 gün arayla adet oldum, sanırım yolun sonuna geldim...fsh değerim 24 den yukarısını görmemişti
ayak üstü kadın doğum uzmanı bir tanıdığımla görüştüm 2 seneye kadar tamamen adetten kesileceğimi söyledi
Ankara da tüp bebek açısından en iyi doktor öneriniz nedir....yaşım itibariyle havuz yöntemi uygun olur sanırım
hangi merkezler embriyo dondurmada başarılı....şimdiden teşekkürler
Merhaba, yorumunuzu okudum bende 38 e doğru yaklaşmaktayım, sizden ricam yumurtanın kalitesi için neler yapmam gerekir bal polen arı sütü ne kadar yemeliyim nerden almalıyım ankaradayım ben. Tesadüfen bu konuyu buldum doktora gittim bende hormonal testler yapıldı 2 aydır bebek istiyoruz ben kendi adıma birşey çıkmadı sadece eşimin sperm testi kaldı oda pek yanaşmıyor bende acele ediyorum yaşımdan dolayı. Amh, lh, fsh v.s. değerlerim iyi fakat zamanda geçiyor geçen ay yumurta takibi yaptırmadım fakat sanırım yumurtam büyümüyor sizden ricam yumurta kalitesi için neler yapmalıyım yazabilirmisinzmerhabalar biraz baktım da tavsiyem kendi doktorum erbil yağmur.bahçeci fulyada idi bu yaz ayrıldı aynı yerde fulya terrace de özel muayenesinde devam ediyor.ulun uluğu tanımıyorumda tüp bebek tedavisi haricindeki tedavilere 42 yaşımız için diyorum inanmamanı tavsiye ederim :) yumurta ve spermi üst üste koyuyorlar zor bela 1 embriyo 5. güne gidiyor.bende 42 yaş biterken erbil beye gittim çünkü yeni evlenip bir negatif alıp istanbulda tedaviye karar vermiştim.42 geç değil yumurtan sanırım bu ay oluşmamış.telaş etme önümüzdeki ay yumurta olur.benimde erbil beyden de önce bir muayenede başıma geldi.ama fazla olmaz.benim hep 2-3 dü.ne zaman saf arı sütü bolca yedim ve bal polen, yumurta sayısı 5-6 ya çıktı.yolum bu 1. istanbul en iyi doktorlar 2. saf arı sütü bolca 3. bal polen şimdiden başlayın hemen sipariş verip önümüzdeki ay sayınız artar sayınız artmasa kalitesi artar .başarılar üzülmeyin hepimiz aynı yoldan geçtik.ama yol denenmiş bir yol
evet canım burda bayağı moralim düzeldi.çok kötü olmuştum.doktorun odasında ağladım. şu an tedavideyim. başladık. hayırlısı olsun diyorumumudunuzu kaybetmeyin. sadece 1 tane sağlıklı yumurtaya ihtiyacınız var. ve o altın yumurtanın ne zaman geleceği belli olmuyor. benim de yumurta gelişmediği için iptal edilen tedavim oldu. üzülmeyin, bu ay yoksa bile takibe devam etsin önümüzdeki aylarda doktorunuz.
benimki selman laçin. ben 43 yaşındayım. rezervim dibe vurmuşSelam, doktorum Bülent Tıraş.
Senin tedavi sürecin ne durumda, doktorun kim?
amin inşallah öyle olurHoş buldum, teşekkür ederim.
Acıbadem, Dr. Bülent Tıraş.
Hepimizin tedavileri ve sonuçları hayırlı olsun
selam.. polen tek başına yenmiyor bala karıstırilıyor diye duydum gördüm.bana balda faydalı sonucta dediler.bal polen karışımı günde 1 kez sabah ac olarak 1 tatlı kasığı.ayrıca tahta kaşıkla ye dediler polen sebebiyle.arı sutü de günluk tam dozu almak amacıyla tek başına! sabah akşam aç olarak nohut tanesi kadar. İnce çay karıştıricı tahta cubugu icine batır 1 cm kadar bunu dilinin altina koy erisin.sabah aksam olunca baya baya etki ediyor.veya eğriçayırın 1500 mg lık ampulü al bu da tam yeterli dozu.ben havuz yöntemi oldugumdan bana üçü birlikte 1 kilo bala 100 gr polen 50 gr ari sutü karışımı satiyorlardi.ama kavanozun sonuna dogru polen ve ari sutünün bittigini düsündüğümden 3. Ve son olan opuda arı sütüm yeni gelmisti.10 12 gün sabah akşam yedim .dozu arttırdım.son opu ya :) hep 1 embriyo 5. Güne giderken bu kez 2 embriyo 5. Gune gitti ama genetikten 1 sağlıklı geldi.bence basarılıydi.tabi ben 3 4 aydır bunları kullanmıştım çünkü havuz yöntemiyle 3 opu oldum.dr. um solgarın 1000 mg d vitamini, solgarın 950 mg omega-3 ü, bemix (b12 ve b vitamini ilacı oluyor) elevit (multivitamin) verdi bu sürede kullandım.bende 3 yıldır quenzimq10, melatonin, biesteron iciyordum.biesteron cok olmus dedi ama quenzum günde 1 ve melatonin çok iyidir devam dedi.tedaviye başlayacaklara 3 ay önceden tavsiye ederim.ben 3 yil bu guenzumları ictim ama yumurta sayısi hep 2 3 artmadı azalmadi ve ilk tedavimde negatif aldım.ama ari sütu içince yumurta sayım 5 6 ya çıkti 4 ü dolu, 1 aylık kullanımda bile.acaip tavsiye ederim.biz eski arkadaşlarimizla bu forumu arı sütü içenler forumu diye ilan etmistik.tedavin hayırlı olsun neredesin hangi merkez dr
Hosgeldin.. :) bir kac sayfa önde yazmıştım yukarıdaki mesaja ekledim.1 kilo bala 100 gr polen karışım.Merhaba, yorumunuzu okudum bende 38 e doğru yaklaşmaktayım, sizden ricam yumurtanın kalitesi için neler yapmam gerekir bal polen arı sütü ne kadar yemeliyim nerden almalıyım ankaradayım ben. Tesadüfen bu konuyu buldum doktora gittim bende hormonal testler yapıldı 2 aydır bebek istiyoruz ben kendi adıma birşey çıkmadı sadece eşimin sperm testi kaldı oda pek yanaşmıyor bende acele ediyorum yaşımdan dolayı. Amh, lh, fsh v.s. değerlerim iyi fakat zamanda geçiyor geçen ay yumurta takibi yaptırmadım fakat sanırım yumurtam büyümüyor sizden ricam yumurta kalitesi için neler yapmalıyım yazabilirmisinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?